Iphone 7/7+ med abonnemang – de bästa erbjudandena just nu

4G

iPhone 7 32 GB med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 295 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 7 32 GB med Halebop

50% extra surf i 1 år

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 339 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 7 128 GB med Halebop

50% extra surf i 1 år

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 389 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Iphone 7

Stabil modell från Apple

Det finns många som lovordar iPhone från Apple. Därför var förväntningarna stora när iPhone 7 gjorde entré på marknaden under 2016. Vill man ha en iPhone utan att behöva lägga en större summa pengar på den senaste modellen så är iPhone 7 och 7 Plus ett bra val. iPhone 7 är snygg, har en slimmad design i glas och metall och väger endast 138 gram. Den mäter 13.83 centimeter på höjden, 6,71 centimeter på bredden och har en tjocklek på 7,1 millimeter. Skärmen är en Retina HD-typ och mäter 4,7 tum. Telefonen finns att köpa i sex färger; röd, svart, gagatsvart, silver, roséguld och grå.

Teknik

Precis som i alla Apples telefoner så är det operativsystemet iOS som gäller i iPhone 7. I denna utgåva heter systemet iOS 10, en uppdaterad version av iOS som har fått mycket beröm. Inuti telefonen hittar du ett A10 Fusion-chip. Detta ökar telefonens prestanda genom att anpassa processorkraften beroende på om den gör mindre krävande uppgifter eller mer krävande uppgifter. Detta gör också att batteriet har en längre livslängd mellan laddningarna än vad dess föregångare har.

Telefonen erbjuder även gott om lagringsutrymme med 32 GB lagringsminne.

Kamera

iPhone har alltid haft överlägsna kameror på sina telefoner och iPhone 7 är inget undantag. På telefonen hittar du två kameror. Kameran på baksidan har en upplösning på 12 megabyte och en bländare på F1.8, vilket gör att den klarar av dåliga ljusförhållanden. Objektivet har även sex element, något som gör att man kan ta klarare och skarpare bilder än tidigare. Frontkameran har en upplösning på 7 megabyte och är utrustad med Retina Flash, en blixt som ser ut som det naturliga ljuset i omgivningen. Det gör att du kan ta perfekta selfies även i mörka förhållanden.

Övriga funktioner

Förutom en avancerad kamera så är telefonen utrustad med andra häftiga funktioner, som till exempel högtalare med stereo-ljud. Högtalarna gör att telefonen kommer upp i dubbelt så hög ljudstyrka än dess föregångare iPhone 6.

Skärmen är en så kallad Retina HD-skärm, en skärm med hög ljusstyrka som återger klara färger. Den gör att telefonen lämpar sig bra för både filmtittande och bildvisning. För din säkerhet så har iPhone 7 en smart fingeravtryckssensor som är integrerad i hemknappen.

iPhone 7 med abonnemang

Om du vill köpa en iPhone 7 med abonnemang så kan du göra det hos operatörerna Halebop, Tre, Tele2, Telenor, Comviq och Telia. Alla dessa operatörer erbjuder avbetalning på telefonen och du kan själv välja vilket abonnemang som passar dig bäst.

 

iPhone 7 plus

 

En större modell

iPhone 7 plus är iPhone 7:s storebror. Denna modell gjorde inträde på marknaden under 2016 och passar den användaren som föredrar en lite större telefon. Telefonen har en stilren och klassisk design i metall och glas och är utrustad med en retina HD-skärm på 5,5 tum. På höjden mäter telefonen 15,82 centimeter, på bredden 7,79 centimeter och tjockleken är 7,3 millimeter. Trots det stora formatet så väger denna telefon endast 188 gram, något som gör den både smidig och lättanvänd. Den finns i färgerna roséguld, silver, svart, guld och gagatsvart.

Teknik

Operativsystemet i iPhone 7 plus är en ny generation av iOS, det vill säga iOS 10. Detta gränssnitt erbjuder ett större antal appar än tidigare, men även en rad andra verktyg som bland annat gör arbete och kontakt med familj och vänner enklare. Med hjälp av ett A10 Fusion-chip får telefonen högre prestanda än tidigare modeller. Det möjliggör också att processorkraft sparas när du utför mindre krävande uppgifter. Gör du istället något mer krävande, som att till exempel spela spel, så får telefonen mer processorkraft. Detta gör att batteri sparas och du kan använda telefonen länge utan att behöva ladda den. Du behöver inte heller oroa dig för att sakna lagringsutrymme då iPhone 7 Plus erbjuder hela 32 GB i lagringsminne.

Kamera

Kameran är en av de sakerna som skiljer 7:an mot 7 Plus-modellen. 7 plus är nämligen utrustad med dubbla 12 megabyteskameror på baksidan. Detta möjliggör ännu skarpare och klarare bilder. Den har även en bländare på F1.8 som gör att det går bra att fota även under dåliga ljusförhållanden. Är man ute efter den perfekta selfien så tar man den bäst med frontkameran. Frontkameran har en upplösning på 7 megabyte och är utrustad med Retina Flash, en blixt som anpassar sig efter de rådande ljusförhållanden och därför ger naturliga bilder.

Övriga funktioner

För att skydda dina privata uppgifter så är iPhone 7 Plus utrustad med fingeravtrycksläsaren Touch ID som är inbyggd i hemknappen. Telefonen tål även fukt och damm bra eftersom den har en helt tätad interiör. Precis som den mindre modellen så saknar denna telefon uttag för hörlurar, och har istället trådlösa så kallade ear pods. Skärmen är en Retina HD skärm som har en hög ljusstyrka och en fantastiskt färgåtergivning. Det gör att den lämpar sig ypperligt för att se rörlig media i.

Iphone 7 plus med abonnemang

Idag är det inte så många operatörer som säljer iPhone 7 Plus. Du hittar den hos Tele2 eller Comviq. Både dessa operatörer erbjuder telefonen på avbetalning, och du väljer själv vilket abonnemang du vill ha.