Välj en sida

Samsung Galaxy A med abonnemang [A20e, A21, A41, A42, A51]

4G

Samsung Galaxy A21s med abonnemang från Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

2-60 GB Surf
från 189 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy A20e med Tre abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

5-obegränsad GB Surf
från 199 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy A51 med Tre


Fria Samtal

Fria Sms

5-obegränsad GB Surf
från 199 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
5G

Samsung Galaxy A42 med Halebop abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

2-60 GB Surf
från 269 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy A41 med Tre


Fria Samtal

Fria Sms

5-obegränsad GB Surf
från 279 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy A51 abonnemang från Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

2-60 GB Surf
från 239 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
4G-5G

Samsung Galaxy A-serien utan abonnemnag

A20e, A21s, A41, A51, A71

-

-

- GB Surf
från 1490 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

Köpa en Galaxy A mobil med abonnemang

Om du köper en Galaxy A-mobil från en operatör så kan du delbetala mobilen om du köper ett abonnemang samtidigt. Det innebär att du betalar av en fast summa på telefonen varje månad. Oftast innebär delbetalning att du binder upp telefonen hos operatören i 12 eller 24 månader. Du kan även hitta telefonen som kontantkortsmobil, vilket innebär att du betalar hela summa direkt.

När du köper en Galaxy A-mobil på delbetalning ska du se efter vad den totala summen för telefonen blir när din bindningstid har löpt ut. Se till att den totala summan inte är allt för hög jämfört med det rekommenderade priset av telefonen.

Samsungs mobiltelefoner i mellansegmentet

Samsung omnämns ofta i samband med flaggskeppstelefoner som Galaxy S10 och S20, eller när man pratar om de populäraste Androidmobilerna. Samsungs telefonserie Galaxy har flera olika serier, varar Galaxy S-serien är den mest kända och påkostade bland Samsungs serier. Galaxy A-serien pratas det sällan om, men faktum är att det är en av de största serierna med störst utbud av modeller.

Tidigare har mobilerna i serien benämnts med A och modellens siffra, till exempel A5. Detta var dock förvirrande eftersom det varje år kom en ny A5:a. Numera har Samsung valt att namnge telefonerna som A50, och kommande A5:a kommer att heta A51. Galaxy A-serien är en serie som passar alla typer av användare och serien skapas med syfte att vara en mobil som fungerar för livet. Funktionerna i de olika modellerna skiljer sig åt, men det finns fyra aspekter som genomsyrar alla Galaxy A-modeller:

 • En stor skärm som rymmer allt man behöver
 • En riktigt grym vidvinkelkamera som fångar de värdefulla ögonblicken
 • Ett kraftfullt batteri som ger lång användning
 • Stilren design som skapar premiumkänsla

 

Finns i flera prisklasser

Galaxy A-serien är en serie bestående av budgettelefoner i mellansegmentet. Serien består av flera olika modeller, allt från en mindre och enklare modell till mer avancerade modeller.

De olika modellerna i A-serien ligger i lite olika prisklasser eftersom de olika modellernas funktioner skiljer sig åt. Den minsta och enklaste modellen kostar bara några tusenlappar, jämfört med den mest avancerade modellen som kostar mer än dubbelt så mycket. Det finns alltså någonting som passar alla, oavsett vad man vill betala eller tycker är viktiga egenskaper i en telefon.

Mobiltelefoner i Samsung Galaxy A-serien

I denna artikel kan du läsa om de olika modellerna A41, A51, A71, A20, A40, A50 och A80 i Samsung Galaxy A-serien.

Modeller i 2020 Galaxy A Serie

Här presenterar vi A41, A51 och A71 – tre vassa modeller från Galaxy A-serien.

Samsung Galaxy A41

Samsung Galaxy A41 är en riktigt vass smartphone i mellanprisklassen. Mobiltelefonen har en stilren, enkel och kompakt design med fokus på funktionalitet och ergonomi – den är helt enkelt gjord för att ligga bekvämt i handen. 

Det avancerade trippelkamerasystemet gör att modellen sticker ut bland konkurrenterna i samma prisklass. 

Kamera

Galaxy A41 har ett avancerat trippelkamerasystem som är designat för att kunna ta bilder på allt. Den huvudsakliga kameran har 48 MP vilket ger vackra och skarpa bilder. Om man vill få med mer finns en ultravidvinkelkamera med 8 MP och om man vill få med alla detaljer finns en djupkamera med 5 MP.

Batteri

A41 har ett batteri på 3 500 mAh – den håller alltså hela dagen. När väl det är dags att ladda kommer den med en snabbladdare på 15 W så att du inte behöver vänta länge på att din telefon ska ha ström igen. 

Övrig funktionalitet

Skärmen har en inbyggd fingeravtrycksläsare med hög säkerhet. 

 • Storlek: 149,9 x 69,8 x 7,9 mm / 152 g
 • Display: 6,1 tum (2400 x 1080 pixlar)
 • Batterikapacitet: 3 500 mAh
 • Processor: Åttakärnig Mediatek MT6768 Helio
 • RAM och internminne: 4 GB RAM och 64 GB internt minne
 • Plats för dubbla SIM-kort: Ja
 • Hörlursuttag: 3,5 mm stereo
 • Kamera: Trippelkamera bak (48 MP + 8 MP + 5 MP), enkelkamera fram (25 MP)
 • Bluetooth: Bluetooth v5.0
 • Plats för microSD: Ja

Rekommenderat pris: 3200 kronor

Samsung Galaxy A41 med abonnemang

Samsung Galaxy A41 finns hos många svenska operatörer, men inte alla. Om du är intresserad av A41 råder vi dig att jämföra de olika operatörerna och deras abonnemang för en lösning som passar dig allra bäst. Kom ihåg att du kan välja att delbetala mobilen om du inte vill betala hela summan på en gång. Du hittar Galaxy A41 hos bland annat Tre och Telenor. 

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 är en snygg och funktionell smartphone med stort fokus på skärmen. Den kommer i en rad vackra färger och har en bekväm storlek som är lättanvänd med en hand. Modellen ligger i mellanskiktet bland Samsungs A-serie. 

Kamera

Quad-kamerasystemet på Galaxy A51 är en riktig vinnare i sin prisklass. De fyra kamerorna gör det möjligt att ta fantastiska bilder under alla möjliga förhållanden. Huvudkameran har 48 MP och tar fantastiskt skapar bilder under både bra och lite sämre ljusförhållanden. Ultra vidvinkelkameran har en bredd på 123 grader och 12 MP som gör det möjligt att ta bilder där alla får plats. Djupkameran har 5 MP och gör det möjligt att ta fantastiska porträttbilder med fokus på detaljerna. Den fjärde kameran, macrokameran, har 5 MP och plockar fram detaljerna i bilden med riktigt bra upplösning. 

Batteri

Batteriet har 4 000 mAh och håller hela dagen. Telefonen levereras med en snabbladdare. 

Övrig funktionalitet

Galaxy A51 kommer med en snabb processor och ett stort minne. I telefonen finns det alltså gott om utrymme för att ta bilder och videor utan att behöva oroa sig för att platsen ska ta slut. Och om man vill ha ännu mer lagring kan man alltid stoppa in ett extra minneskort. I skärmen sitter en fingeravtrycksläsare som gör det enkelt att låsa upp telefonen. 

 • Storlek: 158,5 x 73,6 x 7,9 mm / 172 g
 • Display: 6,5 tum (1080 x 2400 pixlar)
 • Batterikapacitet: 4 000 mAh
 • Processor: Åttakärnig Samsung Exynos 9611
 • RAM och internminne: 4 GB RAM och 128 GB internt minne
 • Plats för dubbla SIM-kort: Ja
 • Hörlursuttag: 3,5 mm stereo
 • Kamera: Fyra kameror bak (48 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP), enkelkamera fram (32 MP)
 • Bluetooth: Bluetooth v5.0
 • Plats för microSD: Ja, upp till 512 GB

Rekommenderat pris: 4000

Galaxy A51 med abonnemang

Galaxy A51 finns hos de flesta svenska operatörer. Välj en operatör som har ett abonnemang som passar just din livssituation. Telefonen kan dessutom köpas på avbetalning under 12 eller 24 månader. Samsung Galaxy A51 finns bland annat hos Halebop, Comviq Telenor och Tre. 

Samsung Galaxy A71

En av de vassaste modellerna i Samsungs A-serie är Galaxy A71. Modellen har en vacker Infinity-O-skärm som sträcker sig från kant till kant över telefonens framsida. Skärmen ger telefonen en lyxig känsla  och är perfekt för att titta på videor, spela spel eller njuta av vackra bilder. Den finns i en rad olika färger för att matcha din personlighet och stil. 

Kamera

Galaxy A71 har ett avancerat kamerasystem med hela fyra kameror. Kamerorna gör det möjligt att ta skarpa bilder, vackra porträtt med suddig bakgrund, eller fokusera på de små detaljerna. Den första kameran har 64 MP, djupkameran 5 MP, ultra vidvinkelkameran 12 MP och en bredd på 123 grader, och macrokameran 5 MP. 

Batteri

A71 har ett kraftfullt batteri på hela 4 500 mAh. Batteriet håller länge och gör det möjligt att strömma filmer och musik, spela spel och surfa utan begränsningar. Telefonen kan dessutom snabbladdas vilket gör att du har mycket batteri på bara ett par minuter. 

Övrig funktionalitet

För att logga in i telefonen finns en praktiskt fingeravtrycksläsare i skärmen. Det som verkligen gör att modellen sticker ut är skärmen. Infinity-O-skärmen täcker nästan hela framsidan av mobilen och har fantastisk färgåtergivning. Eftersom skärmen är så pass stor är det enkelt att multitaska med flera appar öppna samtidigt. 

 • Storlek: 163,6 x 76 x 7,7 mm / 179 g
 • Display: 6,7 tum (1080 x 2400 pixlar)
 • Batterikapacitet: 4 500 mAh
 • Processor: Åttakärnig Qualcomm Snapdragon 730
 • RAM och internminne: 6 GB RAM och 128 GB internt minne
 • Plats för dubbla SIM-kort: Ja
 • Hörlursuttag: 3,5 mm stereo
 • Kamera: Fyra kameror bak (64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP), enkelkamera fram (32 MP)
 • Bluetooth: Bluetooth v5.0
 • Plats för microSD: Ja, upp till 512 GB

Galaxy A71 med abonnemang

Ett par operatörer erbjuder Samsung Galaxy A71 med abonnemang. Mobilen kan avbetalas under 12 eller 24 månader beroende på vilket abonnemang du väljer. Den finns till exempel hos Tre och Telenor. 

Modeller i 2019 Galaxy A Serie

Under 2019 har flera nya modeller i A-serien lanserats.  Alla årets Galaxy A-modeller kör Android 9.0 Pie med Samsungs One UI.

 

samsung a20eGalaxy A20e

Den minsta och billigaste av A-serien 2019 är Galaxy A20e. Att telefonen sen har samma skärmstorlek som flaggskeppstelefonen Galaxy S9 och alla funktioner som man behöver, det gör det till en telefon som säkerligen blir en vinnare bland budgettelefoner.

Med Samsung Galaxy A20e är det lätt att ta bra bilder.

Kamera

Kameran är en dubbelkamera där huvudkameran är på 13 MP. Med denna kamera får du skarpa bilder med bra djup tack vare djupkameran. En ljuskänslig selfiekamera på 8 MP låter dig ta fantastiska selfies.

Batteri

Samsung Galaxy A20e kommer med både snabbladdning och smarta strömsparlägen.

Övrig funktionalitet

Modellen är tålig med ett yttre i plastmaterial och du får en högupplöst skärm som täcker 90 % av skärmen. På baksidan finns en fingeravtrycksläsare för snabb och säker inloggning.

 • Storlek: 147,2 x 69,5 x 8,3 mm / 141 g
 • Display och skärmyta: 5,8 tum TFT-skärm (1560 x 720 pixels)
 • Batterikapacitet: 3000 mAh
 • Processor: Åttakärnig Exynos 7884
 • RAM och internminne: 3 GB RAM och 32 GB internminne
 • Plats för dubbla SIM-kort: Ja
 • Hörlursuttag: 3,5 mm
 • Kamera: 13 + 5 megapixel med vidvinkelläge dubbla kameror bak och en enkel selfiekamera på 8 megapixel.
 • Bluetooth: 4.2
 • Plats för microSD: Ja

Rekommenderat pris: 2000 kronor

Galaxy A20e med abonnemang

Galaxy A20e kan inte köpas med abonnemang hos någon av de svenska operatörerna, men den finns hos en rad återförsäljare som Netonnet och Elgiganten. Där kan du även välja ett abonnemang till telefonen.

samsung a 40Samsung Galaxy A40

Galaxy A40 är en budgettelefon som inte känns billig. Den robuste telefonen i liknande design som S10 känns gedigen, och trots plasten så ger Galaxy A40 allt annat än en plastig känsla. Trots att mobiltelefonens inre kommer att speglas av mobilens prisnivå så är skärmen i toppklass och i princip i samma standard som både A70, A70 och S10.

Kamera

Frontkameran är en dubbelkamera på 16 MP med vidvinkel och djupeffekt och en selfiekamera på 25 MP med djupeffekt. Med selfiekameran hittar du enkelt fokus och kan jobba med både djup och bakgrund.

Batteri

Modellen har ett kraftfullt batteri på 3100 mAh och med möjlighet till strömsparlägen och snabbladdning.

Övrig funktionalitet

Telefonen har en 5,9 tum SuperAMOLED-skärm som täcker 93 % av skärmen och mobilen har en fingeravtrycksläsare. Med Samsung Pay kan du betala enkelt och säkert med dina kort på NFC terminaler.

 • Storlek: 144,4 x 7,9 x 69,2 mm / 140 g
 • Display och skärmyta: 5,9 tum Super Amoled-skärm (2220 x 1080 pixel)
 • Batterikapacitet: 3100 mAh 15W snabbladdare
 • Processor: Åttakärnig Exynos 7904
 • RAM och internminne: 4 GB RAM och 64 GB internminne
 • Plats för dubbla SIM-kort: Ja, nano-SIM
 • Hörlursuttag: 3,5 mm
 • Kamera: Dubbelkamera 16 MP med vidvinkel och djupeffekt samt selfiekamera 24 MP med djupeffekt
 • Bluetooth: 5.0
 • Plats för microSD: Ja
 • Övrigt: Fingeravtrycksläsare och ansiktsigenkänning

Rekommenderat pris: 2700 kronor

Samsung Galaxy A40 med abonnemang

Du kan köpa Samsung Galaxy A40 hos flera operatörer. Det betyder att du kan välja det abonnemang som passar dig bäst. När du köper en Galaxy A40 från en operatör så har du möjligheten att delbetala mobilen. Du hittar Galaxy A40 hos Tre (3), Halebop och Telia.

Vårt omdöme av Galaxy A40

Ibland känns det som att gränssnittet har svårt att följa med, vilket märks i A40. Det uppstår viss fördröjning och telefonen känns inte supersnabb. Telefonen är betydligt bättre än vad man tidigare fick för samma peng när man köpte en Samsung, men det är ett måste för Samsung att leverera budgettelefoner som kan mäta sig med konkurrenterna. Kostnaden för telefonen gör att man kan leva med dess brister, men i förhållande till konkurrenternas telefon i samma prisklass så är det en av de svagare telefonerna.

Det finns enskilda funktioner som klarar sig riktigt bra i jämförelser, till exempel kameran. Självklart ska det nämnas att skärmen är i princip samma skärm som används till Samsungs Flaggskeppstelefoner, så visst har Galaxy A40 sina poänger.

Med Samsung Galaxy A40 får du en smidig stilren design i tåligt 3D-glas och mobilen ger dig mycket skärm.

 

Galaxy A50

Galaxy A50 är en elegant telefon som med slimmat chassi ligger fint i handen. Galaxy A50 är medeltelefonen bland Samsungs A-serie och du kan förvänta dig en telefon som har en högklassig skärm, ett kraftfullt batteri som ger extremt lång användningstid och gott om lagring.

Kamera

Mobilen har en trippelkamera med zoom och vidvinkel för fantastiska bilder. Frontkameran är på 25 MP med en kombinerad vidvinkel och en djupkamera på 5 MP. Kameran har hög ljuskänslighet som ger dig en knivskarp bild även i svag belysning. Selfiekameran på 25 MP är även den ljuskänslig.

Batteri

Modellen har ett kraftfullt batteri på 4 000 mAh med snabbladdning och du kan välja strömsparläge. Med en kraftfull processor kan du snabbt växla mellan appar.

Övrig funktionalitet

A50 är en tunn modell på 7,7 mm och har en 6,4 tums SuperAMOLED-skärm som täcker 91,6 % av mobilens yta och ger dig en fantastisk film- och bildupplevelse. Den stora skärmen gör att du också enkelt kan multitaska mellan flera appar samtidigt. Fingeravtrycksläsaren är integrerad i skärmen och ger dig en snabb och säker inloggning. Mobilen stödjer också VoLTE som ger dig bättre samtalstäckning och snabbare uppkoppling via 4G-nätet.

 • Storlek: 158,5 x 74,7 x 7,7 mm / 166 g
 • Display och skärmyta: 6,4 tum Super Amoled-skärm (2340 x 1080 pixels)
 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Processor: Åttakärnig Exynos 9610
 • RAM och internminne: 4 GB RAM och 128 GB internminne
 • Plats för dubbla SIM-kort: Ja, nano-SIM
 • Hörlursuttag: 3,5 mm
 • Kamera: Bakkamera 20 mp + 5 mp + 8 mp och Selfiekamera 25 mp
 • Bluetooth: 5.0
 • Plats för microSD: Ja
 • Övrigt: Vattentålig, snabbladdning, ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsare.

Rekommenderat pris: 4000 kronor

Samsung Galaxy A50 med abonnemang

Galaxy A50 kan inte köpas direkt hos någon av operatörerna. Den kan istället köpas av en återförsäljare, till exempel Elgiganten eller Netonnet. När man köper telefonen kan man välja till ett abonnemang hos en operatör som passar en.

Vårt omdöme av Galaxy A50

Det finns andra telefoner i samma prisklass som har lite bättre prestanda, men annars har användarna fått ungefär vad de förväntar sig. En rapp telefon som klarar av vardagen med bravur, men vid spel och andra krävande aktiviteter stöter på vissa begränsningar.

En telefon i denna prisklass kan inte jämföras med en flaggskeppstelefon som Samsung S10, men om man ändå gör jämförelsen så kan man säga att den är hälften så bra. Vissa tillkortakommande kommer du få leva med, och andra funktioner kommer vara bättre än du förväntat dig.

Samsung Galaxy A50 har en tunn och stilren, snygg design med mycket skärmyta.

Samsung Galaxy A70

Snäppet enklare än A-seriens värsting A80, men inte långt därifrån, är Galaxy A70. För dig som vill ha en traditionell telefon och tycker att det viktigaste är lång batteritid, ett hörlursuttag (subjektivt, men A80 saknar hörlursuttaget), en stor och skarp Super Amoled-skärm, en kraftfull processor och ett ordentligt batteri som kan snabbladdas, då är A70 en prisvärd kandidat.

 • Storlek: 164,3 x 76,7 x 7,9 mm / 183 g
 • Display och skärmyta: 6,7 tum Super Amoled-skärm (2400 x 1080 pixels)
 • Batterikapacitet: 4500 mAh
 • Processor: Åttakärnig Snapdragon 675
 • RAM och internminne: 6 GB RAM och 128 GB internminne
 • Plats för dubbla SIM-kort: Ja, nano-SIM
 • Hörlursuttag: 3,5 mm
 • Kamera: Trippelkamera på 32 MP + 5 MP +8 MP  och Selfiekamera 32 mp
 • Bluetooth: 5.0
 • Plats för microSD: Ja
 • Övrigt: Snabbladdning, fingeravtrycksläsare under skärmen och ansiktsigenkänning

Rekommenderat pris: 4000 kronor

Samsung Galaxy A70 med abonnemang

Galaxy A70 kan köpas med abonnemang, men då genom en återförsäljare som elgiganten eller netonet.se. Hos återfärsäljaren kan du välja att köpa mobilen med abonnemang från flera svenska operatörer.

Samsung Galaxy A80

Galxy A80 är snackisen bland Galaxy A-modellerna och den första telefonen med en flärplös design och den nya New Infinity Display. Den heltäckande, enorma (!) och ostörda skärmytan kommer av att telefonens kamera är en roterande kamera som kan användas som både fram och bak. Kameran skjuts upp och kan vridas för selfiebilder. Detta gör att selfiekameran ger lika krispiga bilder och inspelningar som om du använt baksidekameran, och allt fotograferas i 48 megapixlar.

Det är även den första Samsungmobilen som ratar hörlursuttaget, och Samsung har även valt att ta bort platsen för det extra microSD-kortet. Detta till trots – det är en telefon som kommer hiskligt nära Samsungs flaggskeppsserie S-serien. Telefonen är tänkt att attrahera användaren som tar selfies och streamar.

Kamera

Med Samsung Galaxy A80 får du en unik vridbar trippelkamera som går att fälla upp ur mobilen. Genom att kunna vrida den framåt och bakåt kan du få riktigt bra kvalitet på dina selfies. Huvudkameran är på 49 MP och har en bländare på F2.0 med bokeh-effekt. Den tredje kameran mäter avstånd och fungerar som en 3D-skanner och har en säker ansiktsigenkänning.

Batteri och processor

Batteriet är på 3 700 mAh och går att snabbladda upp till 50 % på en halvtimme. Med en åttakärnig kraftfull processor kan du multitaska och växla mellan appar och program utan att det laggar.

Övrig funktionalitet

Med denna mobil får du en 6,7 tums SuperAMOLED-skärm som täcker 94 % av skärmen och en fingeravtrycksläsare i skärmen. Med den här telefonen kan du betala enkelt och säkert med Samsung Pay via NFC terminaler.

Storlek: 165,2 x 76,5 x 9,3 mm
Display och skärmyta: 6.7 tum Super Amoled (2400 x 1080 pixels)
Batterikapacitet: 3700 mAh och 25W snabbladdning
Processor: Åttakärnig Snapdragon 730
RAM och internminne: 8 GB RAM och 128 internminne
Plats för dubbla SIM-kort: Ja, nano-SIM
Hörlursuttag: Nej
Kamera: Vridbar trippelkamera med 48 MP + 8 mp vidvinkel + 3D.
Bluetooth: 5.0
Plats för microSD: Nej
Övriga funktioner: Fingeravtrycksläsare i skärmglaset, vridbar kamera ger unik New Infinity Display med 100 procentig skärm.

Rekommenderat pris: 7090 kronor

Samsung Galaxy A80 med abonnemang

Den här vassa A-modellen hittar du hos Halebop.

Den senaste mobilen från Galaxy A-serien hittar du hos Halebop. Om du väljer att delbetala mobilen så kan du hos Halebop bestämma hur mycket du vill delbetala varje månad. Du delbetalar mobilen i 24 månader.

Andras omdöme och recensioner om Samsung Galaxy A-serie

Vi har kollat in de senaste omdömena och recensionerna kring Samsung Galaxy A-serie från Mobil.se. Du kan här läsa en sammanfattning över det som framkommit för både plus och minus från dessa tester så att du får en samlad bild över recensionerna. Läs gärna vidare om mer detaljer kring omdömena genom tillhörande direktlänkar till originalartiklarna på respektive sajt.

Mobil.se har gjort test på Samsung Galaxy A20 och ger den ett totalbetyg på 68 %. Mobil.se anser att A20 är mycket snarlik A40 med en del uppoffringar för att få ner priset. Omdömet är att priset är bra men att det blir minus för kameran som endast tar användbara bilder. Minus får den också för att det är ont om lagring med bara 32 MB inbyggd lagring och att telefonen är lite långsam på grund av lägre klockfrekvens än för A40.

Mobil.se har gjort tester på Samsung Galaxy A40 med ett totalbetyg på 72 %. Mobil.se är nöjda med skärmen och formatet men tycker att det ibland finns fördröjningar i systemet och att systemet hackar lite. Slutbetyget är att det är en bra budgetmobil för prisklassen.

Mobil.se har även gjort test på Samsung Galaxy A50 och ger den ett totalbetyg på 74 %. Telefonen har en bra skärm och bra batteritid men en långsam fingeravtrycksläsare. Enligt Mobil.se ger mobilen ett blandat intryck då kapaciteten inte alltid räcker till men en bra fördel är batteritiden.

Mobil.se ger Samsung Galaxy A80 totalbetyget 78 % i sina tester. I detta testet är Mobil.se mest nöjd med skärmen och trippelkameran som går att vrida åt båda hållen. Minus får mobilen för långsam fingeravtrycksläsare och med en inte helt pålitlig inloggning.

Operatörer med Galaxy A och abonnemang

Galaxy A hos Tre

Tre är en operatör som har ett stort utbud av mobiltelefoner, abonnemang och andra kommunikationstjänster. Hos Tre kan du få både abonnemang och telefon till ett riktigt bra pris eftersom du binder upp dig på 24 månader. Tre har ett snabbt nät med bra täckning i stora delar av Sverige, och de har en generös surfmängd inom EU.

Galaxy A-modeller: A41, A51, A71 och A40

Abonnemang: Fria samtal, SMS & MMS samt 5-Obegränsad GB surf

Nät: Eget nät

Bindningstid: 24 månader

Tre

 • Bra priser
 • Snabb surf
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Galaxy A hos Halebop

Halebop är en schysst operatör som har låga priser på abonnemang, och riktigt schyssta villkor. När du köper en mobil från Halebop så kan du delbetala mobiltelefonen i 24 månader, och du väljer själv hur mycket du vill betala varje månad. Halebop använder sig av Telias nät, så du får riktigt bra täckning för ett lågt pris.

Galaxy A-modeller: A21s, A80, A40 och A51

Abonnemang: Fria samtal, SMS & MMS samt 2-60 GB surf

Nät: Telias nät

Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader

halebop

 

 • Bestäm avgift själv
 • Använd Telias nät
 • Billiga abonnemang

 

Läs mer & Beställ

 

Galaxy A hos Telenor

Hos Telenor har du ingen bindningstid på abonnemanget vilket betyder att du kan byta abonnemang när du vill under mobiltelefonens bindningstid. Telenor har ett stort och stabilt nät med bra täckning över hela Sverige. Dessutom får du använda din surf i 41 länder, inklusive USA, Thailand och Malaysia.

Galaxy A-modeller: Flera olika

Abonnemang: Fria samtal, SMS & MMS samt 3 GB – obegränsat

Nät: Eget nät

Bindningstid: Ingen bindningstid på abonnemang & 24 månader på telefon

telenor

 

 • Fri roaming i USA och Thailand
 • Obegränsad surf
 • Ingen bindningstid

 

Läs mer & Beställ

Köpa Samsung Galaxy A21s till A71 med abonnemang – färger & modeller

 

Comviq

Hos Comviq kan du bland A-modellerna endast köpa Samsung Galaxy A51 i färgen svart och den äldre modellen A10. Med Comviqs större fastprisabonnemanget kan du spara oanvänd surf upp till en viss gräns.

Halebop

Halebop har flera modeller alla välja mellan. Med Halebop surfar du till samma pris inom EU och i abonnemanget ingår fria samtal och sms/mms.

 • A40 i färgen svart
 • A51 i färgen svart
 • A21s i färgen svart eller blå
 • A80 i färgen svart

Tele2

Med Tele2 kan köpa två modeller A51 i färgen svart. Tele2 har i sina abonnemang fria samtal och sms samt att det ingår mobildata inom EU/EES.

Tre

Tre har flera olika modeller i A-serien. Med abonnemang hos Tre kan du få fria samtal, sms och mms.

 • A41 i färgen svart eller blå
 • A51 i färgen svart
 • A71 i färgen svart
 • A40 i färgen svart

Telenor

Telenor har de senaste modellerna i A-serien. Hos Telenor kan du byta mobil när du vill efter 12 månader utan extra kostnad. I abonnemangen ingår det fria samtal, sms och mms. Välj mellan

 • A41 i färgen svart
 • A51 i färgen svart eller blå
 • A71 i färgen svart

Telia

Med Telia kan du köpa modellerna A40, A51 och A21s i färgen svart. Välj till ett abonnemang och få fria samtal och meddelanden och du kan surfa fritt på sociala medier.