Tre Abonnemang

✓ Sveriges tredje största mobiloperatör
✓ Tre äger sitt eget mobilnät
✓ Mobilnätet täcker idag hela 99 % av den svenska befolkningen
 

Tre mobiloperatör

Tre (eller 3) är för närvarande Sveriges tredje största mobiloperatör och de växer ständigt. Tre har funnits i branschen i mer än 10 år och är en väletablerad operatör. De har dessutom Sveriges största 3G-nät som sägs täcka hela 99 % av den svenska befolkningen, och de fortsätter att bygga ut sitt mobilnät. Idag har de täckning i upp till 5G-nätet. Deras nät delas med andra operatörer, så som Hallon och Chilimobil.

Tre har flertalet gånger visat sig vara bäst i test vid olika hastighetsmätningar och de har onekligen en av de snabbaste hastigheterna bland mobiloperatörerna på marknaden. Tre är klart värt att testa – snabbt nät och bra service!

Surf

Minst2GB
2 GB+ 100 GB+

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Loading...

  3 abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-07-22
  5 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  199 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU 5 GB
  Surfhastighet Upp till 1000 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tre
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 199 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 2388 kr
  20 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  299 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU 20 GB
  Surfhastighet Upp till 1000 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tre
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 299 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 3588 kr
  Fri GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  429 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU 60 GB
  Surfhastighet Upp till 1000 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tre
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 429 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 5148 kr

  Prisvärda mobilabonnemang

  Tre erbjuder prisvärda mobilabonnemang och mobila bredband. Datatrafik är något som Tre länge har fokuserat på och man har uppgraderat sitt mobilnät så att det kan hantera stora mängder datatrafik. Tre erbjuder därför mycket surfmängd i sina abonnemang. Du har självklart fria samtal och SMS inom Sverige. Deras abonnemang är prisvärda och erbjuder bra täckning eftersom de sedan start har satsat på att vara en operatör för framtiden, och med det menas bra täckning och ett riktigt snabbt nät.

  Mobila bredband

  Tre har många alternativ för dig som söker mobilt bredband. Till exempel så har de flexibla mobila bredband där man endast betalar för surfen man använder, och traditionella mobila bredband med upp till obegränsad surf. Med Tre kan du få allt från en enstaka GB till obegränsad surf under en hel månad.

  Tre är kända för sitt snabba nät och du surfar snabbt med 5G-nätet, och de erbjuder detta till ett bra pris.

   

  täckningskarta treBra täckning med stort mobilnät

  Det mobila nätverket från Tre är ständigt växande och byggs ut på landsbyggden, vilket är gynnsamt för en stor del av befolkningen som nu tack vare detta kan nyttja deras tjänster. Nätet tillåter idag en hastighet på upp till 1000 Mbit/s om man använder 5G+-nätet. 

   


  Tre och kundtjänst

  Utöver dessa otroliga hastigheter så har Tre också en bra och välutvecklad kundservice och kundtjänst som assisterar kunderna. På hemsidan har de information för nya kunder samt teknisk support och kundservice. Vill du kontakta kundservicen kan du ringa, chatta eller på egen hand leta efter svaret på deras gedigna ”frågor och svar” sida eller i deras forum 3Community.

  Mobiltelefoner och surfplattor

  Tre säljer även smartphones, både i samband med erbjudanden och kampanjer, men även i vanliga sammanhang när du som är ny kund tecknar ett abonnemang. Tre säljer även tillbehör, surfplattor, routrar och mycket mer. Det är vanligt att mobiltelefoner, surfplattor, hemtelefoni och dylikt säljs tillsammans med ett nytecknat abonnemang. Du väljer själv om du vill få med hårdvaran när du köper ett abonnemang eller inte. Tre har de senaste mobiltelefonerna och surfplattorna från Samsung och Apple, men du kan även hitta lite äldre och billigare telefoner eller telefoner från andra märken.

  Tre utomlands

  Med Tre kan du surfa och ringa inom EU/EES till samma kostnad som inom Sverige. Mobilabonnemangen inkluderar surf som du kan använda inom hela EU/EES med ett tak på 60 GB. Deras abonnemang på mobilt bredband kan du i de flesta fall använda fritt i EU.

   

  Fördelar Tre

  • Snabbt mobilnät
  • Stort sortiment
  • Mobilabonnemang, mobilt bredband och kontantkort
  • Stora surfmängder
  • Upp till 60 GB fri surf inom EU/EES
  • Köp till surfplattor, mobiltelefoner samt router
  • Upp till obegränsad surf per månad

  3global – Ring billigt till utlandet

  Tre har en tjänst som gör att du kan ringa billigare till utlandet. Tjänsten ”3Global” gör att du för 29 kronor i månaden enkelt kan ringa till utlandet för upp till 98 % lägre priser än normalt. Detta är perfekt för alla som har behov av att kunna ringa mobiler och hemtelefoner utomlands, eller som vill kunna ta emot samtal från utlandet utan att behöva betala orimliga minutpriser.

  Tre för företag

  Tre riktar sig främst till privatpersoner, men de har även börjat tillhanda lösningar för företag. Utöver mobiltelefoni så kan du hitta tjänster inom mobila växlar, betallösningar, IP-telefoni, och många andra lösningar. Du kan enkelt boka en rådgivning hos Tre för att se vad som skulle passa just ditt företag.

  Vanliga frågor och svar om Tre

  Hur är täckningen med Tre?

  Tre har mycket bra täckning i tätbefolkade områden och främst i södra delen av Sverige. Det kan vara en god idé att kontrollera operatörens täckningskarta för att se hur täckningen är i just ditt område innan du beställer ett abonnemang.

  Har Tre mobilt bredband?

  Ja, Tre erbjuder även mobilt bredband och de har många alternativ att välja mellan. Du kan teckna bredband med olika surfmängder – upp till obegränsad.

  Vad finns det för lågprisoperatörer i Tre nät?

  Bland lågprisoperatörerna som delar nät med Tre finns Hallon och Chilimobil.

  Hur är kundtjänsten hos Tre?

  Operatören har en bra kundservice och mycket går också att lösa själv genom en mycket informativ hemsida med gott om frågor och svar, forum, teknisk support och kundservice. Kundtjänst går att kontakta genom chatt eller telefon.

  Har Tre obegränsad surf på sina abonnemang?

  Ja, de erbjuder abonnemang med obegränsad surf inom Sverige. För surf inom EU kan man använda upp till 60 GB av den obegränsade surfen per månad.

  Generellt:

  • Spara Surf : ⨉ Nej
  • Surfa inom EU : ✓ Ja
  • Surfhastighet : 7-1000 Mbit/s
  • Mobilnät : Tre
  • Telefonsupport : ✓ Ja
  • 5G : ✓ Ja

  Täckningskarta Tre (3)

  Tre:s täckningskarta visar att man har god täckning i tätbefolkade områden. Tre har sitt eget GSM-, 3G-, 4G och 5G-nät. Dessutom har man uppgraderat till 5G+ flesta storstäder, vilket ger betydligt snabbare surfhastigheter.


  Kontaktinformation

  Hemsida:
  Telefonnummer:

  0735 300 400

  Adress:

  Entretorget 5 Box 7012 Stockholm, 121 07 Sweden

  Org no:

  556593-4899