Billigt mobilt bredband

4G

Mobilt Bredband 5GB

Spara oanvänd surf!

62 Mbit/ Hastighet

Ingen Bindningstid

5 Gb data
4G

Mobilt Bredband 20GB

Spara oanvänd surf!

62 Mbit/s Hastighet

Ingen Bindningstid

20 Gb data
4G

Halebop Mobilt Bredband

50 GB extra data ingår!

100 Mbit/s Hastighet

Ingen Bindningstid

25 Gb data
4G

Mobil Bredband


50 Mbit/s Hastighet

Ingen Bindningstid

40 Gb data

Jämför billigt mobilt bredband

Oavsett om man är en flitig mobilsurfare eller en person som bara kollar sin mejl-inkorg lite då och då så är en sak säker – vi vill alla få valuta för våra pengar, och det bästa sättet för att få ett billigt mobilt bredband som uppfyller våra grundläggande mobila behov är att vända sig till väletablerade men lågprisinriktade operatörer så som Hallon, Halebop och Telenor.

I många fall erbjuder operatörer oss abonnemang och bredband för skyhöga priser när det sedan visar sig att vi inte är i närheten utav den maxgräns som vi har köpt för dyra pengar. Det är där som de billigare operatörer kommer in – de är medvetna om de priser och erbjudande som andra operatörer har och har därför lyckats erbjuda kunderna precis vad man vill ha: ett billigt mobilt bredband som täcker dina behov.

Följande operatörer erbjuder billigt mobilt bredband:

  • Halllon  5-20 GB data
  • Halebop 25 GB data
  • Telenor 40 GB data
  • Tre – dyrt
  • Telia – mkt dyrt
  • Vi listar bäst erbjudande för mobilt bredband

Hallon

Hallon Mobilt bredband

Hallon är den nya, svenska mobiloperatören. Deras motto är att det ska vara enkelt, billigt och tydligt för kunden. Hallon har inga dolda avgifter och de erbjuder 2 olika typer av mobil surf, den första är liten och den andra är stor så det är väldigt tydligt.

Hallon använder mobiloperatören Tre´s nät vilket gör att de har täckning i cirka 99% av Sverige. Gör som många andra och skaffa Hallon idag, det är enkelt! Snabb och billig surf! Bra täckning och mycket förmånliga priser!

Billiga mobila bredband hos Hallon

Hallon är ett utav de mest framgående namnen för billiga mobila bredband och är ett dotterbolag till Tre. Hallon har gjort det enkelt och smidigt för alla kunder genom att slopa bindningstider, fakturor och tillkommande startavgifter, vilket gör att Hallon utan tvekan är ett väldigt smidigt och simpelt alternativ.

Billiga priser tillsammans med den fina täckningen gör att många har valt Hallon sedan starten. De tar marknad varje månad och blir en allt större aktör inom mobilabonnemang och mobilt bredband. Det är inte alla operatörer som erbjuder mobila bredband längre så Hallon är ett bra val.

Hallon – Utan bindningstid

Hallons idé bygger på att man tecknar en slags månadsprenumeration utan bindningstid till ett fast pris och på så vis undviker komplikationer som fakturor. Vill man inte prenumerera och låta pengarna dras från ens kort automatiskt så erbjuds även kontantkort som man sedan kan förnya efter behov.

Både abonnemang och kontantkort för mobilt bredband. Just att det inte finns några uppsägningstider eller bindningstider gör ju att du enkelt kan säga upp abonnemanget så snart du behöver det ifall det händer saker i livet som du inte rår för. Det är en trygghet för dig som kund.

Vassa alternativ för mobilt bredband

Så som det ser ut nu så erbjuder Hallon två olika alternativ vid mobilt bredband, abonnemang stor och abonnemang liten. Det stora abonnemanget kostar 149kr/mån och ger då högsta 3G hastighet och 20 GB i datamängd medan det lilla kostar 89kr/mån och som även det ger högsta 3G hastighet och en mindre datamängd på 5 GB.

Skall du surfa lite mer och streama filmer eller titta på tex Youtube eller Instagram, så är det större alternativet att rekommendera. Det ger bäst valuta för pengarna. Du får mycket surf för en låg kostnad. .

Hallon mobiltelefoni

Om man skulle använda upp sin datamängd då kan man enkelt köpa till sig extra. Hallon erbjuder även billig mobiltelefoni som även den är väldigt billiga i jämförelse med andra mobiloperatörer. Du kan även spara din surfmängd till nästa månad ifall du inte surfar upp den. Hallon ligger bäst till vad gäller flera faktorer såsom: Pris, tillgänglighet, spara surf och kundnöjdhet när det kommer till lågprisoperatörer.

 Hallon mobilt bredband


Halebop Mobilt bredband

Halebop är en annan känd aktör på den svenska mobilmarknaden och de har även dem ett par alternativ vad gäller mobilt bredband. Halebop har mobila bredband både med och utan bindningstid. Tar du ett abonnemang med surfplatta, så blir det bindningstid. Tar du ett rent abonnemang med enbart simkort, så är det ingen bindningstid.

Med abonnemanget Halebop Mobilt Bredband får du 25 GB surf/mån. Du surfar i 4G-hastighet, spelar, tittar på film och tv. SIM-kortet funkar både i surfplatta och router. Du kan skaffa abonnemanget utan bindningstid, eller tillsammans med en surfplatta eller 4G-router till fint pris med bindningstid.

25GB surf per månad. Upp till 100 mbit/s vilket är riktigt bra hastighet för mobila bredband. Tar surfpotten slut kan du fortfarande surfa men till en mycket lägre hastighet månaden ut.

Halebop – En operatör att räkna med

Halebop har många fina fördelar vad gäller både mobila bredband men även som mobiloperatör. De tillhandahåller några av de bästa abonnemangen på den svenska marknaden och du kan köpa separata mobilabonnemang eller abonnemang + surfplatta eller mobiltelefon.

De rena abonnemangen utan tillval är bindningsfria och Halebop har riktigt fina priser på flera av sina tjänster. De har även en begagnatmarknad för inbytta mobiltelefoner och det är inte många andra operatörer som kan skylta med sådana fina erbjudanden. Se deras hemsida för att se aktuella uppgifter om vilka mobiler som finns tillgängliga i deras begagnat shop.

Besök Halebop

 


Telenor foretagsabonnemang

Telenor mobilt bredband

Telenor har länge varit en aktör på den svenska mobilmarknaden och de har tagit marknadsandelar under många år. Numera är de ikappkörda vad gäller flera bitar och det finns numera flera mindre aktörer som minst har lika bra täckning och bättre priser för sina mobiltjänster.

Mobila bredband

Mobilt bredband från Telenor.  Med Telenors mobila bredband vill de att du skall kunna känna dig som hemma och surfa som du vill oavsett vart du befinner dig. Du kan skaffa mobilt bredband från Telenor med eller utan surfplatta eller router. Vill du enbart ha det mobila bredbandet, så sätter du bara i det i din befintliga surfplatta eller dator.

Ingen bindningstid. Surfa i 4G. Minst 10 GB surf i EU/EES och Thailand. 40 GB, 249 kr/mån, 100 GB 349 kr/mån, 200 GB 449 kr/mån. Det är ett bra alternativ för dig som surfar mycket, men det kostar lite mer än de andra alternativen vi beskriver här i artikeln.

Besök Telenor.se

Tre mobilöperatör

3 Mobilt bredband

Tre(3) är operatören som har många olika prisplaner för mobilt bredband. Priserna är från 89kr per månad ända upp till 399kr per månad . 3 har väldigt bra täckning på sitt mobila bredband i Sverige och vi rekommenderar dom strakt eftersom man kan använda sin datamängd i tre olika länder! Sverige, Danmark och Hongkong vilket gör att 3:s mobila bredband är en riktigt bra lösning ifall du reser mycket.

3 äger Hallon

Mobiloperatören Tre som är ägare till Hallon är Sveriges tredje största operatör och delar nät med Hallon. Detta nät sägs täcka 99 % utav den svenska befolkningen. Tres priser ligger såklart över de priser som finns på Hallon, men strävar inte allt för långt ifrån och har ett större urval gällande abonnemang.

I artikeln har du flera fina alternativ när du behöver billigt mobilt bredband. Nu har du fått mer kött på benen vad gäller bredband, priser, täckning och alternativ. Hoppas att du hittar rätt med de alternativ vi erbjuder här. Det är marknadens bästa mobila bredband till lägsta pris.