iPhone X med abonnemang – de bästa erbjudanden just nu

iPhone X slutade tillverkas i slutet av 2018. Det kan fortfarande finnas begagnade eller gamla iPhone X ute på marknaden. Vi rekommenderar att du köper någon av de i-Phone modeller som fortfarande tillverkas:

iPhone 12 med abonnemang från olika operatörer

Billigaste iPhone 11 med abonnemang – jämför operatörernas priser

Apple iPhone SE med abonnemang – jämför operatörernas erbjudande

iPhone X – en av de bästa mobiltelefonerna när den släpptes?

iphone x

 

Här berättar vi mer om iPhone X och hoppas att kunna ge dig en bild av huruvida detta är rätt telefon för dig. Det är även ett bra alternativ för dig som vill ha en av de senaste iPhone-modellerna, men som inte vill betala lika mycket som de absolut senaste modellerna kostar.

Vi berätta vad som är bra, och vad som inte är lika bra med telefonen samt ger dig en del teknisk information.

Vi hoppas att artikeln blir till nytta för dig som funderar på en ny telefon.

En introduktion till Iphone X

”Framtidens iPhone” kallas den för – och det är precis vad det är. Du får ny smart navigering och bra batteritid. Den är skön att hålla i handen och har en stor skärm utan att telefonen blir för klumpig. Förutom enstaka nackdelar som kontrollcentrets placering, så är iPhone X en riktigt bra telefon, en av de bästa på marknaden faktiskt. Något av det första som du kommer att märka är hur skarp skärmen är. Nedan går vi igenom i mer detalj hur Iphone X skiljer sig från tidigare modeller och vilka för och nackdelar den har.

Skillnader från tidigare Iphonesapple logo

En stor skillnad är att i princip hela framsidan är en skärm, precis som på Samsungs telefoner. Du slipper de tidigare onödiga kanterna och kan ha en stor skärm utan att behöva ha en väldigt stor telefon. Kanterna är dessutom rundade vilket gör telefonen är skönare att använda. Den hemknapp som vi är vana vid från tidigare iPhones är på iPhone X utbytt mot ett antal gester. Bland annat sveper man upp för att komma ”hem”, det vill säga för att lämna en app. Du kommer snabbt att tycka att det känns naturligt. Det kommer snarare att kännas konstigt att återgå till att använda en telefon med hemknapp. Apple har använt ett batteri i plusstorlek vilket ger något bättre batteritid. Sen har vi det som alla snackar om: Face ID. Funktionen fungerar mycket bra, både i bättre och sämre ljus. Dock är det lite långsammare än Touch ID som finns på Iphone 8.

Nackdelar med Iphone X

Den främsta nackdelen med denna nya modell är placeringen av kontrollcenter och alla funktioner som har lagts där. Om du vill se ifall du har ställt ett alarm, eller vill kolla hur mycket batteri som finns kvar så behöver du gå in i kontrollcenter för att se detta. Detta är mycket opraktiskt och blir ganska irriterade i längden. Det känns dessutom onödigt på en annars så bra telefon.

Även om skärmen är riktigt bra på iPhone X så har inte alla appar hängt med i utvecklingen. Bland annat så är inte Googles appar är uppdaterade för att fungera optimalt med iPhone X. Detta är dock något som kommer att lösas med tiden. iPhone X är inte en av Apples största modeller. Huruvida du tycker att det är en nackdel eller ej beror på vilken storlek du är van vid på en telefon.

iPhone X utan abonnemang

En annan klar nackdel är priset. Även om detta är en av den bättre telefonerna på marknaden så är den väsentligen mycket dyrare än alla andra telefoner. Detta gäller generellt för alla iPhones, och även de senaste modellerna som lanserades 2018. Tänk på att du utöver priset för telefonen måste betala för ett abonnemang så att du kan ringa, sms:a och använda internet.

Vi hoppas att du nu har fått veta allt du behöver veta om iPhone X, både när det gäller det som är bra och det som är lite sämre. Om du skulle ha ytterligare funderingar så är det bara att kontakta en återförsäljare. Kom även ihåg att fundera över vilket abonnemang som passar dig bäst. Abonnemanget påverkar också hur mycket du måste betala i slutändan. Ofta betalar du mer per månad om du vill ha mycket surf i ditt abonnemang, och du betalar såklart mindre om du nöjer dig med mindre surf.

Oavsett om iPhone X eller någon annan modell blir din nästa mobiltelefon så hoppas vi att denna artikel har varit en hjälp på vägen och att du blir nöjd med ditt val av telefon, oavsett om du köper din iPhone X med eller utan mobilabonnemang.

Iphone X med mobilabonnemang

Det finns flera bra abonnemang där du kan betala av din telefon över 24 månader. Billigaste mobilabonnemang med iPhone X har Comviq, men Hallon är nästan lika billiga och har betydligt mer surf för nästan samma pris. Surfar du riktigt mycket så blir Telenors erbjudande med iPhone X och obegränsad surf lockande, men smakar det så kostar det.

De flesta väljer att köpa sin iPhone X med ett abonnemang där man betalar av telefonen under abonnemangstiden. Detta är det vanligaste sättet att finansiera sin mobiltelefon idag, oavsett vilken telefon man tittar på. Man har helt enkelt inte råd eller viljan att lägga en stor kostnad på att köpa telefonen kontant, utan väljer ett fördelaktigt abonnemang och betalar av telefonen varje månad. Skaffa din iPhone med ett bra abonnemang!

iPhone X med olika mobiloperatörer

Tidigare sålde de flesta mobiloperatörer iPhone X, nu kan du inte få tag i den hos någon svensk mobiloperatör eftersom produktionen upphörde i slutet av 2018. Här är några operatörer där du kan kolla ut utbudet av andra iPhone-modeller.

iPhone x med Hallon Abonnemang

Hallon är en stabil mobiloperatör och partner inom kommunikation. Du kan köpa en iPhone X hos Hallon till ett bra pris. De har bra villkor och du kan även skaffa rena mobilabonnemang, kontantkort samt mobila bredband. De har flera modeller av iPhone i sitt sortiment. Du kan välja mellan 4 – 100 GB surfmängd. De har flertalet av de senaste modellerna att välja mellan och är den operatör som just nu växer snabbast. Hallon är för många det självklara valet eftersom du får väldigt mycket för ett lågt pris.

 

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Data: 4-100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Mobilnät: Tre mobilnät

Hallon

 

 • Bra med surf
 • Lågt pris
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone X med Tre abonnemang

Tre har alla de senaste modellerna på mobiltelefoner i sitt sortiment och du kan antingen köpa dem med eller utan abonnemang. Självklart skaffar du iPhone X med abonnemang till bra pris hos Tre! De har ett mycket snabbt mobilnät och bra täckning över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor hos Tre, och hos Tre får du iPhone X till ett bra pris!

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 5 GB till obegränsat med surf
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone X med Halebop abonnemang

Halebop har ett brett sortiment av mobiltelefoner och de har såklart iPhone X. iPhone X är fjolårets flaggskeppstelefon och har allt du kan önska dig av en mobiltelefon. Halebop är sedan flera år tillbaka kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna, och deras låga priser och många telefoner gör att det inte är så svårt att förstå. iPhone X är ett bra val och kostar mindre än iPhone XS. Med Halebop har du flera bra abonnemang att välja mellan.

 

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-40 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ