Samsung Note med abonnemang – de bästa erbjudandena just nu

4G

Samsung Galaxy Note10 med Tre abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

5 - fri Gb data
från 599 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy Note 10 med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - fri Gb data
från 659 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy Note 10+ med Tre


Fria Samtal

Fria Sms

5 - fri Gb data
från 649 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy Note 10+ med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - fri Gb data
från 739 kr
LÄS MER & BESTÄLL

samsung logo

samsung galaxy note 10

Samsung Galaxy Note tillsammans med mobilabonnemang (Note 10, Note 9)

Att Galaxy Note 10 är en grym telefon står klart redan efter att ha läst recensioner. Så hur skaffar du en Note 9 eller Note 10? Och är den större plus-modellen den rätta för dig? Vi guidar dig i att välja rätt telefon med rätt abonnemang från rätt operatör.

Att köpa en mobiltelefon med abonnemang är smidigt och du kan betala av mobilen på operatörsfakturan. Oftast, men inte alltid, blir det dessutom billigare. Nackdelen med att köpa abonnemang tillsammans med mobil är att du oftast bli uppbunden till abonnemanget på 12 eller 24 månader. Men det finns operatörer som låter dig delbetala mobilen utan att vara bunden till abonnemanget.

För att hjälpa dig välja Note har vi samlat information om de olika modellerna, sammanställt omdömen och recensioner från ledande mobilsajter och granskat mobiloperatörernas priser och villkor. Sidan uppdateras kontinuerligt så att du ska hitta dagsfärsk information och de senaste erbjudande på Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note är en del av Galaxy-familjen där de andra är Samsung Galaxy S och Samsung Galaxy A.

Mobilabonnemangen tillsammans med Galaxy Note

Det finns flera mobilabonnemang du kan välja mellan när du köper Galaxy Note med abonnemang. De viktigaste skillnaderna som vi tycker du ska vara observant på är:

 • 1. Det totala priset (total kostnad)
 • 2. Bindningstiden för abonnemanget respektive telefonen
 • 3. Täckningen (alla operatörer har olika mobilnät)
 • 4. Surfmängden (det är i princip hur mycket surf du väljer som bestämmer priset på abonnemanget)
 • 5. Support (föredrar du att chatta, ringa eller vill du kunna gå in i operatörens butik)
 • 6. Aktuellt erbjudande (får du något extra på köpet just nu? Tex extra surf, trådlösa hörlurar, surfplatta?)

 

Samsung Galaxy Note 10 och Note 10+

Med Samsung Galaxy Note 10 och Note 10+ får du mycket mer än en telefon. Du får en enhet som fungerar som en dator, spelkonsol, anteckningsblock, kamera, bild- och videoredigeringsenhet. Modellerna ger dig den prestanda du behöver för att kunna använda mobilen både för jobb och privat för underhållning.

Samsung Galaxy Note 10 och Note 10 Plus ger dig bättre kameror, större skärm, den klassiska S-Pen och långlivat batteri.

 

 

Samsung Galaxy Note 10 – funktioner och design

Storlek och skärm

Basmodellen Note 10 är något större än den vanliga Samsung Galaxy S-serien. Samtidigt är modellen kompakt och inte för stor för dig som vill ha en kraftfull telefon. Skärmen som är en infinityskärm är 6,3 tum och lagom stor för att du ska kunna använda den som anteckningsblock tillsammans med S Pen. Skärmen täcker 95% av ytan för att du maximalt ska kunna dra nytta av ytan för anteckningar.

Kamera

Kameran är en trippelkamera med en huvudkamera på 12 MP, ett teleobjektiv på 12 MP och ett ultrabrett objektiv på 16 MP. Vidvinkelkameran fångar precis som det mänskliga ögat en omgivning i 123 grader. För video får du en bokeh-effekt som ger grunt skärpedjup med fokus på det viktiga i bilden. En nyhet för denna modellen är Audio Zoom där tre mikrofoner zoomar in ljudet för bättre kvalitet i dina videos.

Processor och batteri

Samsung Galaxy Note 10 har en helt ny processor vilket gör den snabbare än föregångaren. Trots bättre kraft drar den mindre ström. Med ett kraftfullt batteri på 3500 mAh kan du jobba på med arbete, underhållning och andra kreativa funktioner utan att störas av lågt batteri då den ska kunna räcka för mer än 24 timmars användning. Telefonen har en smart funktion som registrerar hur du använder telefonen, stänger av funktioner du inte använder och sparar därmed ström. Den nya modellen har en ännu bättre snabbladdningsfunktion än tidigare som laddar snabbare. Utöver det kan mobilen dela ström och laddas trådlöst.

S Pen

Med S Pen kan du jobba både snabbt och intuitivt genom att kunna använda telefonen som ett anteckningsblock. Pennan är uppgraderad med nya smarta funktioner. Bland annat kan du lätt exportera en tolkad text från anteckningar direkt till en Wordfil. S Pen har också fått ett inbyggt batteri med upp till tio timmars driftstid. Med pennans rörelsesensorer tolkar den enkla svepgester i luften och fungerar ihop med kamera för att byta läge, växla kamera oh zooma och för galleri och mediaspelare sköter den bläddring och volymkontroll.

Samsung Galaxy Note 10 Plus – funktioner och design

Storlek och skärm

Samsung Galaxy Note 10 Plus är något större än basmodellen med en 6,8 tums infinityskärm. Även här täcker skärmen 95% av ytan för att du maximalt ska kunna dra nytta av ytan för anteckningar.

Kamera

Note 10+ ger dig fyra professionella kameror – 12 MP huvudkamera, 12 MP teleobjektiv, 16 MP ultrabrett objektiv och en VGA ToF djupkamera. Precis som Samsung Galaxy Note 10 fångar vinkelkameran en omgivning i 123 grader samt ger dig videokvalitet med bokeh-effekt och Audio Zoom-funktion. Med mobilens Time-Of-Flight-kamera kan du mäta avstånd och dimensioner som kan vara vid hjälp när du till exempel ska kontrollera om en möbel passar in i hemmet.

Processor och batteri

Samsung Galaxy Note 10+ har även den en helt ny processor vilket gör den 20% snabbare än föregångaren. Batteriet är ännu kraftigare än basmodellen med ett 4300 mAh batteri som även den har strömbesparande funktioner genom att stänga av funktioner du inte använder. Batteriet ska på så sätt kunna räcka i mer än 24 timmar. Förutom snabbladdningsfunktion, trådlös laddning och delning av ström kan du även surfa snabbare med hjälp av WiFi6. WiFi-tekniken ger en stabilare mottagning och finns det många WiFi-nätverk i närheten får du upp till 20% snabbare internet.

S Pen

Mobilen kommer så klart med en S Pen så att du ska kunna jobba både snabbt och intuitivt med anteckningar. Pennan har uppgraderats med en del nyheter där du bland annat kan exportera text från anteckningar direkt till Word. Det nya inbyggda batteriet håller i upp till tio timmar och pennans rörelsesensorer kan bland annat hantera kamera och mediaspelare med volymkontroll, kameraväxling med mera.

Omdöme och recensioner om Samsung Galaxy Note 10+

Vi har samlat ihop de senaste omdömena och recensionerna kring Samsung Galaxy Note 10+ från de ledande mobilsajterna M3, Mobil.se och TechRadar. Vi har gjort en sammanfattning över både minus och plus från dessa tester så att du får en samlad bild över recensionerna. Det finns också möjlighet att klicka dig vidare för att läsa mer detaljer kring omdömena i originalartiklarna på respektive sajt.

M3 test av Samsung Galaxy Note 10+

M3 har testat och bedömt Samsung Galaxy Note 10+ och ger telefonen betyget 8 av 10 möjliga. Deras omdöme är att mobilen innehåller många funktioner och verkar kunna allt samt har en mäktig skärm, ny processor och en S Pen med nya funktioner som ger känslan av ett trollspö med sina rörelsesensorer. Enligt testerna fungerar enkla svepningar pålitligt och endast någon enstaka rörelse behöver rättas upp.

M3 är mycket nöjda med både kamera och ljud men de saknar 3,5-millimetersuttaget för hörlurar vilket innebär att man måste köpa till en adapter om man har sina favorithörlurar. Mer på minussidan är att telefonen är ganska stor och tung och med ett högt pris.

Test och omdöme av Note10+ av Mobil.se

Nättidningen Mobil.se har även de gjort ett test med Samsung Galaxy Note 10+. Mobil.se ger mobilen ett totalbetyg på 92%. På plussidan hittar vi att mobilen är snabb, har en bra stor skärm och en penna med många bra funktioner. På minussidan anser de att priset, fingeravtrycksläsaren i skärmen fungerar lite som den vill och avsaknaden av ett 3,5 mm-uttag och ingen medföljande adapter drar ner betyget. De är heller inte så nöjda med att mobilen är så pass stor även om de ger ett gott omdöme till stor skärm.

Test och recension av TechRadar

TechRadar har gjort ett test och en recension på Samsung Galaxy Note 10+. Deras recension visar att modellen är Samsungs mest kraftfullaste mobil hittills och de ger bra betyg för en bra stor skärm, en mycket användbar S Pen samt ett extra stort batteri. De är också nöjda med kameran och anser att detta är marknadens bästa selfiekamera. Däremot är TechRadar inte nöjda med mobilens storlek och att den känns hal i designen. Ytterligare minus får telefonen för priset och att kameran i övrigt inte är den bästa på marknaden just nu.

 

Köpa Samsung Galaxy Note 10 och Note 10 Plus med abonnemang

Många omdömen från recensioner pekar på att priset är högt för denna modell. Då kan det vara bra att det finns möjlighet att köpa telefonen med ett abonnemang där du kan dela upp betalningen per månad.

För dessa två modeller är det små valmöjligheter när det kommer till minnesstorleken. Det kan vara bra att inte köpa mer än du behöver eftersom telefonen redan är dyr som den är. De allra flesta klarar sig mycket långt med den lägsta på 256 GB.

När du har bestämt dig för vilken modell, minnesstorlek och färg du vill köpa är det bara att jämföra abonnemangen hos de olika mobiloperatörerna. Tänk på att hålla utkik efter aktuella kampanjer som dyker upp då och då!

 

Comviq

Hos Comviq kan du köpa båda modellerna av Samsung Galaxy Note 10. Genom att välja det större fastprisabonnemanget kan du spara oanvänd surf upp till en viss gräns. Välj mellan

 • Note 10 i färgerna aura black eller aura glow med 256 GB minnesstorlek.
 • Note 10 Plus i färgerna aura black eller aura glow med 256 GB eller 512 GB.

 

Halebop

Halebop har begränsat modellerna i färg och minnesstorlek. Med Halebops abonnemang kan du surfa till samma pris inom EU och i abonnemanget ingår fria samtal och sms/mms. Välj mellan

 • Note 10 i färgen silver med 256 GB minnesstorlek.
 • Note 10+ i färgen svart med 256 GB.

 

Tele2

Med Tele2 kan du också köpa båda två modellerna. Hos Tele2 får du fria samtal och sms samt att det ingår mobildata inom EU/EES. Välj mellan

 • Note 10 i färgerna aura glow eller aura black med 256 GB minnesstorlek.
 • Note 10 Plus i färgerna aura glow eller aura black med 256 GB eller 512 GB.

 

Tre

Hos Tre hittar du också båda men inte heller här har du så många valmöjligheter. Tre ger dig med de olika abonnemangen fria samtal, sms och mms. Välj mellan

 • Note 10 i färger svart och silver med 256 GB minnesstorlek.
 • Note 10+ i färgen svart med 256 GB.

 

Telenor

Telenor har även de båda modeller. När du köper din mobil med ett abonnemang hos Telenor har du möjlighet att byta mobil när du vill efter 12 månader utan extra kostnad. I alla abonnemang är det fria samtal, sms och mms. Välj mellan

 • Note 10 i färgerna aura black och aura glow med 256 GB minnesstorlek.
 • Note 10 Plus i färgerna aura black och aura glow med 256 GB eller 512 GB beroende på vilken färg du väljer.

 

Telia

Med Telia har du lite färre valmöjligheter för färg och minnestorlek på modellerna. Med abonnemang hos Telia har du fria samtal och meddelanden och du kan surfa fritt på sociala medier. Välj mellan

 • Note 10 i färgen aura med 256 GB minnesstorlek.
 • Note 10+ i färgen svart med 256 GB.

 

Hallon

Hos Hallon kan du för tillfället endast välja basmodellen och bara i svart färg med 256 GB minnesstorlek.

Samsung Galaxy Note 9

samsung galaxy not 9Samsung Galaxy Note 9 släpptes på svenska marknaden i augusti 2018. Telefonen är fullspäckad med tekniska finesser, men det som är utmärkande för denna telefonen är dess S Pen. Pekpinnen S Pen gör det möjligt för dig att ta anteckningar direkt på skärmen eller att rita i telefonen. Det är precis som att ha ett pappersblock, fast allt sparas digitalt. Ta anteckningarna på jobbet eller i skolan direkt på mobilen, och du har dem sparade i molnet – så smidigt!

Tydlig Samsung-design

Designen på Samsung Galaxy Note 9 känns tydligt igen från Samsungs S9. Det är en mycket stor skärm (6,4″) Amoled, vilket ger en fantastisk skärmupplevelse om du till exempel vill titta på film på mobilen. Du kan även använda S Pen som fjärrkontroll. Jämfört med Note 8 är designskillnaderna mycket subtila. Det lite fyrkantiga formspråket har fått gett vika. Nu är det lite mjukare former med tydlig inspiration från S9. Två stora skillnader från föregångaren är att det finns dubbla kameror på baksidan samt att man flyttat fingeravtrycksläsaren.

Teknik och kamera

Kamerorna i Note 9 är fantastiska – oavsett ljus. Här kan du ta mycket bra bilder i dagsljus och kvällsljus. De tre (!) linserna ger dig möjlighet att ta olika innovativa bilder. Till exempel kan du zooma in, göra bakgrunden suddig och ta fler bilder inom loppet av en sekund. Artificiell Intelligens underlättar användningen genom att mobilen kan identifiera objekt och platser som du tar bilder på, samt välja ut den bild där ni ser bäst ut (ingen blundar, leende).

När du väljer Note 9 så kan du välja mellan 128 GB eller 512 GB lagringsminne, och det finns dessutom plats för ytterligare minne. Du kan ladda telefonen genom snabbladdning, och batterierna i Note 9 är 4000 mAh. Skulle du vara en användare som vill kunna spela på telefonen, då kommer det vatten- och kolbaserade kylsystemet väl till pass. Den skyddar processorn från överhettning och därigenom eftersläpningar.

Köpa Samsung Galaxy Note 9 med abonnemang

Att köpa en Galaxy Note 9 tillsammans med abonnemang är ett enkelt och bra sätt att dela upp kostnaden av mobiltelefonen under en längre tidsperiod. När du har abonnemang och mobiltelefon hos samma operatör så slipper du hantera olika fakturor, och allt dras enkelt via autogiro eller en sammanställd faktura.

Idag är det absolut vanligast att kunder inte har bindningstid på sina abonnemang. Väljer du däremot att köpa en telefon på avbetalning så är det vanligt att du binder upp din telefon på 12 eller 24 månader. Detta resulterar oftast i att du kan byta abonnemang inom samma operatör, men väljer ändå att stanna hos operatören eftersom du har din mobiltelefon hos operatören.

Välj rätt operatör

Eftersom det finns flera operatörer som säljer Samsung Galaxy Note 9 tillsammans med abonnemang så finns det några saker som du kan tänka på innan du väljer operatör. Se först över hur stor den totala summan av telefonen blir när bindningstiden har löpt ut. Om den summan känns rimlig så kan du fortsätta med att se om operatören har något abonnemang som passar dig. Tänk även på att dina vanor kan förändras över två år, så om du har bra täckning hos en operatör som erbjuder abonnemang utan bindningstid, då är detta att föredra eftersom du kan byta surfmängd när det behövs.

Kom ihåg att titta lite extra på operatörernas täckningskartor om du bor i glesbygden.

Samsung Galaxy Note 9 hos olika mobiloperatörer

De flesta mobiloperatörer säljer Samsung Galaxy Note, här är ett urval av de billigaste och bästa erbjudanden just nu.

Samsung Galaxy Note 9 med Halebop abonnemang

Halebop är som vanligt tidigt ute med nyheter. Du kan teckna ett abonnemang och få Samsung Galaxy Note 9 på avbetalning. Du väljer själv vilken bindningstid du vill ha och vilket månadsbelopp du vill betala för telefonen. Ju längre bindningstid och ju högre månadsbelopp, desto mindre behöver du betala vid köptillfället. Telefonen kan köpas både med vanliga Halebop abonnemang och med studentabonnemang.

 

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-30 GB
 • Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Schyssta priser
 • Fria samtal
 • Bra täckning över hela Sverige

 

Läs mer & Beställ

Samsung Galaxy Note med Comviq abonnemang

Comviq erbjuder Samsung Note med abonnemang till låga priser. Du väljer själv vilken storlek du vill ha på surfmängden varje månad. Telefonen levereras hem till dig inom ett par dagar, och har du riktigt bråttom så kan du ibland hämta ut din telefon redan samma dag i en fysisk butik.

 

 • Mobilabonnemang: Comviq har flera olika abonnemang
 • Data: 10 eller 40 GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Mobilnät: Tele2 mobilnät

Comviq

 • Bra alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra service

 

Läs mer & Beställ

Samsung Note med Tre abonnemang

När du tecknar en Samsung Galaxy Note med abonnemang från Tre så får du en månadskostnad som är rimlig. Du kan dessutom få det abonnemang som låter dig surfa mest inom hela EU. Du kan köpa Note9 med abonnemang eller kontantkort från Tre. Datamängden som ska ingå varje månad väljer du själv.

 

 • Mobilabonnemang: Tre erbjuder flertalet abonnemang
 • Data: Från 2 GB upp till obegränsat med surf
 • Bindningstid: 24 månader
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Mycket mobilsurf
 • Snabb surf i nätet
 • Stor pott av fri EU-surf

 

Läs mer & Beställ

Samsung Note med Telenor abonnemang

När du tecknar en Samsung Galaxy Note med abonnemang från Telenor så får du alltid fria samtal, sms och mms. Kostnaden för abonnemanget avgörs utefter mängden surf, och du binder din avbetalning av telefonen på 24 månader. Du har däremot ingen bindningstid på abonnemanget, och skulle du vilja byta surfvolym så gör du det enkelt med 1 månads uppsägningstid.

 

 • Mobilabonnemang: Telenor erbjuder flertalet abonnemang
 • Data: Från 3 GB upp till obegränsat med surf
 • Bindningstid: 24 månader
 • Nät: Telenor mobilnät

telenor

 

 • Ingen bindningstid
 • Snabb surf i nätet
 • Fri surf i 41 länder

 

Läs mer & Beställ

Samsung Note med Hallon abonnemang

När du tecknar en Samsung Galaxy Note med abonnemang från Telenor så får du alltid fria samtal, sms och mms. Kostnaden för abonnemanget avgörs utefter mängden surf, och du binder din avbetalning av telefonen på 24 månader. Du har däremot ingen bindningstid på abonnemanget, och skulle du vilja byta surfvolym så gör du det enkelt med 1 månads uppsägningstid.

 

 • Mobilabonnemang: Hallon har 5 olika abonnemang
 • Data: Från 4 GB till 100 GB
 • Bindningstid: Telefon: 24 månaden, Abonnemang: Ingen bindningstid
 • Nät: Tre mobilnät

Hallon

 

 • Ingen bindningstid
 • Spara oanvänd surf
 • Fria Sms & Samtal

 

Läs mer & Beställ