Comviq mobilöperatörComviq mobiloperatör

Comviq är en mobiloperatör vars slogan är ”billigt, billigt, billigt”. Med andra ord läggs stor vikt på att erbjuda mobila tjänster till de absolut lägsta priserna på marknaden. Konkurrenterna på lågprismarknaden är Halebop, Vimla och Hallon. Trots priserna eller kanske tack vare priserna hade Comviq flest nöjda privatkunder 2015 enligt Svenskt kvalitetsindex.

Comviqs utbud består av flertalet fastpris abonnemang och kontantkort. Fastpris abonnemangen har mellan 1-7 GB surf inkluderat och ofta fria samtal och sms/mms. Det är enkelt att köpa till extra surf hos Comviq, upp till 10 GB extra surf som gäller i 30 dagar. Smidigt de gånger man behöver mer surf än vad som är inkluderat i abonnemanget eller kontantkortet.

Comviq är ledande på kontantkort. Man var först ut att lansera ett kontantkort för mobiltelefoni i Sverige. Även om Comviq satsar stort på framför allt fastprisabonnemang har man ett bra utbud av prisplaner för kontantkort också. Du kan enkelt beställa hem ett gratis kontantkort som du sedan kan välja prisplan för och aktivera.

En av de största fördelarna med Comviq är att du kan välja exakt samma prisplan oavsett om du har abonnemang eller kontantkort. Det innebär att du kan få samma förmånliga priser oavsett om du väljer ett kontantkort eller ej. Du får också tillgång till ett av Sveriges bästa mobilnät. Comviq använder samma 4G-nät som Tele2 och Telenor vilket ger surfhastigheter upp till 80Mbit/s och täcker 99 % av Sveriges befolkning. I 3G-nätet delar man nät med Telia och Tele2.

Comviqs abonnemang och kontantkort är väldigt flexibla. Du har ingen bidningstid eller uppsägningstid och du kan när som helst byta prisplan. Vilket gör att du lätt kan anpassa kostnaderna beroende på din mobilanvändning.

Är du ute efter en prisvärd mobiloperatör som erbjuder ett billigt alternativ så är Comviq rätt operatör för dig. Testa, det kostar ju inte mer än ett doftljus eller nagellack som de säger i reklamen :)Besök Comviq