Chilimobil

Bäst på Fri Surf!
Upp till 25 GB EU/EES roaming
Viaplay Film & Serier ingår kostnadsfritt i 2 månader
Chilimobil – smidig mobiloperatör med fokus på surf

Chilimobil är en mobiloperatör med fokus på smidiga villkor, enkla lösningar, prisvärda abonnemang – och mycket surf. De vill helt enkelt erbjuda ett riktigt bra och prisvärt abonnemang för den som tycker om att använda sin mobil till att surfa – gärna utan begränsningar.

Surf

Minst2GB
2 GB+ 100 GB+

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Loading...

  1 abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-02-25
  Fri GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  299 kr/mån

  349 kr/mån
  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja (25 GB)
  Surfhastighet 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tre
  Kundsupport Ja
  4G+ Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-2 299 kr/mån
  Mån 3-12 349 kr/mån
  Totalpris år 1 4088 kr

  I Chilimobils mobilabonnemang ingår allt – samtal, mms och sms. Surf ingår såklart också, men den kan vara begränsad beroende på vilket abonnemang du väljer. För att göra livet så enkelt som möjligt för sina kunder har Chilimobil valt att skippa bindningstider och uppsägningstider.

  Chilimobil erbjuder alltid fria samtal och sms

  Chilimobil vill göra det så enkelt som möjligt för sina kunder. En del av den satsningen är att erbjuda ett obegränsat antal samtal och sms i alla sina abonnemang. Om man har Chilimobil ska man inte behöva tänka på hur många samtalsminuter man har kvar, hur länge man har pratat med någon i telefon eller om det kommer att kosta extra att skicka iväg det där sms:et. Med Chilimobils abonnemang behöver man inte ens tänka på hur man surfar, eftersom alla abonnemang dessutom innehåller fri surf. 

  Med ett fokus på surf – Chilimobil

  Chilimobil vill att alla ska kunna surfa med frihet och utan begränsningar. Det snabba mobilnätet från Tre bidrar förstås till detta men även Chilimobils generösa abonnemang. Nästan alla standard-abonnemang hos Chili kommer nämligen med en helt obegränsad surfmängd. Med dessa abonnemang behöver man alltså varken tänka på samtalsminuter, antal sms eller hur mycket man surfar – total frihet. 

  Hur skiljer sig abonnemangen åt då? Jo, Chili erbjuder olika maxhastigheter på surfen i de olika abonnemangen. De billigare abonnemangen har en begränsad maxhastighet, mellanabonnemangen är lite snabbare och de största abonnemangen har full fart. Hos Chilimobil väljer man alltså surfhastighet istället för surfmängd – nytänkande och innovativt.

  Om man ändå är sugen på ett abonnemang med surfpott erbjuder Chilimobil även detta. De har nämligen ett abonnemang med 100 GB surf, fria samtal och fria sms. 

  Det räcker inte för Chilimobil att erbjuda generösa surfmängder inom Sverige, de gör det även enkelt för dig som är ute och reser att surfa. Med abonnemangen med begränsad hastighet får man ta med sig 8 GB inom EU/ESS, men för abonnemanget med fri surf i full fart får man ta med sig hela 25 GB.

  Service och kundtjänst

  Om man behöver hjälp eller support så erbjuder Chilimobil flera olika lösningar. På deras hemsida hittar man svar på de vanligaste frågorna – både för dig som är nyfiken på Chilimobil och för dig som redan är kund. 

  Vill man ha personlig hjälp kan man kontakta Chilimobil över chatt och messenger på vardagar, och via meddelande och mail. Om man skickar ett meddelande eller mejl får man svar inom 24 timmar. 

  Abonnemang kan enkelt hanteras via MittChili, Chilimobils egen portal och app. Där kan man till exempel kontrollera hur mycket surf man har kvar och aktivera och avaktivera tjänster som betal- och utlandssamtal. 

  Fördelar med Chilimobil

  • Ingen bindningstid – byt surfhastighet och abonnemang när du vill
  • Alltid fria surf, fria samtal, sms och mms – i varenda abonnemang
  • Ta med dig mycket surf om du reser inom EU/ESS
  • Surfa och ring i Tres mobilnät
  • Surfa obegränsat – med alla fri surf-abonnemang
  • Hantera ditt abonnemang enkelt och praktiskt via MittChili
  • Flytta ditt gamla mobilnummer till Chili – snabbt och enkelt
  • Beställ ett simkort – få det i din brevlådas på ett par dagar
  • Beställ ett abonnemang – får Viaplay gratis i ett par månader

  Chilimobil – bredband

  Chilimobil är operatören för den som älskar att surfa – de erbjuder därför även mobila bredband. Precis som deras mobilabonnemang så har deras bredband ingen bindningstid och det går bra att byta abonnemang och surfhastighet när man vill. 

  Chilimobil erbjuder inte bara mobilabonnemang med fri surf, utan även mobilt bredband med fri surf. Med fri surf behöver man aldrig sitta och räkna hur mycket data som kommer att gå åt om man streamar den där filmen eller ser ett avsnitt till på den där tv-serien – det ger total frihet. 

  Precis som mobilabonnemangen så väljer man surfhastighet på bredbandet istället för mängd data. Det påminner alltså om ett fast bredbandsabonnemang, men man kan ta med det vart man vill. 

  De mobila bredband som Chilimobil erbjuder fungerar inte utomlands – man kan alltså bara surfa med Chilimobil om man befinner sig hemma i Sverige. 

  Fördelar med Chilimobil bredband

  • Fri surf i alla abonnemang – surfa var du vill och hur mycket du vill
  • Ingen bindingstid – byt abonnemang och surfmängd när du vill
  • Surfa i Tres prisvinnande och snabba nät
  • Viaplay ingår i abonnemanget under de första månaderna
  • Snabb leverans och installation – stoppa bara in simkortet från Chilimobil i din surfplatta, router, dator eller annan enhet

  Vanliga frågor och svar om Chilimobil

  Varför ska jag välja Chilimobil?

  Chilimobil är en av de få virtuella operatörer som erbjuder abonnemang med helt fri surf. Dessutom gör de det till ett mycket bra pris. De har också en bra kundtjänst och använder sig av Tre:s stabila nät.

  Har Chilimobil bindningstid?

  Nej, Chilimobil har tagit bort bindningstider då de tycker att det ska vara enkelt att säga upp abonnemanget om du av en eller annan anledning inte skulle vara nöjd.

  Vilket nät använder Chilimobil?

  Chilimobil använder sig av Tre:s nät. Det betyder att du får samma uppkoppling som med ett Tre-abonnemang eller ett Hallon-abonnemang.

  Har Chilimobil 5G-abonnemang?

  Ja, om man väljer ett abonnemang med full fart får man tillgång till Tres 5G-nät. Full fart i 5G finns både bland Chilimobils mobilabonnemang och abonnemang för mobilt bredband.

  Vilka äger Chilimobil?

  I motsats till många andra virtuella operatörer ägs Chilimobil inte av någon av de större operatörerna utan är fristående. De hyr dock in sig i Tre:s nät.

  Hur fungerar fri surf hos Chilimobil?

  Chilimobil har fri surf, men med begränsade hastigheter. Det största abonnemanget har full fart på surfen, men de mindre abonnemangen har en begränsad maxhastighet.

  Generellt:

  • Spara Surf : ⨉ Nej
  • Surfa inom EU : ✓ Ja
  • Surfhastighet : 1-100 Mbit/s
  • Mobilnät : Tre
  • Telefonsupport : ⨉ Nej
  • 5G : ✓ Ja

  Snabb uppkoppling - med Tres mobilnät

  Precis som de flesta andra lågprisoperatörer så använder sig Chilimobil av ett mobilnät som tillhör någon av de större operatörerna. I Chilimobils fall handlar det om Tres nät. Tre har en god täckning över stora delar av Sverige, och erbjuder ett riktigt snabbt nät. Tres nät har dessutom fått högsta betyg av Tutela, ett analysföretag som arbetar för att förbättra mobila nätverk över hela världen. Tutela menar att Tres nät ger den bästa upplevelsen av mobilnät - inte en dålig utmärkelse alltså. 


  Kontaktinformation

  Hemsida:
  Adress:

  Stockholm

  Org no:

  55‍9216-43‍87