Välj en sida

penny

✓ 50% rabatt i 3 mån +30GB extra surf!

✓ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

✓ Tele2s nät

 

Penny – enkelt och modernt mobilabonnemang

Penny är en lågprisoperatör från Tele2 som har som mål att göra livet lite enklare och uppkopplingen lite bättre för sina användare. Penny är på många sätt en nytänkande mobiloperatör som vill ge sina kunder snabba tjänster av hög kvalitet till ett lågt pris.

Penny har skippat bindningstider, telefonköer, dyra mobilräkningar och avbetalningsplaner för att istället satsa på en enkel app, Pennyappen, där man själv kan syra sitt abonnemang och sina tjänster, och ett snabbt mobilnät.

Snabbt mobilnät – från Tele2

Som kund hos Penny använder man Tele2s snabba och stadiga mobilnät. Enligt det internationella mobilnätstestet P3 Mobile Benchmark som gjordes 2019 har Tele2 det absolut bästa nätet i Sverige. Tele2 fick särskilt höga poäng när det kommer till uppladdningshastighet och samtalskvalitet – två egenskaper som är riktigt bra att vara bra på om man är en mobiloperatör. Med ett abonnemang från Penny får man alltså tillgång till Tele2s nät, men man behöver inte betala Tele2s dyra priser.

Fria samtal och sms – med Penny

I alla Pennys abonnemang ingår obegränsat med samtal och sms inom Sverige, så man behöver bara välja hur mycket surf man behöver varje månad. Penny har flera olika abonnemang att välja på med olika surfmängder. Välj det abonnemang som passar dina telefonvanor bäst. Abonnemangen är billiga och Penny erbjuder dessutom en riktigt fin rabatt under de första månaderna. 

penny

Ring utomlands med Penny

Med Penny kan man såklart även ringa utanför Sveriges gränser. Inom EU ringer man för samma priser som hemma. Om man reser utanför EU, eller vill ringa till någon utanför EU, fyller man på med pengar via sin Pennypott som man når via appen eller hemsidan. Busenkelt!

 

Service och kundtjänst

Penny erbjuder snabb och enkel service och hjälp via deras enkla app. Via Penny-appen kan man lägga till mer surf, byta ner sig till ett abonnemang med mindre surf och ändra sina tjänster precis när man vill. Om man skulle behöva mer hjälp erbjuder Penny praktiska lösningsguider och felsökningar, och om man ändå inte skulle hitta rätt har de kundservice via slow chat där man kan chatta med Penny direkt.

 

Fördelar med Penny

 • Ingen bindningstid och ingen uppsägningstid – du kan byta mellan Pennys abonnemang när du vill
 • Spara oanvänd surf – så länge du vill
 • Använder Tele2s nät
 • Obegränsade samtal och sms inom Sverige
 • Dubbel mobilsurf om du även skaffar bredband från Penny
 • Billigare under de första 4 månaderna

✓ 50% rabatt i 3 mån +30GB extra surf!

✓ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

✓ Tele2s nät

Penny bredband

Penny erbjuder inte bara operatörstjänster, de erbjuder även bredband. På bredbandsfronten samarbetar Penny med Com Hem vilket gör att man som kund hos Penny får surfa med Com Hems bredbands nät – fast till ett lägre pris. 

I dagsläget erbjuder Penny bara bredband till kunder som bor i så kallade Com Hem-hus, alltså hus som är anslutna till Com Hems nät och där Com Hem är den huvudsakliga leverantören av både bredband och tv, men de har som mål att kunna erbjuda bredband via stadsnätet också vilket skulle göra deras tjänster tillgängliga för betydligt fler.

Penny erbjuder bredband i tre olika storlekar. Anpassa hastigheten på ditt bredband efter hur du brukar använda internet. Om du bara surfar, skickar mejl, tittar på någon film då och då räcker Pennys minsta paket långt, men om ni är flera i hushållet kanske en högre hastighet är bättre. Priserna är förmånliga och Penny bjuder dessutom på en riktigt fin rabatt under de första månaderna som man abonnerar på deras bredband. 

Penny har även en Play-tjänst, Penny Play. På Penny Play kan man strömma populära filmer och tv-serier. Om man tecknar ett abonnemang hos Penny får man prova på deras strömningstjänst – helt gratis.

 

Fördelar med Penny bredband

 • Ingen bindningstid
 • Använder Com Hems nät
 • Rabatt de första sex månaderna
 • Extra mobilsurf om du använder Penny både som mobiloperatör och som bredbandsleverantör
 • Pausa ditt abonnemang när du vill

✓ 50% rabatt i 3 mån +30GB extra surf!

✓ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

✓ Tele2s nät