Billigt mobilt bredband

4G

Mobilt Bredband Liten


62 Mbit/ Hastighet

Ingen Bindningstid

5 Gb data
4G

Mobilt Bredband Stor

Kampanjpris i 2 månader!

62 Mbit/s Hastighet

Ingen Bindningstid

20 Gb data
99 (149) kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Halebop Mobilt Bredband


100 Mbit/s Hastighet

Ingen Bindningstid

25 Gb data
4G

Mobil Bredband


50 Mbit/s Hastighet

Ingen Bindningstid

40 Gb data

Oavsett om man är en flitig mobilsurfare eller en person som bara kollar sin mejl-inkorg lite då och då så är en sak säker – vi vill alla få valuta för våra pengar, och det bästa sättet för att få ett billigt mobilt bredband som uppfyller våra grundläggande mobila behov är att vända sig till väletablerade men lågprisinriktade operatörer så som Tre och Hallon. I många fall erbjuder operatörer oss abonnemang och bredband för skyhöga priser när det sedan visar sig att vi inte är i närheten utav den maxgräns som vi har köpt för dyra pengar. Det är där som billigare operatörer kommer in – de är medvetna om de priser och erbjudanden som andra operatörer har och har därför lyckats erbjuda kunderna precis vad de vill ha: ett billigt mobilt bredband som täcker våra behov.

hallon_logo

Hallon Mobilt bredband

Hallon är den nya, svenska mobiloperatören. Deras motto är att det ska vara enkelt och tydligt för kunden. Hallon har inga dolda avgifter och de erbjuder 2 olika typer av mobil surf, den första är liten och den andra är stor så det är väldigt tydligt. Hallon använder mobiloperatören Tre´s nät vilket gör att de har täckning i cirka 99% av Sverig . Gör som många andra och skaffa Hallon idag, det är enkelt!

 Hallon mobilt bredband


Tre mobilöperatör
3 Mobilt bredband

Tre(3) är operatören som har många olika prisplaner för mobilt bredband. Priserna är från 89kr per månad ända upp till 399kr per månad . 3 har väldigt bra täckning på sitt mobila bredband i Sverige och vi rekommenderar dom strakt eftersom man kan använda sin datamängd i tre olika länder! Sverige, Danmark och Hongkong vilket gör att 3:s mobila bredband är en riktigt bra lösning ifall du reser mycket.

Hallon är ett utav de mest framgående namnen för billiga mobila bredband och är ett dotterbolag till Tre. Hallon har gjort det enkelt och smidigt för alla kunder genom att slopa bindningstider, fakturor och tillkommande startavgifter, vilket gör att Hallon utan tvekan är ett väldigt smidigt och simpelt alternativ.  Hallons idé bygger på att man tecknar en slags månadsprenumeration utan bindningstid till ett fast pris och på så vis undviker komplikationer som fakturor. Vill man inte prenumerera och låta pengarna dras från ens kort automatiskt så erbjuds även kontantkort som man sedan kan förnya efter behov. Så som det ser ut nu så erbjuder Hallon två olika alternativ vid mobilt bredband, abonnemang stor och abonnemang liten. Det stora abonnemanget kostar 149kr/mån och ger då högsta 3G hastighet och 20 GB i datamängd medan det lilla kostar 89kr/mån och som även det ger högsta 3G hastighet och en mindre datamängd på 5 GB. Om man skulle använda upp sin datamängd då kan man enkelt köpa till sig extra. Hallon erbjuder även billig mobiltelefoni som även dem är väldigt billiga i jämförelse med andra operatörer.

Mobiloperatören Tre som är ägare till Hallon är Sveriges tredje största operatör och delar nät med Hallon. Detta nät sägs täcka 99 % utav den svenska befolkningen. Tres priser ligger såklart över de priser som finns på Hallon, men strävar inte allt för långt ifrån och har ett större urval gällande abonnemang. De har minst fem olika primära alternativ för mobila abonnemang som går från 5 GB upp till 200 GB, vilket kan vara gynnsamt för personer som förbrukar mycket större datamängder. Deras 5 GB abonnemang har 1 månads uppsägningstid och kostar 149kr/mån med tillkommande faktureringsavgift. Som ni märker så tillkommer en uppsägningstid (även om den är väldigt kort) och en faktureringsavgift, vilket är två saker som Hallon har valt att slopa.

Dessa två mobiloperatörer som har beskrivits ovan är några utav de i särklass billigaste som du hittar på den mobila marknaden idag, och är definitivt prisvärda utifrån de erbjudanden som finns på deras respektive hemsidor. Hur det gäller med kundrespons är däremot en annan femma, och det verkar som att det alltid finns enstaka personer som har upplevt strul med respektive mobiloperatör. Man bör alltid ha kundernas respons i åtanke innan man bestämmer sig för en operatör, och man bör också ta sig en funderare gällande kundtjänst. Mindre operatörer och bolag så som Hallon tenderar att ha en mer begränsad kundtjänst än operatörer så som Tre, så om något går fel vet man inte alltid hur pass enkelt det kan vara att få hjälp. Detta gäller trots allt för de flesta företag och tjänster som man handlar ifrån, och rent generellt så kan Hallon och Tre endå ses som två värdiga mobiloperatörer med bra och välanpassade mobila bredband för allas surfbehov.