hallon_logoHallon mobiloperatör

Hallon är ett utav de billigaste lågprisoperatörerna som ägs utav Tre och är en motsvarighet till Telenors Vimla och Telias Halebop. Naturligtvis så har inte heller Hallon varken någon bindningstid eller uppsägningstid, inte heller några dolda startavgifter. Hallon har dessutom valt att slopa faktura-avgifter genom att ha deras abonnemang i prenumerationsform eller som kontantkort. Man betalar ett fast pris i månaden, och det finns två alternativ. Ett stort eller ett litet abonnemang. Det stora abonnemanget kostar från 149kr/mån och ger då högsta möjliga 4G hastighet och upp till 22 GB i datamängd, medan det lilla kostar från 69kr/mån och ger högsta 4G hastighet upp till 2 GB. Skulle surfmängden ta slut kan man köpa till extra. Vill du själv bestämma när pengarna dras, kan du välja mellan olika kontantkort. Utöver mobilabonnemang och kontantkort så erbjuder Hallon även studentabonnemang, mobiltelefoni och mobila bredband.

Hallon använder sig utav samma nät som Tre eftersom de är systerbolag, vilket innebär att de kan hålla en god hastighet och kan täcka nästan 99 % utav landet. Hallon har däremot en kundservice som är ganska begränsad. Detta är dock inte ovanligt för lågprisalternativ eftersom de kan erbjuda sina tjänster billigare just på grund utav att de sparar in på bland annat kundtjänst. Däremot finns det massa hjälp att få via hemsidans egen kundservice och deras ”kontakta oss” sektion. Kort sagt så är Hallon en operatörer som fokuserar på att ge mycket surf och samtal till ett lågt pris.

På Hallons hemsida skriver de själva att deras specialitet är följande: ” Vi gör det enkelt – ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, inga fakturor, fast pris, ingen aktiveringsavgift, ingen avgift för startpaket, ingen faktureringsavgift, ingen kreditkoll, inget finstillt, samma låga priser för kontantkort som för abonnemang, billiga.”, vilket faktiskt är en bra representation utav deras abonnemang som håller vad de lovar på varje punkt. Hallon fungerar för dig med betalningsanmärknig som vill ha ett mobilabonnemang. Många som går över till Hallon gör det ofta för att de kan spara en bra slant på det i jämförelse med de abonnemang de redan har.

Kan du använda Hallon gratis inom EU/ESS? Det beror på vilket mobilabonnemang du har. De abonnemang som kallas ”stor” kan du använda fritt inom EU upp till 7 GB surf. De abonnemang som kallas ”liten” kan du bara använda i Sverige.

Hallon har ofta bra erbjudande. Du får ofta halva priset de första månaderna som ny kund. Dessutom får du 25 GB extra data. Outnyttjad data sparas automatiskt och du kan använda den i framtiden.

Vi rekommenderar Hallon till de som vill ha mycket innehåll i sitt mobilabonnemang till ett lågt pris.

 Besök Hallon.se