Vimla mobilöperatörVimla mobiloperatör

Vimla är ytterligare en lågpristjänst som startades utav Telenor så nyligen som 2014. Vimla är motsvarigheten till 3s Hallon och Telias Halebop. Precis som de flesta operatörer har Vimla ingen uppsägningstid. Hos Vimla kan du skäddarsy ditt abonnemang. Du kan själv välja hur mycket samtal, meddelanden och data du önskar och får ett pris utifrån det. Ett konkret exempel är 7 GB surf och 60 fria samtal samt 60 fria sms för 200 kronor. Föredrar du fria samtal och fria sms blir det 250 kronor i månaden. Vimlas erbjudande just nu är att du får halva priset på alla abonnemang de första tre månaderna. Du betalar alltså 100 respektive 125 kronor för abonnemangen i vårt exempel. Det är ett riktigt bra erbjudande! Du får dessutom 20 GB extra data som ny kund. Oanvänd data sparas och du kan utnyttja det senare. Det finns inga bindningstider eller uppsägningstider, inte heller obehagliga dolda avgifter. Studenter, barn och seniorer över 55 år får dessutom ytterligare rabatt på Vimlas abonnemang.

Samtliga Vimla abonnemang går att använda utomlands. Inom EU/ESS kan du ringa, messa och surfa fritt. Allt som ingår i ditt abonnemang kan du använda gratis, men med en begränsning på maximalt 7 GB data. Du kan använd använda din sparade data inom EU, men med begränsningen att högst 7 GB data per månad använts utanför Sverige.

Vimla använder sig utav Telenors 4G nät, vilket innebär att det är snabbt och stabilt. En möjlig nackdel med Vimla är att de inte har någon kundtjänst via telefon. Istället är finns det en chat på deras hemsida. Fördelen med en chat är att deras kundtjänst kan hantera flera ärende samtidigt och väntetiden blir därför kortare. Du får med andra ord oftast snabb hjälp med ditt ärende.

Lågprisoperatören Vimla är inte helt olik Hallon – de vill att det ska vara så enkelt och simpelt som möjligt att skaffa sig en bra mobiloperatör till ett rimligt pris, utan krångliga bindningstider, uppsägningstider och dolda avgifter vid bland annat faktura eller startavgift. Lågprisoperatörer som Vimla, Hallon och Halebop slopar bindningstider och uppsägningstider, vilket ökar konkurrensen och tvingar större operatörer att göra detsamma – vilket vi redan ser hos exempelvis Telenor.

Vimla är en operatör som passar dig som vill ha mycket för pengarna.

Besök Vimla.se