Om oss

Vi här på surf.nu har specialiserat oss på att jämföra alla olika mobiloperatörer i Sverige och strävar emot att enkelt kunna presentera all fakta man kan tänkas vilja ha kring surf, abonnemang och bredband. Av personlig erfarenhet kan vi påstå att man som kund alltid vill ha koll på exakt vad man köper och vilken valuta man får för sina pengar. Därför behövs mer lättillgänglig information gällande mobiloperatörer och eventuella abonnemang och bredband som finns ute på marknaden.

Vi vill helt enkelt att privatpersoner enkelt ska kunna jämföra och välja det alternativ som passar dem bäst utifrån den information som vi delar med oss av på vår hemsida. Vi tar upp faktorer så som pris, kvalité, bredbandshastighet, lockande erbjudanden och mycket mer. Utöver detta talar vi även om sådan information som man som kund lätt går miste om, exempelvis information kring tillkommande avgifter, bindningstider, uppsägningstider och så vidare.  Frågor kring täckning och vilka områden som ingår och inte ingår i respektive operatörs nät är också en viktig faktor som tas upp. Välinformerade kunder kan enklare välja exakt vad dem vill ha och få precis det som dem förväntar sig, vilket är en vinst för alla parter. Att hitta det bredband eller mobilabonnemang som man vill ha ska inte vara en vetenskap, och det är precis vad vi ser till att det inte är. Det är med andra ord både snabbt, enkelt och gynnsamt att hitta rätt mobiloperatör genom surf.nu!

Vi tycker det är viktigt att lyssna på dig som besökare och vill gärna veta vad du tycker och tänker kring den information som vi delar med oss av och det innehållet som finns på vår hemsida. Ifall du har vidare frågor, funderingar eller önskemål kring innehållet på vår hemsida så är du därför varmt välkommen att ställa din fråga via mail eller formulär.

Kontakta oss

info@surf.nu