Comviq Abonnemang

Ingen bindningstid
Fria samtal & SMS
Grym täckning
 

Allt om Comviq mobiloperatör – omdöme, mobilnät, prislistor

Comviq är en mobiloperatör som satsar på billiga priser, enkla abonnemang och schyssta villkor. Med andra ord så lägger de stor vikt på att erbjuda mobila tjänster till riktigt bra priser. Konkurrenterna har hakat på Comviq, och stundtals gått om, men Comviq fortsätter erbjuda bra datamängder till riktigt vassa priser.

De största konkurrenterna är Fello, Vimla och Hallon, som även dem konkurrerar genom låga priser och mycket surf. Comviq utmärker sig bland dessa operatörer genom att placera sig högt i Svenskt Kvalitetsindex undersökning över nöjdast kunder. 2015 var Comviq i topp, och både 2016 och 2017 placerade sig Comviq bland topp 3 av mobiloperatörerna, 2018 och 2019 låg de i topp fem och 2022 på fjärde plats. Kunderna är helt enkelt nöjda med Comviq som operatör.

 

Surf

Minst2GB
2 GB+ 100 GB+

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Loading...

  5 abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-02-25
  2 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  29 kr/mån

  115 kr/mån
  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet 10-40 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tele2
  Kundsupport Ja
  4G+ Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-3 29 kr/mån
  Mån 4-12 115 kr/mån
  Totalpris år 1 1122 kr
  5 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  37 kr/mån

  145 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet 10-40 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tele2
  Kundsupport Ja
  4G+ Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-3 37 kr/mån
  Mån 4-12 145 kr/mån
  Totalpris år 1 1416 kr
  20 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  57 kr/mån

  225 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet 10-40 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tele2
  Kundsupport Ja
  4G+ Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-3 57 kr/mån
  Mån 4-12 225 kr/mån
  Totalpris år 1 2196 kr
  40 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  74 kr/mån

  295 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet 10-40 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tele2
  Kundsupport Ja
  4G+ Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-3 74 kr/mån
  Mån 4-12 295 kr/mån
  Totalpris år 1 2877 kr
  100 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  99 kr/mån

  395 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet 10-40 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tele2
  Kundsupport Ja
  4G+ Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-3 99 kr/mån
  Mån 4-12 395 kr/mån
  Totalpris år 1 3852 kr

  Abonnemang Comviq

  Comviq erbjuder flera fastpris-abonnemang. Mobilabonnemangen med fastpris innebär att du betalar en fast månadskostnad. För månadskostnaden får du surf, fria samtal och fria sms/mms. Skulle du behöva köpa till extra surf under månaden så är det enkelt ordnat. Surfen kan du köpa i Comviqs app, via deras hemsida eller över SMS. Detta är smidigt när du behöver mer surf än vad som är inkluderat i abonnemanget.

  Comviq abonnemang

  Kontantkort hos Comviq

  Comviq har även kontantkort, något de var först med att lansera i Sverige. Vi rekommenderar ett fastpris-abonnemang istället, men föredrar man kontantkort så har Comviq ett bra utbud av prisplaner för kontantkort. Att ha ett abonnemang är smidigare och du slipper tänka på att ladda kontantkortet varje månad.

  En av de största fördelarna med Comviq är att du kan välja exakt samma prisplan på både abonnemang och kontantkort. Det innebär att du kan få samma förmånliga priser oavsett om du väljer ett kontantkort eller abonnemang.

  Använda Comviq inom EU

  Du kan använda samtliga Comviq-abonnemang fritt i hela EU. Det innebär att du kan använda mobilen precis som när du är hemma. Samtal, surf och sms är fritt inom EU/EES. Upp till 20 GB surf per månad inom EU ingår i Comviqs abonnemang.

  Fri roaming inom EU infördes 15 juni 2017 och innebär att du kan använda din mobil inom EU/EES utan att behöva betala dyra roaming-avgifter. Att behöva stänga av roaming och låta bli att surfa på mobilen inom EU är nu ett minne blott.

   

  Inga bindningstider hos Comviq

  Comviqs abonnemang och kontantkort är flexibla. Du har ingen bindningstid eller uppsägningstid och du kan när som helst byta prisplan. Det gör att du lätt kan anpassa kostnaderna utifrån din faktiskt mobilanvändning.

  Är du ute efter en prisvärd mobiloperatör utan en massa extra? I så fall är Comviq rätt operatör för dig! Testa, för som de säger i reklamen, det kostar ju inte mer än vad ett doftljus eller en flaska med nagellack kostar. Comviq har många nöjda kunder som i sina omdömen ofta betonar priset, användarvänligheten, täckningen och supporten.

  Comviq slogans

  Comviq har under åren haft flera olika slogans. De har även gjort en hel del reklamfilmer som du säkert sett både på TV eller på webben. En av deras populäraste slogans är: Billigt! Billigt! Billigt! Deras mobilabonnemang ska däremot inte bara vara billiga, utan man erbjuder även:

  • Sveriges billigaste fast pris-abonnemang
  • Delar samma nät som Tele2, Telia och Telenor
  • Surfhastighet på upp till 100 Mbit/s

  Vad kunder tycker om Comviq

  Hade Tele2 innan, men byte till Comviq. Samma täckning, dubbelt så mycket surf och ett lägre pris.

  Johanna, Malmö

  Comviq har enligt mig bäst täckning i Stockholm. Snabbast surf i tunnelbanan i alla fall!

  Erik, Stockholm

  Fördelar Comviq

  • Välutbyggt mobilnät
  • Bra kundservice
  • Snabbt mobilnät
  • Bra priser
  • Generösa surfmängder
  • Rena abonnemang eller abonnemang med mobiltelefon
  • Kontantkort och mobilabonnemang
  • Bra täckning i hela landet

   

  Comviq utomlands

   

  täckningskarta Comviq

   

  Täckningskarta Comviq

  Comviqs täckning är bra över stora delar av Sverige. Man har identisk täckning som Tele2 eftersom de äger Comviq. 5G-nätet delar man med Telenor och Tele2, 2G-nätet och 4G-nätet delar man med Telenor, och 3G-nätet delar man med Telia. Många som bor ute på landet upplever att de har riktigt bra täckning med Comviq.

   

  Vanliga frågor och svar om Comviq

  Har Comviq något mobilt bredband?

  Ja, Comviq har mobilt bredband med obegränsad surf som man kan använda hemma med router eller när man är ute på språng.

  Du hittar en mängd andra bra mobila bredband som vi rekommenderar här på surf.nu, och du kan enkelt jämföra dessa via länken ovan. Det finns en mängd bra mobila bredband som är klart värda att använda både vad det gäller mängden surf, priset samt användarvänligheten.

  Har Comviq något kontantkort?

  Ja, Comviq har absolut kontantkort. De var först ut med att lansera kontantkort i Sverige och har genom åren arbetat aktivt med att behålla sitt försprång inom kontantkortsmarknaden.
  Säg den som inte haft ett kontantkort från Comviq någon gång under sitt liv. Det har bra priser och du kan sätta igång direkt med att använda ditt nya kontantkort. Numera fungerar många av abonnemangen nästan som ett kontantkort, då det inte är någon uppsägningstid eller bindningstid. Skillnaden är att du med ett kontantkort betalar i förväg för de tjänster som du vill nyttja.

  Kan jag köpa ett abonnemang och mobiltelefon från Comviq?

  Javisst kan du köpa en mobil tillsammans med ditt abonnemang från Comviq. Du kan beställa vilken modell och vilket märke du vill ha och kan ofta hämta ut din nya telefon hos någon leverantör redan samma dag.
  Du kan som sagt skaffa mobilabonnemang och mobiltelefon ihop hos Comviq. Välj bland de olika abonnemangen samt mobilerna på deras enkla hemsida.
  Du har många fina mobiler att välja mellan och de senaste modeller av både iPhone och Samsung finns såklart tillgängliga hos Comviq.

  Vad har Comviq för uppsägningstid och bindningstider?

  Comviq har varken uppsägningstid eller bindningstid på rena abonnemang. Rena abonnemang betyder att du bara skaffar ett abonnemang, och inte väljer att köpa till en mobiltelefon. Med ett rent abonnemang kan du byta mobiloperatör eller abonnemangsform när du vill. Det är däremot många som väljer att behålla Comviq när de väl har skaffat det.
  Skaffar du däremot ett abonnemang tillsammans med en mobiltelefon, så är det uppsägningstid på den formen av abonnemang. Det är skillnad mellan rena mobilabonnemang och mobiltelefon+abonnemang. Detta ser du enkelt på deras hemsida.

  Kan jag flytta mitt gamla mobilnummer till Comviq?

  Hos Comviq kan du välja att behålla ditt mobilnummer, du gör helt enkelt en nummerflytt när du byter abonnemang. Det fungerar enkelt och smidigt, och är någonting som de flesta operatörer låter dig göra.

  Vad har Comviq för kundtjänst?

  Comviq har aktivt arbetat för att ha en riktigt vass kundtjänst. Den håller många gånger absolut högsta klass. Man har ju inga fysiska egna butiker och därför har man arbetat aktivt med att ha en vass och välfungerande kundservice.
  Du kan chatta, ringa eller maila in dina synpunkter och frågor. Telefonväxeln har öppet vardagar. Chatten har öppet vardagar mellan 09:00-17:00 och på lördagar mellan 09:00-15:00. Om du väljer att mejla tar det upp till 4 arbetsdagar att få svar. Comviq har verkligen en bra hemsida där du får riktigt bra information, och det är enkelt att ta reda på det du behöver veta när du är kund hos Comviq.

  Hur funkar Comviq att använda utomlands? Roaming?

  Du surfar, ringer och SMS:ar fritt inom EU, Norge, Island och Liechtenstein med de flesta av Comviqs abonnemang (inkl student/senior/GO) samt med deras kontantkort.
  Notera att samtal och SMS från Sverige till EU, Norge, Island och Liechtenstein samt till och från resten av världen kostar extra. Se deras hemsida för aktuella priser på samtal från Sverige till utlandet.

  Har Comviq barn- och ungdomsabonnemang?

  Har du barn så går det att teckna ett barnabonnemang hos Comviq. Du får samma villkor, pris och surfmängd som i Comviqs studentabonnemang, det vill säga riktigt bra villkor! Du som är målsman får hjälpa ditt barn att teckna abonnemang när det gäller minderåriga.

  Har Comviq företagsabonnemang?

  Comviq riktar sig mot privatpersoner och arbetar inte aktivt med att erbjuda företagsabonnemang. 

  Har Comviq studentabonnemang eller kan jag få studentrabatt på abonnemang?

  Hos Comviq kan du teckna ett studentabonnemang och erhålla rabatterat pris på ditt abonnemang. De har inga bindningstider, ingen uppsägningstid och inga dolda avgifter för dig som är student.

  För dig som är student så finns det just nu fem olika abonnemang att välja mellan, Fastpris Student. Alla abonnemang innehåller surf, fria samtal, fria sms och fria mms. Självklart har du ingen bindningstid. Klart prisvärt! Här hittar du alla studentabonnemang som vi erbjuder på vår sajt. Jämför och hitta det som passar dig bäst.

  Generellt:

  • Spara Surf : ✓ Ja
  • Surfa inom EU : ✓ Ja
  • Surfhastighet : 10-100 Mbit/s
  • Mobilnät : Tele2
  • Telefonsupport : ✓ Ja
  • 5G : ✓ Ja

  Comviq mobilnät

  Som kund hos Comviq får du tillgång till ett av Sveriges bästa mobilnät. Comviq använder samma 4G- och 5G-nät som Tele2 och Telenor, vilket ger surfhastigheter på upp till 100 Mbit/s och täcker 99 % av Sveriges befolkning. I 3G-nätet delar man nät med Telia och Tele2, vilket även det är ett bra nät när 4G inte kan leverera.


  Kontaktinformation

  Hemsida:
  Telefonnummer:

  0772-212121

  Adress:

  556267-5164