Tre mobilöperatörTre mobiloperatör

Tre (eller 3) är för nuvarande Sveriges tredje största mobiloperatör och växer ständigt. De har funnits i branschen i mer än 10 år och är en väletablerad operatör. Tre har dessutom Sveriges största 3G-nät som sägs täcka upp till hela 99 % av den svenska befolkningen och som fortfarande byggs ut och delas med flertalet andra operatörer så som Hallon. Just Tre har flertalet gånger visat sig vara bäst i test vid olika hastighetsmätningar och har onekligen en utav de bästa hastigheterna ibland mobiloperatörerna på marknaden.

Tre erbjuder prisvärda mobilabonnemang och mobilt bredband. Datatrafik är något som Tre länge fokuserat på och man har uppgraderat sitt mobilnät för att kunna hantera stora mängder datatrafik. Tre erbjuder därför mycket surfmängd i sina abonnemang.

Tre har många alternativ för mobilt bredband. Till exempel surf på kontantkort där du kan få en dags surf (1GB) för 29 kronor till hela 90 dagars surf med fantastiska 500 GB data. Totalt har Tre 9 olika kontantkort för surf och ungefär lika många alternativ för abonnemang. Tres surf mycket snabb (64 Mbit/s) och de erbjuder dem till ett bra pris.

Det mobila nätverket är ständigt växande och byggs dessutom ut på landsbyggden vilket är gynnsamt för en stor grupp kunder och potentiella kunder som kan nyttja deras tjänster tack vare detta. Nätet som det ser ut idag tillåter en hastighet på upp till 64 Mbit/s vid nedladdning och 9Mbit/s vid uppladdning, trots att vissa tester har gått upp emot 80 respektive 25 Mbit. Utöver dessa otroliga hastigheter så har tre även väldigt bra och välutvecklad kundservice och kundtjänst för att assistera deras kunder vid ändringar eller problem. De har både information för nya kunder såväl som teknisk support och vanlig kundservice via deras hemsida. Tre säljer dessutom smartphones i samband med vissa erbjudanden och kampanjer, samt i andra vanliga sammanhang som när man som ny kund tecknar ett abonnemang.  Tre säljer även tillbehör, surfplattor, etc. Det är vanligt att mobil, surfplatta, hemtelefoni och dylikt säljs i månadspriser.

Med Tre kan du surfa och ringa inom EU/ESS till samma kostnad som i Sverige. Mobilabonnemang inkluderar surf som du kan använda inom hela EU/ESS. Deras abonnemang för mobilt bredband kan du i de flesta fall annvända fritt även i EU.

En annan intressant och användbar tjänst som finns hos Tre är deras ”3Global” tjänst som gör att man för 20 kronor i månaden enkelt kan ringa till utlandet för upp till 98 % lägre priser än normalt sett. Detta är perfekt för alla som har behov utav att kunna ringa andra mobil och hemtelefoner utomlands eller som vill kunna ta emot samtal från utlandet utan att behöva betala orimliga minutpriser.

Alternativ till Tre