Tre mobilöperatör

✓ Sveriges tredje största mobiloperatör

✓ Tre äger sitt eget mobilnät

✓ Mobilnätet täcker idag hela 99 % av den svenska befolkningen

Tre mobiloperatör

4 stars

 

Tre (eller 3) är för närvarande Sveriges tredje största mobiloperatör och de växer ständigt. Tre har funnits i branschen i mer än 10 år och är en väletablerad operatör. De har dessutom Sveriges största 3G-nät som sägs täcka hela 99 % av den svenska befolkningen, och de fortsätter att bygga ut sitt mobilnät. Deras nät delas med andra operatörer, så som Hallon.

Tre har flertalet gånger visat sig vara bäst i test vid olika hastighetsmätningar och de har onekligen en av de snabbaste hastigheterna bland mobiloperatörerna på marknaden. Tre är klart värt att testa – snabbt nät och bra service!

 

täckningskarta tre

Täckningskarta Tre (3)

Tre:s täckningskarta visar att man har god täckning i tätbefolkade områden. Tre har sitt eget GSM-, 3G- och 4G-nät. Dessutom har man uppgraderat till 4G+ i de flesta storstäder, vilket ger betydligt snabbare surfhastigheter.

 

 

 

Prisvärda mobilabonnemang

Tre erbjuder prisvärda mobilabonnemang och mobila bredband. Datatrafik är något som Tre länge har fokuserat på och man har uppgraderat sitt mobilnät så att det kan hantera stora mängder datatrafik. Tre erbjuder därför mycket surfmängd i sina abonnemang. Du har självklart fria samtal och SMS inom Sverige. Deras abonnemang är prisvärda och erbjuder bra täckning eftersom de sedan start har satsat på att vara en operatör för framtiden, och med det menas bra täckning och ett riktigt snabbt nät.

Mobila bredband

Tre har många alternativ för dig som söker mobilt bredband. Till exempel så har de surf på kontantkort och mobilt bredband på abonnemang. Med Tre kan du få allt från en enstaka GB som är giltig under en dag till obegränsad surf under en hel månad. Tre har flera olika alternativ för både kontantkort och abonnemang så att alla kan hitta vad de behöver. Tre är kända för sitt snabba nät och du surfar snabbt med 64 Mbit/s, och de erbjuder detta till ett bra pris.

Bra täckning med stort mobilnät

Det mobila nätverket är ständigt växande och byggs ut på landsbyggden, vilket är gynnsamt för en stor del av befolkningen som nu tack vare detta kan nyttja deras tjänster. Nätet tillåter idag en hastighet på upp till 64 Mbit/s vid nedladdning och 9 Mbit/s vid uppladdning, trots att vissa tester har indikerat hastigheter upp emot 80 respektive 25 Mbit/s.

 


 

Operatörer i Tres mobilnät

Hallon

✓ Sveriges mest prisvärda operatör!

✓ Sveriges tredje största mobiloperatör

✓ Tre äger sitt eget mobilnät

✓ Mobilnätet täcker idag hela 99 % av den svenska befolkningen


Tre och kundtjänst

Utöver dessa otroliga hastigheter så har Tre också en bra och välutvecklad kundservice och kundtjänst som assisterar kunderna. På hemsidan har de information för nya kunder samt teknisk support och kundservice. Vill du kontakta kundservicen kan du ringa, chatta eller på egen hand leta efter svaret på deras gedigna ”frågor och svar” sida eller i deras forum 3Community.

Mobiltelefoner och surfplattor

Tre säljer även smartphones, både i samband med erbjudanden och kampanjer, men även i vanliga sammanhang när du som är ny kund tecknar ett abonnemang. Tre säljer även tillbehör, surfplattor, routrar och mycket mer. Det är vanligt att mobiltelefoner, surfplattor, hemtelefoni och dylikt säljs tillsammans med ett nytecknat abonnemang. Du väljer själv om du vill få med hårdvaran när du köper ett abonnemang eller inte. Tre har de senaste mobiltelefonerna och surfplattorna från Samsung och Apple, men du kan även hitta lite äldre och billigare telefoner eller telefoner från andra märken.

Med Tre kan du surfa och ringa inom EU/EES till samma kostnad som inom Sverige. Mobilabonnemangen inkluderar surf som du kan använda inom hela EU/EES. Deras abonnemang på mobilt bredband kan du i de flesta fall använda fritt i EU.

 

Fördelar Tre

  • Snabbt mobilnät
  • Stort sortiment
  • Mobilabonnemang, mobilt bredband och kontantkort
  • Stora surfmängder
  • Upp till 60 GB fri surf inom EU/EES
  • Köp till surfplattor, mobiltelefoner samt router
  • Upp till obegränsad surf per månad

 

3global – Ring billigt till utlandet

Tre har en tjänst som gör att du kan ringa billigare till utlandet. Tjänsten ”3Global” gör att du för 29 kronor i månaden enkelt kan ringa till utlandet för upp till 98 % lägre priser än normalt. Detta är perfekt för alla som har behov av att kunna ringa mobiler och hemtelefoner utomlands, eller som vill kunna ta emot samtal från utlandet utan att behöva betala orimliga minutpriser.

 

Tre för företag

Tre riktar sig främst till privatpersoner, men de har även börjat tillhanda lösningar för företag. Utöver mobiltelefoni så kan du hitta tjänster inom mobila växlar, betallösningar, IP-telefoni, och många andra lösningar. Du kan enkelt boka en rådgivning hos Tre för att se vad som skulle passa just ditt företag.

 

Tre Företagsabonnemang

 

✓ Surfa och ring som hemma i 80 länder

✓ Obegränsat surf 249kr/mån

✓ Ingen bindningstid