Samsung Galaxy S10 med abonnemang – de bästa erbjudandena just nu

Samsung Galaxy S10 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 495 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10e med Halebop

50% extra surf i 1 år

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 429 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10 med Hallon


Fria Samtal

Fria Sms

4-100 Gb data
från 459 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10 med Halebop

50% extra surf i 1 år

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 519 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10e med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3-obegränsat Gb data
från 519 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10E med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 525 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10+ med Halebop

50% extra surf i 1 år

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 559 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10+ med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 445 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10 med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3-obegränsat Gb data
från 619 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10 med Tre


Fria Samtal

Fria Sms

5-obegränsat Gb data
från 599 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10+ med Tre


Fria Samtal

Fria Sms

5-obegränsat Gb data
från 649 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S10+ med Telenor

Spara 1 200 kr på ny mobil

Fria Samtal

Fria Sms

3-obegränsat Gb data
från 659 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung nya flaggskeppstelefon är ute på marknaden, och förväntningarna har varit skyhöga. Vi har samlat all info som du behöver veta för att bestämma dig för om du ska skaffa dig Samsungs senaste mobil.

Samsung nya flaggskeppstelefoner Galaxy S10 Plus, Galaxy S10 och Galaxy S10e är ute på marknaden, och det finns inget att bli besviken över. Utforska allt nytt i Samsungs A-serie och 10-årsjubileumstelefon.

Samsung Galaxy S10, S10 Plus och S10e

Snabbare, smartare och bättre. Så kan man kort beskriva den nya Samsung Galaxy S10 serien som lanserades i februari 2019. Den traditionsenliga och kraftfulla plus-mobilen lever vidare i en ännu kraftfullare version genom S10 Plus, samtidigt som ett nytt tillskott till serien, S10e, gör inträde på marknaden.

Fyra modeller visades upp på Samsungs Expo; Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus och Galaxy S10 5G. De tre förstnämnda finns på den svenska marknaden och kommer alla med nya och förbättrade funktioner och mjukvaror, och inte minst ett helt nytt utseende genom en 100 procentig infinity-skärm. Välutvecklade AI-tekniker gör att mobilen anpassas utefter dig, vare sig det gäller batterianvändning, appar eller fotografering. Det finns massor av nytt och häftigt att upptäcka i nya Galaxy S10-serien.

S10e utmanar alla slimmade telefoner

För den som väntat på en mindre och billigare mobil som fortfarande har alla fördelarna från en större och dyrare mobiltelefon, då är den nya Galaxy S10e någonting att spana in. Den är mindre än tidigare Galaxy-modeller och aningen nedbantad i kamera och batteri jämfört med dess storebröder S10 plus och S10. Trots det enkla utseendet med den platta skärmen och färre kameror så får du samma intelligenta AI-tekniker, trådlös batteridelning, Android 9 Pie och fingeravtrycksläsaren (som på S10e sitter på power-knappen).

Stora förändringar i kamerorna

Förutom den heltäckande skärmen är kamerorna en av de största förändringarna i årets Galaxy-serie. Samsung Galaxy S10 plus och S10 har trippeluppsättning av 12 megapixelkameror på baksidan med optisk bildstabilisering och bländare. Dessutom har de smackat dit en ultravidvinkelkamera på 16 megapixel med stöd för x2 optisk zoom. HDR 10+ tekniken kan användas vid inspelning och skapa ännu bättre och skarpare innehåll. Den mer slimmade modellen S10e har på baksidan bantats ned till en dubbelkamera med ett vidvinkel- och ett ultravidvinkelobjektiv.

Helt nytt för i år är att kameran på framsidan har en kamera-ö, det vill säga ett litet hål i den annars heltäckande skärmen. På Galaxy S10 Plus är denna något större än på Galaxy S10 och S10e eftersom plus-modellen har dubbellinser på framsidan. Med Galaxy S10 Plus får du djupare skärpa och förbättrade funktioner på selfiekameran genom en 10 megapixelkamera och en extra rgb depth-kamera på 8 megapixel, medans du i de två mindre modellerna får fullgoda selfies och en stilren skärm. Framsidekamerorna på samtliga modeller använder sig av npu (Neural Processing Unit) som använder AI för att skapa bra inställningar utefter rådande förhållande. Du slipper helt enkelt göra särskilt många inställningar själv, kameran sköter det åt dig.

Heltäckande och högklassig skärm

Galaxys 10-årsjubileum blir första året då de kör på skärm utan en extra kant ovantill med plats för kamera. Skärmarna på alla S10-modeller har samma höga standard som deras tidigare telefoner. Skillnaden mellan tidigare modeller är att S10-serien har infinity-skärmar som täcker hela framsidan. Inga knappar eller ytor som stör har lämnats kvar, förutom den lilla kamera-ön för selfiekameran.

Galaxy S10 Plus har den största skärmen på 6.4 tum, S10 har en skärm på 6.1 tum och S10e är på 5,8 tum. Skärmarna har det något mer avlånga bildförhållandet 19:9 i jämförelse med fjolårets Galaxy-serie.

S10-serien har 1440p amoledskärmar, hög ljusstyrka på upp till 1 200 cd/m2 och utmärkt lyster i färgerna. Skärmen skapar en biografkänsla och anpassar sig utefter olika ljusförhållanden. Förändringarna i skärmen har gjort att Samsung behövt komma på nya lösningar för att navigera sig i telefonen. Små men smarta förändringar tillsammans med ett helt nytt användargränssnitt ska göra det lättare att nå vad du behöver.

Samsung är först med det nya stödet för HDR10+ i S10 plus och S10, vilket innebär att du får fylligare färger och skarpare detaljer oavsett vad du tittar på. HDR10+ innebär att metadatan blir dynamisk och anpassar sig i realtid. Detta kommer du främst att märka av när du tittar på innehåll som är till största del mörk eller ljus.

Kraftfull processor

Samsung har satsat på en telefon för den som inte vill vänta. Det betyder en kraftfull Exynos 9820 processor. Dessutom ska telefonen anpassa sig till dig genom att ha en AI-fokuserad mjukvara. Du får även intelligent Wi-Fi genom Wi-Fi 6 vilket betyder snabbare och säkrare uppkoppling på allmänna platser.

Ram och minne

Med Galaxy S10 Plus kan du få 12 GB arbetsminne och kommer alltså aldrig behöva vänta på någonting. Telefonen kommer med 128 GB, 512 GB eller hutlösa 1 TB lagringsutrymme. S10 Plus kommer även med möjlighet till dubbla sim-kort och mikro-sd-kort. Även Galaxy S10 har generöst arbetsminne på 8 GB och ett lagringsutrymme på 128 GB eller 512 GB. Den slimmade S10e kommer med 128 GB lagringsutrymme och 6 GB arbetsminne, eller 256 GB lagringsutrymme och 12 GB arbetsminne.

Dela batteri med andra enheter

Trots att modellerna är något smalare och tunnare än tidigare Galaxy modeller så har de längre batteritid. En av anledningarna till det är att telefonens AI snabbt lär sig hur den ska spara energi genom att lära sig hur du använder telefonen. Batterikapaciteten är dessutom kraftigare än tidigare modeller med 3 100 mAh i Galaxy S10e, 3 400 mAh i Galaxy S10 och 4 100 mAh i Galaxy S10 Plus. Nytt för i år är att du kan ladda andra enheter som kan laddas trådlöst. Tar batteriet i hörlurarna slut, då kan du helt enkelt ladda lurarna från din telefon.

Ljud och det traditionella hörlursuttaget

Samsung är ensamma på marknaden när det gäller det traditionella hörlursuttaget, och smarta som de är så har de lämnat kvar uttaget på S10-serien. I övrigt har inte mycket hänt sedan Samsung S9 lanserades, utan de fortsätter med det sköna stereoljudet med Dolby Atmos-stöd.

Andra funktioner

S10-serien kommer med fingeravtrycksläsaren i skärmen som är ultraljudsbaserade. Det innebär att tekniken är 3D-baserad istället för 2-D baserad. Den tar något längre tid på sig för att läsa av fingret, men är mer säker än tidigare tekniker.

Samsung Galaxy S10 var högaktuella i kapplöpningen om den första 5G-telefonen på marknaden, och visst kom det tillslut en Galaxy som stödjer 5G. Däremot så har de inte lanserats i Sverige ännu eftersom operatörerna inte har rullat ut 5G nätet.

Alla S10-modeller har givetvis högsta klassificering av damm- och vattentålighet inom mobila enheter.

Sammanfattning och omdöme av Galaxy S10

Klanderfria skärmar som täcker hela telefonen, smartare mjukvaror som förbättrar användningen av telefonen och bevaring av det som redan var bra. Bättre än så kan det inte bli. Att det dessutom finns en mer ekonomisk modell S10e med samma prestanda och funktionalitet som de större modellerna, det tror vi inte är någonting annat än briljant och uppskattat. Samsung fortsätter att leverera mobiltelefoner i världsklass.

Köp Samsung Galaxy S10 med olika mobiloperatörer

När du beställer en Samsung Galaxy S10 så väljer du själv om du vill köpa telefonen kontant eller på avbetalning tillsammans med ett abonnemang. Att köpa telefonen tillsammans med ett abonnemang kan göra att du får ett riktigt bra abonnemang med schyssta villkor, och en helt ny telefon. Eftersom du betalar av telefonen under en längre period så kan du alltså plocka hem en telefon som du kanske inte hade haft råd att köpa kontant, för visst är det så att Samsungs nya S10 ligger i det övre skiktet inom priserna.

Se över operatörens totalpris av telefonen

Innan du slår till på vad du tycker är en bra deal, gör en snabb uträkning och se vad totalpriset för telefonen blir. Ibland kan totalpriset som du kommer att ha betalat i slutet vara betydligt högre än vad telefonen kostat kontant, och du behöver då fråga dig själv om detta känns ok. Totalpriserna kan på vissa telefoner skilja sig rejält hos de olika operatörerna, medans det på andra telefoner inte är någon större skillnad.

Du kan få annat än pressade priser

Samsung Galaxy S10 med abonnemang är en storsäljare hos samtliga mobiloperatörer. Just nu slåss de med bäst priser och de tvekar inte att kasta in godsaker när du beställer. Till exempel har vi sett Samsung buds på köpet (för de som förbeställde telefonen) och en trådlös laddare på köpet när du köper mobilen med abonnemang. Här är ett urval av de bästa operatörerna och erbjudande just nu:

Samsung S10 med Comviq abonnemang

Comviq är helt klart en av de mest kända mobiloperatörerna i Sverige. De har under många år gjort ett bra arbete vad det gäller support och kundnöjdhet. De var först ut med att erbjuda kontantkort i Sverige och de har än idag låga priser på både abonnemang och kontantkort. Du skaffar enkelt och smidigt en Samsung S10 med Comviq via knappen här nedan.

 • Mobilabonnemang: Comviq har flera storlekar av abonnemang
 • Data: 10 eller 40 GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Nät: Tele2 nät

Comviq

 

 • Bra priser
 • Bra service
 • Stabil operatör

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S10 med Halebop abonnemang

Halebop har prissänkt Galaxy S10 och den har nu ett riktigt bra pris! Halebop har för andra året i rad utsetts till den operatör med mest nöjda kunder. Det är inte svårt att förstå eftersom de har billiga priser och många mobiler att välja mellan. Galaxy S10 är ett bra val och du får mycket för pengarna med denna telefon.

 

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-30 GB
 • Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S10 med Tre abonnemang

Tre har länge satsat på sitt mobilnät och har ett välutbyggt och snabbt nät. De täcker stora delar av Sverige och du surfar i högsta hastighet på många plaster. Tre har ett brett sortiment av mobiltelefoner, surfplattor, abonnemang, kontantkort och mobila bredband. Med Tre får du Samsung Galaxy S10 till ett bra pris!

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ
 • Data: Från 2 GB till obegränsat
 • Bindningstid: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Många alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S10 med Hallon abonnemang

Hallon är kända för att vara en riktigt bra lågprisoperatör. De är en av de nyare operatörerna på marknaden, men de har snabbt blivit en operatör att räkna med. Hallon har ett litet men noga utvalt utbud av mobiltelefoner. Du kan köpa Samsung Galaxy S10, S10e och S10 Plus hos operatören på avbetalning, och binder då upp dig på 24 månader.

 

 • Mobilabonnemang: Fria samtal, sms & mms
 • Data: 4-100 GB
 • Bindningstid: 24 månader vid köp av telefon
 • Nät: Tre:s mobilnät

hallon

 

 • Prisvärd operatör
 • Snabbt mobilnät
 • Halva priset första månaderna

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S10 med Telenor abonnemang

Telenor är en av de äldre operatörerna som fortsätter att ha konkurrenskraftiga abonnemang med bra villkor. De har numera slopat bindningstiden och försöker skapa enkla villkor för sina kunder. Vid köp av telefon binder du upp dig på 24 månader, men kan byta abonnemangsform under denna bindningstid. Du hittar Samsung Galaxy S10, Galaxy S10e och S10 Plus och även flera andra tjänster och telefoner som iPhones och mobila bredband. Telenor är perfekt för dig som vill samla flera tjänster hos samma operatör.

 

 • Mobilabonnemang: Fria samtal, sms & mms
 • Data: 3 GB – obegränsat
 • Bindningstid: 24 månader vid köp av telefon
 • Nät: Eget mobilnät

telenor

 

 

 • Flera tjänster och produkter
 • Stabilt mobilnät
 • Telenor Change ingår

 

 

 

Läs mer & Beställ

Nedan följer rykten och spekulationer fram till telefonen släpptes 21 februari 2019.

Fyra olika Galaxy modeller

Nya Galaxyserien förväntas komma med fyra modeller, i alla fall om man ska tro Wall Street Journal.

 • ”Beyond X”
 • Galaxy S10 Lite
 • Galaxy S10
 • Galaxy S10 Plus

Huvudattraktionen i serien (med arbetsnamnet Beyond X) är den största modellen och är på 6.7 tum. Det ryktas om att den kommer att stödja 5G. Skaltillverkaren Olixar har läckt ut att de övriga tre modellerna är Galaxy S10 Lite, S10 och S10 Plus.

Release-datum

Samsung kommer i februari 2019 visa upp den nya Galaxy-serien, och modellerna förväntas lanseras kort därefter. Beroende på hur operatörernas status med 5G nätet ser ut så kan lanseringen av Galaxy S10 dra ut på tiden.

Däremot så verkar det vara bråttom i fabriken, och chipset Exynos 9820 till Galaxy S10:s ska enligt en pressrelease från Samsung finnas tillgänglig i volym. Det här är långt tidigare än vad som behövs om försäljningen börjar i mars. Kan detta betyda att nya serien kommer att lanseras tidigare?

Kamera

Om ryktena stämmer har Beyond X utrustas med två kameror på framsidan och fyra kameror på baksidan. S10 Plus har även den två selfiekameror på framsidan, medans S10 Lite och S10 har en selfiekamera. De tre mindre modellerna tros ha mellan 3 och fem kameror vardera.

Det pratas om att Galaxy S10 får en standardkamera om 16 megapixel, en telefotokamera på 13 megapixel och en vidvinkelvariant på 12 megapixel. Med hjälp av AI kommer en scenoptimerare att anpassa förinställningarna på det du fotograferar så att bilden blir så bra som möjligt. Den ska även kunna uppmana dig att ta en ny bild om du tog en bild med brister med hjälp av Flaw Detection.

Skärm

Galaxy S10 Lite, S10 och S10 Plus har skärmar som sträcker sig från 5.8 tum, 6.1 och 6.4 tum och ser enligt bilderna ut att ha krökt skärm. Huvudattraktionen ”beyond x” är 6,7 tum och är även den största av de fyra modellerna, och sägs ha en platt skärm.

De verkar som att Galaxy S10 kommer ha den nyligen lanserade Inifinity O-displayen och kan få en nästintill 100 procentig skärmyta.

Nederländska sajten Mobilkoepen har upptäckt ett färskt patent från Samsung som visar på att man försökt att minska sensorpanelerna på skärmen. Hur slutprodukten kommer att se ut så återstår att se, men det verkar som att vi kommer att få se riktigt tunna skärmkanter.

5G

Samsung Galaxy S10 är högaktuella i kapplöpningen om den första 5G-telefonen på marknaden. Huruvida vi kommer att se denna lansering i slutet på mars 2019 beror på hur lanseringen av 5G nät ser ut. Galaxy S10 med stöd för 5G kommer initialt att lanseras i USA och Sydkorea.

Design

7 november på OneUI reveal råkade Samsung själva nämna de nya färgvalen i sin UX design. Utifrån detta så förväntas telefonen vara tillgänglig i svart, silver, rosa och blått.

Tidigare florerade rykten om att hörlursuttaget hade försvunnit och att det numera krävs trådlösa hörlurar. Testenheterna har däremot ett 3.5mm audio port för hörlurar, så det verkar i nuläget osannolikts att hörlursuttaget har tagits bort.

Enhetsminne och ram

Den kinesiska mediabyrån BGR skriver att en av Galaxy S10 modellerna kommer att utrustas med hela 12 gigabit i RAM och 1 terabyte i lagringsminne. Uppgifterna kommer ursprungligen från GF Securities, ett Hong-kong baserat företag, men informationen har inte bekräftats ännu.

Eftersom Samsung ännu inte har lanserat någon 10 GB RAM telefon, så verkar det som ett stort kliv. Samtidigt är Samsung giganterna inom mobiltelefoni, och detta är deras A-serie.

Processor

Detaljerna kring den kommande mobilprocessorn Exynos 9 Series 9820 har släppts av Samsung, och chanserna är stora att den kommer att hamna i Galaxy S10.

The Verge skriver att den nya processorn får en kraftigt förbättrad NPU. Det gör att maskininlärningsfunktionerna kan bli upp till sju gånger snabbare än Galaxy S9. Exynos 9 Series 9820 ska även bli 20 procent snabbare i enkeltrådad prestanda och 15 procent i multitrådad.

 

Galaxy S10 i ett nötskal

 • Fyra olika Galaxy-modeller
 • Design i svart, silver, rosa eller blått
 • Utskurna hål för kameror i Inifinity O-display
 • Ultraljudsbaserad fingeravtrycksläsare direkt i skärmen
 • Nya One-gränssnitt med Android Pie
 • Usb typ-c och snabbladdning (och möjligtvis trådlös laddning)
 • Batteri på 3 700 mAh
 • 12 Gigabit RAM
 • 1 Terabyte lagringsminne
 • Högre processor
 • 5mm audio port för hörlurar