Iphone 8/8+ med abonnemang – de bästa erbjudandena just nu

4G

iPhone 8 Plus med abonnemang från Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3-obegränsat Gb data
från 519 kr
LÄS MER & BESTÄLL

iPhone 8 – riktigt bra mobiltelefon för pengarna

iphone 8Under 2017 kom den efterlängtade iPhone 8 ut på marknaden. Som vanligt så var förväntningarna stora på Apples nya modell. När telefonen dök upp i en helt ny design som enbart bestod av glas var det inte många som blev besvikna. Både fram- och baksida är tillverkade i mycket starkt glas, något som ger ett mycket elegant utseende. På telefonens framsida sitter en Retina HD-skärm på 4.7 tum.

Telefonen är 13,48 centimeter på höjden, 6,73 centimeter på bredden och har en tjocklek på 7,3 millimeter. Telefonen väger enbart 148 gram, något som gör modellen mycket smidig. iPhone 8 kan du få i färgerna rymdgrå, svart och guld.

Teknik iPhone 8

Retina HD-skärmen levererar en klar och ljusstark bild tack vare True Tone-teknik. Denna ser till att justera vitbalansen så att du ser bättre på skärmen trots starkt solljus. Prestandan är förhöjd med hela 25 % jämfört med tidigare modeller, och det har man lyckats med genom det nya A11 Bionic-chippet som gör att iPhone 8 klarar de mest krävande apparna med bravur. Även batteriet är förbättrat och ger en laddning som håller länge. Det är även möjligt att ladda telefonen trådlöst. I iPhone 8  finns den nya versionen av iOS. Denna heter iOS 11 och erbjuder många nya förbättringar, till exempel intelligenta förslag och smarta notifikationer.

Kamera iPhone 8

Apple har lagt mycket krut på kameran även i denna modell. I iPhone 8 sitter två kameror, en huvudkamera med 12 megabyte och en bländare på F1,8 samt en Face Time HD-kamera på 7 megabyte. Huvudkameran har funktioner såsom vidvinkelobjektiv och bildstabilisator samt en snabbare sensor än tidigare modeller. Face Time HD-kameran är utrustad med Retina Flash. Denna typ av blixt anpassar sig till de rådande ljusförhållandena och gör att du kan ta bra bilder även när det är mörkt.

Övriga funktioner iPhone 8

Trots att mobilen är helt i glas så behöver du inte vara rädd att använda den under tuffare förhållanden. Den är nämligen konstruerad så att den står emot smuts, damm och fukt väldigt bra. Den har dessutom en aluminiumram som skyddar mot stötar. Vill du lyssna på musik eller se på film kan du njuta av den genom stereohögtalare med optimerat ljud. Du lyssnar även trådlöst med tillhörande ear pods.

Söker du en telefon med många spännande funktioner, riktigt bra kamera och ljud. då kan denna mobiltelefon vara rätt för dig.

 

iPhone 8 med mobilabonnemang

Du kan köpa mobilabonnemang med iPhone 8 från Telenor, Halebop, Hallon och Comviq. Du binder upp dig på 24 månader och betalar av en del av mobilens kostnad varje månad. Billigast iPhone 8 med abonnemang får du från Comviq. Mest mobilsurf till ditt abonnemang med iPhone 8 får du från Hallon eller Telenor. Surfar du mycket så väljer du alltså Hallon eftersom de kostar mindre. Vill du ha det lägsta priset, då väljer du Comviq som mobiloperatör.

Det är vanligast att man köper sin iPhone med ett mobilabonnemang. För de flesta människorna så är det kontanta priset på de nyare modellerna mycket pengar att lägga ut direkt. De flesta delbetalar sin telefon via sitt mobilabonnemang.

iPhone 8 med olika mobiloperatörer

De flesta mobiloperatörer säljer iPhone 8. Här är ett urval av de billigaste och bästa erbjudande just nu.

iPhone 8 med Hallon

Hallon är en aggressiv operatör som satsar på lågt pris och mycket surf för pengarna. De erbjuder vanliga abonnemang, kontantkort samt mobilt bredband. De har flera modeller av iPhone i sitt sortiment. Du kan välja mellan 4 – 100 GB surfmängd. De har ett flertal av de senaste mobilerna och är den operatör som växer snabbt just nu! Ett bra mycket bra val av både abonnemang och telefon.

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25, 50 och 100 GB
 • Data: 4 -100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Täckning: Tre:s mobilnät

Hallon recension

 

 • Bra med surf
 • Lågt pris
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone 8 med Halebop

Halebop har ett brett sortiment med mobiltelefoner och givetvis har de iPhone 8! Halebop är sedan flera år tillbaka kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna. Inte svårt att förstå! De har billiga priser och många mobiler att välja mellan. iPhone 8 är ett bra val och du får mycket för pengarna med ett Halebop abonnemang.

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-40 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Täckning: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone 8 med Tre

Tre har alla de senare modellerna av mobiltelefoner i sitt sortiment och du kan antingen köpa dem med eller utan abonnemang. De har ett mycket snabbt mobilnät och bra täckning över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor hos Tre. Med Tre får du iPhone 8 till ett bra pris!

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 5 GB – obegränsad surf
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Täckning: Tre mobilnät

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

iPhone 8 med Telenor

Telenor har både iPhone 8 och iPhone 8 Plus i flera olika färger. Du väljer själv vilken surfmängd du vill inkludera i abonnemanget när du köper iPhone 8.

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 3 GB – obegränsad surf
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Täckning: Telenor mobilnät

telenor

 

 • Flera tjänster och produkter
 • Stabilt mobilnät
 • Telenor Change ingår

 

 

Läs mer & Beställ

 

 

iPhone 8+  – en stor nyhet

iphone 8+Den 22 September 2017 gjorde den senaste nyheten från Apple entre i svenska butiker. Namnet är iPhone 8 + och är en större varianten av iPhone 8. Även plusmodellen har precis som sin föregångare, en design helt i glas. Det innebär att både bak- och framsida är täckt av tåligt glas. Runt telefonen löper en metallram som skyddar telefonen mot stötar. I stort kan man säga att telefonen är mycket lik sitt småsyskon, men har betydligt mer generösa mått. iPhone 8+ har en 5,5 tums HD Retinaskärm med upplösning på 1920×1080. På höjden mäter denna telefon 13,84 centimeter, på bredden är måttet 6,73 centimeter och telefonen har en tjocklek på 7,3 millimeter. Vikten ligger på 143 gram

Teknik iPhone 8+

iPhone 8+ kraftfulla prestanda beror på det revolutionerande A11 Bionic-chippet. Detta är en nyhet från Apple, och chippet ger upp till 25 % mer processorkraft än vad tidigare modeller har haft. Operativsystemet är som vanligt iOS, men denna gång versionen iOS 11 vilket är en förbättrad variant av tidigare versioner. Nytt är till exempel intelligenta förslag och smarta notifikationer. Retinaskärmen kommer med något som kallas true tone-teknik. Denna gör så att vitbalansen justeras efter rådande ljusförhållande, något som förbättrar synligheten på skärmen även i starkt solljus. Även lagringsutrymmet är generöst tilltaget och ligger på 32 GB.

Kamera iPhone 8+

Inte mindre än tre kameror finns i iPhone 8+. Huvudkameran består av två kameror på 12 megabyte. Dessa kameror har vidvinkelobjektiv med bländare F1.8, och en kamera har teleobjektiv och bländare F2.8. Kamerorna är dessutom utrustade med bildstabilisator som ger dig skarpa och klara bilder. När det är dags för selfies så fungerar Face Time HD-kameran som sitter på fronten utmärkt. Denna har en upplösning på 7 megabyte och är utrustad med funktionen Retina Flash som anpassar sig efter rådande ljusförhållanden så att det går bra att ta bra bilder även när det är mörkt,

Övriga funktioner iPhone 8+

iPhone 8+ är utrustad med stereohögtalare av god kvalitet. Dessa gör sig utmärkt när du vill titta på film eller när du själv vill göra filmupptagningar. Vill du lyssna trådlöst utan att störa omgivningen så använder du medföljande ear pods.

Du behöver heller inte vara rädd för att använda telefonen ute i regnet eftersom designen gör att den är helt vattentät. Andra spännande funktioner är trådlös laddning och upplåsning med hjälp av fingeravtryckssensor.

iPhone 8+ med olika mobiloperatörer

De finns inte många mobiloperatörer som säljer iPhone 8+, men här är det billigaste och bästa erbjudanden just nu.

iPhone 8+ med Halebop-abonnemang

Halebop har ett brett sortiment med mobiltelefoner och de har såklart iPhone 8+! Halebop sedan flera år tillbaka kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna. Inte svårt att förstå! Billiga priser och många mobiler att välja mellan. iPhone 8+ är ett bra val. Med Halebop har du flera bra abonnemang att välja mellan.

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-30 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone 8+ med abonnemang

Jämför priserna för iPhone 8+ med abonnemang innan du beställer. Priserna på iPhone skiljer stort mellan olika operatörer. Billigast iPhone 8+ hittar du hos Comviq. Mest surf för pengarna får du dock hos Hallon. Det är klart värt att köpa sin iPhone med abonnemang hos en bra mobiloperatör. Surfar du mycket så bör du välja Hallon. Vill du ha lägsta priset, då väljer du Comviq.