Fello

Fello mobiloperatör

Mobiloperatörerna på marknaden består av stora företag med många kunder. En bror och en syster ifrån Sverige fick ett nytänkande och resultatet blev Fello. Det är en liten mobiloperatör vars mål inte är att bli ledande i form av många kunder, utan Fello vill ge sina kunder ett bra alternativ utan dolda avgifter. Villkoren ska vara tydliga för kunden: Inga oförutsedda avgifter och ingen uppteckningsavgift. Fello har inga bindningstid och du kan när som helst säga upp abonnemanget.

Att välja rätt abonnemang

De ledande mobiloperatörerna har ett brett utbud av tjänster. Det kan vara svårt att hitta det bästa abonnemanget till det lägsta priset. Skriver personen mycket sms? Pratar personen sällan i mobilen? Tittar personen på videoklipp genom sin mobil? Priset mellan jättarnas olika erbjudande skiljer sig ofta åt. Dessutom ser inte livet likadant ut hela tiden. Abonnemanget som personen tecknade som student kanske inte är lika gynnsamt i arbetslivet. Fello satsar på att inte krångla till det. Ett enda standardabonnemang erbjuds och det som är valbart är surfmängden per månad. I Fellos abonnemang ingår obegränsat med sms, mms och samtal. Priset ligger från 47,50 kronor i månaden för de första två månaderna. Därefter kostar det från 95 kronor i månaden.

Stabilitet och flexibilitet

Att vara ett liten konkurrent behöver inte betyda att mottagningen är dålig, eller att surfhastigheten är långsam. Fellos kunder får samma samtalstäckning som Telias kunder. Telia har en bra uppkoppling nästan överallt i Sverige. Fellos kunder surfar med full hastighet på 4G-nätet. Surfmängden går att ändra mellan månaderna. Just flexibiliteten gör det möjligt att anpassa surfen efter personliga omständigheter. Om kunden vill testa Fellos abonnemang går det bra att behålla sitt telefonnummer. Det som krävs är att simkortet byts ut i samband med bytet av operatör.

Med Fello kan du inom EU/ESS använda all din data, samtal och sms fritt precis som hemma i Sverige. Det kostar inget extra. Generöst och enkelt – precis som det ska vara!

Student eller pensionär

Studenter räknas enligt Fellos de som studerar, inklusive barn som går i skolan. Pensionärer och studenter lever oftast på en låg budget. Därför får de ett extra prisvärt alternativ. De har samma abonnemang som alla andra, så om priset sänks gäller det alla. Förmånen som studenter och pensionärer erbjuds är dubbel surf för samma pengar. En gigabyte surf blir till två. Föräldrar kan beställa ett extra prisvärt abonnemang till sina barn i och med att barn räknas till studerande. Fellos håller det enkelt genom abonnemang som med en valbar surfmängd kan passa alla.

Besök Fello.se