Hallon
 • Billigaste operatören
 • Rabatt till student, barn och senior
 • Webbshop med mobiler
halebop
 • Nöjdast kunder i Sverige
 • Täckning i Telias nät
 • Välfylld webbshop
comviq
 • Webbshop med stort utbud
 • Rabatt till studenter, barn och seniorer
 • Familjeabonnemang
Tre
 • Ultrasnabbt nät med 5G+
 • Upp till obegränsad surf
 • De senaste modellerna i webbshollen

Mobilabonnemang med Samsung Galaxy

Du som är på jakt efter en ny mobiltelefon har säkerligen uppmärksammat att mobilerna ofta blir billigare om du köper dem tillsammans med ett abonnemang, och att du får större möjligheter att delbetala mobiltelefonen. En telefon och ett abonnemang ska du ändå ha, så då kan du lika gärna teckna ett abonnemang samtidigt som du köper din nya Samsung-mobil, och komma undan lite billigare.

Teckna mobilabonnemang när du köper mobil

Om du behöver både en ny mobiltelefon och ett bra abonnemang så är det oftast billigast att köpa dessa samtidigt. Därför ska vi gå igenom ett antal abonnemang som du kan välja mellan när du köper din nya telefon. Här jämför vi priserna på de senaste modellerna från Samsung. Läs mer om flaggskeppsmobilerna Galaxy S22, S22 Plus och S22 Ultra samt förra årets storsäljare Galaxy S21 och Galaxy S21 Plus.

Nedan ger vi exempel på vad det kostar att köpa en mobil och abonnemang. Vi väljer ut några nya telefoner från Samsung så att du ska kunna jämföra de olika abonnemangen. Söker du egentligen efter en annan telefon än en Samsung, då kan du själv gå in på operatörens hemsida och se vad den mobilen kostar tillsammans med ett mobilabonnemang.

Prisexempel Samsung Galaxy S22 med abonnemang från Halebop

Slutsatsen? Om du köper en Samsung Galaxy S22 hos Halebop gör du rätt i att köpa ett abonnemang med lite mer surf – om du har nytta av surfen såklart. Ju mer surf du väljer desto billigare blir månadskostnaden för mobiltelefonen. Kostaden sjunker även om du väljer längre bindningstid.

Prisjämförelse Samsung Galaxy S22 med abonnemang från Hallon

Slutsatsen? Priset per månad skiljer sig väldigt lite när man köper hårdvara+abonnemang. Det som ska styra ditt val är nog snarare vilken operatör som du föredrar och hur länge du vill delbetala din telefon.

Mer surf eller billigare abonnemang

Som du kan se är den huvudsakliga skillnaden mellan Halebop och Hallon priset på abonnemanget samt vad du får i abonnemanget. Hallon erbjuder betydligt billigare abonnemang medan Halebops abonnemang är något dyrare. Täckningen hos Halebop är något bättre (använder Telias nät) och de har nöjdast kunder enligt SKI kundnöjdhetsundersökning. Båda operatörerna har flera abonnemang att välja mellan, och du kan välja om du vill ha lite eller mycket surf. Hallon erbjuder dock betydligt mer surf i sitt största abonnemang jämfört med Halebop. Du kan även jämföra deras erbjudande med de andra operatörernas erbjudande. Surfa in på deras hemsidor och jämför priserna.

Jämför hur mycket surf de olika operatörerna erbjuder:

Hur mycket surf erbjuder operatörerna?
Operatör
Surfmämgd
HallonUpp till 100 GB
HalebopUpp till 100 GB
ComviqUpp till 100 GB
TreUpp till obegränsad GB

Tycker du att det verkar dyrt? Tänk på att detta är en av Samsungs dyraste telefoner. Det finns ett stort utbud av betydligt billigare mobiltelefoner där du hittar både äldre flaggskeppsmodeller från Samsung och deras billigare serie mobiltelefoner som Galaxy A. Fundera över vad du behöver och hur mycket du är beredd att betala, och kolla in det oändliga utbud av mobiltelefoner och abonnemang som finns på marknaden.

Vilka Samsung mobiler har de olika operatörerna?

Samsung Galaxy med Halebop abonnemang

Du kan givetvis beställa en telefon från Samsung med ett abonnemang från Halebop. Som Halebopkund så ringer du med operatören som hade mest nöjda kunder 2022 och som använder sig av Telias mobilnät med utmärkt täckning. Du väljer själv surfmängd och bindningstid och får allt hemskickat, och du kan välja mellan både Galaxy S-serien, Galaxy A-serien och Z Flip. Billigt, bra och bekvämt!

 • Mobiler: Samsung Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra, S21 Ultra, S21 FE, S20 FE, A32 5G, A53, A52S och Z Flip3
 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Surfmängd: 2-100 GB
 • Bindningstid: 0, 12, 24 eller 36 månader
 • Mobilnät: Telias nät

halebop

 • Sveriges nöjdaste kunder
 • Behåll oanvänd surf
 • Bra täckning över hela Sverige

Läs mer & Beställ

Samsung Galaxy med Comviq abonnemang

Du skaffar dig en ny Samsung med Comviq abonnemang här! Comviq är ett av de bästa valen när man ska skaffa en ny mobil tillsammans med ett abonnemang. Comviq har flera alternativ när det gäller storlek på abonnemang tillsammans med mobiltelefonen. Comviq kännetecknas av bra täckning och bra priser!

 • Mobiler: Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Ultra, S22 Plus, S21 FE 5G, A52S, A22 5G, A33 5G, S21 FE, A53 5G, A13, Z Flip3 och Z Fold3
 • Mobilabonnemang: Comviq har flera olika abonnemang
 • Data: 15 – 100 GB
 • Bindningstid: 24 eller 36 månader
 • Mobilnät: Tele2 och Telenor mobilnät

Comviq

 • Bra alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra service

Läs mer & Beställ

Samsung med abonnemang från Hallon

Hallon är förmodligen den mest populära operatören just nu. Du kan köpa nya mobiler hos Hallon och en fräsch telefon från Samsung med ett billigt abonnemang från Hallon är ett bra val. Hallon har alla de senaste telefonerna från Samsung och erbjuder låga priser och generösa surfmängder!

 • Mobiler: Samsung Galaxy S22 Plus, S22, S21 FE, S21 5G, A53 5G, A13 och A12
 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4 – 100 GB
 • Mobilata: 4-100 GB
 • Bindingstid: 24 månader
 • Mobilnät: Tre mobilnät

Hallon recension

 • Mycket mobildata
 • Fria samtal
 • Bra täckning

Läs mer & Beställ

Samsungs tidiga år

Samsung electronics grundades 1969 i Sydkorea. De började som tillverkare av hemelektronik som till exempel tv-apparater, tvättmaskiner och miniräknare.1988 lanserade Samsung sin första mobiltelefon, tyvärr utan någon större framgång. 1995 bytte de dock strategi och bestämde sig för att tvätta av stämpeln som det lågprisvarumärket som de sågs som. De ville också utmana storkonkurrenten Sony. För att genomföra detta så satte man en noga genomtänkt 10-årsplan i verket, vilket bland annat innefattade att sponsra stora sportevenemang och göra sig ett namn. Under tiden som följde så utvecklade de komponenter till andra elektronikföretag och satsade på forskning kring nya teknologier, och det var inom det området som Samsung gjorde några stora genombrott. Till exempel så står Samsung bakom det minne som än idag är vanligt i flera elektronikprodukter. 2013 började man också förse Apple med komponenter till deras smartphone iPhone. År 2003 gick Samsung äntligen om Sony och år 2007 blev Samsung världens största tillverkare av mobiltelefoner. Samsung finns även med på Greenpeace lista: Greenpeace guide to greener electronics, en lista över företag som arbetar på att göra sina produkter miljövänligare.

Samsung Galaxy

Samsungs flaggskeppsprodukt Samsung Galaxy S lanserades år 2010 och blev oerhört populär. Den sålde i hela 1 miljon exemplar under de första 45 dagarna som den fanns ute på den amerikanska marknaden. I Samsungs sortiment ingår även serierna Galaxy Note och Galaxy A. I början använde sig Samsung av flera olika operativsystem till sina telefoner, men på senare tid har man gått över till att bara använda sig av Android och Windows Phone. Samsung Galaxy anses idag vara den största konkurrenten till iPhone.

Samsung Galaxy-modeller

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy S22 Ultra

Under början av 2022 släppte Samsung en uppdatering av sin omåttligt populära S-serie, S22-serien. S22-serien bjuder på smartphones för de allra flesta, en för den genomsnittliga användaren, S22, en för den som älskar stora smartphones, S22+, och en för den som vill ha extra allt, S22 Ultra.

Alla modeller har stöd för 5G och Samsungs senaste teknik. Processorn är en Exynos 2200 som ger ultrasnabb prestanda utan lagg. Alla tre modeller har riktigt kraftfulla batterier som hålla hela dagen – och dessutom har stöd för snabbladdning och trådlös laddning. 

S22 Ultra är en modell lite över det vanliga. Om man väljer Ultra för man en S Pen, Samsung digitala penna. S Pen gör Ultra till en kombination av en smartphone, surfplatta och dator. Redigera bilder, klipp videor och gör anteckningar enkelt och smidigt. 

S22 har en skärm på 6,1 tum, S22+ har en skärm på 6,1 tum och S22 Ultra har en gigantisk skärm på 6,8 tum. 

Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ och Galaxy S21 Ultra

2021 släppte Samsung sin S21-serie – en serie med moderna mobiltelefoner med något för de flesta smaker. S21 är en stor satsning mot framtiden och Samsungs nya flaggskeppstelefoner.

I serien ingår standardmodellen Galaxy S21, den större modellen Galaxy S21+ och lyxmodellen Galaxy S21 Ultra. Alla tre modeller har stöd för 5G, ett kraftfullt batteri som laddas snabbt och smart och en vass processor som ger telefonen kraft utöver det vanliga. S21 och S21+ har ett trippelkamerasystem med avancerad AI-teknik som underlättar när man vill ta snygga bilder. Kameran har dessutom 30x zoom vilket gör det möjligt att ta skarpa bilder även på avstånd. 

S21 Ultra är utrustad med vad som bara kan kallas en proffskamera förklädd som en mobiltelefon. De fyra linserna samarbetar och ger skarpa bilder med ett öga för detaljer under alla ljusförhållanden. Med 100x zoom kommer man närmare än någonsin med en Samsung-telefon. S21 Ultra har dessutom stöd för S Pen. Den digitala pennan gör det enkelt att redigera bilder och videor direkt i telefonen. 

S21 har en skärm på 6,2 tum, S21+ har en skärm på 6,7 tum och S21 Ultra har en skärm på 6,9 tum. 

Du kan hitta de senaste priserna på Samsung Galaxy S21-serien här: Samsung Galaxy S21 med abonnemang.

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra och Galaxy S20 FE

Med sina nya flaggskeppstelefoner tar Samsung ett rejält kliv mot en ny generation mobiltelefoner. För att demonstrera detta har man helt enkelt låtit bli att kalla serien Samsung Galaxy S11 utan har istället hoppat direkt från S10 till S20.

Nytt är också att man släpper en värstingmodell av sin flaggskeppstelefon som man kallar Samsung Galaxy S20 Ultra.

De viktigaste nyheterna i telefonerna är:

Du kan hitta de senaste priserna på Samsung Galaxy S20-serien här: Samsung Galaxy S20 med abonnemang.

Samsung Galaxy A

I skuggan av S-serien så finns en av Samsungs största serier. Galaxy A-serien består av budgettelefoner i flera olika prisklasser. Här hittar du billigare telefoner som Galaxy A22 5G och A52s 5G, som mäter sig med Xiaomis och Motorolas billigare modeller. Du hittar även mobilen A53 5G som snuddar på flaggskepsmodellernas egenskaper. Det finns alltså en stor bredd av mobiler i Samsungs Galaxy A-serie, och flera av dessa finns hos olika operatörer och återförsäljare.

Trots att funktionerna och priserna skiljer sig mellan de olika modellerna så finns det fyra aspekter som alltid genomsyrar alla nyare Galaxy A-mobiler:

Samsung Galaxy Z Flip3

galaxy z flip

Samsung Galaxy Z Flip är en mycket innovativ ny telefon som är vikbar. Fördelen med en vikbar telefon är att skärmen blir skyddad och du får ett smidigare format när den är hopvikt. Genom att vinkla den i 90 grader och ställa den på en plan yta kan du enkelt ta en selfie och skapa timelapse-film. I samma position fungerar telefonen lite som en laptop där du får två mindre skärmar där den övre fungerar som bildskärm och den undre kan du skriva på och styra som med en pekplatta.

Telefonen kan fällas upp i flera vinklar från 70 till 110 grader och gångjärnen ska klara att du viker telefonen hundratusentals gånger. Skärmen har videoformatet 21:9 – som tidigare främst har setts på Sonys Xperia-modeller.

Uppfälld är telefonen ultratunn. Hopvikt blir mobilen som en fyrkant som passar perfekt i fickan. På utsidan av den hopvikta telefonen finns ytterligare en liten skräm som visar datum, tid, batteri och notiser.

Vanliga frågor och svar om Samsung med abonnemang

Vilka operatörer säljer Samsung med abonnemang?

De flesta operatörer som erbjuder mobiltelefoner tillsammans med abonnemang säljer modeller från Samsung. Operatörer som säljer Samsung är: Hallon, Halebop, Comviq, Tre, Telia, Telenor, Comhem och Tele2. Välj fritt mellan mobilabonnemang och välj till en telefon från Samsung på avbetalning eller betala telefonen direkt.  

Vilket abonnemang är bäst med Samsung?

Det mobilabonnemang som är bäst med en telefon från Samsung avgörs av hur man vill använda sin mobiltelefon. Om man köper en ny modell från Samsung vill man i de flesta fall kunna surfa mycket – då är ett abonnemang med mycket surf bäst. Hallon har prisvärda abonnemang med mycket surf. Telia, Telenor, Tre och Tele2 har abonnemang med fri surf.

Vilken operatör har den senaste mobilen från Samsung?

allra senaste modellerna från Samsung. Hallon brukar få in de nyaste mobiltelefonerna lite senare än övriga operatörer. I dagsläget erbjuder de Samsung S20 tillsammans med abonnemang. 

Vilket abonnemang med Samsung-mobil är billigast?

Hallon erbjuder i regel de billigaste mobilabonnemangen, men så är inte alltid fallet om man köper en mobiltelefon tillsammans med abonnemanget. Jämför de olika operatörerna för att hitta den som har bäst erbjudande på Samsung just nu. Föregående års modeller säjs ofta till ett lägre pris när de nya modellerna lanseras. 

Vilka Samsung-mobiler säljs med abonnemang? 

Samsung-modeller från de senaste åren kan man köpa hos de flesta operatörer. Samsung S21-serien finns till exempel hos alla operatörer förutom Hallon. S20-serien finns hos Hallon och övriga operatörer. Samsung Galaxy Note20 finns till exempel hos Comviq, Telenor, Tre, Tele2 och Telia.