Vill du få 10 kronor i rabatt på ditt Vimla abonnemang varje månad?

Självklart!

Använd då denna tipslänk och få 10 kronor i månadsrabatt på ditt Vimla-abonnemang.

Här är rabattlänken, ingen rabattkod behövs: Vimla tipslänk

Vimla är en mobiloperatör som erbjuder olika mobilabonnemang för olika behov. De har nu funnit ett sätt för dig att samarbeta med dem: genom deras tipslänk. Det går ut på att du värvar nya användare, och får rabatt på ditt abonnemang.

Läs allt om Vimla mobiloperatör och glöm inte jämföra alla mobilabonnemang innan du väljer.

Vimlas Tipslänk – För dig som tänkt skaffa mobilabonnemang med Vimla

I detta stycke ger vi dig en kort introduktion till Vimlas tipslänk. Nedan kan du läsa i detalj om hur det funkar. Om du tipsar nya användare om Vimla, och personen väljer att skaffa ett abonnemang hos Vimla, så får både du och personen som du tipsar 10 kronor i rabatt på månadsavgiften – varje månad.

Hur går det då till? Du ger ut en tipslänk till potentiella kunder, och om någon väljer att skaffa ett abonnemang hos Vimla genom den tipslänken så får både du och den andra personen rabatt på era mobilabonnemang. Du kan tipsa hur många personer du vill! Det betyder att du kan få ditt mobilabonnemang helt gratis om du lyckas värva tillräckligt många personer. Varje värvad kund är värd 10 kronor, så om du har ett abonnemang som kostar 110 kronor i månaden så behöver du värva 10 personer innan det blir helt gratis.

Det är helt sant, du kan faktiskt ha ett mobilabonnemang som kostar dig 0 kronor varje månad!

Så använder du Vimlas tipslänk

Tycker du att detta låter intressant? Om du vill skicka tipslänkar till andra så ska du förstås skaffa ett eget abonnemang hos Vimla först. Har du redan ett mobilabonnemang hos Vimla så kan du börja med att gå in på Vimlas hemsida och logga in på Mitt Vimla. Där hittar du din unika tipslänk som du kan dela med dig av till andra. Länken hittar du under rubriken Tipsning i menyn. Du kan kopiera tipslänken och skickar den till vänner, familj och bekanta via den kanal som passar dig bäst: Twitter, sms, Instagram DM, eller liknande. Du kan även välja att tipsa via Facebook eller mail. Då klickar du enkelt på knapparna på sidan så tar de dig rätt.

Om någon av de personer som du skickat tipslänken till sedan väljer att teckna ett abonnemang via den länken, så får ni båda rabatt varje månad. Detta gäller under hela tiden som ni båda har abonnemang hos Vimla. Det finns alltså goda skäl, både för dig och den du tipsar, att skaffa mobilabonnemang på det här sättet. Win win för alla!

När någon har tecknat ett abonnemang hos Vimla via din länk så får du ett mail som upplyser dig om detta. Du kan även nå denna information om du loggar in på Mitt Vimla på Vimlas hemsida. På så vis är det enkelt att hålla koll på ditt abonnemang och dina rabatter – och hur många fler du behöver tipsa innan ditt abonnemang blir gratis.

Vimlas mobilabonnemang

Vimla

Här berättar vi mer om Vimlas mobilabonnemang, eftersom det är dessa du har att välja mellan om du vill använda dig av Vimlas tipslänk. Vimlas mobilabonnemang har inga bindnings- eller uppsägningstider och du ringer och surfar genom Telenors nät.

täckningskarta vimla
Vimla använder Telenors mobilnät och har god täckning över hela Sverige.

Vimlas har flera olika abonnemang att välja på. Det enda som skiljer dem åt är mängden surf som du får varje månad. Alla samtal du ringer och sms du skickar ingår alltså i din månadsavgift – vilket abonnemang du än väljer. Vimla har även rabatt för dig som är student, under 18 år eller över 55 år. Rabatten ger dig mer surf för pengarna.

Abonnemang hos Vimla    
3 GB 110 kronor Fria samtal och sms
6 GB 150 kronor Fria samtal och sms
10 GB 190 kronor Fria samtal och sms
20 GB 260 kronor Fria samtal och sms
50 GB 330 kronor Fria samtal och sms
100 GB 390 kronor Fria samtal och sms

Abonnemang hos Vimla för studenter och de under 18 år    
8 GB 110 kronor Fria samtal och sms
12 GB 140 kronor Fria samtal och sms
18 GB 180 kronor Fria samtal och sms
25 GB 220 kronor Fria samtal och sms
75 GB 310 kronor Fria samtal och sms
Abonnemang hos Vimla för 55 +    
3 GB 110 kronor Fria samtal och sms
7 GB 130 kronor Fria samtal och sms
10 GB 160 kronor Fria samtal och sms
25 GB 220 kronor Fria samtal och sms
75 GB 310 kronor Fria samtal och sms

Som du kan se så är det stor skillnad mellan de olika abonnemangen hos Vimla, och allt beror på hur mycket surf du behöver per månad. Fundera på hur mycket surf du egentligen brukar använda och om det är värt att betala lite extra för att få betydligt mer surf. Om du däremot inte surfar särskilt mycket så finns det ingen anledning att ha ett dyrare abonnemang. Om du är student, under 18 eller äldre än 55 år så får du automatiskt mer surf för en lägre månadskostnad.

Att tänka på med Vimlas tipslänk

Här är rabattlänken, ingen rabattkod behövs: Vimla tipslänk

Vi hoppas att du som redan är kund hos Vimla nu har fått koll på hur du kan använda dig av Vimlas tipslänk. Har du ännu inte använt Vimla förut så kanske du inspireras till att börja göra det. Kanske har du någon vän eller bekant som vill skicka dig en tipslänk till och få rabatt? Se till att använda dig av detta erbjudande om du ska teckna ett nytt mobilabonnemang hos Vimla, det kommer du tjäna på i längden.

Vanliga frågor och svar Vimlas tipslänk

Kan jag få ett gratis Vimla-abonnemang?

Ja, det går att få ett helt gratis Vimla-abonnemang genom att använda tipslänken och värva tillräckligt många kunder. Kostar ditt abonnemang 110 kronor, måste du värva elva nya kunder, eftersom du får 10 kronor rabatt för varje ny kund du värvar.

Hur gör jag för att använda Vimlas tipslänk?

Gå in på Surf.nu och klicka på tipslänken. För varje ny person du tipsar om Vimla och som sedan går vidare och blir kund får du 10 kronors rabatt på din månadskostnad. Du kan tipsa hur många personer du vill.

När får jag rabatt på mitt Vimla-abonnemang?

När du värvar en ny kund får ni båda rabatt på kommande faktura. Det gäller så länge som ni båda är kunder. Om du är senior, ungdom eller student får du rabatt när du skaffar ditt abonnemang och sedan gäller samma villkor under hela tiden som du är Vimla-kund.

Vad har Vimla för mer rabatter än tipslänk?

Förutom rabatt på månadskostnaden när du värvar nya kunder till Vimla har de särskilda rabatter. Det gäller dig som är student, senior eller under 18.

Har andra operatörer tipslänk?

De flesta operatörer har erbjudanden av olika slag, även om de inte har någon tipslänk. På Surf.nu håller du dig uppdaterad om de senaste erbjudandena från de svenska mobiloperatörerna.