Tre mobilöperatörTre mobiloperatör

Tre (eller 3) är för nuvarande Sveriges tredje största mobiloperatör och växer ständigt. De har funnits i branschen i mer än 10 år och är en väletablerad operatör. Tre har dessutom Sveriges största 3G-nät som sägs täcka upp till hela 99 % av den svenska befolkningen och som fortfarande byggs ut och delas med flertalet andra operatörer så som Hallon.

Just Tre har flertalet gånger visat sig vara bäst i test vid olika hastighetsmätningar och har onekligen en utav de bästa hastigheterna bland mobiloperatörerna på marknaden. Tre är klart värt att testa! Snabbt nät och bra service!

Prisvärda mobilabonnemang

Tre erbjuder prisvärda mobilabonnemang och mobilt bredband. Datatrafik är något som Tre länge fokuserat på och man har uppgraderat sitt mobilnät för att kunna hantera stora mängder datatrafik. Tre erbjuder därför mycket surfmängd i sina abonnemang. Du har självklart fria samtal och sms inom Sverige. Det är prisvärda mobilabonnemang med bra täckning då Tre har satsat på sitt snabba mobilnät under hela tiden de funnits.
 
Läs mer & Beställ
 

Mobila bredband

Tre har många alternativ för mobilt bredband. Till exempel surf på kontantkort där du kan få en dags surf (1 GB) för 29 kronor till hela 90 dagars surf med fantastiska 500 GB data. Totalt har Tre 9 olika kontantkort för surf och ungefär lika många alternativ för abonnemang. Tre är kända för sitt snabba nät. Du surfar mycket snabbt (64 Mbit/s) och de erbjuder detta till ett bra pris.
 
Läs mer & Beställ
 

Bra täckning med stort mobilnät

Det mobila nätverket är ständigt växande och byggs dessutom ut på landsbyggden vilket är gynnsamt för en stor grupp kunder och potentiella kunder som kan nyttja deras tjänster tack vare detta. Nätet som det ser ut idag tillåter en hastighet på upp till 64 Mbit/s vid nedladdning och 9Mbit/s vid uppladdning, trots att vissa tester har gått upp emot 80 respektive 25 Mbit.

Tre och kundtjänst

Utöver dessa otroliga hastigheter så har tre även väldigt bra och välutvecklad kundservice och kundtjänst för att assistera deras kunder vid ändringar eller problem. De har både information för nya kunder såväl som teknisk support och vanlig kundservice via deras hemsida. Du kan ringa kundservice, chatta samt leta själv i deras gedigna ”frågor och svar” tjänst.

Mobiltelefoner och surfplattor

Tre säljer dessutom smartphones i samband med vissa erbjudanden och kampanjer, samt i andra vanliga sammanhang som när man som ny kund tecknar ett abonnemang.  Tre säljer även tillbehör, surfplattor, routrar etc. Det är vanligt att mobil, surfplatta, hemtelefoni och dylikt säljs tillsammans med ditt nya abonnemang. det väljer du själv. Tre har alla nya mobiltelefoner och de senaste surfplattorna från Samsung och Apple.
 
Läs mer & Beställ
 

Med Tre kan du surfa och ringa inom EU/ESS till samma kostnad som i Sverige. Mobilabonnemang inkluderar surf som du kan använda inom hela EU/ESS. Deras abonnemang för mobilt bredband kan du i de flesta fall använda fritt även i EU. Du använder ända upp till 60 GB fritt inom EU/EES.

3global – Ring billigt till utlandet

En annan intressant och användbar tjänst som finns hos Tre är deras ”3Global” tjänst som gör att man för 29 kronor i månaden enkelt kan ringa till utlandet för upp till 98 % lägre priser än normalt sett. Detta är perfekt för alla som har behov utav att kunna ringa andra mobil och hemtelefoner utomlands eller som vill kunna ta emot samtal från utlandet utan att behöva betala orimliga minutpriser.

Alternativ till Tre