Samsung med abonnemang – Jämför pris på S8, S8+, S9, S9+ Note 9

4G

Samsung Galaxy S8 med Halebop

Prissänkt!

Fria Samtal

Fria Sms

1-30 Gb data
från 349 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S8 med Tre


Fria Samtal

Fria Sms

5-Obegränsat Gb data
från 349 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S9 Plus med Comviq

Månadens mobil i oktober!

Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 395 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S8 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 395 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S9 med Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

1-30 Gb data
från 399 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S9 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 445 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S9 Plus med Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

1-30 Gb data
från 449 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung 8 Plus med Tre


Fria Samtal

Fria Sms

2-Obegränsat Gb data
från 449 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S9 med Tre


Fria Samtal

Fria Sms

5-Obegränsat Gb data
från 449 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S9 med Hallon


Fria samtal

Fria Sms

4-100 Gb data
från 479 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung S9 Plus med Tre


Fria Samtal

Fria Sms

2-Obegränsat Gb data
från 499 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy S9 Plus med Hallon


Fria Samtal

Fria Sms

4-100 Gb data
från 519 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Note 9 med Halebop

Nyhet!

Fria Samtal

Fria Sms

1-30 Gb data
från 549 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Note 9 med Tre

Nyhet!

Fria Samtal

Fria Sms

2-Obegränsat Gb data
från 549 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Note 9 med Comviq

Nyhet!

Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 595 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Mobilabonnemang med Samsung Galaxy

Som du säkert har sett om du är på jakt efter en ny mobiltelefon blir mobilerna ofta billigare om du köper dem tillsammans med ett abonnemang, och du får större möjligheter att delbetala mobiltelefonen. Så om du kommer att befinna dig i Sverige kan du lika gärna teckna ett abonnemang samtidigt som du köper din nya Samung-mobil och komma undan lite billigare.

Teckna mobilabonnemang när du köper mobil

Om du behöver både en ny mobiltelefon och ett abonnemang är det oftast billigast att ordna det samtidigt. Därför går vi här igenom ett antal abonnemang du kan välja mellan när du köper din nya telefon. Här jämför vi priserna på de senaste modellerna från Samsung. Flaggskepps mobilerna Galaxy S9 och Galaxy S9 plus samt förra årets storsäljare Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus. Tänk på att priserna ändras en del, vi uppdaterar dagligen, men för att få det absolut senaste priser så gå in på mobiloperatörens hemsida.

Nedan ger vi exempel på vad det kostar att köpa en mobil och abonnemang. Vi väljer ett par nya telefoner från Samsung för att du ska kunna jämföra de olika abonnemangen. Söker du egentligen efter en annan telefon är det bara att gå in på operatörens hemsida och se vad den mobilen kostar tillsammans med ett mobilabonnemang.

Prisexempel Samsung Galaxy S8 från Tele2

 • Samsung Galaxy S8: Det totala priset för denna telefon är 7990 kr. Du kan välja under hur lång tid du vill betala av telefonen. Om du betalar av den under 24 månader betalar du 332 kr i månaden. Utöver det ska du välja ett abonnemang. Ett exempel är ett av Tele2s mest populära abonnemang med 15 GB surf i månaden för 299 kr i månaden. Den totala kostnaden den första 24 månaderna blir alltså 631 kr per månad. Efter 24 månader betalar du endast 299 kr i månaden.

Slutsatsen? Att delbetala en mobiltelefon blir sällan billigare och du binder dessutom upp dig hos en teleoperatör i 24 månader.

Prisjämförelse Samsung Galaxy S8 med abonnemang från Hallon

 • Samsung Galaxy S8: Det totala priset för denna telefon om du köper den hos Hallon är 7990 kr, det vill säga lika mycket som telefonen kostar hos Tele2. Om du tecknar abonnemang med Hallon kan du delbetala telefonen under 24 månader för kostanden 310 kr i månaden, det vill säga något mindre än hos Tele2. I gengäld erbjuder Hallon betydligt billigare abonnemang. För 99 kr i månaden får du abonnemanget Liten med 2Gb data. Totalt sett blir det en månadskostnad på 579 kr i månaden de första 24 månaderna och sedan betalar du 99 kr i månaden.

Slutsatsen? Med Hallon får du betydligt mer surf inkluderat. Du får dessutom telefonen cirka 500 kronor billigare när du väljer att delbetala den.

Mer surf eller billigare abonnemang

Som du kan se är den huvudsakliga skillnaden mellan Tele2 och Hallon priset på abonnemanget samt vad du får med detta. Hallon erbjuder betydligt billigare abonnemang, Tele2s abonnemang är lite dyrare. Båda operatörerna har fler abonnemang att välja mellan, om du vill ha mer eller mindre surf. Du kan även jämföra med vad andra operatörer erbjuder. Surfa in på deras hemsidor och jämför priser.

Tycker du att det verkar dyrt? Tänk på att detta är Apples och Samsungs dyraste telefoner. Det finns ett stort utbud av betydligt billigare mobiltelefoner. Både äldre modeller från dessa märken och mobiltelefoner från andra märken. Fundera över vad du behöver och hur mycket du är beredd att betala, och kolla in det oändliga utbud av mobiltelefoner och abonnemang som finns på marknaden.

Samsung Galaxy S9 & S9+

samsung galaxy s9Samsung Galaxy S9 är Samsungs senaste flaggskeppstelefon. Den är en av de vassaste telefonerna på marknaden för tillfället och erbjuder en grym processor, mycket minne och en riktigt högkvalitativ skärm. Den finns i två olika versioner: Samsung Galaxy S9 och Samsung Galaxy S9+. Inte helt överraskande innebär detta ”+” att den modellen är lite vassare, och därmed även lite dyrare.

Operativsystem

Båda kör Android 8.0 Oreo vilket är det nyaste med en mängd nya funktioner, däribland bättre kontroll över lagringsutrymmet, uppdateringar streamas istället för att laddas ner = uppdateringar även om man inte har plats, och wifi:et känner av när du är hemma eller inte och stänger av och på sig anpassat därefter vilket sparar batteri och datamängd. Den kanske mest användbara nya funktionen, vilket jag inser egentligen är subjektivt, är picture-in-picture-funktionen, alltså bild-i-bild. Man kan alltså likt på moderna tv-apparater ha ett litet fönster med video, chatt eller vadsomhelst i ett hörn medan man gör något annat på resten av skärmen.

Processor och minne – snabbare än många datorer

Processorn är densamma på båda modellerna, en 10nm 64-bit Octa-Core Processor 2.8GHz + 1.7GHz (Maximum Clock Speed, Performance Core + Efficiency Core) vilket är riktigt vasst. Det är till och med vassare än många moderna datorer.

S9 har 4GB RAM-minne medan S9+ har 6GB, och båda modellerna har 64GB internt lagringsutrymme. Lagringsutrymmet kan expanderas med upp till 400GB med MicroSD.

Heltäckande skärm med FullHD

Skärmen har samma upplösning på båda modellerna, men Galaxy S9 har 5.8” skärm medan S9+ har 6.2”. Upplösningen är Quad HD+ vilket är 2960×1440 pixlar, snäppet mellan FullHD och 4K. Detta ger S9 570 ppi och S9+ 529 ppi. Ppi står för pixels per inch och är alltså ett mått på pixeltätheten. Skärmarna på bägge modellerna är av typen med rundade kanter och den nästan ramlösa varianten som går från kant till kant.

Kamera/or

Selfiekameran är samma på båda modellerna och den är verkligen toppklass. 8 megapixlar är mycket, och som grädde på moset har den autofokus, vilket än så länge är ganska ovanligt på telefoners selfiekameror.

Den ”riktiga” kameran är väldigt bra även den på båda modellerna. Här är det dock stor skillnad dem emellan.

S9 har en 12 megapixels kamera med sensor på 1/2.55″, pixelstorlek på 1.4µm, synfält på 77˚ och dubbla bländarläge på F1.5 och F2.4. Den har optisk bildstabilisering och 8x digital zoom.

S9+ har en identisk kamera som ovan MEN den har ytterligare en kamera därtill! Den andra kameran är en telefotokamera som är anpassad för att ta bilder på lite längre avstånd. Även den är på 12 megapixlar. Den har en sensorstorlek på 1/3.6″, pixelstorlek på 1.0µm, synfält på 45˚ och bländare på F2.4. Även S9+ har optisk bildstabilisering, men har lite bättre zoom på 10x digital och även 2x optisk.

Videofunktionerna är avancerade de med. Man kan spela in 4K i 60 fps. Kanske häftigast av allt på videofronten är att det finns ett Super Slow-mo-läge som kan spela in 720p i 960(!) fps, alltså 960 bilder per sekund vilket ger extremt effektfulla videos i ultrarapid. Det finns även ett annat slowmotion-läge som spelar in 1080p i 240 fps, och ett Hyperlapse-läge som även det är på 1080p.

 

Samsung S9 med Comviq abonnemang

Comviq är en stabil partner inom mobilkommunikation. De ligger ofta högt i undersökningar om nöjda kunder! Du skaffar alla nya mobiler via Comviq och de har självklart Samsung S9 till bra pris! Passa på att skaffa en ny mobil med abonnemang via Comviq här nedan via knappen!

 • Mobilabonnemang: Comviq har flera olika abonnemang
 • Data: 10 – 40 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 515:- /månad
 • Nät: Tele2 mobilnät

Comviq

 

 • Bra alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra service

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S9 plus med Comviq abonnemang

Du skaffar dig en ny Samsung S9 med Comviq här! Comviq är ett av de bästa valen när man skall skaffa ny mobil tillsammans med abonnemang. Du har flera alternativ vad gäller storlek på abonnemang tillsammans med mobiltelefonen. Bra täckning och bra priser kännetecknar Comviq!

 • Mobilabonnemang: Comviq har flera olika abonnemang
 • Data: 10 – 40 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 485:- /månad
 • Nät: Tele2 mobilnät

Comviq

 

 • Bra alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra service

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S9 Plus med Hallon

Hallon är förmodligen den mest populära lågprisoperatören just nu! Du köper såklart nya mobiler hos Hallon och då är ju Samsung S9 plus ett bra val! De har låga priser och generösa surfmängder!

 

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Data: 4-100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 519 kr/mån

Hallon recension

 

 • Bra med surf
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Ljud

Även på ljudfronten ser det oerhört bra ut. Här stoltseras med surroundljud med senaste Dolby Atmos teknologin. Även Dolby Digital och Dolby Digital Plus är inkluderat, och i stort sett alla ljudformat kan hanteras inklusive de tyngre förlustfria formaten som audiofiler föredrar. Dolby Atmos är en ny surroundteknik som stödjer upp till 128 kanaler, men så många används än så länge mest i biografer. Det nya är att varje objekt som finns i bild kan individuellt programmeras in på ett specifikt ställe i rummet så att dess ljud kommer precis där man vill ha det.

Ett ”vanligt” surroundsystem för hemmabruk brukar ha 7.1, alltså 8 kanaler: 7 högtalare runt omkring plus en subwoofer. Motsvarande Atmos-system för hemmabruk kan exempelvis ha 24.1.10: 24 högtalare runt omkring, en subwoofer, och 10 uppifrån, antingen faktiska högtalare i taket eller högtalare på golvet omsorgsfullt riktade uppåt så att ljudet kommer studsandes från rätt riktning. Det behöver nog knappt nämnas att det behövs specifik Atmos-utrustning för att kunna dra nytta av denna funktion fullt ut.

Det tål även att nämnas att Samsung är en av de sista mobiltillverkarna som har kvar 3.5mm hörlurskontakt på sina flaggskeppslurar, vilket är ett stort plus för den som gillar bra ljud och vill använda sina favorithörlurar. De flesta andra konkurrenterna har ju plockat bort denna kontakt och kör helt sladdlöst, men än så länge kommer sladdlöst ljud inte i närheten av ljud med sladd om man ser till framför allt ljudets fidelitet och även andra parametrar.

Övriga upplysningar om S9

S9 har ett batteri på 3000mAh medan S9+ har 3500mAh, vilket ger 22 respektive 25 timmar taltid.

Båda har en kapslingsklassning på IP68 vilket är mycket bra. Det innebär att de är helt dammtäta och även ska överleva upp till 30 minuter ner till 1.5 meters djup i sötvatten.

På säkerhetsfronten finns här ansiktsigenkänning, fingeravtryck och irisskanner.

Det finns även Bixby som är Samsungs svar på Siri och Cortana, men ”han” förstår än så länge inte svenska men dock engelska.

Sammanfattning – vårt omdöme om S9

För att runda av så är det bara att konstatera att både S9 och S9+ är riktigt bra telefoner som verkligen befinner sig i det yppersta toppskiktet av marknaden i skrivande stund. Med en av de bästa kameralösningarna, grym skärm och vasst ljud (med extra kudos för bevarad 3.5mm kontakt) samt ett imponerande innanmäte över lag så återstår bara att säga hatten av, och för säkerhets skull nämna att man även kan ringa med dem.

 

Samsung S9 med Hallon

Hos Hallon skaffar du abonnemang med mobil och du har självklar tillgång till Samsung S9 med Hallon. Du kan skaffa olika storlekar på ditt abonnemang med Hallon och de har surfmängder från 4 GB till 100 GB per månad. Det är den mest populära lågprisoperatören nu!

 

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Data: 4-100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 479 kr/mån

Hallon recension

 

 • Bra med surf
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S9 med Tre

Tre har alla de nyare modellerna på mobiltelefoner i sitt sortiment och du kan antingen köpa dem med eller utan abonnemang. De har ett mycket snabbt mobilnät och bra täckning över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor hos Tre. Med Tre får Samsung Galaxy S9 till ett bra pris!

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 1-500 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 449:- /månad
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

Samsung Galaxy Note 9

samsung galaxy not 9Samsung Galaxy Note 9 släpptes på svenska marknaden i augusti 2018. Telefonen är fullspäckad med tekniska finesser, men det som är utmärkande för denna telefonen är S Pen. Pekpinnen S Pen gör det möjligt för dig att ta anteckningar direkt på skärmen eller rita. Det är precis som att ha ett pappersblock, fast allt sparas digitalt. Ta anteckningarna på jobbet eller i skolan på mobilen och du har dem sprarade i molnet – så smidigt!

Tydlig Samsung-design

Designen på Samsung Galaxy Note 9 känns tydligt igen från Samsungs S9. Det är en mycket stor skärm (6,4″) sAmoled, vilket ger en fantastisk skärmupplevelse om du vill till exempel vill titta på film på mobilen. Då kan du även använda S Pen som fjärrkontroll. Jämfört med Note 8 är designskillnaderna mycket subtila. Det lite fyrkantiga formspråket har fått gett vika. Nu är det mer mjuka former med tydlig inspiration från S9. Två stora skillnader från föregångaren är att det finns dubbla kameror på baksidan samt att man flyttat fingeravtrycksläsaren.

Teknik och kamera

Kamerorna i Note 9 är fantastiska – oavsett ljus. Här kan du ta mycket bra bilder dagtid som kvällstid. De tre (!) linserna ger dig möjlighet att ta olika innovativa bilder. Till exempel kan du zooma in, göra bakgrunden suddig och ta mångdubbelt fler bilder inom loppet av en sekund.

Artficiell intellegens underlättare använingen. Mobilen kan identifiera objekt och platser som du tar bilder på, samt välja ut den bild där ni ser bäst ut (ingen blundar, leende).

Samsung Galaxy Note 9 med Halebop abonnemang

Halebop är som vanligt tidigt ute med nyheter. Du kan teckna ett abonnemang och få Samsung Galaxy Note 9 på avbetalning. Du väljer själv vilken bidningstid du vill ha och vilket månadsbelopp du vill betala för telefonen. Ju längre bindningstid och ju högre månadsbelopp, dessto mindre behöver du betala vid köptillfället. Telefonen kan köpas både med vanliga Halebop abonnemang och studentabonnemang.

 

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 1-30 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 549:- /månad
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Schyssta priser
 • Fria samtal
 • Bra täckning över hela Sverige

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung Note 9 med Tre abonnemang

Tre har bra deals på mobiler med abonnemang. När du tecknar en Samsung Galaxy Note 9 med abonnemang får du en månadskostnad som är bra. Du får dessutom det abonnemang som låter dig surfa mest gratis inom hela EU. Tre är riktigt generösa med utlandssurfen, till skillnad mot många andra operatörer som har ganska låga gränser.  Du kan köpa Note9 med abonnemang eller kontantkort från Tre. Datamängden som ska ingå varje månad väljer du själv.

 

 • Mobilabonnemang: Tre erbjuder flertalet abonnemang
 • Data: Från 1 GB upp till obegränsat med surf
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 559:- /månad
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Mycket mobilsurf
 • Snabb surf i nätet
 • Mycket gratis EU-surf

 

Läs mer & Beställ

 

 

 

Samsung Galaxy S8

s8Samsung Galaxy S8 är förra flaggskeppsmodellen från Samsung. Du kan nu fyndköpa den när du köper mobilen med abonnemang. Priserna sjunker snabbt när de nu lanserat sin nya mobil S9.

Design i glas och metall

Samsung Galaxy S8 är den populära efterföljaren till S7-modellen, och även småsyskon till den större modellen Samsung Galaxy S8 Plus. Den lite mindre S8:an mäter 14,8 centimeter på höjden, 6,80 centimeter på bredden och har ett djup på 0,8 centimeter. Vikten är endast 151 gram.

Nytt för denna telefon är designen i endast glas och metall utan en åtskiljande plastlist mellan skärm och skal, något som gör telefonen mycket elegant och stilren. Den är även utrustad med en så kallad infinty-skärm av Amoled-typ på 5.8 tum. Det innebär att skärmen sträcker sig över hela mobilen och ger en maximal skärmyta. S8 finns i färgerna coral blue, maple gold, arctic silver, orchid grey och midnight black.

Teknik

Operativsystemet i Samsung Galaxy S8 är Android 7.0 Nougat, ett system som gör multitasking enkelt. Det låter dig snabbt växla mellan olika aktiviteter på skärmen ger dig även möjlighet att köra två olika program bredvid varandra. Telefonen går dessutom mycket snabbt att ladda tack vare det inbyggda 3000 mAh-batteriet. En enda laddning håller sedan länge. Telefonen är även utrustad med en snabbladdningsfunktion.

Det finns även gott om utrymme på denna modell. Minnet är fördelat på 4 GB RAM-minne och hela 64 GB internminne.

Den kraftfulla prestandan som telefonen erbjuder beror på Octa-core-processorn som består av en 2,3 GHz Quad-core-processor och en 1,7 GHz Quad-core-processor.

Kamera

Något som många brukar intressera sig för är telefonens kamera. Samsung Galaxy S8 är utrustad med två sådana, en huvudkamera på 12 megapixel och en extrakamera på 8 megapixel. Huvudkameran har så kallad dual pixel-teknik. Det innebär att den fångar in varje pixel hela två gånger, något som ger extra bra skärpa. Extrakameran, eller den så kallade selfiekameran, låter dig ta snygga selfies även när det är mörkt i rummet. Bländaren är på F17 vilket gör bilderna ljusare

Övriga egenskaper

Du behöver inte vara rädd för att använda denna mobiltelefon i smutsiga och fuktiga miljöer eftersom den är vatten- och dammtålig. Den klarar faktiskt att vistas 1,5 meter under vattenytan i hela 30 minuter. Säkerheten i övrigt är också god då Samsung Galaxy S8 är utrustad med både fingeravtrycks- och ögonavläsare. Det gör att ingen obehörig kan ta sig in i din telefon.

 

Samsung S8 med Comviq abonnemang

Comviq är helt klart en av de mest kända mobiloperatörerna i Sverige. De har gjort ett bra arbete vad gäller support och kundnöjdhet under många år. De var först ut med att erbjuda kontantkort. Du skaffar enkelt och smidigt Samsung S8 med Comviq via knappen här nedan. Den är månadens mobil i September hos Comviq!

 • Mobilabonnemang: Comviq har flera storlekar vad gäller abonnemang
 • Data: 10-40 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms,
 • Månadsavgift: Från 359:- /månad
 • Nät: Tele2 nät

Comviq

 

 • Bra priser
 • Bra service
 • Stabil operatör

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S8 med Halebop abonnemang

Halebop har prissänkt Galaxy S8 och den har nu ett riktigt bra pris! Halebop är kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna under flera år. Inte svårt att förstå! Billiga priser och många mobiler att välja mellan. Galaxy S8 är ett bra val och du får mycket för pengarna med detta abonnemang.

 

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 1-30 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 359:- /månad
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S8 med Tre abonnemang

Tre har länge satsat på sitt mobilnät och har ett väl utbyggt samt snabbt nät. Man täcker stora delar av Sverige och du surfar i högsta hastighet på många plaster. Tre har ett brett sortiment med mobiltelefoner, surfplattor, abonnemang, kontantkort och alternativ för mobilt bredband. Med Tre får Samsung Galaxy S8 till ett bra pris!

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ
 • Data: 1-500 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 399:- /månad
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Många alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung Galaxy S8+

Storebror till Galaxy S8

s8 plusSamsung Galaxy S8+ är storebror till den mindre modellen Galaxy S8. Plusmodellen har samma eleganta design som sitt mindre syskon vilket innebär att även den är tillverkad helt i glas och stål. Den har även samma skärm av Amoledtyp, men på denna modell mäter skärmen 6.2 tum. Att skämen är av infinitymodell innebär att den sträcker sig över hela telefonens framsida vilket ger en maximerad arbetsyta.

Telefonen mäter 15.95 centimeter på höjden, 7,34 centimeter på bredden och har en tjocklek på endast 0,81 centimeter. Vikten ligger på 171 gram, något som gör att denna telefon är smidig trots sin storlek. Mobiltelefonen finns i färgerna midnight black, orchid grey, artic silver, maple gold och coral blue.

Teknik

Telefonen har operativsystemet Android Nougat 7.0 som låter dig göra flera saker på telefonen samtidigt och till och med ha två program i gång på skärmen bredvid varandra. Prestandan är hög och beror på den avancerade octa-core-processorn som består av en  2,3 GHz Quad-core-processor och en 1,7 GHz Quad-core-processor. Den gör att telefonen reagerar snabbt på dina kommandon.

Du får också mycket utrymme på denna modell då minnet består av 4 GB RAM-minne och 64 GB lagringsminne.

Det inbyggda 3000 mAh-batteriet gör att laddningen går snabbt och att din telefon hålls laddad länge.

Kamera

Att kunna ta snygga bilder med sin telefon är något som idag blir viktigare och viktigare. Samsung har därför utrustat sin S8+-modell med två riktigt bra kameror. Telefonen har en huvudkamera på 12 megapixel och en extrakamera, perfekt för selfies, på 8 megapixel.

Den speciella funktionen  dual pixel-teknik gör att varje pixel fotograferas två gånger. Detta ger sedan en skarpare och klarare bild. En bländare på F1.7 låter dig ta riktigt ljusa bilder, något som är optimalt när du fotograferar i dåliga ljusförhållanden.

 

Samsung S8+ med Comviq abonnemang

Comviq är en av de största operatörerna i Sverige vad gäller privatpersoner. Du kan skaffa kontantkort samt abonnemang både med eller utan mobiltelefon. Du skaffar enkelt och smidigt din nya Samsung S8+ med Comviq här nedan via knappen. Comviq har ett väl utbyggt mobilnät samt bra service!

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ
 • Data: 10 – 40 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 465:- /månad
 • Nät: Tele2 mobilnät

Comviq

 

 • Omtyckt operatör
 • Stort mobilnät
 • Bra priser

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S8 Plus med Halebop abonnemang

Halebop har prissänkt Galaxy S8 Plus  och den har nu ett riktigt bra pris! Halebop är kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna under flera år. Inte svårt att förstå! Billiga priser och många mobiler att välja mellan. Samsung Galaxy S8 Plus är ett bra val! Halebop har ofta erbjudande och bra priser vad gäller både mobiltelefoner och abonnemang!

 

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 1-30 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 359:- /månad
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung S8 Plus med Tre abonnemang

Tre har länge satsat på sitt mobilnät och har ett väl utbyggt samt snabbt nät. De är det bästa alternativet när du vill ha snabb nedladdning. Tre täcker stora delar av Sverige och du surfar i högsta hastighet på många plaster. Tre har stort sortiment med mobiltelefoner, surfplattor, abonnemang, kontantkort och alternativ för mobilt bredband. Med Tre får Samsung Galaxy S8+ till ett bra pris!

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ
 • Data: 1-500 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 449:- /månad
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Många alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Övriga egenskaper

Samsung galaxy S8+ är både smuts och fukttålig. Det gör att den går att använda även när till exempel vädret är dåligt. Detta garanteras av en IP68 standard certifiering. Faktum är att den till och med klarar 1,5 meters djup i 30 minuter utan att gå sönder.

För att skydda din säkerhet är den även utrustad med fingeravtrycks- och ögonavläsare samt ansiktsigenkänning. Det senare är en alldeles ny funktion för denna modell. De gedigna lösningarna för säkerhet gör att ingen obehörig kan ta sig in i din telefon.