En mycket omtyckt mobiloperatör på marknaden är Fello, dotterbolag till storoperatören Telia. Fello erbjuder Telias prisbelönta täckning, men till en bråkdel av Telias pris. Kan den lilla operatören leva upp till den stora operatörens breda utbud och mångåriga erfarenhet i branschen? 

Vi tycker det – därför har vi listat 5 skäl till att välja Fello som din nya mobiloperatör. 

Fello kundsupport

1. Ett av de billigaste abonnemangen på marknaden

När man är ute efter en ny mobiloperatör finns det ett krav som nästan alla har högst upp på sin lista – priset. En mobiloperatör måste vara prisvärd, så enkelt är det. 

Fello erbjuder ett av de billigaste abonnemangen till ordinarie pris på mobilmarknaden i Sverige – 95 kronor. Det är få operatörer som ligger under 100-lappen, och ännu färre som ligger så lågt som 95 kronor. 

För detta pris får man av Fello fria samtal och sms, en liten mängd surf (som man kan spara till upp till 25 GB) och riktigt givmilda villkor. Det bästa av allt? Som ny kund får man halva priset under de första månaderna. 

2. Bjud in dina vänner till Fello och spara pengar

Om du har valt Fello som mobiloperatör och känner dig riktigt nöjd vill du ju att dina vänner ska få uppleva samma lycka. Fello vet att goda nyheter sprider sig snabbt, därför erbjuder de alla sina kunder en värvningslänk. Om du bjuder in en vän till Fello, och den vännen skaffar sig ett abonnemang via din värvningslänk, bjuder Fello på din nästa månadsavgift. 

Det är en win-win-win – din vän får ett riktigt bra abonnemang, Fello får en ny kund och du får en månads mobilanvändning gratis!

Du hittar din värvningslänk på Mina sidor på Fellos hemsida. 

Fello studentabonnemang

3. Rabatter till studenter, seniorer och barn 

Vi har redan konstaterat att nya kunder får rabatt hos Fello, men hur är det egentligen med befintliga? Om du är student, senior (över 55 år) eller barn får du teckna abonnemang med extrabra erbjudanden. 

Studenter får teckna abonnemang med maxad surf och barn och äldre får teckna abonnemang med lite mer surf och lite bättre priser. 

4. Spara surf 

Vilket abonnemang du än väljer hos Fello, ett med lite surf eller ett med maxad surf, så får du alltid spara den surf du inte hinner använda upp. För alla abonnemang ligger taket på 25 GB.

Om du surfar lite mindre en månad kan du alltså använda den surf du inte hunnit surfa upp en månad när du surfar lite mer. 

5. Älskad kundservice

En anledning till att många vänder sig till de större operatörerna är kundtjänsten. Många mindre operatörer erbjuder inta samma tillgänglighet – och sällan kundtjänst över telefon. Fello har valt att göra tvärtom. Varje vardag kan du nämligen ringa till Fello om du har några frågor om deras abonnemang, erbjudanden eller tjänster. Gillar du inte att prata i telefon? Då kan du självklart chatta med kundtjänst istället. 

Läs mer om Fello

Fello Operatör – Billiga abonnemang i Telias nät

Fello är en lågprisoperatör som nu är en del av Telia. De har abonnemang till konkurrenskraftiga priser och med busenkla villkor. Alla abonnemang har fria samtal och sms inom Sverige. Abonnemangen har kanske inte mest surf på marknaden, men mängden räcker gott och väl för de allra flesta. Skulle du ändå behöva mer surf? Då kan du köpa en extra surfpott.

  • Nät: Telias mobilnät
  • Andra förmåner: Enkla lösningar och bra priser
  • Erbjudande: Köp extra vinter-surf!

Fello

  • Låga priser
  • Bra täckning
  • Rabatt till nya kunder

Läs mer & Beställ