iPhone med abonnemang – Lägsta pris för iPhone XS XS Max XR X & 8

Mobilabonnemang med iPhone

Söker du ett riktigt bra abonnemang till din iPhone? Tyvärr finns det inga speciella abonnemang avsedda för just iPhone, men det innebär inte att du inte kan hitta ett som kommer att passa dig perfekt. Idag finns massor av operatörer som alla erbjuder abonnemang med olika egenskaper. Det viktigaste när du väljer abonnemang är egentligen inte modellen på din telefon utan hur du ämnar använda telefonen. Letar du däremot ett abonnemang som du kan köpa en iPhone billigare tillsammans med så finns ett flertal operatörer som erbjuder just detta. Det kan vara smart att titta runt hos flera olika för att se var du kan få bäst pris.

Undersök din mobilanvändning

Innan du tecknar ett abonnemang till din iPhone är det viktigt att du undersöker hur du använder din telefon. Det bör du göra för att hitta det abonnemang som matchar dina mobilvanor bäst. Till exempel ska du tänka på hur mycket surf du använder. Om du ofta gör saker som kräver mycket data på din telefon, till exempel streamar film, ska du välja ett abonnemang med ganska mycket surf. Ringer du istället väldigt mycket eller skickar många sms så är det viktigt att välja ett abonnemang som ger utrymme för detta.

Mobilabonnemang och täckning

Täckningen hos den operatör du tänkt välja är också bra att undersöka. Du vill naturligtvis teckna ett abonnemang som har bra täckning i det område du oftast brukar befinna dig. Om du hoppar över detta steg riskerar du att bli fast med ett abonnemang som inte fungerar optimalt i ditt område. De flesta större operatörer har dock bra täckning över hela landet.

Köp iPhone med mobilabonnemang

Att leta efter ett abonnemang som låter dig köpa en iPhone på avbetalning i samband med att du tecknar det kan vara en fördel om du är sugen på en ny modell. Att köpa telefonen på avbetalning kan i och för sig göra den dyrare i längden, men samtidigt gör möjligheten att betala av den lite i taget att du kan ha råd att köpa en ny och bättre telefon än vad du annars skulle ha haft. Många operatörer erbjuder paketpris på iPhone tillsammans med abonnemang. Såna erbjudanden hittar du bland annat hos Tre, Telenor, Halebop och Hallon med flera.

Nu har Apple lanserat tre nya iPhones. Detta är första gången någonsin, som Apple släpper 3 stycken mobiler på en gång. Designen följer iPhone X och detta innebär att den klassiska hemknappen och den gamla designen är borta för alltid. De fortsätter även att presentera flera olika storlekar och olika prislägen. Här ser du mer om nyheterna om de nya iPhones som Apple släppte nu i september 2018!

 

Om Apple

Apple grundades redan 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne. Den första tiden koncentrerade sig företaget på att ta fram persondatorer. Det första stora genombrottet fick man 1977 med hemdatorn Apple II. Även Macintosch, också det en hemdator, släppt 1984 blev en stor framgång. Det skulle dock dröja ända till januari 2007 innan Apple släppte sin första mobiltelefon. Apple har gjort sig kända för att inte nödvändigtvis sträva för att vara först med ny teknologi. Snarare vill man vara bäst, därför läggs mycket tid och forskning innan nya produkter släpps på marknaden.

Idag är Apple världens högst värderade företag med kända, nästan ikoniska produkter i sitt sortiment. Några exempel är iPad, iTunes, iMovie, och inte att förglömma: iPhone, Apples egen linje smartphones. Det karaktäristiska i:et i namnet på Apples produkter står helt enkelt för ”Internet, Individual, Instruct och Inform och Inspire”

 

apple logo

 

iPhone föds

iPhone gjorde sig känd långt innan den blivit till. Länge hade kunder och media spekulerat om när Apple skulle göra sin första smartphone. En utveckling av produkten iPod, en multifunktionell, bärbar mediaspelare, verkade helt enkelt inte orimlig. Det dröjde dock till januari 2007 innan den första iPhonen lanserades efter många års arbete. Mycket riktigt var också iPhonen väldigt lik Apples mediaspelare iPod Touch då den saknade fysiskt tangentbord och använde sig av pekskärm.

Exakt hur länge Apple sysselsatt sej med att utveckla iPhone håller de fortfarande hemligt, men Steve Jobs första ord vid lanseringen var: “Detta har jag väntat på i 2,5 år”. iPhone släpptes sedan först på den amerikanska marknaden i juli 2007 och blev en stor framgång. Den 10:e november 2007 har telefonen redan sålts i en miljon exemplar. Nya iPhones släpps i cykler om två år. Första året kommer en modell med förnyad design, året därpå uppdateras tekniken och ytterligare en modell släpps.

Detta är en iPhone

En iPhone är kort sagt en smartphone med pekskärm, kamera och WiFi. Unikt för iPhone är operativsystemet iOS, en anpassad variant av operativsystemet OS X som finns i Apples persondatorer. Ett operativsystem är ett program som fungerar som länken mellan datorn och de olika programmen man vill använda sig av på sin enhet. iOS är unikt för Apples telefoner, till skillnad från operativsystemen Android och Windows phone som används av flera olika telefontillverkare. iOS är gjort för att vara användarvänligt och enkelt att förstå sig på.

iPhone med Hallons abonnemang

iPhone med Halebops abonnemang

iPhone med Comviqs abonnemang

iPhone med Telenors abonnemang