Billigaste iPhone 11 med abonnemang – jämför operatörernas priser

Här hittar du lägst priser för iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max med abonnemang från olika operatörer.

4G

iPhone 11 med Halebop abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

2-60 GB Surf
från 479 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 11 med Hallon abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

4-100 GB Surf
från 479 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 11 med Comviq abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

8-100 GB Surf
från 445 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 11 med Tre abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

15-obegränsat GB Surf
från 369 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 11 Pro med Hallon


Fria Samtal

Fria Sms

4-100 GB Surf
från 549 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 11 utan abonnemang


-

-

- GB Surf
från 7 490 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

Köpa iPhone 11 med abonnemang?

Samtliga operatörer erbjuder Apples iPhone 11 med abonnemang. När du beställer din iPhone 11 tillsammans med ett abonnemang får du ett bra paketpris.  Du kan oftast själv välja om du ska avbetala mobilen på 12 eller 24 månader eller om du föredrar att betala allt på en gång. Med den nya modellen vill du såklart ha mycket surf, kameran tar extremt bra bilder och bildformatet blir större. Med mer data kan du ladda upp alla bilder i molnet utan att oroa dig för om du har Wifi eller inte.

Operatörer som erbjuder Iphone 11 är bland annat Hallon, Halebop, Tre och Telenor.

iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

När iPhone 11 lanserades blev den uppföljaren till iPhone XR. Om man jämför iPhone 11 med iPhone XR så har iPhone 11 en snabbare processor, dubbla kameror och stöd för Dolby Atmos. Den nyare modellen erbjuds dessutom i flera nya färger och med ett nytt spännande processor-chipp. Designen liknar den tidigare XR-modellen men de stora nyheterna hittar du på baksidan med det nya kamerasystemet – men framförallt har uppgraderingen skett på insidan.

 

Funktioner och design för iPhone 11, Pro och Pro Max

 • Design Det är ingen större förändring i designen jämfört med iPhone XR förutom att kameraupphöjningen på baksidan är en avrundad kvadrat. Annars är det inga nyheter förutom utbudet i färg där du nu förutom att välja svart, röd och gul även kan få modellen i grönt, åt det mintgröna hållet, lila och en varmare vit färg än tidigare.
 • Kamera iPhone 11 har dubbla kameror där True Depth-kameran på framsidan har ökats till 12 megapixlar och upp till 120 bilder per sekund. Detta ger dig möjlighet att ta en ”selfie” – ett begrepp från Apple som innebär en slowmotion-selfie-video. iPhone 11 Pro har fått trippelkamera där den tredje kameran har en ultravidvinkelkamera som ger dig möjlighet att ta breda landskapsbilder, närgående perspektivförvrängande porträtt, med mera. Däremot saknar denna basmodellen optisk zoom.
 • Kameraappen – börja spela in video snabbt Med kamerappen kan du snabbt börja spela in video genom att trycka på och hålla inne slutarknappen. Genom att svepa fingret åt höger fortsätter kameran att spela in och när du släpper återgår den till fotoläge.
 • Nattläge Nattläge har blivit alltmer populärt för olika mobiltillverkare och det har även tagits med här. Med ett nytt nattläge kan du se bilder med bättre bildkvalitet i svagt ljus.
 • Ljud iPhone 11 har ljud med stöd för Dolby Atmos, 3d-ljud och stimulerat surroundljud.
 • Batteri  iPhone 11 har mycket bättre batteritid än föregångaren iPhone XR. Batteriet räcker en timme längre plus att det går att visa strömmad video i 10 timmar. iPhone 11 Pro klarar strömmad video i 11 timmar och Pro Max 12 timmar. Batteriet går att snabbladdas till 50% på bara en halvtimme med 18-wattsladdare. Dock kommer basmodellen med 5W-laddaren.
 • Wifi 6 Med Wifi 6 får telefonen snabbare överföringar på lokala nätverk.
 • Processor – A13 Bionic Apple kör på med samma processor som på de senaste modellerna, A13 Bionic. Processorn är strömsnålare och cirka 20% snabbare än tidigare processorer.
 • U1-chipp  iPhone 11 och iPhone 11 Pro har fått ett nytt chip, U1-chipp som använder ultra wideband-teknik för att hitta andra U1-chipp i närheten. Bland annat kan du hitta dina nycklar, väskor och andra saker med likadant chipp. Genom Airdrop kommer du att kunna peka telefonen mot en annan iPhone 11 eller 11 Pro som mottagare när du skickar filer.

 

Kort teknisk sammanfattning om de olika modellerna

iphone 11iPhone 11

 • Mått 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
 • Vikt 194 g
 • Skärm 6,1 tum, LCD – IPS, upplösning 1792 x 828 pixel, pixeldensitet 326 dpi
 • Lagringsminne 64 GB, 256 GB, 512 GB
 • Kamera upplösning 12 Megapixel 12 Megapixel, vidvinkellins, ingen optisk zoom, optisk bildstabilisering, videoinspelning upplösning 3840 x 2160 pixel, upplösning på frontkameran 12 megapixel

 

iphone 11 proiPhone 11 Pro

 • Mått 144 x 71,4 x 8,1 mm
 • Vikt 188 g
 • Skärm 5,8 tum, Amoled, upplösning 2436 x 1125 pixel, pixeldensitet 458 dpi
 • Lagringsminne 64 GB, 256 GB, 512 GB
 • Kamera upplösning 12 Megapixel 12 Megapixel 12 Megapixel, vidvinkellins, optisk zoom x2, optisk bildstabilisering, videoinspelning upplösning 3840 x 2160 pixel, upplösning på frontkameran 12 megapixel

 

iphone 11 pro maxiPhone 11 Pro Max

 • Mått 158 x 77,8 x 8,1 mm
 • Vikt 226 g
 • Skärm 5,8 tum, Amoled, upplösning 2688 x 1243 pixel, pixeldensitet 458 dpi
 • Lagringsminne 64 GB, 256 GB, 512 GB
 • Kamera upplösning 12 Megapixel 12 Megapixel 12 Megapixel, vidvinkellins, optisk zoom x2, optisk bildstabilisering, videoinspelning upplösning 3840 x 2160 pixel, upplösning på frontkameran 12 megapixel

 

Omdöme och recensioner om iPhone 11, Pro och Pro Max

Vi har samlat ihop de senaste omdömena och recensionerna kring iPhone 11 från de ledande mobilsajterna Macworld, TechRadar, Mobil.se och Feber.se plus en extra artikel från Aftonbladet. Du får ta del av en sammanfattning över både minus och plus från de tester som gjorts och du kan läsa mer genom att djupdyka i originalartiklarna på respektive sajt.

Macworlds recension av iPhone 11 Pro

Macworld har utvärderat skillnaden mellan iPhone 11 Pro och iPhone XS. Enligt deras omdöme kan det vara värt att uppgradera om du söker bästa möjliga batteritid och kamera. På designen har det inte hänt så mycket så av den anledningen är det inte värt det utan bättre att vänta på nyare modeller. Deras recension kan sammanfattas med att det kan vara värt att uppgradera särskilt om du har en iPhone X eller en ännu äldre modell.

TechRadars test av iPhone 11

TechRadar har även de gjort ett test av iPhone 11. Deras första respons är att de är överraskade av att modellen är mycket billigare än förväntat och att modellen verkligen tar plats bland årets nyheter. Utifrån testet är omdömet från TechRadar att det är minus för att designen påminner om förra årets modell och att denna grundmodell inte är lika elegant som iPhone 11 Pro. Modellen får plus för en uppgraderad kamera och en färgstark skärm.

Även TechRadar gör en jämförelse med förra årets iPhone XR som fick mycket fina betyg av TechRadar. Enligt dem är det inte lika stor wow faktor eftersom det inte gjorts tillräckligt många uppgraderingar sedan XR. Här kan det också handla om förväntningar eftersom steget upp till XR från tidigare modell var så stort. Recensionen är att det positiva med Iphone 11 är förutom kameraförbättringen att kraften i telefonen har förbättrats och att man får väldigt mycket funktioner för det ovanligt lågt satta priset.

Mobil.se omdöme för iPhone 11

Även Mobil.se har tagit sig en titt på de senaste iPhone modellerna. Mobil.se lyfter även de fram att det är väldigt lite i designen som förändrats och att den största förändringen där är kamerasystemet. Dock hävdar de att Apple verkar tänja lite på definitionerna över den förbättrade optiska zoomen då Apple gör beräkningarna utifrån vidvinkelkameran istället för vad som normalt brukar göras utifrån normalkameran. Tidningen är också tveksam kring mätningarna om batteritiden om den verkligen är så pass förbättrad som Apple hävdar.

I övrigt hyllar Mobil.se processorn med A13 Bionic, förbättringen av videofilmning och att kamerorna klarar filma i 4k-upplösning med 60 bilder per sekund.

Feber.se test av nya iPhone

Feber.se har också de gjort tester för de nya iPhone-modellerna. Den korta sammanfattningen för deras tester är att Apple bjuder på en ordentlig prestandaökning, fantastiskt ljud, bättre kameror och trevliga skärmar i Pro modellerna. Feber.se anser att Apple nu kommit i kapp konkurrenterna och till och med förbi på vissa områden.

Tidningen lyfter också fram det oväntade låga priset för basmodellen och konstaterar att batteritiden är rejält förbättrad enligt specifikationen då inga längre tester ännu har hunnit göras på den fronten. De ställer sig dock frågande till varför det inte finns en rejäl laddare till telefonen. Till det så höjer de ögonbrynen till varför man endast skickar med 5W-laddaren till basmodellen då Pro modellerna kommer med snabbladdaren med 18W.

Aftonbladet Plus – omdöme om iPhone 11

Aftonbladet uttrycker sig om modellen som en telefon med kanonprestanda till ett skrällpris. Aftonbladet ger omdömet att iPhone 11 kommer med kameranyheter, suverän prestanda och hastighet. En av modellerna, basmodellen, får 5 plus av 5 möjliga.

 

Köpa iPhone 11, Pro och Pro Max med abonnemang

Att köpa en ny mobil kan vara dyrt och med ett abonnemang kan det vara en fördel att dela upp betalningen per månad istället för att betala hela beloppet på en gång.

Det man ska tänka på när man köper en mobil med abonnemang är att först och främst bestämma sig för hur mycket minnesstorlek du behöver. Det är onödigt att köpa för mycket utrymme som aldrig används eftersom du i slutändan faktiskt betalar en hel del för din telefon även om det känns lite per månad. Så kolla upp i din nuvarande mobil hur mycket plats du egentligen behöver och fundera på om du kommer att behöva lika mycket eller kanske mer i nästa telefon.

Vilken modell du ska välja är mycket tycke och smak men minst lika viktigt är att kolla vad du har för budget för en ny mobil. Tänk också på att oavsett vilken modell du väljer så är andrahandsvärdet stort så ska du inte ha telefonen så länge så behöver det inte bli så dyrt.

Valet av färg är också viktigt för vissa och de allra flesta mobiloperatörer erbjuder iPhone 11, Pro och Pro Max i de flesta tillgängliga färgerna även om det kan skilja mellan operatörerna.

När du sedan bestämt dig för vilken modell, minnesstorlek och färg är det bara att jämföra abonnemangen hos de olika operatörerna. Glöm inte att hålla utkik efter aktuella kampanjer som dyker upp då och då!

Köpa iPhone 11 med Comviq abonnemang

Comviq erbjuder pressade priser när du köper mobil tillsammans med abonnemang. Hos Comviq kan du köpa iPhone 11. Väljer du det större fastprisabonnemanget sparas oanvänd surf upp till en viss gräns.

 

 • Abonnemangen: Comviq har flera storlekar av abonnemang
 • Datamängden: 8 till 100 GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Nät som används: Tele2 och Telenors nät

comviq

 

 • Bra priser
 • Bra service
 • Stabil operatör

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone 11 med Halebop abonnemang

Halebop har iPhone 11. Med Halebop abonnemang surfar du till samma pris inom EU och med abonnemanget får du även fria samtal och sms/mms.

 

 • Abonnemangen: Halebop har flera olika alternativ
 • Datamängden: 2-60 GB
 • Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Beställa iPhone 11 med Tre abonnemang

Hos Tre hittar du iPhone 11. De erbjuder färgerna svart eller vit, men för iPhone 11 har de bara en minnesstorlek. Vi visar i vår lista vilka färger och minnesstorlekar som erbjuds. Tre ger dig fria samtal, sms, mms och du kan välja obegränsad surf inom Sverige och 60 GB/månad inom EU.

 

 • Abonnemangen: Tre har flera olika alternativ
 • Datamängden: Från 5 GB till obegränsat
 • Bindningstid: Fria samtal, fria sms
 • Nät som används: Tre mobilnät

Tre

 

 • Många alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Köpa iPhone med Hallon abonnemang

Hallon erbjuder iPhone 11 och iPhone 11 Pro. De har förmånliga abonnemang till riktigt låga priser med bra surfmängder och fria samtal och sms. Ett riktigt bra val om man är ute efter en ny iPhone 11 med mycket surf för pengarna.

 

 • Abonnemangen: Fria samtal, sms & mms
 • Datamängden: 4-100 GB
 • Bindningstid: 24 månader vid köp av telefon
 • Nät som används: Tre:s mobilnät

Hallon

 

 

 • Mycket för pengarna
 • Mycket surf
 • Låg kostnad

 

Läs mer & Beställ

 

Köpa iPhone med abonnemang från Telenor

Telenor har samtliga tre modeller. När du köper mobil med abonnemang hos Telenor kan du byta mobil när du vill efter 12 månader utan extra kostnad. I alla abonnemang är det fria samtal, sms och mms.

 

 • Abonnemangen: Fria samtal, sms & mms
 • Datamängden: 3 GB – obegränsat
 • Bindningstid: 24 månader vid köp av telefon
 • Nät som används: Telenors nät

telenor

 

 • Flera tjänster och produkter
 • Stabilt mobilnät
 • Telenor Change ingår

 

 

Läs mer & Beställ

iPhone modeller hos respektive operatör:

Hallon iPhone 11 färger & minne

 • iPhone 11 i färgerna lila, svart och vit med 64 GB minnesstorlek.
 • iPhone 11 Pro i färgerna guld, midnattsgrön och rymdgrå med 64 GB minnesstorlek.
 • iPhone 11 Pro Max i färgerna guld, midnattsgrön och rymdgrå med 64 GB minnesstorlek.

Comviq iPhone 11 färger & minne

 • iPhone 11 i samtliga färger svart, gul, röd, lila, vit eller grön med 64 GB, 128 GB eller 256 GB minnesstorlek.
 • iPhone 11 Pro i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB, 256 GB eller 512 GB.
 • iPhone 11 Pro Max i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB eller 256 GB.

Tele2 iPhone 11 färger & minne

Med Tele2 kan du också köpa alla tre modellerna. Hos Tele2 får du fria samtal och sms och det ingår mobildata inom EU/EES. Välj mellan

 • iPhone 11 i samtliga färger med 64 GB, 128 GB eller 256 GB minnesstorlek.
 • iPhone 11 Pro i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB, 256 GB eller 512 GB.
 • iPhone 11 Pro Max i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB, 256 GB eller 512 GB.

Tre iPhone 11 färger & minne

 • iPhone 11 i färger svart, lila, grön, röd och vit med 64 GB minnesstorlek.
 • iPhone 11 Pro i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB, 256 GB eller 512 GB. Tillgängliga minnesstorlekar är beroende på vilken färg du väljer.
 • iPhone 11 Pro Max i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB, 256 GB eller 512 GB. Tillgängliga minnesstorlekar är beroende på vilken färg du väljer.

Telenor iPhone 11 färger & minne

 • iPhone 11 i färgerna svart, gul, röd, lila, vit eller grön med 64 GB eller 128 GB minnesstorlek.
 • iPhone 11 Pro i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB eller 256 GB.
 • iPhone 11 Pro Max i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB eller 256 GB.

Telia iPhone 11 färger & minne

Med Telia har du också möjlighet att köpa alla tre modeller. Med abonnemang hos Telia har du fria samtal och meddelanden och du surfar fritt på sociala medier. Välj mellan

 • iPhone 11 i färgerna röd, svart eller vit med 64 GB, 128 GB eller 256 GB minnesstorlek.
 • iPhone 11 Pro i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB, 256 GB eller 512 GB.
 • iPhone 11 Pro Max i färgerna rymdgrå, guld, midnattsgrön eller silver med 64 GB, 256 GB eller 512 GB.

 

Nyheter och rykten inför release av iPhone 11

Trots att Apple nyligen släppte den nya X-serien så florerar ryktena kring vad vi kan förvänta oss av Apples 2019 modell, iPhone 11. Vi har samlat alla heta rykten för att se vad vi kan förvänta oss av den nya luren.

Tre olika modeller av iPhone 11

Steget in i Apples värld börjar ofta med en iPhone. iPhonen är Apples enskilt viktigaste produkt och har en räckvidd världen över.

Exakt vad modellen som kommer lanseras under 2019 kommer att heta är ytterst osäkert. Däremot så förväntas Apple inte förändra det faktum att det kommer tre olika modeller som går i linje med tidigare serier.

Priset förväntas inte bli särskilt mycket högre än iPhone XS, XS MAX och XR eftersom Apple försöker att pressa priserna på telefonerna.

När släpps iPhone 11?

Sedvanligt så sker lanseringen av Apples mobiltelefoner i september, och efter att sajten Techradar har analyserat tidigare Apple-evenemang så förutspår dem att lanseringsdatumet blir 10 september 2019. Traditionellt så har tre modeller lanserats på evenemanget, och det finns ingenting som tyder på att vi kommer få se någonting annat än tre uppföljare av XS, XS Max och XR. Techradar tror att priset för årets mobiltelefoner inte blir dyrare än 2018 modellerna.

Sajten Techradar har förutspått de viktiga datumen. Observera att detta är spekulationer och inget som har bekräftats från Apple. 

 • Lanseringsdatum: 10 september 2019
 • Förbeställningsdatum: 13 september 2019
 • Utgivningsdatum: 20 september 2019

Kameran på iPhone 11

På sajten SuperSaf pratas det om att Apple försöker pressa priset på den nya modellen och att man därför valt att utrusta baksidan med en (1) kamera. Däremot så ryktas det om att kameratekniken Truedepth-tekniken i iPhone X:s kan utökas till kameran på baksidan av iphone 11, vilket då skulle ge 11:an bättre möjligheter för Augmented Reality (AR) än vad de tidigare modellernas bakre kamera har.

Riktigt bra skärm på iPhone 11

Tech-sajten T3 har hört ryktas om att Apple är intresserade av att köpa Samsungs flexibla oled-skärmar. Det är alltså inte omöjligt att vi på iPhone 11 ser samma flexibla skärm som Samsung Galaxy X har.

Oled-skärmen ger livfullare färger, skarpare skärpa och djupare svärta. Det är alltså en skärm som ger en verklighetstrogen bild och du har en riktig kvalitetsbild oavsett kvaliteten från källan. Det finns även antydningar till mobilerna kommer få stöd för Apple Pencil.

Ming-Chi Kuo som tidigare gjort träffsäkra analyser har nu gjort antaganden utifrån en rapport från Apples underleverantör Luxshare. Han förutspår att Apple kommer behålla de format och skärmstorlekar som de senaste telefonerna iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR har. Det får oss att tro att det även kommer en modell med LCD-skärm.

Skärmstorlekarna förväntas vara som de senaste modellerna, det vill säga 6.1 tum, 5.8 tum, och 6.5 tum.

Iphone 11 – 5G, SIM-kort och batteri

På sajten SuperSaf kan man läsa om spekulationerna kring att iPhone 11 blir Apples första telefon som stödjer dubbla SIM-kort. Det återstår att se om modellen har stöd för framtidens E-sim eller om det bara är en dubbel uppsättning för fysiska SIM-kort.

KGI-analytikern Ming-Chi Kuo säger att iPhone 11 förväntas använda ny batteriteknik som ger ett bättre batteri med längre batteritid. Eftersom modellen förväntas ha en mer högupplöst skärm så krävs även ett kraftfullare batteri för att driva telefonen och få en bra batteritid.

När det gäller 5G-stöd så kommer vi sannolikt att få vänta tills 2020 eftersom Apple inte är med i kapplöpningen av att lansera telefoner som stödjer 5G. Historiskt sett föredrar Apple att vänta ut barnsjukdomar och haka på när tekniken är felfri.

Designen av iPhone 11

Ser man på historien så har designen på telefonerna förändrats med några års mellanrum, och med tanke på att ingen större designförändring inträffade under de senaste två releaserna så förväntas 2019-modellen få en betydande förändring.

Gissningen från sajten T3:s är att iPhone 11 kommer bli en helskärmstelefon där Apple har jobbat på att effektivisera ytan i telefonen för att lämna plats åt kamerasensorer och batteriet. De kan alltså vara så att de överger notch-skärmen. Sajten SuperSaf gissar på att Apple fortsätter med en mängd kulörer på telefonen.

Färger på iPhone 11 – Nya färger i samma design

Den så ofta träffsäkra siaren Ming-Chi Kuo förutspår att de nya modellerna kommer att bestå av frostat glas, men i övrigt så kommer de inte vara särskilt annorlunda än fjolårets modeller. I motsats till Ming-Chi Kuo så finns det flera källor som säger att designen på telefonen kommer att vara ny, och det sägs även att mobilen kommer att bli lite tjockare.

Vad som däremot är enhetligt bland alla de senare rykten och spekulationer är att baksidan kommer att se annorlunda ut eftersom kamerorna har uttökats. Enligt läckta bilder kan kameran på baksidan placeras i en fyrkantig utbuktning under glaset. Dessa uppgifter stärkts av både den kända läckaren OnLeaks och journalisten Mark Gurman.

Två av färgerna på XR ser ut att slopas mot två nya färger. Teknikjournalisten Mark Gurman har lagt ut bilder på vad som påstås vara glaset från den nya XR, och vi skymtar då de nya färgerna grön och lavendel.

iphone 11

iPhone 11 får ny processor och Touch ID

Bloomberg bekräftar att vi troligtvis kommer se ett uppgraderat chipset. iPhone XS A12-processor ser ut att bytas ut mot en A13-processorn. Detta efter att källor menar att A-13 processorn var i test-produktion i april och kan komma att nå massproduktion redan under maj. Om man ser till historien så betyder en uppdaterad processor bättre batteritid och en snabbare telefon. Det nya chipet tros hamna i alla tre efterföljarna.

Macworlds spekulation kring den nya processorn är att vi inte kommer att få se någon maskininlärning eller högre effektivitet. Vilka förbättringar som görs får vi se när telefonen lanserats. Däremot så skriver sajten Techradar att ett patent för en ny Touch ID som ska ersätta fingeravtrycksläsare, och det ska även fungera tillsammans med Face ID. Nya tekniken ska göra att användaren kan använda fingeravtrycksläsaren var som helst på skärmen. Huruvida detta kommer att komma i iPhone 11 får vi se, för än så länge så är den enda antydan på denna teknik ett ansökt patent.

iPhone 11 Specifikation (enligt rykten och spekulationer)

Iphone 11 (efterträdare av XS)

Storlek: En halv millimeter tjockare än XS Max
Display och skärmyta: 5,8 tum Oled-display
Batterikapacitet: Förespås bli 25 % kraftigare än iPhone XS
Processor: A13 Bionic
Kamera: Trippelkamera med en ny vidvinkelkamera (XS har dubbelkamera) samt förbättrad zoom
Övriga funktioner: Ny Touch ID ska göra hela skärmen till fingeravtrycksläsare

Iphone 11 Pro Max (efterträdare av XS Max)

Storlek: En halv millimeter tjockare än XS Max
Display och skärmyta: 6,5 tum Oled Display
Batterikapacitet: Förespås bli 15 % kraftigare än XS Max
Processor: A13 Bionic
Kamera: Trippelkamera med en ny vidvinkelkamera (XS Max har dubbelkamera) samt förbättrad zoom
Övriga funktioner: Ny Touch ID ska göra hela skärmen till fingeravtrycksläsare

Iphone 11 Pro (efterträdaren av XR)

Display och skärmyta: 6,1 tum LCD-display
Batterikapacitet: Förespås bli 15 % kraftigare än XS Max
Processor: A13 Bionic
Kamera: Extra dubbelkamera ska ge bättre optisk zoom och bli mer som kameran i XS
Övriga funktioner: Ny Touch ID ska göra hela skärmen till en fingeravtrycksläsare

Apple gör bara flaggskeppstelefoner

Den 10 januari 2007 visades den första iPhone-mobilen. Genom att lägga stort arbeta på design och gränssnitt så lyckades Apple förändra mobilbranschen, och iPhone gjorde att gemene man suktade efter en smartphone. På den tiden fanns det ingen annan på marknaden som kunde matcha Apples första mobiltelefon.

Idag är Apple en av världens största mobiltillverkare, och varje år förväntar vi oss nya uppfinningar och häftiga tekniker som gör mobilerna ännu bättre. Apple är en av få mobilleverantörer som bara har en (1) serie av mobiler. Varje iPhone är en uppgradering av modellen från året innan, och Apple strävar alltid efter att iPhone ska vara den mäktigaste mobilen på marknaden.

Varje iPhone-modell finns i olika utföranden

Varje år då en ny modell lanseras så kommer den i flera olika utföranden. Generellt är funktionerna likadana, men storleken på modellen kan vara lite enklare och lite mer avancerad. Det gäller både utsidan och insidan av telefonen, det vill säga prestanda, batteri, skärmtyp och skärmstorlek och kamera. På senare år har tre olika utföranden av modellerna lanserats, medans det under de tidigare åren var två olika utföranden av modellerna.

Processor i iPhone11

Sajten Macrumours tror att iPhone 11 kommer att använda en processor från TSMC med namnet A13, en processor som kallas för nästa generations processor.

Neural Engine tros bli viktig även i nästa modell då Apple föredrar att maskininlärningen sker lokalt på enheten. Maskininlärningen är en viktig komponent för Siri, Face ID och flera andra Iphone-appar, och det finns ingenting som tyder på att AI skulle bli mindre viktigt, snarare tvärtom. En av uppgraderingarna verkar bli bättre Face ID då systemet förväntas vara snabbare och pålitligare.

 

Fördelar med iPhone 11 och nya funktioner

 1. Sett till iPhones utveckling förväntas betydande förändringar i design
 2. Nästa generations processor A13
 3. Snabbare och pålitligare Face ID
 4. Utvecklad Neural Engine för lokal maskininlärning
 5. Inget stöd för 5G
 6. Dubbla SIM-kort
 7. Klanderfri Oled-skärm och en modell med LCD-skärm
 8. 1 tum, 5.8 tum, och 6.5 tum
 9. Helskärmstelefon utan notch
 10. Kraftfullare batteri med längre batteritid
 11. Flera olika färger på telefonen


iPhone 11: Frågor och svar

Var köper jag iPhone 11 med abonnemang?

De flesta svenska operatörer som säljer mobiltelefoner med abonnemang har flera Apple-mobiler i sitt sortiment, däribland iPhone 11. Förutom hos de stora operatörerna kan du kolla hos operatörer som Comviq, Hallon och Halebop.

Vilket abonnemang är billigast med iPhone 11?

De billigaste abonnemangen hittar du hos virtuella operatörer som Hallon. Hos dem kan du också köpa renoverade iPhones som är billiga är nya modeller.

Har iPhone 11 stöd för 5G?

Ja, iPhone 11 har stöd för 5G, och kan redan nu användas i de städer där 5G finns. Det krävs också att du skaffar ett 5G-abonnemang, som du hittar hos Telia, Telenor, Tre och Tele2. Läs mer på den här sidan.

Hur hittar jag det bästa abonnemanget för iPhone 11?

Vad som är bäst är subjektivt. Men de allra mest prisvärda abonnemangen (lägst pris och mest surf i kombination med bra täckning) kan du jämföra här. Flera av operatörerna med låga priser på abonnemang säljer också iPhone 11.

Vad kostar iPhone 11?

Om du vill vara säker på att hitta det bästa priset på iPhone 11 bör du hålla koll på de olika operatörernas kampanjerbjudanden och göra jämförelser hos prisjämförelsetjänsten.