Comviq

Comviq – Abonnemang, recension och erbjudande

Comviq är en mobiloperatör vars slogan är ”billigt, billigt, billigt”. Med andra ord läggs stor vikt på att erbjuda mobila tjänster till de absolut lägsta priserna på marknaden. Konkurrenterna har följt efter och stundtals gått om, men nu har Comviq uppdaterat datamängderna och de erbjuder riktigt vassa abonnemang till bra priser.

De största konkurrenterna är Halebop, Vimla och Hallon, som också konkurrerar genom låga priser och mycket surf. Comviq utmärker sig genom att placera sig högt i Svenskt Kvalitetsindex undersökning över nöjdast kunder. 2015 var Comviq i topp och 2016 och 2017 har Comviq placerat sig bland topp-3 av mobiloperatörerna. Kunderna är helt enkelt nöjda med Comviq som operatör.

Läs mer & Beställ

Abonnemang Comviq

Comviq erbjuder flera fastpris-abonnemang. Mobilabonnemangen med fastpris har en fast månadskostnad. För månadskostnaden får du upp till 40 GB surf, fria samtal och fria sms/mms. Skulle du behöva köpa till extra surf är det enkelt. Du köper upp till 10 GB extra surf som gäller i 30 dagar. Smidigt de gånger du behöver mer surf än vad som är inkluderat i abonnemanget.

Översikt abonnemang

Kontantkort hos Comviq

Comviq har även kontantkort, något de var först med att lansera i Sverige. Vi rekommenderar ett fastpris-abonnemang istället, men föredrar man kontantkort så har Comviq ett bra utbud av prisplaner för kontantkort. Att ha ett abonnemang är smidigare och du slipper tänka på att ladda kontantkortet varje månad.

En av de största fördelarna med Comviq är dock att du kan välja exakt samma prisplan oavsett om du har abonnemang eller kontantkort. Det innebär att du kan få samma förmånliga priser oavsett om du väljer ett kontantkort eller ej. Säg den som inte har ägt ett kontantkort från Comviq!

Comviq abonnemang

Comviq mobilnät

Som kund hos Comviq får du också tillgång till ett av Sveriges bästa mobilnät. Comviq använder samma 4G-nät som Tele2 och Telenor vilket ger surfhastigheter upp till 80Mbit/s och täcker 99 % av Sveriges befolkning. I 3G-nätet delar man nät med Telia och Tele2. Det är riktigt bra siffror rakt över för Comviq!

Besök Comviq.se

Använda Comviq inom EU

Med undantag för Comviq Fastpris MINI kan du använda samtliga Comviqs abonnemang fritt i hela EU. Det innebär att du kan använda mobilen precis som när du är hemma. Samtal, surf och sms är fritt inom EU/ESS! Upp till 10 GB surf per månad i EU ingår i Comviqs abonnemang.

Fri roaming inom EU infördes 15 juni 2017 och innebär att du kan använda din mobil inom EU/EES utan att behöva betala dyra roaming-avgifter. Att behöva stänga av roaming och låta bli att surfa på mobilen inom EU är nu ett minne blott.

Comviqs datamängder inom EU

Inga bindningstider hos Comviq

Comviqs abonnemang och kontantkort är flexibla. Du har ingen bindningstid eller uppsägningstid och du kan när som helst byta prisplan. Vilket gör att du lätt kan anpassa kostnaderna beroende på din mobilanvändning.

Är du ute efter en prisvärd mobiloperatör utan en massa extra? I så fall är Comviq rätt operatör för dig! Testa, det kostar ju inte mer än ett doftljus eller nagellack som de säger i reklamen :) Comviq har många nöjda kunder som ofta betonar priset, användarvänlighet, täckning och support i sina omdömen.

Comviq slogans

Comviq har haft flera olika slogans under åren de funnits. De har även gjort en hel del reklamfilmer som du säkert sett både på TV eller på webben. Deras slogan nu är: Billigt! Billigt! Billigt! Deras mobilabonnemang skall inte bara vara billiga utan man erbjuder även:

 • Sveriges billigaste fast pris-abonnemang.
 • Delar samma nät som Tele2, Telia och Telenor.
 • Surfhastighet på upp till 80 mbit/s.

Läs mer & Beställ

Vad kunder tycker om Comviq

Hade Tele2 innan, men bytade till Comviq. Samma täckning, dubbelt så mycket surf och ett lägre pris.

Johanna, Malmö

 

Comviq har enligt mig bäst täckning i Stockholm. Snabbast surf i tunnelbanan ialla fall!

Erik, Stockholm

Frågor och svar – Comviq

Har Comviq något mobilt bredband?
Just nu har inte Comviq något specifikt mobilt bredband tyvärr. Du hittar en mängd bra mobila bredband hos oss här på vår egen hemsida och kan enkelt jämföra dessa via länken här ovan. Det finns en mängd bra mobila bredband som är klart värda att använda både vad gäller surfmängd, priser samt användarvänlighet.

Comviq mobil

Har Comviq något kontantkort?
Ja Comviq har absolut kontantkort. De var först ut med det i Sverige och har verkligen arbetat aktivt med att behålla sitt försprång vad gäller kontantkorten genom åren.

Säg den som inte haft ett kontantkort från Comviq! Det är bra priser och du kan sätta igång direkt att använda ditt nya kontantkort. Numera fungerar många av abonnemangen nästan som ett kontantkort, då det inte är någon uppsägningstid. Skillnaden är att på ett kontantkort betalar du i förväg för de tjänster du vill nyttja.

Kan jag köpa ett abonnemang och mobiltelefon från Comviq?
Javisst kan du köpa en mobil tillsammans med ditt abonnemang från Comviq. Du kan beställa vilken modell och vilket märke du vill ha och ofta hämta ut din nya telefon hos någon leverantör redan samma dag.

Du kan som sagt skaffa mobilabonnemang och mobiltelefon ihop hos Comviq. Välj bland de olika abonnemangen samt mobilerna på deras enkla hemsida.

Många fina mobiler har du att välja mellan och de senaste modeller av både iPhone samt Samsung finns såklart tillgängliga hos Comviq.

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=866180&media_id=56838&sub=comviqComviqs telefoner+abonnemang
Vad har Comviq för uppsägningstid och bindningstider?
Comviq har varken uppsägningstid eller bindningstid på sina rena abonnemang. Byt mobiloperatör som du vill. Det är dock många som INTE byter, när de väl skaffat Comviq.

Skaffar du ett abonnemang tillsammans med en mobiltelefon, så är det uppsägningstid på den formen av abonnemang. Det är skillnad mellan rena mobilabonnemang och mobiltelefon+abonnemang. Detta ser du enkelt på deras hemsida.

Kan jag flytta mitt gamla mobilnummer till Comviq?
Hos Comviq kan du behålla ditt mobilnummer när du flyttar och byter abonnemang. Det fungerar enkelt och smidigt. Inga konstigheter alls. Du flyttar numret till Comviq enkelt. Detta är något som fungerar hos de flesta operatörer numera.

Vad har Comviq för kundtjänst?
Comviq har aktivt arbetat för att ha en riktigt vass kundtjänst. Den håller många gånger absolut högsta klass. Man har ju inga fysiska egna butiker och därför har man arbetat aktivt med att ha en vass och välfungerande kundservice.

Du kan chatta, ringa eller maila in dina synpunkter och frågor. Telefonväxeln har öppet vardagar mellan 09:00-19:00 och stängt på helger. Chatten har öppet vardagar mellan 08:00-20:00 och på helgerna mellan 10:00-15:00. Comviq har verkligen en bra hemsida där du får riktigt bra information vad gäller allt du behöver veta när du är kund hos Comviq.

Hur funkar Comviq att använda utomlands? Roaming?
Du surfar, ringer och SMS:ar fritt inom EU, Norge, Island och Liechtenstein med de flesta av Comviqs abonnemang (inkl student/senior/GO) samt med deras kontantkort.

Notera att samtal och SMS från Sverige till EU, Norge, Island och Liechtenstein samt till och från resten av världen kostar extra. Se deras hemsida för aktuella priser.

Comviq utomlands

Har Comviq några seniorabonnemang eller abonnemang för pensionärer?
Ja Comviq har flera fina abonnemang för dig som är pensionär eller 55+. De har bra villkor och även generösa mängder med surf för dig som tecknar ett senior – eller ett pensionärsabonnemang. Se deras hemsida för alla villkor, priser och surfmängder.

Comviqs Seniorabonnemang
Har Comviq barn- och ungdomsabonnemang?
Har du barn går det att teckna ett barnabonnemang hos Comviq. Du får samma villkor, priser och surfmängd som studentabonnemang. Riktigt bra villkor! Du som målsman får hjälpa ditt barn att teckna abonnemang för minderåriga.

Comviqs Barnabonnemang
Här ser du vår egen jämförelse av alla barnabonnemang som vi rekommenderar på den svenska mobilmarknaden.

Har Comviq studentabonnemang eller kan jag få studentrabatt på abonnemang?
Hos Comviq kan du teckna dig för ett studentabonnemang och erhålla rabatterat pris på ditt abonnemang. De har inga bindningstider, ingen uppsägningstid och inga dolda avgifter för dig som student.

Det finns just nu 4 olika abonnemang att välja mellan när du är studerande. Det abonnemang som är vanligast och mest tecknat heter FASTPRIS STUDENT och innehåller 16 GB surf, samt fria samtal, SMS och MMS. Ingen bindningstid. 10 GB EU-surf ingår i detta fina abonnemang, som erbjuds till det låga priset 195 kronor per månad. Klart värt! Här hittar du alla studentabonnemang, som vi erbjuder här inne på vår sajt.

Comviqs Studentabonnemang
Har Comviq företagsabonnemang?
Comviq riktar sig mot privatpersoner och arbetar inte aktivt med att erbjuda företagsabonnemang tyvärr. Det går att ha ett separat abonnemang för ditt företag, men det är egentligen inget vi rekommenderar. Det finns mycket bättre alternativ när du vill skaffa ett företagsabonnemang.

Fördelar Comviq

 • Väl utbyggt nät
 • Bra kundservice
 • Snabbt mobilnät
 • Bra priser
 • Generösa surfmängder
 • Rena abonnemang eller köp till mobiltelefon
 • Kontantkort och mobilabonnemang
 • Bra täckning i hela landet

täckningskarta Comviq

Täckningskarta Comviq

Comviqs täckning är bra över stora delar av Sverige. Man har identisk täckning som Tele2 som äger Comviq. 2G och 4G delar man med Telenor och 3G delar man med Telia. Många som bor ute på landet upplever att de har riktigt bra täckning med Comviq.

Besök Comviq.se