Mobilabonnemang med Samsung Galaxy

Du som är på jakt efter en ny mobiltelefon har säkerligen uppmärksammat att mobilerna ofta blir billigare om du köper dem tillsammans med ett abonnemang, och att du får större möjligheter att delbetala mobiltelefonen. En telefon och ett abonnemang ska du ändå ha, så då kan du lika gärna teckna ett abonnemang samtidigt som du köper din nya Samsung-mobil, och komma undan lite billigare.

Teckna mobilabonnemang när du köper mobil

Om du behöver både en ny mobiltelefon och ett bra abonnemang så är det oftast billigast att köpa dessa samtidigt. Därför ska vi gå igenom ett antal abonnemang som du kan välja mellan när du köper din nya telefon. Här jämför vi priserna på de senaste modellerna från Samsung. Flaggskeppsmobilerna Galaxy S20, S20 Plus och S20 Ultra samt förra årets storsäljare Galaxy S10 och Galaxy S10 Plus. Tänk på att priserna kan ändras snabbt, så för det absolut senaste priserna bör du dubbelkolla erbjudandet på mobiloperatörens hemsida.

Nedan ger vi exempel på vad det kostar att köpa en mobil och abonnemang. Vi väljer ut några nya telefoner från Samsung så att du ska kunna jämföra de olika abonnemangen. Söker du egentligen efter en annan telefon än en Samsung, då kan du själv gå in på operatörens hemsida och se vad den mobilen kostar tillsammans med ett mobilabonnemang.

Prisexempel Samsung Galaxy S20 med abonnemang från Halebop

Slutsatsen? Du kan få en Samsung S20 för så lite som 200 kronor i månaden, men det kräver dock att du köper till ett abonnemang för 399 kronor i månaden. Totalkostnaden blir då 599 kronor i månaden.

Prisjämförelse Samsung Galaxy S20 med abonnemang från Hallon

Slutsatsen? Priset per månad skiljer sig väldigt lite när man köper hårdvara+abonnemang. Det som ska styra ditt val är nog snarare vilken operatör som du föredrar.

Mer surf eller billigare abonnemang

Som du kan se är den huvudsakliga skillnaden mellan Halebop och Hallon priset på abonnemanget samt vad du får i abonnemanget. Hallon erbjuder betydligt billigare abonnemang medan Halebop:s abonnemang är något dyrare. Täckningen hos Halebop är något bättre (använder Telias nät) och de har nöjdast kunder enligt SKI kundnöjdhetsundersökning. Båda operatörerna har flera abonnemang att välja mellan, och du kan välja om du vill ha lite eller mycket surf. Hallon erbjuder dock betydligt mer surf i sitt största abonnemang jämfört med Halebop. Du kan även jämföra deras erbjudande med de andra operatörernas erbjudande. Surfa in på deras hemsidor och jämför priserna.

Tycker du att det verkar dyrt? Tänk på att detta är en av Samsungs dyraste telefoner. Det finns ett stort utbud av betydligt billigare mobiltelefoner där du hittar både äldre flaggskeppsmodeller från Samsung och deras billigare serie mobiltelefoner som Galaxy A. Fundera över vad du behöver och hur mycket du är beredd att betala, och kolla in det oändliga utbud av mobiltelefoner och abonnemang som finns på marknaden. Du kan till exempel få en helt ny Samsung A51 för under 3 500 kronor, en telefon som håller hög kvalitet och har många av de önskade Samsung-egenskaperna.

Samsungs tidiga år

Samsung electronics grundades 1969 i Sydkorea. De började som tillverkare av hemelektronik som till exempel tv-apparater, tvättmaskiner och miniräknare.1988 lanserade Samsung sin första mobiltelefon, tyvärr utan någon större framgång. 1995 bytte de dock strategi och bestämde sig för att tvätta av stämpeln som det lågprisvarumärket som de sågs som. De ville också utmana storkonkurrenten Sony. För att genomföra detta så satte man en noga genomtänkt 10-årsplan i verket, vilket bland annat innefattade att sponsra stora sportevenemang och göra sig ett namn. Under tiden som följde så utvecklade de komponenter till andra elektronikföretag och satsade på forskning kring nya teknologier, och det var inom det området som Samsung gjorde några stora genombrott. Till exempel så står Samsung bakom det minne som än idag är vanligt i flera elektronikprodukter. 2013 började man också förse Apple med komponenter till deras smartphone iPhone. År 2003 gick Samsung äntligen om Sony och år 2007 blev Samsung världens största tillverkare av mobiltelefoner. Samsung finns även med på Greenpeace lista: Greenpeace guide to greener electronics, en lista över företag som arbetar på att göra sina produkter miljövänligare.

Samsung Galaxy

Samsungs flaggskeppsprodukt Samsung Galaxy S lanserades år 2010 och blev oerhört populär. Den sålde i hela 1 miljon exemplar under de första 45 dagarna som den fanns ute på den amerikanska marknaden. I Samsungs sortiment ingår även serierna Galaxy Note och Galaxy A. I början använde sig Samsung av flera olika operativsystem till sina telefoner, men på senare tid har man gått över till att bara använda sig av Android och Windows Phone. Samsung Galaxy anses idag vara den största konkurrenten till iPhone.

Vilka Samsung mobiler har de olika operatörerna?

Samsung Galaxy med Halebop abonnemang

Du kan givetvis beställa en telefon från Samsung med ett abonnemang från Halebop. Som Halebopkund så ringer du med operatören som hade mest nöjda kunder 2019 och som använder sig av Telias mobilnät med utmärkt täckning. Du väljer själv surfmängd och bindningstid och får allt hemskickat, och du kan välja mellan både Galaxy S-serien, Galaxy A-serien och Note. Billigt, bra och bekvämt!

 • Mobiler: Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy A21S, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy Note20 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus och Samsung S8
 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Surfmängd: 2-60 GB
 • Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader
 • Mobilnät: Telias nät

halebop

 • Sveriges nöjdaste kunder
 • Behåll oanvänd surf
 • Bra täckning över hela Sverige

Läs mer & Beställ


Samsung Galaxy med Comviq abonnemang

Du skaffar dig en ny Samsung med Comviq abonnemang här! Comviq är ett av de bästa valen när man ska skaffa en ny mobil tillsammans med ett abonnemang. Comviq har flera alternativ när det gäller storlek på abonnemang tillsammans med mobiltelefonen. Comviq kännetecknas av bra täckning och bra priser!

 • Mobiler: Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy Note20 Ultra, Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy Z Flip och Samsung Galaxy Fold
 • Mobilabonnemang: Comviq har flera olika abonnemang
 • Data: 5 – 40 GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Mobilnät: Tele2 mobilnät

Comviq

 • Bra alternativ
 • Snabbt mobilnät
 • Bra service

Läs mer & Beställ


Samsung med abonnemang från Hallon

Hallon är förmodligen den mest populära operatören just nu. Du kan köpa nya mobiler hos Hallon och en fräsch telefon från Samsung med ett billigt abonnemang från Hallon är ett bra val. Hallon har alla de senaste telefonerna från Samsung och erbjuder låga priser och generösa surfmängder!

 • Mobiler: Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S20 Plus och Samsung Galaxy S20
 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25, 50 och 100 GB
 • Mobilata: 4-100 GB
 • Bindingstid: 0 månader
 • Mobilnät: Tre mobilnät

Hallon recension

 • Mycket mobildata
 • Fria samtal
 • Bra täckning

Läs mer & Beställ

Samsung Galaxy-modeller

Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ och Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra och Galaxy S20 FE

Med sina nya flaggskeppstelefoner tar Samsung ett rejält kliv mot en ny generation mobiltelefoner. För att demonstrera detta har man helt enkelt låtit bli att kalla serien Samsung Galaxy S11 utan har istället hoppat direkt från S10 till S20.

Nytt är också att man släpper en värstingmodell av sin flaggskeppstelefon som man kallar Samsung Galaxy S20 Ultra.

De viktigaste nyheterna i telefonerna är:

Du kan hitta de senaste priserna på Samsung Galaxy S20-serien här: Samsung Galaxy S20 med abonnemang.

Samsung Galaxy S10

samsung s10

Samsung Galaxy S10 är den senaste flaggskepp telefonen från Samsung och släpptes 2019. Du kan köpa den i tre olika varianter. S10 är standardvarianten och den som anses passa flest. S10+ är en något större variant, med något vassare hårdvara. S10e är en mindre variant som älskas av de med något mindre händer.

Samsung Galaxy A

I skuggan av S-serien så finns en av Samsungs största serier. Galaxy A-serien består av budgettelefoner i flera olika prisklasser. Här hittar du billigare telefoner som Galaxy A20e och A40, som mäter sig med Huaweis och Motorolas billigare modeller. Du hittar även mobilen A80 som snuddar på flaggskepsmodellernas egenskaper. Däremellan så finns modellerna Galaxy A50 och Galax A70. Det finns alltså en stor bredd av mobiler i Samsungs Galaxy A-serie, och flera av dessa finns hos olika operatörer och återförsäljare.

Trots att funktionerna och priserna skiljer sig mellan de olika modellerna så finns det fyra aspekter som alltid genomsyrar alla nyare Galaxy A-mobiler:

Du kan hitta de senaste priserna på Samsung Galaxy A-serien här: Samsung Galaxy A med abonnemang.

Samsung Galaxy S8

samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 är en tidigare flaggskeppsmodell från Samsung. Inga mobiloperatörer säljer längre S8 då den ersatts av nyare modellerna S9 och S10.

Samsung Galaxy S8 var den populära efterföljaren till S7-modellen, och även småsyskon till den större modellen Samsung Galaxy S8 Plus. Designen var endas av glas och metall, och den är helt utan en åtskiljande plastlist mellan skärm och skal. Detta gör telefonen mycket elegant och stilren. Den är även utrustad med en så kallad infinty-skärm av Amoled-typ på 5.8 tum. Det innebär att skärmen sträcker sig över hela mobilen och ger en maximal skärmyta. S8 finns i färgerna coral blue, maple gold, arctic silver, orchid grey och
midnight black.

Operativsystemet i Samsung Galaxy S8 är Android 7.0 Nougat, ett system som gör multitasking enkelt. Det låter dig snabbt växla mellan olika aktiviteter på skärmen och ger dig även möjlighet att köra två olika program bredvid varandra. Telefonen går dessutom mycket snabbt att ladda tack vare det inbyggda 3000 mAh-batteriet. En enda laddning håller länge. Telefonen är även utrustad med en snabbladdningsfunktion.

Det finns även gott om utrymme i denna modell. Minnet är fördelat på 4 GB RAM-minne och hela 64 GB internminne.

Den kraftfulla prestandan som telefonen erbjuder beror på Octa-core-processorn som består av en 2,3 GHz Quad-core-processor och en 1,7 GHz Quad-core-processor.

Något som många brukar intressera sig för är telefonens kamera. Samsung Galaxy S8 är utrustad med två sådana, en huvudkamera på 12 megapixel och en extrakamera på 8 megapixel. Huvudkameran har en så kallad dual pixel-teknik. Det innebär att den fångar in varje pixel två gånger, något som ger extra bra skärpa. Extrakameran, eller den så kallade selfiekameran, låter dig ta snygga selfies även när det är mörkt i rummet. Bländaren är på F17 vilket gör bilderna ljusare.

Du behöver inte vara rädd för att använda denna mobiltelefon i smutsiga och fuktiga miljöer eftersom den är vatten- och dammtålig. Den klarar av att vistas i upp till 1,5 meter djup i hela 30 minuter. I övrigt är säkerheten god då Samsung Galaxy S8 är utrustad med både fingeravtrycks- och ögonavläsare. Det gör att ingen obehörig kan ta sig in i din telefon.

Samsung Galaxy S8 pris – telefonen säljs inte längre via mobiloperatörer. Välj istället S9 eller S10.

Samsung Galaxy Z Flip

galaxy z flip

Samsung är en mycket innovativ ny telefon som är vikbar.
Fördelen med en vikbar telefon är att skärmen blir skyddad och du får ett smidigare format när den är hopvikt. Genom att vinkla den i 90 grader och ställa den på en plan yta kan du enkelt ta en selfie och skapa timelapse-film. I samma position fungerar telefonen lite som en laptop där du får två mindre skärmar där den övre fungerar som bildskärm och den undre kan du skriva på och styra som med en pekplatta.

Telefonen kan fällas upp i flera vinklar från 70 till 110 grader och gångjärnen ska klara att du viker telefonen 200 000 gånger. Skärmen är 6,7 tum uppfälld och med det nya videoformatet 21:9. Uppfälld är telefonen också ultratunn. Hopvikt blir mobilen som en fyrkant med storleken 73,6 x 87,4 x 17,3 mm och den väger 183 gram. När telefonen är hopvikt kan du via en yttre liten skärm på 1,1 tum se datum, tid, batteri och notiser från appar.

Samsung Note20

I Samsungs Galaxy Note20-serie ingår standardmodellen Note20 och den större modellen Note 20 Ultra. Phablet-serien har fokus på stora skärmar och Samsungs elektroniska penna S Pen ingår. Modellerna synkar trådlöst med din dator eller surfplatta vilket gör det enkelt att integrera modellen med ditt elektroniska ekosystem hemma. Den stora skärmen och praktiska S Pen gör det enkelt att använda modellen både till arbetet och underhållning.

Samsung Note20-serien finns hos många operatörer just nu. Note20 kommer i de snygga färgerna brons, grön och grå. Note20 Ultra kommer i färgerna brons, svart och vit.

Samsung Note10

Ytterligare en stor serie från Samsung är dess Phablets med Samsung Note. Arbeta, spela eller skissa med hjälp av den stora skärmen och unika pennan S Pen. Note-serien består av en telefon per år, och den senaste modellen är Note 20, men den tidigare modellen Note 10 är fortfarande populär. Note-serien är till för att öka användningsområdena av mobiltelefonen och är ett kreativt verktyg för arbete och vardag. Telefonerna har alltid kraftfulla processorer, bra batterikapacitet och högklassiga skärmar, och den senaste Note 10 har utrustats med vatten- och kolbaserat kylsystem för att skydda processorn från överhettning.

Du kan se de bästa priserna på Samsung Note med abonnemang här: Samsung Galaxy Note med abonnemang

Samsung Galaxy S9

s9 galaxy

Vill du ha en riktigt bra telefon till ett riktigt bra pris så är det Samsung S9 som du ska sikta in dig på. Det är inte längre den dyraste telefonen Samsung har utan istället har den blivit riktigt billig för att vara en sådan premiumtelefon. Trots att den bara släpptes för ett år sedan kan du nu köpa den till nästan halva priset av vad den kostade då.

Skärmen är fortfarande fantastisk och kameran tar grymma bilder i såväl ljusa som mörka miljöer.  Denna telefonen rekommenderas varmt till dig som vill ha en riktigt bra telefon, men inte vill betala mer än nödvändigt.

Samsung Galaxy S8+

samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8+ var storebror till den mindre modellen Galaxy S8. Plusmodellen har samma eleganta design som sitt mindre syskon, vilket innebär att även den är tillverkad helt i glas och stål. Den har även samma skärm av Amoledtyp, men på denna modell mäter skärmen 6.2 tum. Att skärmen är av infinitymodell innebär att den sträcker sig över hela telefonens framsida vilket ger en maximerad arbetsyta. Mobiltelefonen finns i färgerna midnight black, orchid grey, artic silver, maple gold och coral blue.

Telefonen har operativsystemet Android Nougat 7.0 som låter dig göra flera saker på telefonen samtidigt, och till och med ha igång två program på skärmen bredvid varandra. Prestandan är hög och beror på den avancerade octa-core-processorn som består av en 2,3 GHz Quad-core-processor och en 1,7 GHz Quad-core-processor. Den gör att telefonen reagerar snabbt på dina kommandon.

Den speciella dual pixel-tekniken gör att varje pixel fotograferas två gånger. Detta ger sedan en skarpare och klarare bild. En bländare på F1.7 låter dig ta riktigt ljusa bilder, något som är optimalt när du fotograferar i dåliga ljusförhållanden.

Samsung Galaxy-modeller

Har du koll på de senaste modellerna av Samsung kan du här enkelt hitta information om olika abonnemang hos olika mobiloperatörer. Du hittar också en inledande kort beskrivning om varje Samsungmodell. Alla priser som visas för mobil är en fast månadskostnad för 24 månader. Tänk på att dessa priser som visas och utbud kan ändras snabbt.

Samsung Galaxy S21, S21+ och S21 Ultra

Samsungs S21-serie ger användaren allt den kan önska i en mobiltelefon! Du hittar modellerna hos de flesta återförsäljare.

Comviq

Hos Comviq hittar du alla tre modeller. Välj mellan ett abonnemang med 10 GB surf upp till 100 GB. S21 finns i färgerna grå, lila, vit och rosa. S21+ finns i färgerna svart, silver och lila. S21 Ultra finns i färgerna svart och silver.

Telenor

Telenor har alla tre modeller i S21-serien. Välj ett abonnemang med upp till obegränsad surf. S21 finns i färgerna grå, lila, vit och rosa. S21+ finns i färgerna svart, silver och lila. S21 Ultra finns i färgerna svart och silver.

Tre

Hela S21-serien hittas hos Tre. Hos Tre kan du välja ett abonnemang med upp till obegränsad surf. Perfekt för de nya 5G-telefonerna. S21 finns i färgerna grå, lila, vit och rosa. S21+ finns i färgerna svart, silver och lila. S21 Ultra finns i färgerna svart och silver.

Halebop

Galaxy S21, Galaxy S21+ och Galaxy S21 Ultra finns hos Halebop. Välj ett abonnemang till din nya telefon med surf från 2 GB till 60 GB. S21 finns i färgerna grå, lila, vit och rosa. S21+ finns i färgerna svart, silver och lila. S21 Ultra finns i färgerna svart och silver.

Samsung Galaxy Z Flip

Samsungs vikbara telefon finns i svart och lila, och med 256 gigabyte minne.
Du hittar den i båda färgvarianterna hos Comviq och den svarta modellen hos Telenor.

Comviq

Hos Comviq kan du köpa Galaxy Flip Z i färgerna svart eller lila med 256 gb. Telefonen betalas av under 24 månader och kan köpas med ett abonnemang med mellan 10 och 100 GB surf.

Telenor

Hos Telenor finns Galaxy Flip i färgen svart. Telefonen kostar 670 kronor i månaden, väljs sedan till ett abonnemang.

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra och Galaxy S20 FE

Samsuns senaste Galaxy-serie tar smarttelefonen in i framtiden!

Hos ComviqTre, Hallon och Telenor hittar du din favoritmodell och riktigt schyssta abonnemang. 

Galaxy S20 finns i färgerna Cloud Pink, Cloud Blue och Cosmic Gray och med 128 gb minne.

Galaxy S20+ finns i färgerna Cosmic Gray och Cosmic Gray, med 128 eller 512 gb minne.

Galaxy S20 Ulta finns i färgerna Cosmic Gray och Cosmic Gray, med 128 eller 512 gb minne.

Galaxy S20 FE finns i färgerna Cloud Navy, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Red, Cloud White och Cloud Orange med 128 eller 256 gb minne.

Comviq

Comviq har alla fyra modeller i S20-serien. Med Comviq betalar du av telefonen under 24 månader. Välj ett abonnemang på mellan 10 och 100 GB surf.

Hallon

Hos Hallon hittas S20 och S20 Plus. Telefonerna betalas av under 24 månader. Hallons abonnemang är prispressade med riktigt mycket surf.

Tre

Tre har S20, S20 Plus, S20 Ultra och S20 FE i sitt sortiment. Modellerna finns i flera olika färger. Välj ett abonnemang från Tre och delbetala telefonen under 24 månader.

Telenor

Telenor har alla fyra modeller i sitt sortiment. De erbjuder olika färger på modellerna. Delbetala telefonen och välj ett abonnemang från Telenor med upp till obegränsad surf.

Samsung Galaxy Note20 och Galaxy Note20 Ultra

Samsungs populära phablet finns hos många svenska operatörer. Den stora skärmen och kraftfulla processorn gör modellen till en av de vassaste i sitt slag. Galaxy Note20 har en skärm på 6,7 tum och den större modellen Note20 Ultra har en skärm på hela 6,9 tum. 

Modellerna finns hos svenska operatörer som Halebop, Comviq, Telenor och Tre.

Galaxy Note20 finns i färgerna Mysic Bronze, Mystic Green och Mysic Gray med 256 gb minne.

Galaxy Note20 Ultra finns i färgerna Mystic Bronze, Mystic White och Mystic Black med 256 eller 512 gb minne.

Halebop

Halebop har både modellerna i Note20-serien. Välj själv hur mycket du vill delbetala på mobiltelefonen varje månad. Även det abonnemang du väljer avgör priset på mobiltelefonen. Ett större abonnemang ger en något billigare mobiltelefon.

Comviq

Comviq har både Note20 och Note20 Ultra i sitt sortiment. Välj mellan olika färger och minnesstorlekar. Delbetala under 24 månader tillsammans med ett abonnemang från Comviq.

Telenor

Note20 och Note20 Ultra finns hos Telenor. Dela på surfen med Telenor Familj och få ett bättre pris på ditt abonnemang.

Tre

Hos Tre finns alla modeller i Note20-serien. Välj ett abonnemang från Tre med upp till obegränsad surf.

Samsung Galaxy Note10 256 GB

Samsung Galaxy Note10 har en 6,3 tums skärm som ger dig biokänsla. Det finns fingeravtrycksläsare och fyra kameror. Kameran fram är 10 MP och bak finns en trippelkamera med två kameror på 12 MP där den ena har ett telezoom för närmare fotografering. Den tredje kameran är på 16 MP med ett vidvinkelobjektiv. Mobilen har en kraftfull processor och ett effektivt batteri då den kan hålla i upp till ett dygn på bara en halvtimmes laddning. Modellen har också trådlös laddning och batteridelning.

Tre

Hos Tre kan du välja Samsung Galaxy Note10 i färgen silver. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 300 kronor i månaden.

Samsung Galaxy Note10+ 256 GB

Samsung Galaxy Note10+ har en kraftfull processor och en 6,8 tums skärm med biokänsla. Det finns fingeravtrycksläsare och fyra kameror. Fram finns en kamera på 10 MP och bak hittar du en trippelkamera med två kameror på 12 MP där en är bra för nära fotografering med en telezoom. Den tredje kameran har ett vidvinkelobjektiv och är på 16 MP. Batteriet kan snabbladdas och det finns trådlös laddning och batteridelning samt att mobilen har en bra batterieffekt. Genom en halvtimmes laddning kan batteriet hålla i ett dygn.

Denna modell går just endast att köpa hos Telenor bland de svenska operatörerna.

Telenor

Telenor har Samsung Galaxy Note10+ i färgerna aura black och aura glow. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 520 kronor i månaden. Du kan få bättre pris på abonnemanget med Telenor Familj, en tjänst där du kan dela surf.

Just nu kan du få en smartklocka på köpet om du köper en Note10 Plus med Telenor. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Samsung Galaxy S10 128 GB

Samsung Galaxy S10 har en infinityskärm på 6,1 tum som ger dig biokänsla. Modellen har fingeravtrycksläsare och riktigt bra prestanda och hela fyra kameror. Kameran fram är 10 MP och bak finns tre kameror en på 12 MP, den andra också på 12 MP med ett teleobjektiv för nära fotografering samt den tredje på 16 MP med ett vidvinkelobjektiv. Batteriet räcker i 24 timmar och det finns trådlös laddning med batteridelning.

Den här modellen finns fortfarande hos många svenska operatörer. Den är många gånger ett billigare, men fortfarande riktigt bra, alternativ jämfört med den nyare modellen S20.

Hallon

Hallon erbjuder Samsung Galaxy S10 i färgen svart. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 410 kronor i månaden. Är du student, under 18 år eller 55+ så kan du välja billigare abonnemang.

Halebop

Hos Halebop kan du välja denna modell i färgerna svart och vit. Hos Halebop skiftar priset för mobilen beroende på vilket abonnemang du väljer och på hur lång bindningstid du vill ha. Det går att jämföra priset med andra operatörer utifrån mängden data på abonnemanget

Telenor 

Med Telenor kan du välja modellen i färgerna vit eller vit. Denna Samsung kostar 350 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang. 

Tele2

Tele2 har i sitt utbud modellen i färgerna blå, svart eller vit. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 270 kronor i månaden om du väljer en avbetalning på 24 månader. Du kan själv välja om du vill betala mobilen direkt eller under 24, 12 eller 6 månader. Det är billigast att välja 24 månader. Med tjänsten Telenor Familj med delning av surf kan du få ett bättre pris på abonnemanget. 

Tre

Hos Tre kan du välja modellen i färgen svart. Denna Samsung kostar 100 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang med avbetalning på 24 månader. 

Samsung Galaxy modeller

Samsung Galaxy S10 Plus med 128 GB 

Samsung Galaxy S10 Plus har en skärm på 6,4 tum som ger dig biokänsla och mycket bra prestanda. Du får med denna modell så mycket som fem kameror. Två kameror fram där en är 10 MP och den andra på 8 MP med ett vidvinkelobjektiv. Bak på mobilen finns tre kameror en på 12 MP, ytterligare en på 12 MP med ett teleobjektiv för att kunna fotografera på nära håll samt en tredje på 16 MP med ett vidvinkelobjektiv. Modellen har också fingeravtrycksläsare, trådlös laddning med batteridelning och batteriet räcker i 24 timmar.

Telenor

Med Telenor kan du välja denna Samsung i färgen vit. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 320 kronor i månaden. Du kan få bättre pris på abonnemanget med Telenor Familj, en tjänst där du kan dela surf.

Tele2

Hos Tele2 kan du välja denna modell i färgerna blå, svart, vit och blank svart. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 312 kronor i månaden. 

Tre

Med Tre kan du välja modellen i färgerna i vit och svart. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 250 kronor i månaden. 

Samsung Galaxy S10e 128 GB

Samsung Galaxy S10e har en skärm på 5,8 tum som är något mindre än den vanliga S10 och S10 Plus. Det finns tre kameror på denna modell med en 10 MP kamera fram och bak en 12 MP samt en 16 MP med ett vidvinkelobjektiv. Batteriet räcker i 24 timmar och den har trådlös laddning med batteridelning samt fingeravtrycksläsare.

Hallon

Hallon har i sitt utbud Samsung Galaxy S10e i färgen vit. Denna Samsung kostar 350 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang. Du hittar billigare abonnemang om du är under 18 år, student eller 55+. 

Telenor

Med Telenor kan du välja Samsung Galaxy S10e i färgen grön. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 300 kronor i månaden. Med tjänsten Telenor Familj där du kan dela surf kan du få ett billigare abonnemang.

Samsung Galaxy A80 128 GB

Samsung Galaxy A80 har vassare kameror än de olika S10 varianterna. Denna modell har fyra kameror. Två kameror fram där en är på 48 MP och den andra är en vridbar kamera på 8 MP. De två kamerorna bak är en på 48 MP och en på 8 MP. Denna modell har ingen trådlös laddning men den har en fingeravtrycksläsare.

Denna modell går just nu inte att köpa hos någon svensk operatör.

Vanliga frågor och svar om Samsung med abonnemang

Vilka operatörer säljer Samsung med abonnemang?

De flesta operatörer som erbjuder mobiltelefoner tillsammans med abonnemang säljer modeller från Samsung. Operatörer som säljer Samsung är: Hallon, Halebop, Comviq, Tre, Telia, Telenor, Comhem och Tele2. Välj fritt mellan mobilabonnemang och välj till en telefon från Samsung på avbetalning eller betala telefonen direkt.  

Vilket abonnemang är bäst med Samsung?

Det mobilabonnemang som är bäst med en telefon från Samsung avgörs av hur man vill använda sin mobiltelefon. Om man köper en ny modell från Samsung vill man i de flesta fall kunna surfa mycket – då är ett abonnemang med mycket surf bäst. Hallon har prisvärda abonnemang med mycket surf. Telia, Telenor, Tre och Tele2 har abonnemang med fri surf. 

Vilken operatör har den senaste mobilen från Samsung?

Samsung S21 och S21 Ultra från hos Halebop, Comviq, Telia, Telenor, Tele2 och Tre. Dessa operatörer brukar ha de allra senaste modellerna från Samsung. Hallon brukar få in de nyaste mobiltelefonerna lite senare än övriga operatörer. I dagsläget erbjuder de Samsung S20 tillsammans med abonnemang. 

Vilket abonnemang med Samsung-mobil är billigast?

Hallon erbjuder i regel de billigaste mobilabonnemangen, men så är inte alltid fallet om man köper en mobiltelefon tillsammans med abonnemanget. Jämför de olika operatörerna för att hitta den som har bäst erbjudande på Samsung just nu. Föregående års modeller säjs ofta till ett lägre pris när de nya modellerna lanseras. 

Vilka Samsung-mobiler säljs med abonnemang? 

Samsung-modeller från de senaste åren kan man köpa hos de flesta operatörer. Samsung S21-serien finns till exempel hos alla operatörer förutom Hallon. S20-serien finns hos Hallon och övriga operatörer. Samsung Galaxy Note20 finns till exempel hos Comviq, Telenor, Tre, Tele2 och Telia.