På surf.nu kan du läsa allt om mobiltelefoner, surfplattor, routrar, abonnemang, kontantkort, utlandssamtal, utlandssurf och operatörer. Du hittar helt enkelt både hjälp och tips kring din nuvarande lösning eller inför ditt kommande köp.

Guider och artiklar om mobiltelefoni och surf

Varje guide har ett ämne eller tema som behandlas. Det ska vara så enkelt som möjligt att hitta svar på det du undrar. Guiderna innehåller jämförelser, sammanfattningar och info om olika operatörer och abonnemang. För att du ska få ut maximalt av din mobilanvändning så hittar du här alla våra guider.

Jämför mobilabonnemang

Jämföra operatörer

Jämföra bredband

Jämför surfplattor 

Jämför Smartwatches

Jämför mobiler

Guider

Jämför operatörer och abonnemang

byta mobiloperaAtt hitta det billigaste abonnemanget som ger dig bäst villkor och mest surf är lättare sagt än gjort. Det finns även andra aspekter som du behöver tänka igenom innan du väljer ett abonnemang eller kontantkort.

Har operatören täckning där du kommer att befinna dig mest? Är det fortfarande rimligt att teckna bindningstid? Vilken telefon är egentligen mest prisvärd? Var kan du få student- eller seniorrabatt? Är ett barnabonnemang bäst för barn? Vem ger mest utlandssurf? Allt detta och mycket mer hittar du i våra guider på surf.nu.

Guider och sammanfattningar för allt inom mobilsurf

Genom att läsa sammanfattningar och jämförelser av olika operatörer, abonnemang, kontantkort, surfplattor, villkor och täckningskartor, så kan du enkelt hitta en lösning som passar dig och dina surfvanor bäst. Vi jämför abonnemang och lösningar från alla stora svenska operatörer.

Är du inte ute efter ett abonnemang till din mobiltelefon, utan snarare vill ha ett sim-kort med så lite surf som möjligt, till exempel till ditt hemlarm eller någon annan Iot-pryl, då kan du hitta guider om det också.

Vi jämför de största och minsta inom svensk mobiltelefoni

Surf.nu samarbetar med flera svenska operatörer. Men för att du som användare ska få en så omfattande bild som möjligt av ämnet du söker information om, så har vi valt att skriva och jämföra operatörer som vi inte samarbetar med. Allt för att du ska kunna göra ett så välgrundat beslut som möjligt. På surf.nu kan du läsa om:

Halebop
Comviq
Fello
Telenor
Tele2
Vimla
Tre
Hallon
Telia
Chilimobil

Surf.nu hjälper dig

När det är dags för ett nytt abonnemang till din surfplatta eller mobiltelefon så hittar du allt du behöver här på surf.nu. Det är inte lätt att hålla sig uppdaterad om mobilmarknaden och utbudet eftersom denna form av beslut inte tas särskilt ofta. När det väl är dags att förnya sig så är det bra att ha så mycket fakta som möjligt.

Med hjälp av artiklar, jämförelser och sammanfattningar så hoppas vi att ditt beslut ska bli så enkelt som möjligt. När du väl hittar någonting intressant i en av våra guider, då kan du enkelt klicka dig vidare till operatören genom en av länkarna i guiden.

Mobiltelefoner och surfplattor

Även om ett abonnemang eller kontantkort är en förutsättning för att kunna surfa, så är även hårdvaran det. Därför har vi samlat det senaste nyheterna inom mobiltelefoner och surfplattor. Du kan läsa det senaste om mobiltelefoner och surfplattor från Samsung, Apple, Huawei och Sony.

5G, black Friday och bästa mobiloperatörerna

Black Friday har blivit ett världsfenomen, och när operatörerna väl har lanserat sina grymma Black Friday kampanjer så kan du hitta en sammanställning av dessa här på surf.nu. Du kan även läsa det senaste om 5G-nätet, operatörernas planer för lanseringen av detta, när mobiltelefoner och surfplattor lanseras och hur olika tester ligger i fas.

Få hjälp med din nuvarande lösning

Har du funderingar kring hur du kan maximera din nuvarande mobillösning, då kan du hitta tips och råd kring det här. Här kan du läsa om allt från att dela familjens surf till genom hotspot (modem), hur du får bättre täckning på mobiltelefonen och om ni verkligen behöver både fast- och mobilt bredband.