Hallon
 • Billigaste operatören
 • Rabatt till student, barn och senior
 • Webbshop med mobiler
comviq
 • Webbshop med stort utbud
 • Rabatt till studenter, barn och seniorer
 • Familjeabonnemang
halebop
 • Nöjda kunder
 • Täckning i Telias nät
 • Välfylld webbshop
Tre
 • Ultrasnabbt nät med 5G+
 • Upp till obegränsad surf
 • De senaste modellerna i webbshollen

Mobilabonnemang med Samsung Galaxy

Du som är på jakt efter en ny mobiltelefon har säkerligen uppmärksammat att mobilerna ofta blir billigare om du köper dem tillsammans med ett abonnemang, och att du får större möjligheter att delbetala mobiltelefonen. En telefon och ett abonnemang ska du ändå ha, så då kan du lika gärna teckna ett abonnemang samtidigt som du köper din nya Samsung-mobil, och komma undan lite billigare.

Teckna mobilabonnemang när du köper mobil

Om du behöver både en ny mobiltelefon och ett bra abonnemang så är det oftast billigast att köpa dessa samtidigt. Därför ska vi gå igenom ett antal abonnemang som du kan välja mellan när du köper din nya telefon. Här jämför vi priserna på de senaste modellerna från Samsung.

Läs mer om flaggskeppsmobilerna Galaxy S23, S23 Plus och S23 Ultra samt förra årets storsäljare Galaxy S22, Galaxy S22 Plus och Galaxy S22 Ultra.

Nedan ger vi exempel på vad det kostar att köpa en mobil och abonnemang. Vi väljer ut några nya telefoner från Samsung så att du ska kunna jämföra de olika abonnemangen. Söker du efter en annan telefon än en Samsung, då kan du själv gå in på operatörens hemsida och se vad den mobilen kostar tillsammans med ett mobilabonnemang.

Prisexempel Samsung Galaxy S23 med abonnemang från Halebop

Slutsatsen? Om du köper en Samsung Galaxy S23 hos Halebop gör du rätt i att köpa ett abonnemang med lite mer surf – om du har nytta av surfen såklart. Ju mer surf du väljer desto billigare blir månadskostnaden för mobiltelefonen. Kostaden sjunker även om du väljer längre bindningstid.

Prisjämförelse Samsung Galaxy S23 med abonnemang från Hallon

Slutsatsen? Priset per månad skiljer sig väldigt lite när man köper hårdvara+abonnemang. Det som ska styra ditt val är nog snarare vilken operatör som du föredrar och hur länge du vill delbetala din telefon.

Mer surf eller billigare abonnemang

Som du kan se är den huvudsakliga skillnaden mellan Halebop och Hallon priset på abonnemanget samt vad du får i abonnemanget. Hallon erbjuder betydligt billigare abonnemang medan Halebops abonnemang är något dyrare. Täckningen hos Halebop är något bättre (använder Telias nät) men Hallons kunder är nöjdare enligt SKIs senaste kundnöjdhetsundersökning.

Båda operatörerna har flera abonnemang att välja mellan, och du kan välja om du vill ha lite eller mycket surf. Hallon erbjuder dock betydligt mer surf för pengarna i sitt största abonnemang jämfört med Halebop.

Du kan även jämföra deras erbjudande med de andra operatörernas erbjudande. Surfa in på deras hemsidor och jämför priserna.

Välj en billigare Samsung-modell

Tycker du att det verkar dyrt? Tänk på att detta är en av Samsungs dyraste telefoner. Det finns ett stort utbud av betydligt billigare mobiltelefoner där du hittar både äldre flaggskeppsmodeller från Samsung och deras billigare serie mobiltelefoner som Galaxy A. Fundera över vad du behöver och hur mycket du är beredd att betala, och kolla in det oändliga utbud av mobiltelefoner och abonnemang som finns på marknaden.

Jämför hur mycket surf de olika operatörerna erbjuder:

Hur mycket surf erbjuder operatörerna?
Operatör
Surfmämgd
Hallon Upp till 100 GB
Halebop Upp till 100 GB
Comviq Upp till 100 GB
Tre Upp till obegränsad GB

Vilka Samsung mobiler har de olika operatörerna?


Samsung med abonnemang från Hallon

Hallon är förmodligen den mest populära operatören just nu. Du kan köpa nya mobiler hos Hallon och en fräsch telefon från Samsung med ett billigt abonnemang från Hallon är ett bra val. Hallon har alla de senaste telefonerna från Samsung och erbjuder låga priser och generösa surfmängder!

 • Mobiler: Samsung Galaxy S23, Galasy S23 Plus, Galaxy S22, Galaxy A54, Galaxy A14, Galaxy A34
 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4 – 100 GB
 • Mobilata: 4-100 GB
 • Bindingstid: 24 månader
 • Mobilnät: Tre mobilnät

Hallon recension

 • Mycket mobildata
 • Fria samtal
 • Bra täckning

Läs mer & Beställ

Samsung Galaxy med Comviq abonnemang

Du skaffar dig en ny Samsung med Comviq abonnemang här! Comviq är ett av de bästa valen när man ska skaffa en ny mobil tillsammans med ett abonnemang. Comviq har flera alternativ när det gäller storlek på abonnemang tillsammans med mobiltelefonen. Comviq kännetecknas av bra täckning och bra priser!

 • Mobiler: Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S22, Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy A14, Galaxy Z Flip4, Galaxy A53, Galaxy A34, Galaxy A14, Galaxy Z Flip3
 • Mobilabonnemang: Comviq har flera olika abonnemang
 • Data: 10 – 100 GB
 • Bindningstid: 24 eller 36 månader
 • Mobilnät: Tele2 och Telenor mobilnät

Comviq

 • Bra alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra service

Läs mer & Beställ

Samsung Galaxy med Halebop abonnemang

Du kan givetvis beställa en telefon från Samsung med ett abonnemang från Halebop. Som Halebopkund så ringer och surfar du i Telias mobilnät med prisvinnande täckning. Du väljer själv surfmängd och bindningstid och får allt hemskickat, och du kan välja mellan både Galaxy S-serien, Galaxy A-serien, Z Fold och Z Flip. Billigt, bra och bekvämt!

 • Mobiler: Samsung Galaxy S23, S23 Plus, S23 Ultra, S22, S22 Plus, S21 FE, A54, A14, A34, A13, Z Fold5, Z Flip4 och Z Flip5
 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Surfmängd: 2-100 GB
 • Bindningstid: 0, 12, 24 eller 36 månader
 • Mobilnät: Telias nät

halebop

 • Sveriges nöjdaste kunder
 • Behåll oanvänd surf
 • Bra täckning över hela Sverige

Läs mer & Beställ

Samsungs tidiga år

Samsung electronics grundades 1969 i Sydkorea. De började som tillverkare av hemelektronik som till exempel tv-apparater, tvättmaskiner och miniräknare.1988 lanserade Samsung sin första mobiltelefon, tyvärr utan någon större framgång. 1995 bytte de dock strategi och bestämde sig för att tvätta av stämpeln som det lågprisvarumärket som de sågs som. De ville också utmana storkonkurrenten Sony. För att genomföra detta så satte man en noga genomtänkt 10-årsplan i verket, vilket bland annat innefattade att sponsra stora sportevenemang och göra sig ett namn. Under tiden som följde så utvecklade de komponenter till andra elektronikföretag och satsade på forskning kring nya teknologier, och det var inom det området som Samsung gjorde några stora genombrott. Till exempel så står Samsung bakom det minne som än idag är vanligt i flera elektronikprodukter. 2013 började man också förse Apple med komponenter till deras smartphone iPhone. År 2003 gick Samsung äntligen om Sony och år 2007 blev Samsung världens största tillverkare av mobiltelefoner. Samsung finns även med på Greenpeace lista: Greenpeace guide to greener electronics, en lista över företag som arbetar på att göra sina produkter miljövänligare.

Samsung Galaxy

Samsungs flaggskeppsprodukt Samsung Galaxy S lanserades år 2010 och blev oerhört populär. Den sålde i hela 1 miljon exemplar under de första 45 dagarna som den fanns ute på den amerikanska marknaden. I Samsungs sortiment ingår även serierna Galaxy Note och Galaxy A. I början använde sig Samsung av flera olika operativsystem till sina telefoner, men på senare tid har man gått över till att bara använda sig av Android och Windows Phone. Samsung Galaxy anses idag vara den största konkurrenten till iPhone.

Samsung Galaxy-modeller

Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ och Galaxy S23 Ultra

Den stora smartphone-serien från Samsung för 2023 heter Samsung Galaxy S23-serien. Modellerna som ingår är standardmodellen S23, den något större S23 Plus och lyxmodellen S23 Ultra. 

De tre modellerna representerar tre olika prisklasser och tre olika användare. S23 är en kompakt smartphone med en lite lägre prisklass. Den kan stoltsera med det mesta av Samsungs smartphone-innovation, men inte exakt allt. S23 Plus är en större version av S23. De två modellerna har snarlika specifikationer, men skärm och batteri är större på Plus-modellen. S23 Ultra är modellen med extra allt. Här har Samsung lagt hjärta och själ på att leverera en toppmodern smartphone med extra allt.

Alla modeller har den specialtillverkade systemkretsen Snapdragon 8 gen 2, for Galaxy, tillverkad av Qualcomm. Det här är en systemkrets som presterar på topp och gör modellerna riktigt kraftfulla och snabba. Batteriet har dessutom fått en rejäl uppdatering och ska klara att strömma video i över 24 timmar utan paus. 

S23 är en kompakt modell med en skärm på 6,1 tum, S23 Plus är en större version med en skärm på 6,6 tum och S23 Ultra är lyx-modellen med en skärm på 6,8 tum. 

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy S22 Ultra

Under början av 2022 släppte Samsung en uppdatering av sin omåttligt populära S-serie, S22-serien. S22-serien bjuder på smartphones för de allra flesta, en för den genomsnittliga användaren, S22, en för den som älskar stora smartphones, S22+, och en för den som vill ha extra allt, S22 Ultra.

Alla modeller har stöd för 5G och Samsungs senaste teknik. Processorn är en Exynos 2200 som ger ultrasnabb prestanda utan lagg. Alla tre modeller har riktigt kraftfulla batterier som hålla hela dagen – och dessutom har stöd för snabbladdning och trådlös laddning. 

S22 Ultra är en modell lite över det vanliga. Om man väljer Ultra för man en S Pen, Samsung digitala penna. S Pen gör Ultra till en kombination av en smartphone, surfplatta och dator. Redigera bilder, klipp videor och gör anteckningar enkelt och smidigt. 

S22 har en skärm på 6,1 tum, S22+ har en skärm på 6,1 tum och S22 Ultra har en gigantisk skärm på 6,8 tum. 

Samsung-Galaxy-S22-Plus

Samsung Galaxy Z Fold och Z Flip

När det kommer till vikbara smartphones är Samsung ledande på marknaden. Deras två modeller Z Fold och Z Flip revolutionerade hela marknaden.

Galaxy Z Fold5

Z Fold5 är den största av Samsungs vikbara modeller. Den går från en kompakt smartphone till en liten surfplatta i ett svep. Kameran är i världsklass med 50 MP och systemkretsen gör modellen snabb och sömlös att använda.

Galaxy Z Flip5

En kompaktare vikbar modell hittar vi i Z Flip5. Likt den klassiska flip-telefonen viks den på mitten och är plötsligt inte större än en tablettask. Designen är ikonisk, materialet tåligt och kamerasystemet i toppklass.

Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy S21 FE

En modell som gör många av Samsung mer avancerade smartphone-egenskaper tillgängliga för en större kundgrupp är Galaxy S21 FE. FE står för Fan Edition – man har helt enkelt valt att plocka in favoritfunktionerna hos S-serien, i det här fallet S21-serien, till en budgetmodell.

Galaxy S21 FE kommer med en riktigt vass kamera med smarta AI-funktioner, en skarp och snygg skärm med dynamisk uppdateringsfrekvens, ett kraftfullt batteri och, såklart, 5G. Allt till en rimlig prislapp.

Så nära man kan komma en flaggskeppsmodell utan att faktiskt köpa en flaggskeppsmodell.

Samsung S21 FE

Samsung Galaxy A

I skuggan av S-serien så finns en av Samsungs största serier. Galaxy A-serien består av budgettelefoner i flera olika prisklasser. Här hittar du billigare telefoner som Galaxy A14 och A34 som mäter sig med Xiaomis och Motorolas billigare modeller. Du hittar även mobilen A54 5G som snuddar på flaggskepsmodellernas egenskaper. Det finns alltså en stor bredd av mobiler i Samsungs Galaxy A-serie, och flera av dessa finns hos olika operatörer och återförsäljare.

Trots att funktionerna och priserna skiljer sig mellan de olika modellerna så finns det fyra aspekter som alltid genomsyrar alla nyare Galaxy A-mobiler:

 • En stor skärm som rymmer allt man behöver
 • En riktigt grym vidvinkelkamera som fångar de värdefulla ögonblicken
 • Ett kraftfullt batteri som ger lång användning
 • Stilren design som skapar premiumkänsla
Samsun Galaxy A53

Vem passar Samsung för?

Samsung passar perfekt för alla som inte vill ha en iPhone. Du har med en Androidtelefon från Samsung större möjligheter att anpassa din telefon. Dessutom har telefonerna från Samsung lägre mobilstrålning, vilken kan vara bra, då vi inte vet allt om riskerna med strålning.

Du kan modeller från Samsung som passar till allt från företagsmobil till en seniormobil.

Vanliga frågor och svar om Samsung med abonnemang

Vilka operatörer säljer Samsung med abonnemang?

De flesta operatörer som erbjuder mobiltelefoner tillsammans med abonnemang säljer modeller från Samsung. Operatörer som säljer Samsung är: Hallon, Halebop, Comviq, Tre, Telia, Telenor och Tele2. Välj fritt mellan mobilabonnemang och välj till en telefon från Samsung på avbetalning eller betala telefonen direkt.  

Vilket abonnemang är bäst med Samsung?

Det mobilabonnemang som är bäst med en telefon från Samsung avgörs av hur man vill använda sin mobiltelefon. Om man köper en ny modell från Samsung vill man i de flesta fall kunna surfa mycket – då är ett abonnemang med mycket surf bäst. Hallon har prisvärda abonnemang med mycket surf. Telia, Telenor, Tre och Tele2 har abonnemang med fri surf.

Vilken operatör har den senaste mobilen från Samsung?

De flesta operatörer har de allra senaste modellerna från Samsung. Galaxy S23-serien hittas hos alla operatörer vi rekommenderar.

Vilket abonnemang med Samsung-mobil är billigast?

Hallon erbjuder i regel de billigaste mobilabonnemangen, men så är inte alltid fallet om man köper en mobiltelefon tillsammans med abonnemanget. Jämför de olika operatörerna för att hitta den som har bäst erbjudande på Samsung just nu. Föregående års modeller säjs ofta till ett lägre pris när de nya modellerna lanseras. 

Vilka Samsung-mobiler säljs med abonnemang? 

Samsung-modeller från de senaste åren kan man köpa hos de flesta operatörer. Samsung S23-serien finns till exempel hos alla operatörer. S22-serien finns hos Hallon och övriga operatörer. Modeller i A-serien hittas hos samtliga operatörer.