iPhone med abonnemang – Lägsta pris för iPhone XS, XS Max, XR X & 8

Mobilabonnemang med iPhone

Söker du ett riktigt bra abonnemang till din iPhone? Tyvärr finns det inga speciella abonnemang avsedda för just iPhone, men det innebär inte att du inte kan hitta ett abonnemang som kommer att passa dig perfekt.

Idag finns det massor av operatörer som alla erbjuder abonnemang med olika egenskaper. Det viktigaste när du väljer abonnemang är egentligen inte modellen på din telefon, utan vad du har tänkt att använda telefonen till. Letar du däremot efter ett abonnemang där du kan lägga till en iPhone till abonnemangskostnaden, då finns det ett flertal operatörer som erbjuder just detta. Det kan vara smart att titta runt hos flera av operatörerna för att se var du kan få bäst pris på både telefon och abonnemang.

Undersök din mobilanvändning

Innan du tecknar ett abonnemang till din iPhone så är det viktigt att du undersöker hur du använder din telefon. Genom att göra det så kan du teckna ett abonnemang som matchar dina mobilvanor. Till exempel så kan du kolla upp eller fundera på hur mycket surf du använder under en månad. Om du ofta använder telefonen till aktiviteter som kräver mycket data, som att streama filmer, då ska du välja ett abonnemang med ganska mycket surf. Vet du att du hellre ringer mycket, eller skickar många sms, då är det viktigt att välja ett abonnemang som ger utrymme för detta.

Om du redan har ett abonnemang, då kan du logga in på operatörens hemsida och se hur mycket surf du har förbrukat, hur många samtal och minuter du har ringt och hur många sms du har skickat. Det ger en sanningsenlig bild av hur din mobilförbrukning ser ut, och blir värdefull information när du ska teckna ett nytt abonnemang.

Mobilabonnemang och täckning

Täckningen hos den operatör som du funderar på att välja är också en viktig aspekt att ha i åtanke. Du vill naturligtvis teckna ett abonnemang som har bra täckning i det område som du oftast brukar befinna dig i. Om du hoppar över detta steg riskerar du att bli fast med ett abonnemang som inte fungerar optimalt i ditt område. De flesta större operatörer har dock bra täckning över hela landet, men det kan skilja sig framförallt för de som bor utanför en större stad.

Köp iPhone med mobilabonnemang

Att leta efter ett abonnemang som låter dig köpa en iPhone på avbetalning i samband med att du tecknar abonnemanget kan vara en fördel om du är sugen på en nyare iPhone. Att köpa en telefon på avbetalning kan göra att den totala summan för telefonen blir större. Samtidigt gör en avbetalning på månadsbasis att du kan ha råd att köpa en ny och bättre telefon än vad du annars skulle ha haft råd med. Många operatörer erbjuder paketpris på iPhone tillsammans med abonnemang. Sådana erbjudanden hittar du bland annat hos Tre, Telenor, Halebop och Hallon med flera.

Nu har Apple lanserat tre nya iPhones. Detta är första gången som Apple släpper tre stycken mobiler på en gång. Designen följer iPhone X och det innebär att den klassiska hemknappen och den gamla designen är borta för alltid. Apple fortsätter även att presentera flera olika storlekar och prislägen. Här ser du nyheterna om de senaste iPhones som Apple släppte i september 2018.

 

Om Apple

Apple grundades redan 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne. Den första tiden koncentrerade sig företaget på att ta fram persondatorer. Det första stora genombrottet fick man 1977 med hemdatorn Apple II. Även Macintosh, också det en hemdator släppt 1984, blev en stor framgång. Det skulle dock dröja ända till januari 2007 innan Apple släppte sin första mobiltelefon. Apple har gjort sig kända för att inte nödvändigtvis sträva efter att vara först med ny teknologi. Snarare vill man vara bäst, och därför används mycket tid och forskningsresurser innan nya produkter släpps på marknaden.

Idag är Apple världens högst värderade företag med kända, nästan ikoniska produkter i sitt sortiment. Några exempel är iPad, iTunes, iMovie, och inte att förglömma: iPhone, Apples egen linje smartphones. Det karaktäristiska i:et i namnet på Apples produkter står helt enkelt för ”Internet, Individual, Instruct, Inform och Inspire”

 

apple logo

 

iPhone föds

iPhone gjorde sig känd långt innan den blivit till. Länge hade kunder och media spekulerat om när Apple skulle göra sin första smartphone. En utveckling av produkten iPod, en multifunktionell och bärbar mediaspelare, gjorde att det inte verkade helt orimligt med en egen telefonserie. Det dröjde dock till januari 2007 innan den första iPhonen lanserades, och då efter många års arbete. Mycket riktigt var också iPhonen väldigt lik Apples mediaspelare iPod Touch då den saknade fysiskt tangentbord och använde sig av pekskärm.

Exakt hur länge Apple sysselsatt sig med att utveckla iPhone håller de fortfarande hemligt, men Steve Jobs första ord vid lanseringen var: “Detta har jag väntat på i 2,5 år”. iPhone släpptes först på den amerikanska marknaden i juli 2007, och blev en stor framgång. Den 10:e november 2007 hade telefonen redan sålts i en miljon exemplar. Nya modeller av iPhone släpps i cykler på två år. Första året kommer en modell med förnyad design, året därpå uppdateras tekniken och ytterligare en modell släpps.

Detta är en iPhone

En iPhone är kort sagt en smartphone med pekskärm, kamera och WiFi. Unikt för iPhone är operativsystemet iOS, en anpassad variant av operativsystemet OS X som finns i Apples persondatorer. Ett operativsystem är ett program som fungerar som länken mellan datorn och de olika programmen man vill använda sig av på enheten. iOS är unikt för Apples telefoner till skillnad från operativsystemen Android och Windows phone som används av flera olika telefontillverkare. iOS är gjort för att vara användarvänligt och enkelt att förstå sig på.

iPhone med Hallons abonnemang

iPhone med Halebops abonnemang

iPhone med Comviqs abonnemang

iPhone med Telenors abonnemang