HallonHallon mobiloperatör

Hallon, som är en av de billigaste lågprisoperatörerna, ägs av Tre och är en motsvarighet till Telenors Vimla och Telias Halebop. Naturligtvis så har inte heller Hallon varken någon bindningstid eller uppsägningstid, inte heller några dolda startavgifter. Hallon har dessutom valt att slopa faktura-avgifter genom att erbjuda abonnemang i prenumerationsform eller som kontantkort. Hallon har alltså ett abonnemang – och till det väljer man en surfmängd. Enkelt och billigt! Är du under 18 år, över 55 år eller studerar får du ytterligare rabatt eller extra surfmängd. Det billigaste abonnemanget kostar 99 kronor i månaden och ger högsta 4G hastighet upp till 6 GB. Skulle surfmängden ta slut kan man köpa till extra. Vill du själv bestämma när pengarna dras, kan du välja mellan olika kontantkort. Utöver mobilabonnemang och kontantkort så erbjuder Hallon även studentabonnemang, mobiltelefoni och mobila bredband.

Hallon täckning & service

Hallon använder sig av samma nät som Tre eftersom de är systerbolag, vilket innebär att de kan hålla en god hastighet och kan täcka nästan 99% utav landet. Hallon har däremot en kundservice som är ganska begränsad. Detta är dock inte ovanligt för lågprisalternativ eftersom de kan erbjuda sina tjänster billigare just eftersom de sparat in på bland annat kundtjänst. Dock finns en hel del hjälp att få via hemsidans egen kundservice och deras ”kontakta oss”-sektion. Kort sagt så är Hallon en operatör som fokuserar på att erbjuda mycket surf och samtal till ett lågt pris.

På Hallons hemsida skriver de själva att deras specialitet är följande: ”Vi gör det enkelt – ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, inga fakturor, fast pris, ingen aktiveringsavgift, ingen avgift för startpaket, ingen faktureringsavgift, ingen kreditkoll, inget finstilt, samma låga priser för kontantkort som för abonnemang, billiga.” Detta är en bra presentation av deras abonnemang, de håller vad de lovar på varje punkt. Hallon fungerar för dig med betalningsanmärkning som vill ha ett mobilabonnemang. Många som går över till Hallon gör det ofta för att de kan spara en bra slant på det i jämförelse med de abonnemang de redan har.

 

 

Surfmängder

Kan du använda Hallon gratis inom EU/ESS? Ja du kan använda alla mobilabonnemang fritt inom EU upp till 10 GB surf.

Hallon har ofta bra erbjudande. Du får ofta halva priset de första månaderna som ny kund. Dessutom får du 25 GB extra data. Outnyttjad data sparas automatiskt och du kan använda den i framtiden.

Hallon företagsabonnemang

Hallon har lanserat företagsabonnemang som bryter ny mark. Tradionellt har företagsabonnemang varit förknippat med höga priser och lite innehåll. Det har Hallon ändrat på. De erbjuder företagsabonnemang som är lika prisvärda och fullspäckade av surf, samtal och SMS som deras abonnemang för privatpersoner. Perfekt för dig som företagare!

Vi rekommenderar Hallon till de som vill ha mycket innehåll i sitt mobilabonnemang till ett lågt pris.

hallon logotyp

Hallons erbjudande just nu

  • Halva priset på alla abonnemang i 3 eller 4 månader!
  • Alltid fria samtal & SMS
  • Mellan 4-100 GB surf per månad ingår
  • Spara oanvänd surf
  • 25 GB extra surf ingår just nu!

 Till Hallons erbjudande!