Com Hem

 

✓ Svindlande Hastigheter – upp till 1200 Mbit/s

✓ Tele2s mobilnät

✓Comhem Play ingår i alla tv-abonnemang

 

Com Hem som mobiloperatör – mobilabonnemang, täckning

Com Hem tillhör de större leverantörerna med breda tjänster inom telefoni, bredband och TV. Företaget fortsätter att utöka sina tjänster och är numera också mobiloperatör och erbjuder mobilabonnemang över mobilnätet hos Tele2. Ett tryggt val av mobilnät som ger dig stabil och bra täckning i stora delar av landet.

Som bred leverantör kan de inte konkurrera med samma priser som lågprisalternativen men företaget har annat att erbjuda i sina tjänster. Det här är bland annat en av få mobiloperatörer som erbjuder obegränsad surf och utöver det kan du streama fritt i Comhem Play utan att det påverkar din surfmängd. Ett mycket intressant alternativ att titta vidare på speciellt för dig som redan använder Comhem Play. Utöver det får du tillgång till en kundservice med generösa öppettider och många kontaktvägar.

Även om Com Hem inte är en lågprisoperatörerna erbjuder de ett lägre pris på 99 kronor de tre första månaderna på alla sina mobilabonnemang.

Mobilabonnemang med bland annat obegränsad surf

Com Hem erbjuder bland annat ett mobilabonnemang med obegränsad surf i Sverige. Med extra datakort går det bra att dela med sig av surfen till flera enheter eller till andra i familjen. För abonnemanget med obegränsad surf ingår 30 GB surf per månad inom EU/EES. På det här obegränsade abonnemanget finns en dygnsgräns för surf på 50 GB men kommer du upp i det fyller du enkelt och gratis på det via sms med ytterligare 5 GB i taget.

Behöver du inte obegränsad surf finns det fler abonnemang att välja mellan. Det allra minsta är på 5 GB och det största på 20 GB. För dessa abonnemang kan du använda all surf inom EU/EES.

Det finns även ett specifikt abonnemang för barn och ungdomar under 18 år. Mobil 5 GB Barn har en spärr för data utanför EU/EES och en spärr för köp via SMS och betalsamtal. Ett abonnemang speciellt framtagen för dig som förälder som vill undvika oväntade månadskostnader.

Alla mobilabonnemang hos denna operatör är utan bindningstid men om du vill byta operatör har de en månads uppsägningstid. Du kan också ringa fritt och skicka gratis sms och mms inom Sverige i samtliga abonnemang. Något som skiljer sig från andra operatörer är att du kan du streama fritt i Comhem Play med leverantörens alla mobilabonnemang.

 

✓ Svindlande Hastigheter – upp till 1200 Mbit/s

✓ Tele2s mobilnät

✓Comhem Play ingår i alla tv-abonnemang

 

Enkelt att byta mellan abonnemang

Upptäcker du att surfen inte räcker kan du enkelt göra ett byte när du vill till ett större abonnemang eftersom de inte har någon bindningstid. Skulle du istället vilja göra ett byte till ett av de mindre abonnemangen kan du göra detta tidigast efter 30 dagar från det senaste bytet.

Rabatter och erbjudanden för studenter och pensionärer

Hos Com Hem finns det inga speciella rabatter och erbjudanden för studenter och pensionärer.

Köpa mobil med mobilabonnemang

Behöver du också en ny mobil kan du passa på att köpa det samtidigt som ett nytt mobilabonnemang. Hos Com Hem kan du köpa många av de senaste modellerna från de ledande tillverkarna som Samsung, Apple, Sony eller Huawei. Det går inte att köpa mobil utan abonnemang men du kan välja att betala den direkt istället för att delbetala.

Extra datakort för att dela surf

Det är enkelt att beställa extra datakort för att dela surf med resten av familjen eller mellan olika enheter. Surfmängden delas då med huvudabonnemanget och du får ett smidigt sätt att använda internet till surfplattor i bilen, på resa eller någon annanstans.

Täckning med mobilnät hos Tele2

Com Hem delar mobilnät med Tele2 vilket innebär att de kan erbjuda täckning över 90% av Sveriges yta. Det ger dig både stabil och bra täckning. Enligt en undersökning med P3 Connect har Tele2 Sveriges bästa mobilnät.

Tele2 har också gjort stora satsningar på att förstärka nätet med både bättre samtalskvalitet och stabilare surfupplevelser.

Fri streaming i Comhem Play

I alla mobilabonnemang hos Com Hem ingår att du kan streama fritt i Comhem Play utöver den vanliga surfmängden. Det påverkar alltså inte din vanliga surfmängd och du kan titta på dina favoritserier och filmer i streamingtjänsten utan att surfen minskas.

Fördelar med att samla allt hos Com Hem

Genom att samla alla dina tjänster som mobilabonnemang, telefoni, bredband och tv får du allt samlat på samma faktura. Fler fördelar med att ha dessa tjänster hos samma leverantör är att du har en och samma kundservice som du kan vända dig till. Kundservicen har långa öppettider och det finns flera kontaktvägar.

✓ Svindlande Hastigheter – upp till 1200 Mbit/s

✓ Tele2s mobilnät

✓Comhem Play ingår i alla tv-abonnemang