Hallon

 

✓ Sveriges mest prisvärda operatör!

✓ 75% rabatt i 3 mån!

✓ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

Hallon mobiloperatör

5 stars

 

Hallon är en av de billigaste lågprisoperatörerna på mobilmarknaden. Trots det så får Hallons användare använda sig av samma nät som Tre. Detta eftersom Hallon är ett systerbolag till Tre och är en motsvarighet till Telenors Vimla och Telias Halebop. Hallon har varken bindningstid eller uppsägningstid, och inte heller några dolda startavgifter. Hallon har dessutom valt att slopa faktura-avgifter genom att erbjuda abonnemang i prenumerationsform eller som kontantkort.

Hallon har en form av abonnemang som ger fria samtal, SMS och MMS – och till det väljer man önskad surfmängd. Det är både enkelt och billigt! Är du under 18 år, över 55 år eller studerar så får du ytterligare rabatt eller extra surfmängd. Det billigaste abonnemanget kostar 99 kronor i månaden och ger högsta 4G-hastighet upp till 4 GB. Skulle surfmängden ta slut så kan man köpa till extra surf. Om du hellre vill bestämma själv när pengarna ska dras, då kan du välja mellan deras olika kontantkort. Utöver mobilabonnemang och kontantkort så erbjuder Hallon även studentabonnemang, mobiltelefoni och mobilt bredband.

 

Hallon täckning & service

Hallon använder sig av samma nät som Tre eftersom de är ett systerbolag. Det innebär att de kan hålla en god hastighet och täcka nästan 99 % av landet. Däremot så har Hallon en kundservice som är ganska begränsad. Detta är dock inte ovanligt för lågprisalternativ eftersom de då kan erbjuda sina tjänster billigare just eftersom de sparar in på bland annat kundtjänst. Dock finns en hel del hjälp att få via hemsidans egen kundservice och deras ”kontakta oss”-sektion. Kort sagt så är Hallon en operatör som fokuserar på att erbjuda mycket surf och samtal till ett väldigt lågt pris.

På Hallons hemsida skriver de själva att deras specialitet är följande: ”Vi gör det enkelt – ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, inga fakturor, fast pris, ingen aktiveringsavgift, ingen avgift för startpaket, ingen faktureringsavgift, ingen kreditkoll, inget finstilt, samma låga priser för kontantkort som för abonnemang, billiga.” Detta är en bra presentation av deras abonnemang och de håller vad de lovar på varje punkt. Om du har betalningsanmärkningar så kan du ändå skaffa ett mobilabonnemang hos Hallon. Många som väljer att gå över till Hallon gör det oftast för att de kan spara en rejäl slant på mobilkostnaden jämfört med deras nuvarande abonnemang.

hallon företag

Hallon Företagsabonnemang

Hallon har lanserat företagsabonnemang som bryter ny mark. Traditionellt sätt så har företagsabonnemang varit förknippat med höga priser där man inte fått så mycket för pengarna. Det har Hallon ändrat på. De erbjuder företagsabonnemang som är lika prisvärda och fullspäckade av surf, samtal och SMS som deras abonnemang för privatpersoner är. Perfekt för dig som företagare!

Surfmängder

Hallon erbjuder abonnemang med flera olika surfmängder. De har abonnemang gör den som surfar mycket och för den som surfar lite mindre. Det alla abonnemang hos Hallon har gemensamt är det låga priset och de förmånliga villkoren. 

 

Hallon erbjuder

  • Kan du använda Hallon gratis inom EU/ESS? Ja, du kan använda alla mobilabonnemang fritt inom EU och får surfa fritt upp till 15 GB inom EU/ESS.
  • Hallon har alltid bra erbjudanden!
  • Vad sägs om att prova ett abonnemang till ett nedsatt pris de första månaderna?
  • Vad sägs om att spara all oanvänd surf och nyttja den när du behöver den?
  • Med Hallon är allt det möjligt!
  • Vi rekommenderar Hallon till de som för ett lågt pris vill ha mycket innehåll i sitt mobilabonnemang.
Hallon

✓ Sveriges mest prisvärda operatör!

✓ 75% rabatt i 3 mån!

✓ Ingen uppsägnings- eller bindningstid