HallonHallon mobiloperatör

Hallon är ett utav de billigaste lågprisoperatörerna som ägs utav Tre och är en motsvarighet till Telenors Vimla och Telias Halebop. Naturligtvis så har inte heller Hallon varken någon bindningstid eller uppsägningstid, inte heller några dolda startavgifter. Hallon har dessutom valt att slopa faktura-avgifter genom att ha deras abonnemang i prenumerationsform eller som kontantkort. Hallon har ett abonnemang – och till det väljer man en surfmängd. Enkelt och billigt! Är du under 18 år, över 55 år eller studerar får du ytterligare rabatt eller extra surfmängd. Det billigaste abonnemanget kostar 99 kronor i månaden och ger högsta 4G hastighet upp till 6 GB. Skulle surfmängden ta slut kan man köpa till extra. Vill du själv bestämma när pengarna dras, kan du välja mellan olika kontantkort. Utöver mobilabonnemang och kontantkort så erbjuder Hallon även studentabonnemang, mobiltelefoni och mobila bredband.

Hallon täckning & service

Hallon använder sig utav samma nät som Tre eftersom de är systerbolag, vilket innebär att de kan hålla en god hastighet och kan täcka nästan 99 % utav landet. Hallon har däremot en kundservice som är ganska begränsad. Detta är dock inte ovanligt för lågprisalternativ eftersom de kan erbjuda sina tjänster billigare just på grund utav att de sparar in på bland annat kundtjänst. Däremot finns det massa hjälp att få via hemsidans egen kundservice och deras ”kontakta oss” sektion. Kort sagt så är Hallon en operatörer som fokuserar på att ge mycket surf och samtal till ett lågt pris.

På Hallons hemsida skriver de själva att deras specialitet är följande: ” Vi gör det enkelt – ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, inga fakturor, fast pris, ingen aktiveringsavgift, ingen avgift för startpaket, ingen faktureringsavgift, ingen kreditkoll, inget finstillt, samma låga priser för kontantkort som för abonnemang, billiga.”, vilket faktiskt är en bra representation utav deras abonnemang som håller vad de lovar på varje punkt. Hallon fungerar för dig med betalningsanmärknig som vill ha ett mobilabonnemang. Många som går över till Hallon gör det ofta för att de kan spara en bra slant på det i jämförelse med de abonnemang de redan har.

Surfmängder

Kan du använda Hallon gratis inom EU/ESS? Ja du kan använda alla mobilabonnemang fritt inom EU upp till 10 GB surf.

Hallon har ofta bra erbjudande. Du får ofta halva priset de första månaderna som ny kund. Dessutom får du 25 GB extra data. Outnyttjad data sparas automatiskt och du kan använda den i framtiden.

Hallon företagsabonnemang

Hallon har lanserat företagsabonnemang som bryter ny mark. Tradionellt har företagsabonnemang varit förknippat med höga priser och lite innehåll. Det har Hallon ändrat på. De erbjuder företagsabonnemang som är lika prisvärda och fullspäckade av surf, samtal och SMS som deras abonnemang för privatpersoner. Perfekt för dig som företagare!

Vi rekommenderar Hallon till de som vill ha mycket innehåll i sitt mobilabonnemang till ett lågt pris.

hallon logotyp

Hallons erbjudande just nu

  • Halva priset på alla abonnemang i 3-4 månader
  • Alltid fria samtal & SMS
  • Mellan 4-100 GB surf per månad ingår
  • Spara oanvänd surf
  • 25 GB extra surf ingår just nu!

 Till Hallons erbjudande!