iPhone med abonnemang – Jämför pris iPhone 8, 8+, X, XS, XS Max

4G

iPhone 8 med Hallon abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

4-100 Gb data
från 409 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 8 med Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

1-30 Gb data
från 429 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 8+ med Hallon abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

4-100 Gb data
från 449 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 8 med Tre abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

2-Obegränsat Gb data
4G

iPhone 8 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 465 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 8+ med Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

1-30 Gb data
från 479 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 8+ med Tre abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

2-Obegränsat Gb data
4G

iPhone 8+ med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 515 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone X med Hallon abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

4-100 Gb data
från 579 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone X med Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

1-30 Gb data
från 579 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone X med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 595 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone X med Tre abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

5- Obegränsad Gb data
4G

iPhone XS 64GB med Tre

Bäst pris just nu! Finns med större lagring och obegränsad surf!

Fria Samtal

Fria Sms

25 - Obegränsad Gb data
4G

iPhone XS 64GB med Comviq

Finns med större lagring! Nyaste iPhone! Bra pris!

Fria Samtal

Fria Sms

10 Gb data
4G

iPhone XS 64GB med Halebop

Just nu dubbelsurf! Snabbt nät!

Fria Samtal

Fria Sms

3 - 30 Gb data
4G

iPhone XS Max 64GB med Comviq

Finns med större lagring! Nyaste iPhone!

Fria Samtal

Fria Sms

10 Gb data
4G

iPhone XS Max 64GB med Tre

Bra pris! Finns med större lagring och obegränsad surf!

Fria Samtal

Fria Sms

25 - Obegränsad Gb data
4G

iPhone XS Max 64GB med Halebop

Just nu dubbel surf! Snabbt nät!

Fria Samtal

Fria Sms

3 - 30 Gb data

Mobilabonnemang med iPhone

Söker du ett riktigt bra abonnemang till din iPhone? Tyvärr finns det inga speciella abonnemang avsedda för just iPhone, men det innebär inte att du inte kan hitta ett som kommer att passa dig perfekt. Idag finns massor av operatörer som alla erbjuder abonnemang med olika egenskaper. Det viktigaste när du väljer abonnemang är egentligen inte modellen på din telefon utan hur du ämnar använda telefonen. Letar du däremot ett abonnemang som du kan köpa en iPhone billigare tillsammans med så finns ett flertal operatörer som erbjuder just detta. Det kan vara smart att titta runt hos flera olika för att se var du kan få bäst pris.

Undersök din mobilanvändning

Innan du tecknar ett abonnemang till din iPhone är det viktigt att du undersöker hur du använder din telefon. Det bör du göra för att hitta det abonnemang som matchar dina mobilvanor bäst. Till exempel ska du tänka på hur mycket surf du använder. Om du ofta gör saker som kräver mycket data på din telefon, till exempel streamar film, ska du välja ett abonnemang med ganska mycket surf. Ringer du istället väldigt mycket eller skickar många sms så är det viktigt att välja ett abonnemang som ger utrymme för detta.

Mobilabonnemang och täckning

Täckningen hos den operatör du tänkt välja är också bra att undersöka. Du vill naturligtvis teckna ett abonnemang som har bra täckning i det område du oftast brukar befinna dig. Om du hoppar över detta steg riskerar du att bli fast med ett abonnemang som inte fungerar optimalt i ditt område. De flesta större operatörer har dock bra täckning över hela landet.

Köp iPhone med mobilabonnemang

Att leta efter ett abonnemang som låter dig köpa en iPhone på avbetalning i samband med att du tecknar det kan vara en fördel om du är sugen på en ny modell. Att köpa telefonen på avbetalning kan i och för sig göra den dyrare i längden, men samtidigt gör möjligheten att betala av den lite i taget att du kan ha råd att köpa en ny och bättre telefon än vad du annars skulle ha haft. Många operatörer erbjuder paketpris på iPhone tillsammans med abonnemang. Såna erbjudanden hittar du bland annat hos Tre, Telenor, Halebop och Hallon med flera.

Nu har Apple lanserat tre nya iPhones. Detta är första gången någonsin, som Apple släpper 3 stycken mobiler på en gång. Designen följer iPhone X och detta innebär att den klassiska hemknappen och den gamla designen är borta för alltid. De fortsätter även att presentera flera olika storlekar och olika prislägen. Här ser du mer om nyheterna om de nya iPhones som Apple släppte nu i september 2018!

iPhone XS iPhone XS mobiltelefon

iPhone XS är snygg, smart och har en design som är helt ny. Detta är uppföljaren till förra årets iPhone X och den följer designen från iPhone X. Denna snygga och kraftfulla mobiltelefon har samma storlek som iPhone X. Skärmen är 5,8 tum på framsidan av telefonen. Rostfritt stål följer kanten runt hela telefonen och den är glasprydd på baksidan med 2 stycken nya kameror.

iPhone XS – Insidan

Insidan på iPhone XS är full av nyheter och kraft! Chipset som finns i denna nya och smarta telefon heter Apple A12 Bionic. Det är nästan 15% snabbare än föregångaren och man sparar upp till 40% vad gäller energiförbrukningen.

Grafikprocessorn ger 50% mer kraft och har mycket högre prestanda. Mobilen blir med detta mycket snabbare, vad gäller mer avancerade spel, grafiken är bättre, exaktare AR-effekter samt snabb upplåsning med FaceID.

Stöd för dubbla simkort

iPhone XS har nu stöd för dubbla simkort. Du kan använda det vanliga simkortet samt även ett eSim. eSIM är samma teknik som man redan använder i Apple Watch. Denna teknik är såpass hy att inte alla operatörer har den ännu, men det kommer säkerligen att komma framöver hos fler operatörer. Så iPhone XS har egentligen endast stöd för ett simkort just nu i Sverige fullt ut. Utomlands säljs den på vissa platser med dubbla simkort.

Ny design

iPhone XS har liknande design som iPhone X från förra året, men numera finns det en guldvariant. Den ahr samma utformande och design som den svarta modellen, men finns nu alltså i guld. Vattentätheten är 30 minuter ner till 2 meter. Detta är en snygg design och finns alltså i exklusiva färgen guld!

iPhone XS Max

iPhone XS max är en större modell än vad iPhone XS är. XS Max har en stor skärm på hela 6,5 tum! Upplösningen är på hela 2688×1242! Skärmen har samma teknik som XS. De har båda OLED teknik. Detta större format har gett plats till ett större batteri, som sägs klara 12% mer surfande än XS. Den är riktigt stor och snygg iPhone XS Max!

iPhone XR Apple

iPhone XR

Nu i esptember släpptes det ju hela 3 nya mobiltelefoner från Apple och iPhone XR är en av dessa! Denna nya modell är en form av blandning mellan iPhone 8 och iPhone XS. Denna mobil liknar iPhone 8 på flera punkter vad gäller designen och den har på baksidan en ny kamera på 12 megapixel. iPhone XR har ingen zoomkamera, men du kan ändå ta bilder i porträttläge med denna kamera.

Skärmen på framsidan av iPhone XR är på hela 6,1 tum och befinner således mellan iPhone XS och iPhoen XS Max i storlek. Skärmen ahr en lägre upplösning på 1792×828 och detta ger lite sämre kvalitet, upplösning och kontrast än de dyra modellerna. Det är ju självklart ingen dålig skärm på något vis. Det är ju ända en ny iPhone!

XR gemensamt med XS

Den nya iPhone XR har en hel del gemensamt med den dyrare iPhone XS. Bionic A12 chset sitter även i XR modellen och du kan låsa upp mobilen med FaceID. iPhone kommer i flera lite mer uppseendeväckande glada färger och du hittar en röd, en blå, en gul och en lite ljusare röd i sortimentet. Självklart även vit och svart finns att tillgå!

Lanseringen av XS Max och XS kommer att ske 21 september 2018. För att skaffa sig en XR får man vänta en månad innan man kan köpa den. Nämligen till 26 oktober. Priserna kommer att ligga runt 12 800, 14 700 och 17200 för en iPhone XS. Då får man 64, 128 eller 512 GB lagringsmöjlighet. iPhone XS Max kommer att landa på 14 000, 15 900 och 18 400 kronor. Samma lagringsmöjligheter som för XS. iPhone XR kommer att ligga lite lägre i pris och kommer att landa på 9 500, 10 100 eller 11 400 kronor. Då får man 64, 128 och 256 GB lagringsmöjlighet.

Det skall bli spännande att se när dessa fina och exklusiva mobiltelefoner från Apple släpps och kommer ut på marknaden! Vi ser fram emot detta! iPhone XS, XSMax och XR kommer att vara riktigt fina mobiltelefoner och ligga i toppen av alla märken!

Iphone X – den bästa men dyraste mobiltelefonen på marknaden just nu

iphone x

 

Är du ute efter den allra bästa mobiltelefonen på marknaden just nu? Då bör du kolla in Apples nya Iphone X – ”Framtidens Iphone”.

Här berättar vi mer om Iphone X och hoppas kunna ge dig en bild av om det är rätt telefon för dig.

Vi berätta vad som är bra och vad som inte är lika bra med telefonen samt ger dig en del teknisk information.

Vi hoppas att den blir till nytta.

En introduktion till Iphone X

”Framtidens Iphone” kallas den för – och det är precis vad det är. Du får ny smart navigering och bra batteritid. Den är skön att hålla i handen och har stor skärm utan att telefonen blir för klumpig. Förutom enstaka nackdelar som kontrollcentrets placering är Iphone X en riktigt bra telefon, en av de bästa på marknaden. Någon av det första du kommer att märka är hur skarp skärmen är. Nedan går vi igenom mer i detalj hur Iphone X skiljer sig från tidigare modeller och vilka för och nackdelar den har.

Skillnader från tidigare Iphones

En stor skillnad är att i princip hela framsidan är skärm, som på Samungs telefoner. Du slipper de tidigare onödiga kanterna och kan ha en stor skärm utan att behöva ha en väldigt stor telefon. Kanterna är dessutom rundade vilket gör telefonen skönare att använda. Den hemknapp ni är vana vid från tidigare iPhones är på Iphone X utbytt mot ett antal gester. Bland annat sveper man upp för att komma ”hem”, det vill säga för att lämna en app. Du kommer snart att tycka att det känns naturligt. Det kommer snarare att kännas konstigt att återgå till att använda en telefon med hemknapp. Apple har använt ett batteri i plusstorlek vilket ger något bättre batteritid. Och så det alla snackar om: Face ID. Funktionen fungerar mycket bra, både i bättre och sämre ljus. Dock är det lite långsammare än det tyvärr Touch ID som finns på Iphone 8.

Nackdelar med Iphone X

Den främsta nackdelen med denna nya modell är placeringen av kontrollcenter, och alla funktioner som har lagts där. Man måste gå in i kontrollcenter för att se om man har ställt ett alarm eller för att veta hur mycket batteri man har kvar. Detta är mycket opraktiskt och blir ganska irriterade i längden. Det känns dessutom onödigt på en annars så bra telefon. Även om skärmen är riktigt bra på Iphone X har inte alla appar hängt med i utvecklingen. Bland annat Googles appar är inte uppdaterade för att fungera optimalt med Iphone X. Detta är dock nog något som kommer att lösas med tiden. Iphone X är inte en av Apples största modeller. Huruvida du tycker att det är en nackdel eller ej beror på vilken storlek du är van vid på en telefon. Förmodligen kommer den dock att komma i en större modell snart, så om du föredrar det kan det vara värt att vänta lite.

iPhone X utan abonnemang

En annan klar nackdel är priset. Är det verkligen värt det att lägga ca 11500 kr på en telefon? Även om detta kanske är den bästa telefonen på marknaden är den väsentligen mycket dyrare än alla andra telefoner. Tänk på att du utöver priset för telefonen måste betala för ett abonnemang för att kunna ringa, smsa och använda internet.

Vi hoppas att du nu har fått veta allt du behöver veta om Iphone X, vad som är bättre och vad som är sämre med den. Om du skulle ha ytterligare funderingar är det bara att kontakta en återförsäljare för att få svar på dina frågor. Kom även ihåg att fundera över vilket abonnemang som passar dig bäst.  Abonnemanget påverkar också hur mycket du måste betala i slutändan. Ofta betalar du mer per månad om du vill ha mycket surf och mindre om du nöjer dig med mindre surf.

Oavsett om Iphone X eller någon annan modell blir din nästa mobiltelefon hoppas vi att du blir nöjd med ditt val och att denna artikel varit en hjälp på vägen. Oavsett om du skall köpa din iPhone X med eller utan mobilabonnemang.

Iphone X med mobilabonnemang

Det finns flera bra abonnemang där du kan avbetala din telefon över 24 månader. Billigaste mobilabonnemang med iPhone X har Comviq, men Hallon är nästan lika billiga och har betydligt mer surf för nästan samma pris. Surfar du riktigt mycket så blir Telenors erbjudande med Iphone X och obegränsad surf lockande. Men smakar det så kostar det!

De flesta väljer helt klart att köpa sin iPhone X med ett abonnemang där man betalar av telefonen under abonnemangstiden. detta är det vanligaste sättet att finansiera sin mobiltelefon idag även om man tittar på andra lite dyrare mobiltelefoner. Man har helt enkelt inte råd eller viljan att lägga så mycket pengar direkt utan man väljer att fördelaktigt abonnemang och betalar av på telefonen varje månad. Skaffa din iPhone med ett bra abonnemang!

Passa på att skaffa XS och XS Max här!

 

iPhone XS och Comviq abonnemang

iPhone XS är en av de tre nya mobiltelefonerna som Apple släpper nu i september 2018! XS är en riktigt fin och exklusiv mobil! Här får du den tillsammans med abonnemang från Comviq! Bra priser och snabbt mobilnät utlovas!

 • Nät: Tele2 mobilnät
 • Pris: Från 645 kr i månaden
 • Data: 10 – 40 GB
 • Sms, samtal: Fria samtal, sms och mms
 • Bindningstid: 24 månader
 • Andra förmåner: Uppgradera abonnemanget med mer surf när du vill

 

comviq

 

 • Bra pris
 • Uppgradera med mer surf när du vill
 • Populärt val

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone XS och Tre abonnemang

Tre har satsat på att ha alla de nya modellerna av iPhone och de har bra abonnemang tillsammans med dessa nya spännande mobiltelefoner från Apple! Du surfar i deras snabba mobilnät till höga hastigheter och bra täckning över hela landet. Tre har bra pris på både iPhone XS och XS Max!

 

 • Abonnemang: Halebop har flera alternativ
 • Pris: 599:- per månad
 • Surfmängd: 25 – obegränsad
 • Mobiltelefoner: Du kan köpa till alla nyare mobiltelefon till ditt abonnemang
 • Surf hastighet: 4G upp till 100 Mbit/s
 • Bindningstid: 24 månader

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt nät
 • Flera alternativ på surf

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone XS med Halebop abonnemang

Halebop är en populär operatör och de har självklart iPhone XS i sitt sortiment! XS är en riktigt fin mobiltelefon och du kan få den med 64 Gb till 512 GB lagring. Du kan även köpa XS Max med Halebop abonnemang! Passa på att skaffa senaste Apple mobilerna här hos Halebop!

 

 • Abonnemang: Halebop har flera alternativ
 • Pris: Från 679:- per månad
 • Surfmängd: 3 – 30 GB datatrafik
 • Mobiltelefoner: Du kan köpa till alla nyare mobiltelefon till ditt abonnemang
 • Surf hastighet: 4G upp till 100 Mbit/s
 • Bindningstid: 24 månader

halebop

 

 • Surfa som hemma inom EU
 • Upp till 100 mbit/s
 • Ingen bindningstid

 

Läs mer & Beställ

Här nedan iPhone X med abonnemang

 

iPhone x med Hallon Abonnemang

Hallon är en stabil mobiloperatör och partner inom kommunikation. Du kan absolut köpa iPhone X hos Hallon till bra pris! De har bra villkor och du kan även skaffa vanliga mobilabonnemang, kontantkort samt mobila bredband. De har flera modeller av iPhone i sitt sortiment. Du kan välja mellan 4 – 100 GB surfmängd. De har ett flertal av de nyaste mobilerna att välja mellan och är den operatör som växer snabbt just nu! Hallon är för många det självklara valet!

 

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Data: 4-100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 409 kr/mån

Hallon recension

 

 • Bra med surf
 • Lågt pris
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone X med Tre abonnemang

Tre har alla de nyare modellerna på mobiltelefoner i sitt sortiment och du kan antingen köpa dem med eller utan abonnemang. Självklart skaffar du iPhone X med abonnemang till bra pris hos Tre! De har ett mycket snabbt mobilnät och bra täckning över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor hos Tre. Med Tre får du iPhone X till ett bra pris!

 

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 1-500 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 599:- /månad
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone X med Halebop abonnemang

Halebop har ett brett sortiment med mobiltelefoner och de har såklart iPhone X! iPhone X är flaggskeppet och har allt du kan önska dig av en mobiltelefon. Halebop är kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna under flera år. Inte svårt att förstå! Billiga priser och många mobiler att välja mellan. iPhone X är ett bra val. Med Halebop har du flera bra abonnemang att välja mellan.

 

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 1-30 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 579:- /månad
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

 

iPhone 8 – riktigt bra mobiltelefon för pengarna

iphone 8Under 2017 kom den efterlängtade iPhone 8 ut på marknaden. Som vanligt var förväntningarna på den nya modellen från Apple stora. När telefonen sen dök upp i en helt ny design i enbart glas blev inte många besvikna. Både fram- och baksida är tillverkade i mycket starkt glas, något som ger ett mycket elegant utseende. Telefonens framsida sitter en Retina HD-skärm som mäter 4.7 tum

Telefonen mäter 13,48 centimeter på höjden, 6,73 centimeter på bredden och har en tjocklek på 7.3 millimeter. Vikten är bara 148 gram, något som gör modellen mycket smidig. iPhone 8 kan du få i färgerna rymdgrå, svart och guld.

Teknik iPhone 8

Retina HD-skärmen levererar en klar och ljusstark bild tack vare True Tone-teknik. Denna ser till att justera vitbalansen så att du ser bättre på skärmen trots starkt solljus. Prestandan är förhöjd med hela 25% jämfört med tidigare modeller. Orsaken till detta är det nya A11 Bionic-chippet som gör att iPhone 8 klarar de mest krävande apparna med bravur. Även batteriet är förbättrat och ger en laddning som håller länge. Det är även möjligt att ladda telefonen trådlöst. I iPhone 8  finns den nya versionen av iOS. Denna heter iOS 11 och erbjuder många nya förbättringar, till exempel intelligenta förslag och smarta notifikationer.

Kamera iPhone 8

Apple har lagt mycket krut på kameran även i denna modell. I iPhone 8 sitter två kameror, en huvudkamera med 12 megabyte och en bländare på F1.8 och en Face Time HD-kamera på 7 megabyte. Huvudkameran har funktioner såsom vidvinkelobjektiv och bildstabilisator samt en snabbare sensor än tidigare modeller. Face Time HD-kameran är utrustad med Retina Flash. Denna typ av blixt anpassar sig till de rådande ljusförhållandena och gör att du kan ta bra bilder även när det är mörkt.

Övriga funktioner iPhone 8

Trots att mobilen är helt gjord i glas behöver du inte vara rädd att använda den när det råder tuffare förhållanden. Den är nämligen konstruerad så att den står emot smuts, damm och fukt mycket bra. Den har dessutom en aluminiumram som skyddar mot stötar. Vill du lyssna på musik eller se på film kan du njuta av den genom stereohögtalare med optimerat ljud. Du lyssnar även trådlöst med tillhörande ear pods.

Söker du en telefon med många spännande funktioner, riktigt bra kamera och ljud kan denna mobiltelefon vara rätt för dig.

iPhone 8 med mobilabonnemang

Du kan köpa mobilabonnemang med iPhone 8 från Telenor, Halebop, Hallon och Comviq. Du binder upp dig på 24 månader och betalar lite av mobilens kostnad varje månad. Billigast iPhone 8 med abonnemang får du från Comviq. Mest mobilsurf till ditt abonnemang med Iphone 8 får du från Hallon eller Telenor. Surfar du mycket så väljer du alltså Hallon, som operatör. Vill du ha det lägsta priset, så väljer du Comviq som mobiloperatör.

Även här är det vanligast att man köper sin iPhone med ett mobilabonnemang. Det är mycket pengar att lägga ut direkt när man skall köpa en mobiltelefon av lite nyare modell. De flesta delbetalar helt klart på sin telefon via sitt mobilabonnemang.

 

iPhone 8 med Hallon

Hallon är en aggressiv operatör som satsar på lågt pris och mycket surf för pengarna. De erbjuder vanliga abonnemang, kontantkort samt mobilt bredband. De har flera modeller av iPhone i sitt sortiment. Du kan välja mellan 4 – 100 GB surfmängd. De har ett flertal av de nyaste mobilerna att välja mellan och är den operatör som växer snabbt just nu! Ett bra val!

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Data: 4-100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 409 kr/mån

Hallon recension

 

 • Bra med surf
 • Lågt pris
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone 8 med Halebop

Halebop har ett brett sortiment med mobiltelefoner och de har såklart iPhone 8! Halebop är kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna under flera år. Inte svårt att förstå! Billiga priser och många mobiler att välja mellan. iPhone 8 är ett bra val och du får mycket för pengarna med detta abonnemang.

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 1-30 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 429:- /månad
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone 8 med Tre abonnemang

Tre har alla de nyare modellerna på mobiltelefoner i sitt sortiment och du kan antingen köpa dem med eller utan abonnemang. De har ett mycket snabbt mobilnät och bra täckning över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor hos Tre. Med Tre får du iPhone till ett bra pris!

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 1-500 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 449:- /månad
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

 

iPhone 8+  – en stor nyhet

iphone 8+Den 22 September 2017 gjorde den senaste nyheten från Apple entre i svenska butiker. Namnet är iPhone 8+ och den är den större varianten av iPhone 8. Även plusmodellen har precis som sin föregångare 8:an, en design helt i glas. Det innebär att både bak- och framsida är täckt av tåligt glas. Runt telefonen löper också en metallram som skyddar telefonen mot stötar. I stort kan man säga att telefonen är mycket lik sitt småsyskon, men har generösare mått. iPhone 8+ har en 5,5 tums HD Retinaskärm med upplösning på 1920×1080. På höjden mäter denna telefon 13,84 centimeter, på bredden är måttet 6,73 centimeter och telefonen har en tjocklek på 7,3 millimeter. Vikten ligger på 143 gram

Teknik iPhone 8+

iPhone 8+ kraftfulla prestanda beror på det revolutionerande A11 Bionic-chippet. Detta är en nyhet från Apple som ger upp till 25% mer processorkraft än tidigare modeller har haft. Operativsystemet är som vanligt iOS, denna gång versionen iOS11 som är en förbättrad variant av tidigare versioner. Nytt är till exempel intelligenta förslag och smarta notifikationer. Retinaskärmen kommer med något som kallas true tone-teknik. Denna gör så att vitbalansen justeras efter rådande ljusförhållande, något som förbättrar synligheten på skärmen även i starkt solljus. Även lagringsutrymmet är generöst tilltaget och ligger på 32 GB.

Kamera iPhone 8+

Inte mindre än tre kameror finns i iPhone 8+. Huvudkameran består av två kameror på 12 megabyte. Dessa är en kamera med vidvinkelobjektiv med bländare F1.8 och en kamera med teleobjektiv och bländare F2.8. Kamerorna är dessutom utrustade med bildstabilisator som ger dig skarpa och klara bilder. När det är dags för selfies passar Face Time HD-kameran som sitter på fronten bra. Denna har en upplösning på 7 megabyte och är utrustad med funktionen Retina Flash som anpassar sig efter rådande ljusförhållanden och gör att det går bra att ta bra bilder även när det är mörkt,

Övriga funktioner iPhone 8+

iPhone 8+ är utrustad med stereohögtalare av god kvalitet. Dessa gör sig utmärkt när du vill titta på film eller när du själv vill göra filmupptagningar. Vill du lyssna trådlöst utan att störa omgivningen använder du medföljande ear pods.

Du behöver heller inte vara rädd för att använda telefonen ute i regnet eftersom designen gör att den är helt vattentät. Andra spännande funktioner är trådlös laddning och upplåsning med hjälp av fingeravtryckssensor.

 

iPhone 8+ med Halebop abonnemang

Halebop har ett brett sortiment med mobiltelefoner och de har såklart iPhone 8+! Halebop är kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna under flera år. Inte svårt att förstå! Billiga priser och många mobiler att välja mellan. iPhone 8+ är ett bra val. Med Halebop har du flera bra abonnemang att välja mellan.

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 1-30 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 479:- /månad
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone 8+ med Hallon abonnemang

Hallon är en aggressiv operatör som satsar på lågt pris och mycket surf för pengarna. De erbjuder vanliga abonnemang, kontantkort samt mobilt bredband. De har flera modeller av iPhone i sitt sortiment. Självklart kan du skaffa dig iPhone 8+ med Hallon abonnemang. Du kan välja mellan 4 – 100 GB surfmängd. De har ett flertal av de nyaste mobilerna att välja mellan och är den operatör som växer snabbt just nu! Ett bra val!

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Data: 4-100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 449 kr/mån

Hallon recension

 

 • Bra med surf
 • Lågt pris
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone 8+ med Tre abonnemang

Tre har alla de nyare modellerna på mobiltelefoner i sitt sortiment och du kan antingen köpa dem med eller utan abonnemang.  De har självklart iPhone 8+ till ett förmånligt pris med abonnemang. Tre har ett mycket snabbt mobilnät och bra täckning över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor hos Tre.

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 1-500 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Månadsavgift: Från 499:- /månad
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

iPhone 8+ med abonnemang

Jämför priserna för iPhone 8+ med abonnemang innan du beställer. Priserna på iPhone skiljer stort mellan olika operatörer. Billigast iPhone 8+ hittar du hos Comviq. Mest surf för pengarna får du dock hos Hallon. Det är klart värt att köpa sin iPhone med abonnemang hos en bra mobiloperatör. Surfar du mycket då väljer du Hallon. Vill du ha lägsta priset, då väljer du Comviq.