My Beat mobilöperatörMy Beat mobiloperatör

Mobiloperatören My beat är en härlig uppstickare! Med fantastiska priser och grym service har företaget växt snabbt.  Operatören dök först upp under 2015 och har valt att främst konkurrera med låga priser och snabba hastigheter. Man är inte störst, men av de recensioner man kan läsa på nätet att döma är kunderna mycket nöjda. Vi tror fler och fler kommer att hitta denna lilla och nya aktör. När du använder My beat surfar du i själva verket på Telenors stora och stabila 4G nät, något som gör att du inte behöver oroa dig för dålig täckning trots att det är en mindre operatör. För att undersöka hur täckningen med denna operatör ser ut för dig kan du enkelt besöka Telenors täckningskarta.

My beat har flera typer av abonnemang

My beat har fyra olika typer av mobilabonnemang att välja på. Dessa har man tagit fram för att kunna tillgodose många olika användares behov. Abonnemangen har namnen Mini, Medium, Fria och Rörligt och surfmängderna ligger på mellan 1-20 GB. Inom varje abonnemang kan du välja mellan olika surfmängder, något som gör att du kan skräddarsy abonnemanget så att det passar dig perfekt. Om du väljer abonnemang Mini kan du till exempel välja surf på 1, 2 och 6 GB. Priserna varierar då mellan 40 kronor och 75 kronor per månad. Abonnemangen är avpassade för olika kundtyper. Mini säger man till exempel passar barn medan Medium ger dig mycket surf för pengarna. Fria erbjuder gratis samtalsminuter och sms medan den som väljer Rörligt får en låg månadskostnad.

Frihet att skapa ditt egen abonnemang

Det vanligaste är att abonnemang skiljs åt med hjälp av surfmängd, men så ser det inte riktigt ut hos Mybeat. Här varierar de olika abonnemangen dessutom med hjälp av egenskaper och låter dig välja surfmängd inom abonnemanget. Detta är ett bra grepp i tiden  då alla idag vill få ut det mesta av sin telefon. En annan fördel med My beat är att abonnemangen saknar bindningstid och att du kan ändra ditt abonnemang under löptiden. Trots att bindningstid saknas finns dock en uppsägningstid på en månad. Om du skulle känna dig sugen på att prova denna operatör så går det dessutom bra att ta med ditt gamla nummer.

Vi tror att detta är en mobiloperatör som kommer att växa sig stor bland nischade mobiloperatörer såsom Halebop, Hallon och Vimla.

 

Besök MyBeat