Samsung Galaxy S10+, S10e & S10 med abonnemang – bäst erbjudande

4G

Samsung Galaxy S10 Plus med Halebop abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

2-60 GB Surf
från 389 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung S10 utan abonnemang

S10 & S10e

-

-

- GB Surf
från 5 990 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

Vi rekommenderar dig att köpa en Samsung Galaxy S20 med abonnemang istället. Till exempel Samsung Galaxy S20 FE är prismässigt billigare, men med bättre prestandard. Klicka här för att jämföra:

Samsung Galaxy S20 med abonnemang – bäst erbjudande

Samsung Galaxy S10 – en fantastisk smartphone som finns hos de flesta svenska operatörer. Vi har samlat all info som du behöver veta för att bestämma dig för om du ska skaffa dig Samsung Galaxy S10.

Samsungs förra flaggskeppstelefoner Galaxy S10 Plus, Galaxy S10 och Galaxy S10e är ute på marknaden, och det finns inget att bli besviken över.

Samsung S10 med abonnemang

Samtliga mobiloperatörerna erbjuder den vanliga modellen S10 tillsammans med abonnemang. Priserna skiljer sig åt och varierar från operatör till operatör. Är priset det viktigaste så kan den operatör som har en kampanj just nu vara billigast. Andra saker som du kan tänka på när du köper mobil med abonnemang är hur täckningen är där du bor, hur många data (surf) du vill ha till din telefon samt om du vill ha extra tjänster (Tre, Telenor mfl) eller bara mobil och abonnemang (Hallon, Halebop, Comviq mfl).

S10+ med abonnemang

Det händer att inte alla operatörer erbjuder S10+ med abonnemang. De större operatörerna gör det oftast, medan de mindre säljer ibland bara de modeller med absolut högst omsättning. Just för tillfället finns det många bra priser på S10+ med abonnemang och du kan lätt hitta kampanjer på S10+ här på sidan.

S10e tillsammans med abonnemang

S10e är Samsungs slimmade modell av Galaxy S10-serien. Riktigt snygg och passar perfekt i handen – speciellt om du inte har en stor hand. Glädjande nog väljer majoriteten av mobiloperatörerna att sälja S10e och du kan hitta bra erbjudande och schyssta priser på modellen. Välj själv om du väljer att betala telefonen direkt eller under 12 eller 24 månader.

Modellerna: Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 Plus och Samsung Galaxy S10e

Snabbare, smartare och bättre. Så kan man kort beskriva Samsung Galaxy S10-serien som lanserades i februari 2019. Den traditionsenliga och kraftfulla plus-mobilen lever vidare i en ännu kraftfullare version genom S10 Plus, samtidigt som ett nytt tillskott till serien, S10e, gör inträde på marknaden.

Fyra modeller visades upp på Samsungs Expo 2019; Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus och Galaxy S10 5G. De tre förstnämnda finns på den svenska marknaden och kommer alla med nya och förbättrade funktioner och mjukvaror, och inte minst ett helt nytt utseende genom en 100 procentig infinity-skärm. Välutvecklade AI-tekniker gör att mobilen anpassas utefter dig, vare sig det gäller batterianvändning, appar eller fotografering. Det finns massor av nytt och häftigt att upptäcka i nya Galaxy S10-serien.

S10e – en mindre och mer slimmad version av S10

För den som väntat på en mindre och billigare mobil som fortfarande har alla fördelarna från en större och dyrare mobiltelefon, då är den nya Galaxy S10e någonting att spana in. Den är mindre än tidigare Galaxy-modeller och aningen nedbantad i kamera och batteri jämfört med dess storebröder S10 plus och S10. Trots det enkla utseendet med den platta skärmen och färre kameror så får du samma intelligenta AI-tekniker, trådlös batteridelning, Android 9 Pie och fingeravtrycksläsaren (som på S10e sitter på power-knappen).

Stora förändringar i kamerorna på S10

Förutom den heltäckande skärmen är kamerorna en av de största förändringarna om man jämför S10-serien med dess föregångare. Samsung Galaxy S10 plus och S10 har trippeluppsättning av 12 megapixelkameror på baksidan med optisk bildstabilisering och bländare. Dessutom har de smackat dit en ultravidvinkelkamera på 16 megapixel med stöd för x2 optisk zoom. HDR 10+ tekniken kan användas vid inspelning och skapa ännu bättre och skarpare innehåll. Den mer slimmade modellen S10e har på baksidan bantats ned till en dubbelkamera med ett vidvinkel- och ett ultravidvinkelobjektiv.

Helt nytt för S10-serien är att kameran på framsidan har en kamera-ö, det vill säga ett litet hål i den annars heltäckande skärmen. På Galaxy S10 Plus är denna något större än på Galaxy S10 och S10e eftersom plus-modellen har dubbellinser på framsidan. Med Galaxy S10 Plus får du djupare skärpa och förbättrade funktioner på selfiekameran genom en 10 megapixelkamera och en extra rgb depth-kamera på 8 megapixel, medans du i de två mindre modellerna får fullgoda selfies och en stilren skärm. Framsidekamerorna på samtliga modeller använder sig av npu (Neural Processing Unit) som använder AI för att skapa bra inställningar utefter rådande förhållande. Du slipper helt enkelt göra särskilt många inställningar själv, kameran sköter det åt dig.

Samsung S10 har en heltäckande och högklassig skärm

Galaxys 10-årsjubileum blir första året då de kör på skärm utan en extra kant ovantill med plats för kamera. Skärmarna på alla S10-modeller har samma höga standard som deras tidigare telefoner. Skillnaden mellan tidigare modeller är att S10-serien har infinity-skärmar som täcker hela framsidan. Inga knappar eller ytor som stör har lämnats kvar, förutom den lilla kamera-ön för selfiekameran.

Galaxy S10 Plus har den största skärmen på 6.4 tum, S10 har en skärm på 6.1 tum och S10e är på 5,8 tum. Skärmarna har det något mer avlånga bildförhållandet 19:9 i jämförelse med föregående Galaxy-serie.

S10-serien har 1440p amoledskärmar, hög ljusstyrka på upp till 1 200 cd/m2 och utmärkt lyster i färgerna. Skärmen skapar en biografkänsla och anpassar sig utefter olika ljusförhållanden. Förändringarna i skärmen har gjort att Samsung behövt komma på nya lösningar för att navigera sig i telefonen. Små men smarta förändringar tillsammans med ett helt nytt användargränssnitt ska göra det lättare att nå vad du behöver.

Samsung är först med det nya stödet för HDR10+ i S10 plus och S10, vilket innebär att du får fylligare färger och skarpare detaljer oavsett vad du tittar på. HDR10+ innebär att metadatan blir dynamisk och anpassar sig i realtid. Detta kommer du främst att märka av när du tittar på innehåll som är till största del mörk eller ljus.

Tekniska specifikationer på Samsung S10

samsung-galaxy-s10

Kraftfull processor

Samsung har satsat på en telefon för den som inte vill vänta. Det betyder en kraftfull Exynos 9820 processor. Dessutom ska telefonen anpassa sig till dig genom att ha en AI-fokuserad mjukvara. Du får även intelligent Wi-Fi genom Wi-Fi 6 vilket betyder snabbare och säkrare uppkoppling på allmänna platser.

Ram och minne

Med Galaxy S10 Plus kan du få 12 GB arbetsminne och kommer alltså aldrig behöva vänta på någonting. Telefonen kommer med 128 GB, 512 GB eller hutlösa 1 TB lagringsutrymme. S10 Plus kommer även med möjlighet till dubbla sim-kort och mikro-sd-kort. Även Galaxy S10 har generöst arbetsminne på 8 GB och ett lagringsutrymme på 128 GB eller 512 GB. Den slimmade S10e kommer med 128 GB lagringsutrymme och 6 GB arbetsminne, eller 256 GB lagringsutrymme och 12 GB arbetsminne.

Dela batteri med andra enheter

Trots att modellerna är något smalare och tunnare än tidigare Galaxy modeller så har de längre batteritid. En av anledningarna till det är att telefonens AI snabbt lär sig hur den ska spara energi genom att lära sig hur du använder telefonen. Batterikapaciteten är dessutom kraftigare än tidigare modeller med 3 100 mAh i Galaxy S10e, 3 400 mAh i Galaxy S10 och 4 100 mAh i Galaxy S10 Plus. Nytt för i år är att du kan ladda andra enheter som kan laddas trådlöst. Tar batteriet i hörlurarna slut, då kan du helt enkelt ladda lurarna från din telefon.

Ljud och det traditionella hörlursuttaget

Samsung är ensamma på marknaden när det gäller det traditionella hörlursuttaget, och smarta som de är så har de lämnat kvar uttaget på S10-serien. I övrigt har inte mycket hänt sedan Samsung S9 lanserades, utan de fortsätter med det sköna stereoljudet med Dolby Atmos-stöd.

Andra funktioner

S10-serien kommer med fingeravtrycksläsaren i skärmen som är ultraljudsbaserade. Det innebär att tekniken är 3D-baserad istället för 2-D baserad. Den tar något längre tid på sig för att läsa av fingret, men är mer säker än tidigare tekniker.

Samsung Galaxy S10 var högaktuella i kapplöpningen om den första 5G-telefonen på marknaden, och visst kom det tillslut en Galaxy som stödjer 5G. Däremot så har de inte lanserats i Sverige ännu eftersom operatörerna inte har rullat ut 5G nätet.

Alla S10-modeller har givetvis högsta klassificering av damm- och vattentålighet inom mobila enheter.

Vårt omdöme av Galaxy S10

Klanderfria skärmar som täcker hela telefonen, smartare mjukvaror som förbättrar användningen av telefonen och bevaring av det som redan var bra. Bättre än så kan det inte bli. Att det dessutom finns en mer ekonomisk modell S10e med samma prestanda och funktionalitet som de större modellerna, det tror vi inte är någonting annat än briljant och uppskattat. Samsung fortsätter att leverera mobiltelefoner i världsklass.

Köp Samsung Galaxy S10 med olika mobiloperatörer

När du beställer en Samsung Galaxy S10 så väljer du själv om du vill köpa telefonen kontant eller på avbetalning tillsammans med ett abonnemang. Att köpa telefonen tillsammans med ett abonnemang kan göra att du får ett riktigt bra abonnemang med schyssta villkor, och en helt ny telefon. Eftersom du betalar av telefonen under en längre period så kan du alltså plocka hem en telefon som du kanske inte hade haft råd att köpa kontant, för visst är det så att Samsung S10 ligger i det övre skiktet bland priserna.

S10 pris – kolla operatörernas totalkostnad för telefon + abonnemang

Innan du slår till på vad du tycker är en bra deal, gör en snabb uträkning och se vad totalpriset för telefonen blir. Ibland kan totalpriset som du kommer att ha betalat i slutet vara betydligt högre än vad telefonen kostat kontant, och du behöver då fråga dig själv om detta känns ok. Totalpriserna kan på vissa telefoner skilja sig rejält hos de olika operatörerna, medans det på andra telefoner inte är någon större skillnad.

Samsung Galaxy S10 med abonnemang

En av fördelarna med att skaffa en telefon samtidigt som du tecknar eller förnyar ett abonnemang är att du då kan betala av telefonen över tid. Den lösningen kräver mindre pappersarbete och betalningar att hålla reda på eftersom du betalar för abonnemanget och telefonen samtidigt. Nackdelen kan vara att du är fast med att betala av på telefonen i två år hos vissa operatörer, utan möjlighet att byta in din gamla. Några erbjuder inbyte så att du får rabatt på nyare telefoner.

Samsung Galaxy S10 är nu mycket billigare än iPhone 11 är. Det är lite svårt att jämföra eftersom de använder helt olika chipset och operativsystem, men en Galaxy S10 har fler kärnor i sin processor än iPhone 11 har, vilket innebär att Androidtelefonen kan fördela mer data effektivare för en smidigare användarupplevelse. Jämför ändå telefonens totalpris hos operatörerna, online får du den dessutom billigare än i en fysisk butik.

Operatörerna som har Samsung Galaxy S10

Telenor Samsung Galaxy S10

Hos Telenor har du ingen bindningstid för abonnemanget men har möjlighet att betala av telefonen i 24 månader. Om du redan har ett Telenorabonnemang kan du ha tillgång till tjänsten Telenor Change, vilket innebär att du kan få rabatt på din nya telefon om du byter in din gamla, den är i tillräckligt gott skick och du har betalat av hälften av dess pris.

Tele2 Samsung S10

Tele2 ger dig många alternativ för hur du vill skaffa din telefon. Du kan betala hela summan direkt eller betala av den under 6, 12 eller 24 månaders tid. Dessutom kan du byta in din gamla mobiltelefon och få rabatt på din nya oavsett vilken din förra operatör var, om telefonen är i någorlunda gott skick.

Telia Samsung S10

Telia erbjuder också rabatt om du byter in din gamla mobiltelefon och har många abonnemang att välja mellan. Om du väljer bindningstid i 24 månader får du rabatt på telefonens pris så att det blir lite billigare varje månad. Det är också möjligt att köpa den med kontantkort och då betalar du hela priset på en gång.

3 – Samsung S10 hos Tre

Hos 3 kan du betala av på telefonen under 24 månader eller köpa den på en gång med kontantkort. 3 har ingen bindningstid, men om du avslutar abonnemanget får du betala av hela resterande summan på en gång. Du kan få din gamla telefon värderad och inbytt i en 3-butik och därigenom antingen sänka månadskostnaden på ditt abonnemang eller donera priset till barncancerfonden.

Samsung S10 hos Halebop

Halebop erbjuder både inbyte av din gamla mobiltelefon och använder Telias rikstäckande mobilnät, så de är en bra mindre operatör. Bindningstiden de erbjuder är 24 månader.

Comviq Samsung S10

Hos Comviq kan du skaffa telefonen med 24 månaders bindningstid eller betala den med en gång tillsammans med ett kontantkort. En smart grej med Comviq är att du kan hämta din nya telefon direkt efter beställningen hos en av deras återförsäljare Pressbyrån, 7-Eleven eller Shell.

Hallon Samsung S10

Hallon erbjuder också kontantkort där du köper telefonen rakt av eller abonnemang där du betalar av telefonen i 24 månader. De har ingen bindningstid på sina abonnemang men om du säger upp det inom 24 månader får du betala resterande kostnad för mobilen på en gång.

Varför köpa Samsung Galaxy S10?

Samsung Galaxy S10 är en stilig, högpresterande Androidtelefon som levererar en mängd bra funktioner och användarvänlighet. Den har moderna finesser såsom smart kamera och Machine Learning för bästa möjliga användarupplevelse. Om du behöver en arbetsstation för kontorssysslor kan du använda din Galaxy S10 till detta genom tillbehöret Samsung DeX Pad, ett tangentbord och en skärm. Det är en kraftfull telefon som kommer att stå sig i många år.

Erbjudande Samsung S10 just nu hos mobiloperatörerna

Samsung Galaxy S10 med abonnemang är en storsäljare hos samtliga mobiloperatörer. Just nu slåss de om vem som kan erbjuda bäst priser. Jämför abonnemang, priser, förmåner och surfmängd för att hitta det abonnemang som passar just dig och din framtida Samsung Galaxy S10. Här är ett urval av de bästa operatörerna och erbjudande just nu:

Köpa Samsung S10 med Comviq abonnemang

Comviq är helt klart en av de mest kända mobiloperatörerna i Sverige. De har under många år gjort ett bra arbete vad det gäller support och kundnöjdhet. De var först ut med att erbjuda kontantkort i Sverige och de har än idag låga priser på både abonnemang och kontantkort. Du skaffar enkelt och smidigt en Samsung S10 med Comviq via knappen här nedan.

 • Mobilabonnemang: Comviq har flera storlekar av abonnemang
 • Data: 10 till 100 GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Nät: Tele2 och Telenors nät

Comviq

 

 • Bra priser
 • Bra service
 • Stabil operatör

 

Läs mer & Beställ

 

Skaffa Samsung S10 med Halebop abonnemang

Halebop har prissänkt Galaxy S10 och den har nu ett riktigt bra pris! Halebop har under flera år i rad blivit utsedd till den operatör med flest nöjda kunder. Det är inte svårt att förstå eftersom de har billiga priser och många mobiler att välja mellan. Galaxy S10 är ett bra val och du får mycket för pengarna med denna telefon.

 

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-60 GB
 • Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Beställa Samsung S10 med Tre abonnemang

Tre har länge satsat på sitt mobilnät och har ett välutbyggt och snabbt nät. De täcker stora delar av Sverige och du surfar i högsta hastighet på många plaster. Tre har ett brett sortiment av mobiltelefoner, surfplattor, abonnemang, kontantkort och mobila bredband. Med Tre får du Samsung Galaxy S10 till ett bra pris!

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ
 • Data: Från 5 GB till obegränsat
 • Bindningstid: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Många alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Köpa Samsung S10 med Hallon abonnemang

Hallon är kända för att vara en riktigt bra lågprisoperatör. De är en av få lågprisoperatörer som även erbjuder mobiltelefoner och inte bara abonnemang. De är helt enkelt en operatör att räkna med. Hallon har ett litet men noga utvalt utbud av mobiltelefoner. Du kan köpa Samsung Galaxy S10 och S10e hos operatören på avbetalning, och binder då upp dig på 24 månader.

 

 • Mobilabonnemang: Fria samtal, sms & mms
 • Data: 4-100 GB
 • Bindningstid: 24 månader vid köp av telefon
 • Nät: Tre:s mobilnät

Hallonhallon

 

 • Prisvärd operatör
 • Snabbt mobilnät
 • Halva priset första månaderna

 

Läs mer & Beställ

 

Köpa Samsung S10 med Telenor abonnemang

Telenor är en av de äldre operatörerna som fortsätter att ha konkurrenskraftiga abonnemang med bra villkor. De har numera slopat bindningstiden och försöker skapa enkla villkor för sina kunder. Vid köp av telefon binder du upp dig på 24 månader, men kan byta abonnemangsform under denna bindningstid. Du hittar Samsung Galaxy S10, Galaxy S10e och S10 Plus och även flera andra tjänster och telefoner som iPhones och mobila bredband. Telenor är perfekt för dig som vill samla flera tjänster hos samma operatör.

 

 • Mobilabonnemang: Fria samtal, sms & mms
 • Data: 3 GB – obegränsat
 • Bindningstid: 24 månader vid köp av telefon
 • Nät: Eget mobilnät

telenor

 

 • Flera tjänster och produkter
 • Stabilt mobilnät
 • Telenor Change ingår

 

 

Frågor och svar om Samsung Galaxy S10

Vilket abonnemang är bäst för Samsung Galaxy S10?

Flera operatörer som säljer mobiltelefoner på avbetalning med abonnemang har även Samsung Galaxy S10 i lager. Föredrar du att köpa mobilen separat kan du spara mycket pengar på att skaffa ett billigt abonnemang till mobilen, som du hittar hos Hallon, Fello eller Vimla. Jämför de billigaste abonnemangen just nu på Surf.nu.

Vad kostar Samsung Galaxy S10 Plus?

Samsung Galaxy S10 Plus varierar ganska mycket i pris beroende på hos vilken återförsäljare du vänder dig till. Vi rekommenderar att du använder en jämförelsetjänst och väljer återförsäljaren med bäst pris.

Vilken av Samsung Galaxy S10-mobilerna ska jag välja?

Samsungs Galaxy S10-serie innehåller flera olika mobiler. Vilken som passar just dig bäst beror på budget och preferenser av skärmstorlek, med mera. Läs mer om Samsung Galaxy S10-serie här.

Vilka operatörer säljer abonnemang med Samsung Galaxy S10-mobiler?

Samsungs mobiler är bland de vanligaste på den svenska marknaden och det betyder också att många operatörer säljer dem med abonnemang. Halebop och Comviq är två operatörer med bra priser på abonnemang som säljer Samsung-telefoner.

Vilken Samsung Galaxy är bäst?

Samsung Galaxy S21 Ultra är en toppmodell från Samsung, som har enormt bra prestanda, kamera, skärm och funktionalitet. Den kostar dock mer än många andra Samsung-mobiler och har mer prestanda och funktioner än vad många användare sannolikt behöver. På Surf.nu kan du läsa om de bästa Samsung-mobilerna just nu.