iPhone XS/XS Max med abonnemang – de bästa erbjudandena just nu

4G

iPhone XS Max med abonnemang från Telenor

Prisras på Apple-favorit! Spara 3 120 kr.

Fria Samtal

Fria Sms

3 - obegränsad Gb data
från 629 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone XS med abonnemang frånComviq

50 GB extra surf!

Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 445 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone XS med abonnemang från Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

2-40 Gb data
från 589 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone XS Max med Halebop abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

2-40 Gb data
från 649 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Köpa iPhone XS med abonnemang

iPhone XS och XS Max släpptes i september 2018 med en sedvanligt dramatisk och visuellt tilltalande presentation. Uppgraderingarna jämfört med iPhone X är inte så många, men XS har det uppgraderade A12 Bionic-chipet och bättre vattentålighet (två meters djup i en halvtimme istället för en meter). LTE-hastigheten är lite högre och det finns en variant med 512 GB internminne. Kamerorna har lite fler finesser, såsom 30 fps dynamic range vid filminspelning, bokeh-effekt för porträttfoton, smart-HDR för bilder och stereoinspelning.

iPhone XS har de senaste teknologierna

En av de häftigaste sakerna med iPhone XS är definitivt A12 Bionic med nästa generations Neural Engine eftersom det har avancerad AI-teknologi för att underlätta för dig. Telefonen anpassar sig efter vad du gör i stunden för att framhäva det du anser vara viktigt istället för onödiga bakgrundsprocesser, så att användarupplevelsen blir något utöver det vanliga.

Trots dess avancerade teknik använder A12-chipet 50 % mindre energi än A11. Dessutom finns det en fyrkärnig grafikprocessor så att de sex kärnorna i A12, varav fyra effektivitetskärnor som prioriterar processerna åt dig och fördelar dem efter behov, kan fokusera på att ge kraft till övriga relevanta processer för en bättre spel- eller annan visuell upplevelse.

Neural Engine kan göra 5 biljoner uträkningar per sekund och lär sig efter hand hur du använder din telefon för att göra det du vill ännu snabbare i framtiden. Den nya generationen är upp till nio gånger snabbare än Neural Engine i A11-chipet. Det finns också en separat processor enbart för när du tar bilder (Image Signaling Processor), som tar emot och processar mer data för exempelvis mer detaljrika porträttfoton och avancerad HDR för detaljrikedom i mörkare ljusförhållanden.

Sist men inte minst har vi Retina-displayen. Den har inte genomgått någon enorm förändring från iPhone X, men den telefonen är också känd för sin enormt bra skärm. OLED-skärmarna i iPhones är kända för sin True Tone-teknologi med realistisk och precis färgåtergivning, där svart är svart på riktigt och kontrasten är svår att slå. Det är de skarpaste skärmarna med den högsta pixeltätheten på en iPhone någonsin. Skärmens glas är det tåligaste någonsin på en iPhone och den tätt åtslutande ramen av kirurgiskt stål skapar en vatten- och dammtät konstruktion.

apple

iPhone XS med abonnemang?

Fördelen med att skaffa en iPhone XS med abonnemang är att du då enkelt betalar av den över tid. När du vill teckna ett nytt mobilabonnemang görs det i de allra flesta fallen en kreditkoll (ett undantag är om du betalar abonnemanget med ditt kontokort exempelvis hos Hallon), och om du köper en telefon på avbetalning hos en återförsäljare så görs det också en kreditkoll.

Mängden kreditkontroller som görs på dig kan påverka din framtida kreditvärdighet hos banker och liknande, vilket kan orsaka sämre lånevillkor och dylikt. Därför är det smart att minimera hur många kreditkontroller som görs, med andra ord att skaffa mobiltelefonen och abonnemanget samtidigt.

Gör alltid en uträkning för att ta reda på om skillnaden på operatörernas priser på telefonen är rimliga i förhållande till en vanlig butik. Beroende på hur länge du betalar av telefonen så blir det olika kostnader, så försök att hitta vilken operatör som erbjuder bästa pris för bästa funktion enligt dina behov.

iPhone XS är något billigare än XS Max trots att enda påtagliga skillnaden är storleken. Prisskillnaden är ca 50 kr per månad hos alla operatörer. Priset varierar också efter minnesstorleken på antingen 64, 256 eller 518 GB. De tre olika färgerna har ingen påverkan på priset.

Byta in din gamla telefon mot iPhone XS

Numera ger flera operatörer möjligheten att byta in en äldre telefon för att få rabatt på nya modeller, så det är helt klart värt att göra om du har en äldre telefon som du inte kommer att använda mer. Samtidigt kan du vara säker på att din telefon återvinns på ett ansvarsfullt sätt, eller hamnar hos någon som kommer att använda den istället för att den skräpar i en låda hemma hos dig.

För att byta in din telefon behöver du ta reda på dess IMEI-nummer, som du fyller i under ett steg när du beställer din nya. Du hittar din telefons IMEI genom att skriva in *#06# i telefonen, och då kommer det upp automatiskt på skärmen. Sedan fyller du i numret i det indikerade fältet och får ett uppskattat värde som du sedan kan använda för att få rabatt på din nya telefon. Ett returpaket att placera och skicka din gamla telefon i skickas hem till dig för att göra processen så enkel som möjligt. Den kommer att bli besiktigad av en auktoriserad underleverantör för att försäkra sig om att den är i det skick du har uppgett, då skicket påverkar rabatten du kan få.

iPhone XS med olika mobiloperatörer

De flesta mobiloperatörer säljer iPhone XS, här är ett urval av de billigaste och bästa erbjudande just nu.

iPhone XS och Comviq-abonnemang

iPhone XS släpptes i september 2018. XS är en riktigt fin och exklusiv mobil som du kan köpa tillsammans med ett abonnemang från Comviq. Du delbetalar mobilen på varje abonnemangsfaktura.

 • Nät: Tele2 mobilnät
 • Data: 10 – 40 GB
 • Sms, samtal: Fria samtal, sms och mms
 • Bindningstid: 24 månader
 • Andra fördelar: Uppgradera abonnemanget med mer surf när du vill

 

comviq

 

 • Bra pris
 • Uppgradera med mer surf när du vill
 • Populärt val

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone XS och Tre-abonnemang

Tre har satsat på att ha alla de senaste modellerna av iPhone och de har bra abonnemang tillsammans med dessa nya spännande mobiltelefoner från Apple! Du surfar i deras snabba mobilnät till höga hastigheter och med bra täckning över hela landet. Tre har bra pris på både iPhone XS och XS Max!

 

 • Nät: Tre mobilnät
 • Surfmängd: 2 GB – obegränsat
 • Mobiltelefoner: Du kan köpa till alla nyare mobiltelefonerna till ditt abonnemang
 • Surfhastighet: 4G upp till 100 Mbit/s
 • Bindningstid: 24 månader

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt nät
 • Välj surfmängd själv

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone XS med Halebop-abonnemang

Halebop är en populär operatör och de har självklart iPhone XS i sitt sortiment! XS är en riktigt fin mobiltelefon och du kan få den med 64 GB till 512 GB lagring. Du kan även köpa XS Max med Halebop abonnemang. Passa på att skaffa de senaste Apple mobilerna hos Halebop!

 

 • Mobilnät: Telias nät
 • Surfmängd: 2 – 30 GB datatrafik
 • Mobiltelefoner: Du kan köpa till alla nyare mobiltelefoner till ditt abonnemang
 • Surfhastighet: 4G upp till 100 Mbit/s
 • Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader

halebop

 

 • Surfa som hemma inom EU
 • Upp till 100 Mbit/s
 • Nöjdast kunder 2018

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone XS och Hallon-abonnemang

Hallon har några av de mest prisvärda abonnemangen på marknaden. Om du vill skaffa en iPhone XS eller en XS Max hos en flexibel operatör, då är Hallon rätt operatör. Hallon är prisvärda, enkla, billiga och har många nöjda kunder. Du får dessutom ta del av Tre:s snabba nät eftersom de delar nät med Hallon.

 • Nät: 3:s nät
 • Data: 4 – 100 GB
 • Sms, samtal: Fria samtal, sms & mms
 • Bindningstid: 24 månader på telefonen
 • Andra fördelar: 50 %  på abonnemanget de första 3 månaderna

 

hallon

 • Bra pris
 • Halva priset första tre månaderna
 • Populärt val

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone XS och Telenor-abonnemang

Självklart kan du köpa en iPhone XS eller XS Max med abonnemang hos Telenor. Genom att göra det får du ta del av Telenors heltäckande nät, och du får även ta del av Telenor Change vilket innebär en ny telefon varje år. Du har ingen bindningstid på abonnemanget, men du binder upp dig till att betala av telefonen under 24 månader.

 • Nät: Eget nät
 • Data: 3 GB – obegränsat
 • Sms, samtal: Fria samtal, sms & mms
 • Bindningstid: 24 månader på telefonen
 • Andra fördelar: Telenor Change ingår

 

Telenor foretagsabonnemang

 • Bra täckning
 • Uppgradera med mer surf när du vill
 • Byt mobil varje år

 

Läs mer & Beställ

Vilka operatörer har iPhone XS och XS Max?

Tele2

Hos Tele2 kan du välja att betala telefonen direkt eller att betala av den i 6, 12 eller 24 månader. Det finns fem olika abonnemang med från 3 GB till obegränsad surf att välja mellan. Du kan också välja att du är nuvarande Tele2-kund och bara vill ha telefonen. Tele2 erbjuder inbyte av din gamla telefon för rabatt på den nya.

Telia

Telia har abonnemang med upp till 100 GB surf och om du är under 28 år gammal kan du få 50 kr i rabatt på abonnemangen. Om du väljer alternativet utan bindningstid blir abonnemanget något dyrare än om du väljer att binda det i 24 månader. De visar tydligt prisskillnaden. Telia erbjuder också rabatt om du byter in din gamla mobiltelefon.

Telenor

Liksom hos de andra stora operatörerna kan du välja mellan alla tre minnesstorlekar och färger hos Telenor. De har abonnemang med från 3 GB till obegränsad surf. De har en variant av inbyte, Telenor Change, som endast gälle om du har Telenor sedan tidigare. Du kan byta in telefonen om du köpte telefonen för 12 månader sedan (alltså har betalat av halva priset, annars får du en slutfaktura för resterande avbetalningar upp till 12 månader) och mobilen är i acceptabelt skick. Du slutar avbetala på din gamla telefon om de accepterar den. De ger ingen direkt värdering av din gamla telefon på sin hemsida, utan den måste tas med till en Telenorbutik när du hämtar ut din nya.

3

3 erbjuder alla varianterna av iPhone XS och har surfmängder från 2 GB upp till obegränsad surf att välja mellan. Hos 3 kan du inte byta in din gamla telefon. 3:s 4G+kompatibla nät lämpar sig väldigt bra för uppkopplingshastigheten hos iPhone XS, men tänk på att deras täckning i norra Sverige inte alltid har kapacitet för dessa hastigheter.

Halebop

Hos Halebop finns alla varianter av XS och du kan se hur många det finns i lager av de olika minnesstorlekarna och färgerna. Du kan välja bindningstid i 12 eller 24 månader och med sex olika surfmängder från 1 till 30 GB, varav två är studenterbjudanden. Halebop har inte inbyte av gamla mobiler, däremot kan du köpa bra begagnade mobiler hos dem.

Comviq

Sista operatören som också har iPhone XS i sortimentet är Comviq. Bindningstiden är 24 månader och du kan välja mellan 10 eller 40 GB surf i första fastprisabonnemanget som presenteras, men det finns fler att välja mellan om du går igenom deras olika erbjudanden. Vill du ha student- eller seniorerbjudanden kan du välja detta från länkarna längst ner på sidan. Comviq har inget inbytesprogram för gamla telefoner.

Hallon

Hallon har prisvärda erbjudanden för privatpersoner, företag, studenter, ungdomar och seniorer. När du skaffar en telefon hos Hallon så binder du upp dig på 24 månader. Däremot så kan du byta mellan de olika abonnemangen om dina surfvanor förändras. Alla abonnemang hos Hallon ger fria samtal, sms och mms, och du väljer abonnemang utifrån surfmängd. Välj mellan 4, 8, 25, 50 eller 100 GB surf. Hallon är ett dotterbolag till operatören Tre, och du får därför surfa i riktigt höga hastigheter.

Sammanfattande

iPhone XS är en modern telefon med några intressanta uppgraderingar från modell X. Om du är intresserad av en uppgradering erbjuder några av operatörerna inbyten som ger rabatt på den nya telefonen, vilket kan dra ner priset avsevärt beroende på åldern och skicket på din gamla. Några operatörer har ungdoms-, student- och seniorerbjudanden som du absolut ska ta del av om du kan. Jämför alltid operatörerna för att hitta bästa kombinationen av pris och tjänster för din situation.

iPhone XS iPhone XS mobiltelefon

iPhone XS är snygg, smart och har en design som är helt ny. Detta är uppföljaren till fjolårets iPhone X och den följer designen från iPhone X. Denna snygga och kraftfulla mobiltelefon har samma storlek som iPhone X. Skärmen är 5,8 tum på framsidan av telefonen. Rostfritt stål följer kanten runt hela telefonen och den är glasprydd på baksidan med 2 stycken nya kameror.

iPhone XS – Insidan

Insidan på iPhone XS är full av nyheter och kraft! Chipset som finns i denna nya och smarta telefon heter Apple A12 Bionic. Det är nästan 15% snabbare än föregångaren och man sparar upp till 40% vad gäller energiförbrukningen.

Grafikprocessorn ger 50% mer kraft och har mycket högre prestanda. Mobilen blir med detta mycket snabbare, vad gäller mer avancerade spel, grafiken är bättre, exaktare AR-effekter samt snabb upplåsning med FaceID.

Stöd för dubbla simkort i iPhone XS

iPhone XS har nu stöd för dubbla simkort. Du kan använda det vanliga simkortet samt ett eSim. eSIM är samma teknik som man redan använder i Apple Watch. Denna teknik är såpass ny att inte alla operatörer har den ännu, men det kommer säkerligen att lanseras hos fler operatörer. Just idag har du kanske ingen större nytta av stödet för eSIM, men det kommer inte att dröja länge innan du kan nyttja det och ha två abonnemang i samma telefon.

Ny design

iPhone XS har liknande design som iPhone X men finns också i guldvariant. Den har samma utformande och design som den svarta modellen, men finns nu alltså i guld. Vattentätheten är 30 minuter ner till 2 meter. Detta är en snygg design och finns alltså i exklusiva färgen guld!

iPhone XS Max

iPhone XS Max är en större modell än vad iPhone XS är. XS Max har en stor skärm på hela 6,5 tum med en upplösning på hela 2688×1242! Skärmen har samma teknik som XS, det vill säga OLED teknik. Detta större format har gett plats till ett större batteri, som sägs klara 12 % mer surfande än XS. iPhone XS Max är riktigt stor och extrem snygg!

iPhone XR Apple