Samsung med abonnemang – Jämför pris på S10, S10+, S10e, S9, S9+ & Note

samsung

 

Mobilabonnemang med Samsung Galaxy

Du som är på jakt efter en ny mobiltelefon har säkerligen uppmärksammat att mobilerna ofta blir billigare om du köper dem tillsammans med ett abonnemang, och att du får större möjligheter att delbetala mobiltelefonen. En telefon och ett abonnemang ska du ändå ha, så då kan du lika gärna teckna ett abonnemang samtidigt som du köper din nya Samsung-mobil, och komma undan lite billigare.

Teckna mobilabonnemang när du köper mobil

Om du behöver både en ny mobiltelefon och ett bra abonnemang så är det oftast billigast att köpa dessa samtidigt. Därför ska vi gå igenom ett antal abonnemang som du kan välja mellan när du köper din nya telefon. Här jämför vi priserna på de senaste modellerna från Samsung. Flaggskeppsmobilerna Galaxy S10 och Galaxy S10 Plus samt förra årets storsäljare Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus. Tänk på att priserna kan ändras snabbt, så för det absolut senaste priserna bör du dubbelkolla erbjudandet på mobiloperatörens hemsida.

Nedan ger vi exempel på vad det kostar att köpa en mobil och abonnemang. Vi väljer ut några nya telefoner från Samsung så att du ska kunna jämföra de olika abonnemangen. Söker du egentligen efter en annan telefon än en Samsung, då kan du själv gå in på operatörens hemsida och se vad den mobilen kostar tillsammans med ett mobilabonnemang.

Prisexempel Samsung Galaxy S10 med abonnemang från Halebop

 • Samsung Galaxy S10: Hos Halebop varierar priset på telefonen beroende på hur länge du väljer att binda upp dig och hur mycket surf du väljer. Halebop subventionerar priset om du väljer ett av deras större abonnemang. Billigast blir mobilen om du väljer att avbetala telefonen under 24 månader och väljer 30 GB surf. Då betalar du just nu 310 kronor extra i månaden, vilket ger ett totalt pris för telefonen på 7 440 kronor (24 x 310 kronor). Det är betydligt billigare än vad du kan få telefonen om du betalar kontant.
 • Utöver kostnaden för mobilen tillkommer kostnaden för mobilabonnemanget. Den kostnaden varierar beroende på hur mycket surf du vill ha inkluderat. Det minsta abonnemanget hos Halebop kostar 99 kronor i månaden. För att få bäst pris på S10 måste du välja det största abonnemanget som kostar 369 kronor i månaden.

Slutsatsen? Du kan få en Samsung S10 för så lite som 310 kronor i månaden, men det kräver dock att du köper till ett abonnemang för 369 kronor i månaden. Totalkostnaden blir då 679 kronor i månaden.

Prisjämförelse Samsung Galaxy S10 med abonnemang från Hallon

 • Samsung Galaxy S10: Hos Hallon kostar telefonen i skrivande stund 410 kronor i månaden om du delbetalar den i 24 månader. Det blir ett totalt pris på 9840 kronor, vilket är betydligt dyrare än hos Halebop. Dock kan du själv välja mobilabonnemang från Hallon fritt och du har ingen bindningstid på mobilabonnemanget. Väljer du Hallon 25 GB surf så betalar du för mobilen + abonnemanget 659 kronor i månaden.

Slutsatsen? Priset per månad skiljer sig väldigt lite när man köper hårdvara+abonnemang. Det som ska styra ditt val är nog snarare vilken operatör som du föredrar.

Mer surf eller billigare abonnemang

Som du kan se är den huvudsakliga skillnaden mellan Halebop och Hallon priset på abonnemanget samt vad du får i abonnemanget. Hallon erbjuder betydligt billigare abonnemang medan Halebop:s abonnemang är något dyrare. Täckningen hos Halebop är något bättre (använder Telias nät) och de har nöjdast kunder enligt SKI kundnöjdhetsundersökning. Båda operatörerna har flera abonnemang att välja mellan, och du kan välja om du vill ha lite eller mycket surf. Du kan även jämföra deras erbjudande med de andra operatörernas erbjudande. Surfa in på deras hemsidor och jämför priserna.

Tycker du att det verkar dyrt? Tänk på att detta är Samsungs dyraste telefoner. Det finns ett stort utbud av betydligt billigare mobiltelefoner där du hittar både äldre flaggskeppsmodeller från Samsung och deras billigare serie mobilserier som Galaxy A. Fundera över vad du behöver och hur mycket du är beredd att betala, och kolla in det oändliga utbud av mobiltelefoner och abonnemang som finns på marknaden. Du kan till exempel få en helt ny Samsung A50 för under 5000 kronor, en telefon som håller hög kvalitet och har många av de önskade Samsung-egenskaperna.

Samsungs tidiga år

Samsung electronics grundades 1969 i Sydkorea. De började som tillverkare av hemelektronik som till exempel tv-apparater, tvättmaskiner och miniräknare.1988 lanserade Samsung sin första mobiltelefon, tyvärr utan någon större framgång. 1995 bytte de dock strategi och bestämde sig för att tvätta av stämpeln som det lågprisvarumärket som de sågs som. De ville också utmana storkonkurrenten Sony. För att genomföra detta så satte man en noga genomtänkt 10-årsplan i verket, vilket bland annat innefattade att sponsra stora sportevenemang och göra sig ett namn. Under tiden som följde så utvecklade de komponenter till andra elektronikföretag och satsade på forskning kring nya teknologier, och det var inom det området som Samsung gjorde några stora genombrott. Till exempel så står Samsung bakom det minne som än idag är vanligt i flera elektronikprodukter. 2013 började man också förse Apple med komponenter till deras smartphone iPhone. År 2003 gick Samsung äntligen om Sony och år 2007 blev Samsung världens största tillverkare av mobiltelefoner. Samsung finns även med på Greenpeace lista: Greenpeace guide to greener electronics, en lista över företag som arbetar på att göra sina produkter miljövänligare.

Samsung Galaxy

Samsungs flaggskeppsprodukt Samsung Galaxy S lanserades år 2010 och blev oerhört populär. Den sålde i hela 1 miljon exemplar under de första 45 dagarna som den fanns ute på den amerikanska marknaden. I Samsungs sortiment ingår även serierna Galaxy Note, Galaxy A och Galaxy Alpha. I början använde sig Samsung av flera olika operativsystem till sina telefoner, men på senare tid har man gått över till att bara använda sig av Android och Windows Phone. Samsung Galaxy anses idag vara den största konkurrenten till iPhone.

Vilka Samsung mobiler har de olika operatörerna?

Samsung Galaxy med Halebop abonnemang

Du kan givetvis beställa en telefon från Samsung med ett abonnemang från Halebop. Som Halebopkund så ringer du med operatören som hade mest nöjda kunder 2018 och som använder sig av Telias mobilnät med utmärkt täckning. Du väljer själv surfmängd och bindningstid och får allt hemskickat, och du kan välja mellan både Galaxy S-serien, Galaxy A-serien och Note. Billigt, bra och bekvämt!

 

 • Mobiler: Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 Plus, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus, Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy A40 och Samsung Galaxy A50
 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Surfmängd: 2-30 GB
 • Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader
 • Mobilnät: Telias nät

halebop

 • Sveriges nöjdaste kunder
 • Behåll oanvänd surf
 • Bra täckning över hela Sverige

Läs mer & Beställ


Samsung Galaxy med Comviq abonnemang

Du skaffar dig en ny Samsung med Comviq abonnemang här! Comviq är ett av de bästa valen när man ska skaffa en ny mobil tillsammans med ett abonnemang. Comviq har flera alternativ när det gäller storlek på abonnemang tillsammans med mobiltelefonen. Comviq kännetecknas av bra täckning och bra priser!

 

 • Mobiler: Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 Plus och Samsung Galaxy S9
 • Mobilabonnemang: Comviq har flera olika abonnemang
 • Data: 10 – 40 GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Mobilnät: Tele2 mobilnät

Comviq

 • Bra alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra service

Läs mer & Beställ


Samsung med abonnemang från Hallon

Hallon är förmodligen den mest populära operatören just nu. Du kan köpa nya mobiler hos Hallon och en fräsch telefon från Samsung med ett billigt abonnemang från Hallon är ett bra val. Hallon har alla de senaste telefonerna från Samsung och erbjuder låga priser och generösa surfmängder!

 

 • Mobiler: Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 Plus och Samsung Galaxy S9 Plus
 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Mobilata: 4-100 GB
 • Bindingstid: 0 månader
 • Mobilnät: Tre mobilnät

Hallon recension

 • Mycket mobildata
 • Fria samtal
 • Bra täckning

Läs mer & Beställ

Samsung med abonnemang från Telenor

Hos Telenor kan du köpa det senaste från Samsung, men även lite äldre modeller som har sjunkit i pris. När du köper en telefon från Telenor så binder du upp dig i 24 månader. Däremot så kan du växla mellan alla de olika surfmängderna på abonnemang, vilket du gör  utan extra kostnad. Surfar du lite mindre, då kan du enkelt ändra till ett mindre abonnemang, och vice versa om du skulle behöva mer surf. Telenor ger dig fria samtal, bra täckning och en stabil tjänst. Välj bland Telenors stora Samsung-utbud.

 

 • Mobiler: Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 Plus, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus, Samsung Xcover 4, Samsung Note9 och Samsung Galaxy A50
 • Mobilabonnemang: Telenor Mobilabonnemang 3, 8, 15, 30, 70 och obegränsat GB
 • Mobildata: 3-obegränsat GB
 • Bindningstid: 0 månader
 • Mobilnät: Telenor mobilnät

telenor

 • Obegränsat surf
 • Fria samtal
 • Bra täckning

Läs mer & Beställ

Samsung Galaxy modeller

Samsung Galaxy S10

samsung s10

Samsung Galaxy S10 är den senaste flaggskepp telefonen från Samsung och släpptes 2019. Du kan köpa den i tre olika varianter. S10 är standardvarianten och den som anses passa flest. S10+ är en något större variant, med något vassare hårdvara. S10e är en mindre variant som älskas av de med något mindre händer.

Av många anses detta vara den bästa Androidtelefonen just nu och kanske till och med den bästa telefonen överhuvudtaget. Den är inte billig, men du har möjlighet att köpa den tillsammans med ett abonnemang och därigenom betala av den under en längre period. Du väljer själv om du vill betala av den på 12 eller 24 månader hos de flesta operatörerna.

Samsung S10 pris? Från 310 kronor i månaden.

Du kan hitta de senaste priserna på Samsung S10 med abonnemang här: https://www.surf.nu/samsung/s10/

Samsung Galaxy S8

samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 är en tidigare flaggskeppsmodell från Samsung. Inga mobiloperatörer säljer längre S8 då den ersatts av nyare modellerna S9 och S10.

Samsung Galaxy S8 var den populära efterföljaren till S7-modellen, och även småsyskon till den större modellen Samsung Galaxy S8 Plus. Designen var endas av glas och metall, och den är helt utan en åtskiljande plastlist mellan skärm och skal. Detta gör telefonen mycket elegant och stilren. Den är även utrustad med en så kallad infinty-skärm av Amoled-typ på 5.8 tum. Det innebär att skärmen sträcker sig över hela mobilen och ger en maximal skärmyta. S8 finns i färgerna coral blue, maple gold, arctic silver, orchid grey och
midnight black.

Operativsystemet i Samsung Galaxy S8 är Android 7.0 Nougat, ett system som gör multitasking enkelt. Det låter dig snabbt växla mellan olika aktiviteter på skärmen och ger dig även möjlighet att köra två olika program bredvid varandra. Telefonen går dessutom mycket snabbt att ladda tack vare det inbyggda 3000 mAh-batteriet. En enda laddning håller länge. Telefonen är även utrustad med en snabbladdningsfunktion.

Det finns även gott om utrymme i denna modell. Minnet är fördelat på 4 GB RAM-minne och hela 64 GB internminne.

Den kraftfulla prestandan som telefonen erbjuder beror på Octa-core-processorn som består av en 2,3 GHz Quad-core-processor och en 1,7 GHz Quad-core-processor.

Något som många brukar intressera sig för är telefonens kamera. Samsung Galaxy S8 är utrustad med två sådana, en huvudkamera på 12 megapixel och en extrakamera på 8 megapixel. Huvudkameran har en så kallad dual pixel-teknik. Det innebär att den fångar in varje pixel två gånger, något som ger extra bra skärpa. Extrakameran, eller den så kallade selfiekameran, låter dig ta snygga selfies även när det är mörkt i rummet. Bländaren är på F17 vilket gör bilderna ljusare.

Du behöver inte vara rädd för att använda denna mobiltelefon i smutsiga och fuktiga miljöer eftersom den är vatten- och dammtålig. Den klarar av att vistas i upp till 1,5 meter djup i hela 30 minuter. I övrigt är säkerheten god då Samsung Galaxy S8 är utrustad med både fingeravtrycks- och ögonavläsare. Det gör att ingen obehörig kan ta sig in i din telefon.

Samsung Galaxy S8 pris – telefonen säljs inte längre via mobiloperatörer. Välj istället S9 eller S10.

Samsung Galaxy S9

s9 galaxy

Vill du ha en riktigt bra telefon till ett riktigt bra pris så är det Samsung S9 som du ska sikta in dig på. Det är inte längre den dyraste telefonen Samsung har utan istället har den blivit riktigt billig för att vara en sådan premiumtelefon. Trots att den bara släpptes för ett år sedan kan du nu köpa den till nästan halva priset av vad den kostade då.

Skärmen är fortfarande fantastisk och kameran tar grymma bilder i såväl ljusa som mörka miljöer.  Denna telefonen rekommenderas varmt till dig som vill ha en riktigt bra telefon, men inte vill betala mer än nödvändigt.

Samsung S9pris? Från 180 kronor i månaden.

Du kan hitta de senaste priserna för Samsung S9 med abonnemang här: https://www.surf.nu/samsung/s9/

Samsung Galaxy S8+

samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8+ var storebror till den mindre modellen Galaxy S8. Plusmodellen har samma eleganta design som sitt mindre syskon, vilket innebär att även den är tillverkad helt i glas och stål. Den har även samma skärm av Amoledtyp, men på denna modell mäter skärmen 6.2 tum. Att skärmen är av infinitymodell innebär att den sträcker sig över hela telefonens framsida vilket ger en maximerad arbetsyta. Mobiltelefonen finns i färgerna midnight black, orchid grey, artic silver, maple gold och coral blue.

Telefonen har operativsystemet Android Nougat 7.0 som låter dig göra flera saker på telefonen samtidigt, och till och med ha igång två program på skärmen bredvid varandra. Prestandan är hög och beror på den avancerade octa-core-processorn som består av en 2,3 GHz Quad-core-processor och en 1,7 GHz Quad-core-processor. Den gör att telefonen reagerar snabbt på dina kommandon.

Den speciella dual pixel-tekniken gör att varje pixel fotograferas två gånger. Detta ger sedan en skarpare och klarare bild. En bländare på F1.7 låter dig ta riktigt ljusa bilder, något som är optimalt när du fotograferar i dåliga ljusförhållanden.

Samsung Galaxy A

I skuggan av S-serien så finns en av Samsungs största serier. Galaxy A-serien består av budgettelefoner i flera olika prisklasser. Här hittar du billigare telefoner som Galaxy A20e och A40, som mäter sig med Huaweis och Motorolas billigare modeller. Du hittar även mobilen A80 som snuddar på flaggskepsmodellernas egenskaper. Däremellan så finns modellerna Galaxy A50 och Galax A70. Det finns alltså en stor bredd av mobiler i Samsungs Galaxy A-serie, och flera av dessa finns hos olika operatörer och återförsäljare.

Trots att funktionerna och priserna skiljer sig mellan de olika modellerna så finns det fyra aspekter som alltid genomsyrar alla nyare Galaxy A-mobiler:

 

 • En stor skärm som rymmer allt man behöver
 • En riktigt grym vidvinkelkamera som fångar de värdefulla ögonblicken
 • Ett kraftfullt batteri som ger lång användning
 • Stilren design som skapar premiumkänsla

Samsung Note

Ytterligare en stor serie från Samsung är dess Phablets med Samsung Note. Arbeta, spela eller skissa med hjälp av den stora skärmen och unika pennan S Pen. Note-serien består av en telefon per år, och den senaste modellen är Note 9. Note serien är till för att öka användningsområdena av mobiltelefonen och är ett kreativt verktyg för arbete och vardag. Telefonerna har alltid kraftfulla processorer, bra batterikapacitet och högklassiga skärmar, och den senaste Note 9 har utrustats med vatten- och kolbaserat kylsystem för att skydda processorn från överhettning.

 

 • S Pen för enklare anteckningar och arbete
 • Samsungs funktionella Phablets
 • Stor Infinity-skärm för spel, kreativitet och arbete
 • Kraftfulla processorer och stor batterikapacitet

Samsung Galaxy modeller

Har du koll på de senaste modellerna av Samsung kan du här enkelt hitta information om olika abonnemang hos olika mobiloperatörer. Du hittar också en inledande kort beskrivning om varje Samsungmodell. Alla priser som visas för mobil är en fast månadskostnad för 24 månader. Tänk på att dessa priser som visas och utbud kan ändras snabbt.

Samsung Galaxy Note10 256 GB

Samsung Galaxy Note10 har en 6,3 tums skärm som ger dig biokänsla. Det finns fingeravtrycksläsare och fyra kameror. Kameran fram är 10 MP och bak finns en trippelkamera med två kameror på 12 MP där den ena har ett telezoom för närmare fotografering. Den tredje kameran är på 16 MP med ett vidvinkelobjektiv. Mobilen har en kraftfull processor och ett effektivt batteri då den kan hålla i upp till ett dygn på bara en halvtimmes laddning. Modellen har också trådlös laddning och batteridelning.

Halebop

Hos Halebop kan du välja denna modell i färgen silver. Priset för mobilen skiftar hos Halebop beroende på vilket abonnemang du väljer och vilken bindningstid. Vet du hur mycket data du behöver kan du lättare jämföra priset på mobilen med andra operatörer.

Telenor

Med Telenor kan du välja Samsung Galaxy Note10 i färgerna aura black och aura glow. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 440 kronor i månaden. Med tjänsten Telenor Familj där du kan dela surf kan du få ett billigare abonnemang.

Hos Telenor kan du just nu få en trådlös powerbank på köpet. Powerbanken har ett värde av 599 kronor och erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Tele2

Tele2 har i sitt utbud denna modell i färgerna aura glow och aura black. Denna Samsung kostar 449 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang.

Tre

Hos Tre kan du välja Samsung Galaxy Note10 i färgerna svart och silver. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 350 kronor i månaden.

 

Samsung Galaxy Note10+ 256 GB

Samsung Galaxy Note10+ har en kraftfull processor och en 6,8 tums skärm med biokänsla. Det finns fingeravtrycksläsare och fyra kameror. Fram finns en kamera på 10 MP och bak hittar du en trippelkamera med två kameror på 12 MP där en är bra för nära fotografering med en telezoom. Den tredje kameran har ett vidvinkelobjektiv och är på 16 MP. Batteriet kan snabbladdas och det finns trådlös laddning och batteridelning samt att mobilen har en bra batterieffekt. Genom en halvtimmes laddning kan batteriet hålla i ett dygn.

Denna modell går just nu inte att köpa hos Hallon.

Halebop

Med Halebop kan du välja denna modell i färgen svart. Priset för denna mobil skiftar hos Halebop beroende på vilket abonnemang du väljer och med vilken bindningstid. Du behöver veta hur mycket data du behöver för att kunna jämföra kostnaden på mobilen med andra operatörer.

Telenor

Telenor har Samsung Galaxy Note10+ i färgerna aura black och aura glow. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 520 kronor i månaden. Du kan få bättre pris på abonnemanget med Telenor Familj, en tjänst där du kan dela surf.

Just nu kan du få en trådlös powerbank av ett värde på 599 kronor på köpet med Telenor. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Tele2

Hos Tele2 kan du välja denna modell i färgen aura black och aura glow. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 520 kronor i månaden.

Tre

Med Tre kan du välja denna Samsung i färgen svart. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 400 kronor i månaden.

 

Samsung Galaxy S10 128 GB

Samsung Galaxy S10 har en infinityskärm på 6,1 tum som ger dig biokänsla. Modellen har fingeravtrycksläsare och riktigt bra prestanda och hela fyra kameror. Kameran fram är 10 MP och bak finns tre kameror en på 12 MP, den andra också på 12 MP med ett teleobjektiv för nära fotografering samt den tredje på 16 MP med ett vidvinkelobjektiv. Batteriet räcker i 24 timmar och det finns trådlös laddning med batteridelning.

Hallon

Hallon erbjuder Samsung Galaxy S10 i färgerna svart och vit. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 410 kronor i månaden. Är du student, under 18 år eller 55+ så kan du välja billigare abonnemang.

Halebop

Hos Halebop kan du välja denna modell i färgerna svart och vit. Hos Halebop skiftar priset för mobilen beroende på vilket abonnemang du väljer och på hur lång bindningstid du vill ha. Det går att jämföra priset med andra operatörer utifrån mängden data på abonnemanget

Telenor

Med Telenor kan du välja modellen i färgerna vit, svart och röd. Denna Samsung kostar 400 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang.

Hos Telenor kan du just nu få en trådlös powerbank på köpet. Powerbanken har ett värde av 599 kronor och erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Tele2

Tele2 har i sitt utbud modellen i färgen blå. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 416 kronor i månaden. Med tjänsten Telenor Familj med delning av surf kan du få ett bättre pris på abonnemanget.

Tre

Hos Tre kan du välja modellen i färgerna vit och svart. Denna Samsung kostar 330 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang.

Samsung Galaxy modeller

Samsung Galaxy S10 Plus med 128 GB

Samsung Galaxy S10 Plus har en skärm på 6,4 tum som ger dig biokänsla och mycket bra prestanda. Du får med denna modell så mycket som fem kameror. Två kameror fram där en är 10 MP och den andra på 8 MP med ett vidvinkelobjektiv. Bak på mobilen finns tre kameror en på 12 MP, ytterligare en på 12 MP med ett teleobjektiv för att kunna fotografera på nära håll samt en tredje på 16 MP med ett vidvinkelobjektiv. Modellen har också fingeravtrycksläsare, trådlös laddning med batteridelning och batteriet räcker i 24 timmar.

Hallon

Med Hallon kan du välja Samsung Galaxy S10 Plus i svart färg. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 450 kronor i månaden. Om du är student, under 18 år eller 55+ finns billigare abonnemang.

Halebop

Hos Halebop kan du välja denna modell i färgerna vit och svart. Priset för denna mobil skiftar hos Halebop beroende på vilket abonnemang du väljer och med vilken bindningstid. Du behöver veta hur mycket data du behöver för att kunna jämföra kostnaden på mobilen med andra operatörer.

Telenor

Med Telenor kan du välja denna Samsung i färgerna silver, vit, svart och röd. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 440 kronor i månaden. Du kan få bättre pris på abonnemanget med Telenor Familj, en tjänst där du kan dela surf.

Hos Telenor kan du just nu få en trådlös powerbank på köpet. Powerbanken har ett värde av 599 kronor och erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Tele2

Hos Tele2 kan du välja denna modell i färgen blå. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 457 kronor i månaden.

Tre

Med Tre kan du välja modellen i färgerna i vit och svart. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 380 kronor i månaden.

 

Samsung Galaxy S10e 128 GB

Samsung Galaxy S10e har en skärm på 5,8 tum som är något mindre än den vanliga S10 och S10 Plus. Det finns tre kameror på denna modell med en 10 MP kamera fram och bak en 12 MP samt en 16 MP med ett vidvinkelobjektiv. Batteriet räcker i 24 timmar och den har trådlös laddning med batteridelning samt fingeravtrycksläsare.

Hallon

Hallon har i sitt utbud Samsung Galaxy S10e i färgerna svart och vit. Denna Samsung kostar 350 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang. Du hittar billigare abonnemang om du är under 18 år, student eller 55+.

Halebop

Hos Halebop kan du välja denna modell i färgerna svart och vit. Priset för mobilen skiftar hos Halebop beroende på vilket abonnemang du väljer och vilken bindningstid. Vet du hur mycket data du behöver kan du lättare jämföra priset på mobilen med andra operatörer.

Telenor

Med Telenor kan du välja Samsung Galaxy S10e i färgerna svart och grön. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 350 kronor i månaden. Med tjänsten Telenor Familj där du kan dela surf kan du få ett billigare abonnemang.

Tele2

Tele2 ger dig möjlighet att välja modellen i färgerna svart, vit och grön. Denna Samsung kostar 353 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang.

Tre

Hos Tre kan du välja Samsung Galaxy S10e i färgerna svart, grön och vit. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 200 kronor i månaden.

 

Samsung Galaxy A80 128 GB

Samsung Galaxy A80 har vassare kameror än de olika S10 varianterna. Denna modell har fyra kameror. Två kameror fram där en är på 48 MP och den andra är en vridbar kamera på 8 MP. De två kamerorna bak är en på 48 MP och en på 8 MP. Denna modell har ingen trådlös laddning men den har en fingeravtrycksläsare.

Denna modell går just nu inte att köpa hos Hallon.

Halebop

Med Halebop kan du välja denna modell i färgen svart. Priset för mobilen skiftar hos Halebop beroende på val av abonnemang och med vilken bindningstid. Vet du hur mycket data du behöver går det att jämföra kostnaden på mobilen med andra operatörer.

Telenor

Telenor erbjuder Samsung Galaxy A80 i färgerna guld, svart och silver. Denna modell kostar 290 kronor i månaden. Vill du dela surf med tjänsten Telenor Familj kan abonnemanget bli billigare.

Tele2

Hos Tele2 kan du välja denna modell i färgen svart. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 295 kronor i månaden.

Tre

Med Tre kan du välja modellen i färgen svart. Denna modell kostar 150 kronor i månaden.