Samsung S8 med abonnemang - de bästa erbjudandena just nu

Samsung S8 med abonnemang – de bästa erbjudandena just nu

4G

Samsung Galaxy S8 med Halebop

50% mer surf i ett halvår!

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 349 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S8 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 395 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S8 med telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - obegr. surf Gb data
från 399 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S8

s8 mobilSamsung Galaxy S8 är förra flaggskeppsmodellen från Samsung. Du kan nu fyndköpa den när du köper mobilen med abonnemang. Priserna sjunker snabbt när de nu lanserat sin nya mobil S9.

Design i glas och metall

Samsung Galaxy S8 är den populära efterföljaren till S7-modellen, och även småsyskon till den större modellen Samsung Galaxy S8 Plus. Den lite mindre S8:an mäter 14,8 centimeter på höjden, 6,80 centimeter på bredden och har ett djup på 0,8 centimeter. Vikten är endast 151 gram.

Nytt för denna telefon är designen i endast glas och metall utan en åtskiljande plastlist mellan skärm och skal, något som gör telefonen mycket elegant och stilren. Den är även utrustad med en så kallad infinty-skärm av Amoled-typ på 5.8 tum. Det innebär att skärmen sträcker sig över hela mobilen och ger en maximal skärmyta. S8 finns i färgerna coral blue, maple gold, arctic silver, orchid grey och midnight black.

Teknik

Operativsystemet i Samsung Galaxy S8 är Android 7.0 Nougat, ett system som gör multitasking enkelt. Det låter dig snabbt växla mellan olika aktiviteter på skärmen ger dig även möjlighet att köra två olika program bredvid varandra. Telefonen går dessutom mycket snabbt att ladda tack vare det inbyggda 3000 mAh-batteriet. En enda laddning håller sedan länge. Telefonen är även utrustad med en snabbladdningsfunktion.

Det finns även gott om utrymme på denna modell. Minnet är fördelat på 4 GB RAM-minne och hela 64 GB internminne.

Den kraftfulla prestandan som telefonen erbjuder beror på Octa-core-processorn som består av en 2,3 GHz Quad-core-processor och en 1,7 GHz Quad-core-processor.

Kamera

Något som många brukar intressera sig för är telefonens kamera. Samsung Galaxy S8 är utrustad med två sådana, en huvudkamera på 12 megapixel och en extrakamera på 8 megapixel. Huvudkameran har så kallad dual pixel-teknik. Det innebär att den fångar in varje pixel hela två gånger, något som ger extra bra skärpa. Extrakameran, eller den så kallade selfiekameran, låter dig ta snygga selfies även när det är mörkt i rummet. Bländaren är på F17 vilket gör bilderna ljusare

Övriga egenskaper

Du behöver inte vara rädd för att använda denna mobiltelefon i smutsiga och fuktiga miljöer eftersom den är vatten- och dammtålig. Den klarar faktiskt att vistas 1,5 meter under vattenytan i hela 30 minuter. Säkerheten i övrigt är också god då Samsung Galaxy S8 är utrustad med både fingeravtrycks- och ögonavläsare. Det gör att ingen obehörig kan ta sig in i din telefon.

 

Samsung S8 med Comviq abonnemang

Comviq är helt klart en av de mest kända mobiloperatörerna i Sverige. De har gjort ett bra arbete vad gäller support och kundnöjdhet under många år. De var först ut med att erbjuda kontantkort. Du skaffar enkelt och smidigt Samsung S8 med Comviq via knappen här nedan. Den är månadens mobil i September hos Comviq!

 • Mobilabonnemang: Comviq har flera storlekar vad gäller abonnemang
 • Data: 10 eller 40 GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Nät:: Tele2 nät

Comviq

 

 • Bra priser
 • Bra service
 • Stabil operatör

 

Läs mer & Beställ

Samsung S8 med Halebop abonnemang

Halebop har prissänkt Galaxy S8 och den har nu ett riktigt bra pris! Halebop har för andra året i rad utsetts till den operatör med mest nöjda kunder.. Inte svårt att förstå! Billiga priser och många mobiler att välja mellan. Galaxy S8 är ett bra val och du får mycket för pengarna med denna telefon.

 

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-30 GB
 • Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S8 med Tre abonnemang

Tre har länge satsat på sitt mobilnät och har ett väl utbyggt samt snabbt nät. Man täcker stora delar av Sverige och du surfar i högsta hastighet på många plaster. Tre har ett brett sortiment med mobiltelefoner, surfplattor, abonnemang, kontantkort och alternativ för mobilt bredband. Med Tre får Samsung Galaxy S8 till ett bra pris!

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ
 • Data: Från 2 GB till obegränsat
 • Bindningstid: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Många alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+ är storebror till den mindre modellen Galaxy S8. Plusmodellen har samma eleganta design som sitt mindre syskon vilket innebär att även den är tillverkad helt i glas och stål. Den har även samma skärm av Amoledtyp, men på denna modell mäter skärmen 6.2 tum. Att skämen är av infinitymodell innebär att den sträcker sig över hela telefonens framsida vilket ger en maximerad arbetsyta.

Telefonen mäter 15.95 centimeter på höjden, 7,34 centimeter på bredden och har en tjocklek på endast 0,81 centimeter. Vikten ligger på 171 gram, något som gör att denna telefon är smidig trots sin storlek. Mobiltelefonen finns i färgerna midnight black, orchid grey, artic silver, maple gold och coral blue.

Teknik

Telefonen har operativsystemet Android Nougat 7.0 som låter dig göra flera saker på telefonen samtidigt och till och med ha två program i gång på skärmen bredvid varandra. Prestandan är hög och beror på den avancerade octa-core-processorn som består av en  2,3 GHz Quad-core-processor och en 1,7 GHz Quad-core-processor. Den gör att telefonen reagerar snabbt på dina kommandon.

Du får också mycket utrymme på denna modell då minnet består av 4 GB RAM-minne och 64 GB lagringsminne.

Det inbyggda 3000 mAh-batteriet gör att laddningen går snabbt och att din telefon hålls laddad länge.

Kamera

Att kunna ta snygga bilder med sin telefon är något som idag blir viktigare och viktigare. Samsung har därför utrustat sin S8+-modell med två riktigt bra kameror. Telefonen har en huvudkamera på 12 megapixel och en extrakamera, perfekt för selfies, på 8 megapixel.

Den speciella funktionen  dual pixel-teknik gör att varje pixel fotograferas två gånger. Detta ger sedan en skarpare och klarare bild. En bländare på F1.7 låter dig ta riktigt ljusa bilder, något som är optimalt när du fotograferar i dåliga ljusförhållanden.

 

Samsung Galaxy S8+ med olika mobiloperatörer

Det är inte så många mobiloperatörer som fortfarande säljer S8 Plus, men här är ett av de billigaste och bästa erbjudande just nu.

Samsung S8 Plus med Tre abonnemang

Tre har byggt ut sitt mobilnät och täcker idag stora delar av Sverige med hög surfhastighet. Tre har brett sortiment av mobiltelefoner, surfplattor, abonnemang, kontantkort och alternativ för mobilt bredband. Med Tre får Samsung Galaxy S8+ till ett bra pris!

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ
 • Data: 2 GB till obegränsad surf
 • Bindningstid: 24 månader
 • Nät : Tre mobilnät

Tre

 

 • Många alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Övriga egenskaper

Samsung galaxy S8+ är både smuts och fukttålig. Det gör att den går att använda även när till exempel vädret är dåligt. Detta garanteras av en IP68 standard certifiering. Faktum är att den till och med klarar 1,5 meters djup i 30 minuter utan att gå sönder.

För att skydda din säkerhet är den även utrustad med fingeravtrycks- och ögonavläsare samt ansiktsigenkänning. Det senare är en alldeles ny funktion för denna modell. De gedigna lösningarna för säkerhet gör att ingen obehörig kan ta sig in i din telefon.