Beställ Gratis kontantkort - få startpaket hemskickat gratis | Surf.nu

Beställ Gratis kontantkort – få startpaket hemskickat gratis

4G

Halebop Gratis Kontantkort

Gratis startpaket - 50GB extra surf ingår!

Fria samtal

Fria sms

0-30 +50 bonus Gb data
4G

Hallon Gratis Kontantkort

Gratis startpaket

Fria samtal

Fria sms

4-25 Gb data
4G

Comviq Gratis Kontantkort

Gratis startpaket

Fria samtal

Fria sms

0-40 Gb data

Billigaste kontantkort – mest för pengarna

Gratis kontantkort är något många operatörer tillhandahåller. Detta är ett utmärkt sätt att, för en billig peng, få möjlighet att surfa via sin mobil. Teleoperatörerna ger dig ett gratis kontantkort med ett unikt nummer som du sedan kan stoppa i din mobil, sedan är det bara att börja surfa.
Oftast får du som kund en gratis surf – eller ringpott som du kan använda efter du registrerat ditt kontantkort. När potten sedan är slut kan du välja mellan olika påfyllningsalternativ som ger dig bra priser på det du är mest intresserad av.

Det finns idag ett alternativ för dig som gillar kontantkortets flexibilitet, men inte vill ha fakturor. Det är förbetalda abonnemang som fungerar ungefär som ett kontantkort. Vi rekommenderar att du jämför mobilabonnemang och ser vilka det finns. Bland annat Hallon kör helt fakturalöst, istället dras pengar från ditt konto eller kontokort.

Startpaket med gratis simkort

Det finns idag flera mobiloperatörer som erbjuder startpaket med gratis simkort. Du kan beställa hem startpaketet helt gratis. Du kan välja vilken typ av prisplan du vill ha på ditt kontantkort. Fastpris eller rörligt. Med fast pris ingår en viss antal samtal, surf och SMS/MMS. Med rörligt kostar varje sak du gör (surf, samtal, SMS/MMS) lite grann och dras från beloppet du laddat kontantkortet med.

Följande operatörer erbjuder kontantkort. De skickar hem ett gratis simkort som du kan ladda med en prisplan. Sedan är det bara att sätta igång att använda mobilen!


halebop

Halebop kontantkort

Halebop erbjuder billiga kontantkort för prismedvetna konsumenter. Det finns numera två olika prisplaner för deras kontantkort som kallas Rubbet och Go. Halebop Go ersätter de tidigare prisplanerna Hallå och Vänner. Du väljer själv om du vill ha mycket fri surf, gratis samtal och/eller gratis sms. Du kan när som helst ladda kontantkortet med extra surf. Halebop kontantkort använder sig av Telias mobilnät. Det nät som anses ha den bästa täckningen över hela Sverige, vilket innebär att du kan mobilsurfa med hög hastighet ävenn om du inte är i storstaden.

Så här beställer du ett gratis kontantkort från Halebop:

 • Surfa in på Halebop
 • Beställ Halebop startpaket helt gratis.
 • När du fått hem startpaketet med simkort kan du välja att ladda kontantkortet med den prisplan som passar dig bäst

Halebop har flera prisplaner för sina kontantkort:

Du kan ladda kontantkortet med allt ifrån 99 till 369 kronor. Ju mer du betalar dessto mer fri mobilsurf och gratis samtal och sms får du.


Tre mobilöperatör3 Kontantkort

Tre(3) är operatören som har många olika prisplaner för sina kontantkort. Självklart är själva kontantkortet gratis att beställa. 3 har ofta kampanjer där man får en summa att ringa eller surfa för när man aktiverar sitt kontantkort. Ett väldigt bra val!

Så här går du tillväga:

 • Surfa in på Tre:s (Hi3G) site.
 • Beställ hem startpaketet och sätt dig ner och vänta.
 • När du fått paketet hem i brevlådan är det bara att aktivera kortet och börja ringa eller surfa för fulla muggar.

Värdebevis kontantkort:

 • Tre har många olika prisplaner att välja mellan. Du köper ett värdebevis på nätet som du laddar ditt kontantkort med.
 • Värdebevisen kostar mellan 99-549 kronor.
 • Det kontantkort med mest fri surf – upp till 50 GB mobilsurf ingår

 


Hallon

Hallon kontantkort

 

Hallon är den nya, svenska mobiloperatören. Deras motto är att det ska vara enkelt och tydligt för kunden. Hallon har inga dolda avgifter och de erbjuder 2 olika kontantkort som båda är gratis att skaffa. Hallon använder mobiloperatören Tre´s nät vilket gör att cirka 99% av Sveriges befolkning har täckning. Gör som många andra och skaffa Hallon idag, det är enkelt!

Så här går du tillväga för att skaffa Hallons kontantkort:

 • Surfa in på Hallon.se med denna länk
 • Beställ hem ett kontantkort och vänta på att det ska komma hem.
 • Aktivera ditt kontantkort och ladda på något av de olika prisalternativen.

Hallon har två prisalternativ för sina kontantkort, dessa är:

 • Kontantkort 4GB, 99:- / 30 dagar, här ingår fria samtal, fria sms, 4 GB surf.
 • Kontantkort 25GB, 249:-/30 dagar, här har man obegränsat med samtal och sms samt 25 GB surf.

 comviqComviq Kontantkort

Comviq kontantkort har länge varit det billigaste sättet att ringa och sms med en mobil. Med Comviq ringer du med Tele2s grymma mobilnät med snabb surf och bra täckning. Du kan beställa ett gratis kontantkort av Comviq som skickas direkt hem till din brevlåda. Du få då tillgång till billig surf och bra priser på telefoni och meddelande.

Så här går du tillväga:

 • Surfa in på Comviqs hemsida
 • Beställ hem startpaketet och vänta på kontantkortet levereras
 • När du fått paketet hem i brevlådan aktiverar du simkortet och sedan kan du börja använda ditt kontantkort

Mobilsurf – Samtal – mess

 • Du kan tanka kontantkortet med flera olika prisplaner.
 • Fastpris 0,4-40 GB datatrafik , Fastpris mini och Amigos
 • Laddningsbelopp 45-345 kronor

 


 

teliaTelia kontantkort

Telia kontantkort även kallat Telia refill är en kontantkort som passar dig som vill ha lite surf. Kontantkorten har mycket lite surf vilket passar dig som bara vill ha samtal och sms. Telia erbjuder följande värdebevis för sina kontantkort: Ladda Fastpris, Ladda surf, Ladda enkelt och Ladda Årskort.

Telia prisplaner för sina kontantkort:

Telias kontantkort kostar mellan 49-1299 kronor. För den som vill ett billigt kontantkort, men använda Telias mobilnät rekommenderar vi Halebop. Där får du mer surf, samtal och sms för pengarna.


telenorTelenor kontantkort

Telenor är en av nordens största mobiloperatörer och erbjuder telefonitjänster såsom mobilabonnemang och kontantkort. De har ett mycket bra mobilnät med både god täckning och mycket snabb mobilsurf. Det är smidigt att ha ett kontantkort från Telenor eftersom du när som helst kan skifta prisplan beroende på din mobilanvändning. Telenors kontantkort passar dig som vill ladda för små belopp, du kan fylla på ditt kontantkort med så lite som 49 kronor åt gången.

Så här går du tillväga för att skaffa Telenor kontantkort:

 • Surfa in på Telenors hemsida
 • Beställ kontantkort startpaket och vänta på att det kommer hem till dig (gratis!)
 • Aktivera ditt kontantkort och ladda på något av de olika prisalternativen, rörligt eller fastpris.

 


Mobiloperatörer utan kontantkort

Det finns ett antal mobiloperatörer som inte erbjuder kontantkort. Här kommer en sammanställning av dem. Välj istället abonnemang eller kontantkort från någon av deras konkurrenter.

Tele 2 kontantkort

Har Tele2 inga kontantkort? Nej, det stämmer. Tele2 erbjuder bara abonnemang. Däremot äger Tele2 varumärket Comviq som erbjuder kontantkort. Så vill du ha en Tele2 kontantkort är det närmaste du kan komma att skaffa ett Comviq kontantkort.

Fello kontantkort

Vill du ha ett kontantkort från Fello? Då är vi rädda för att vi måste göra dig besviken. Det finns inga kontantkort från Fello. Istället erbjuder Fello endast abonnemang. Vårt tips är att antingen välja ett mobilabonnemang från Fello eller så kan du välja ett kontantkort från Halebop. Fello använder sig av samma mobilnät som Halebop.

Vimla kontantkort

Kontantkort från Vimla finns i nuläget inte. Vimla har valt att enbart erbjuda sina kunder abonnemang. Då du varken har någon uppsägnings- eller bindningstid fungerar det nästan som ett kontantkort. Enda skillnaden är att ett belopp dras varje månad. Ett annat alternativ är att använda Telenors kontantkort då Telenor äger Vimla.

MyBeat kontantkort

MyBeat kontantkort finns inte att beställa då operatören enbart erbjuder mobilabonnemang. Du slipper då att ladda kontantkortet. Eftersom MyBeat använder Telenors nät blir rekommendationen att använda Telenors kontantkort istället.

Beställ Gratis kontantkort