Comviq mobilöperatörComviq mobiloperatör

Comviq är en mobiloperatör vars slogan är ”billigt, billigt, billigt”. Med andra ord läggs stor vikt på att erbjuda mobila tjänster till de absolut lägsta priserna på marknaden. Så var den kanske förr, men nu har ofta konkurrenterna både billigare och innehållsrikare abonnemang. Konkurrenterna på lågprismarknaden är Halebop, Vimla och Hallon. Trots priserna eller kanske tack vare priserna hade Comviq flest nöjda privatkunder 2015 enligt Svenskt kvalitetsindex. Även 2016 och 20717 har Comviq rankats topp-3.

Comviqs utbud består av flertalet fastpris abonnemang och kontantkort. Fastpris abonnemangen upp till 40 GB surf inkluderat och ofta fria samtal och sms/mms. Det är enkelt att köpa till extra surf hos Comviq, upp till 10 GB extra surf som gäller i 30 dagar. Smidigt de gånger man behöver mer surf än vad som är inkluderat i abonnemanget eller kontantkortet.

Comviq var först ut att lansera ett kontantkort för mobiltelefoni i Sverige. Även om Comviq satsar stort på framför allt fastprisabonnemang har man ett ok utbud av prisplaner för kontantkort också. Du kan enkelt beställa hem ett gratis kontantkort som du sedan kan välja prisplan för och aktivera.

En av de största fördelarna med Comviq är att du kan välja exakt samma prisplan oavsett om du har abonnemang eller kontantkort. Det innebär att du kan få samma förmånliga priser oavsett om du väljer ett kontantkort eller ej. Du får också tillgång till ett av Sveriges bästa mobilnät. Comviq använder samma 4G-nät som Tele2 och Telenor vilket ger surfhastigheter upp till 80Mbit/s och täcker 99 % av Sveriges befolkning. I 3G-nätet delar man nät med Telia och Tele2.

De flesta av Comviqs abonnemang kan du använda i hela EU. Det finns dock undantag, till exempel Comviq Fastpris mini fsom bara fungerar i Sverige. Med övriga mobilabonnemang kan du använda samtal, surf och sms fritt inom EU/ESS.
Comviqs abonnemang och kontantkort är flexibla. Du har ingen bidningstid eller uppsägningstid och du kan när som helst byta prisplan. Vilket gör att du lätt kan anpassa kostnaderna beroende på din mobilanvändning.

Är du ute efter en prisvärd mobiloperatör, utan så mycket extra så är Comviq rätt operatör för dig. Testa, det kostar ju inte mer än ett doftljus eller nagellack som de säger i reklamen :)

Besök Comviq.se