Vill du ha 10 kronor rabatt varje månad på ditt Vimla abonnemang? Så länge som du har abonnemanget?

Bra!

Använd då denna tipslänk och du får 10 kronor månadsrabatt.

Här är rabattlänken, ingen rabattkod behövs: Vimla tipslänk

Vimla är en mobiloperatör som erbjuder olika mobilabonnemang för olika behov. De har nu funnit ett sätt för dig att samarbeta med dem: deras tipslänk. Den går ut på att du värvar nya användare samtidigt som du får rabatt på ditt abonnemang.

Läs allt om Vimla mobiloperatör och glöm inte jämföra alla mobilabonnemang innan du väljer.

Vimlas Tipslänk – För dig som tänkt skaffa mobilabonnemang med Vimla

I detta stycke ger vi dig en kort introduktion till Vimlas tipslänk. Nedan kan du läsa mer i detalj hur det funkar. Om du Tipsar nya användare om Vimla får både du och personen du tipsar 10 kronor rabatt i månaden på abonnemanget. Hur går det då till? Du gör som så att du ger ut en tipslänk till potentiella nya kunder. Om någon skaffar abonnemang med Vimla via den tipslänken får både du och den andra personen rabatt på era mobilabonnemang. Och du kan tipsa hur många personer du vill! Det betyder att om du tipsar tillräckligt många personer så blir ditt mobilabonnemang i slutändan helt gratis.

Så använder du Vimlas tipslänk

Tycker du att detta låter intressant? Om du vill skicka tipslänkar till andra är förstås ett första steg att gå in på Vimlas hemsida och skaffa ett Vimlaabonnemang själv. Har du redan ett mobilabonnemang från Vimla? Då kan du börja med att gå in på Vimlas hemsida och logga in på Mitt Vimla. Där hittar du den tipslänk som du kan dela med andra. Du kopierar helt enkelt länken och skickar den till vänner, familj och bekanta via den kanal som passar dig bäst: Twitter, Facebook, mail, sms med mera. Om någon av de personer du tipsat sedan väljer att gå via den länken för att skaffa ett mobilabonnemang kommer ni båda att få rabatt varje månad, under den tid ni båda har abonnemang hos Vimla. Det finns alltså goda skäl, både för dig och den du tipsar, att skaffa mobilabonnemang på det här sättet.

När någon har tecknat ett Vimlaabonnemang via din länk kommer du att få ett mail som upplyser dig om detta. Du kan även se samma information om du loggar in på Mitt Vimla på Vimlas hemsida. På så vis är det enkelt att hålla koll på ditt abonnemang och dina rabatter.

Vimlas mobilabonnemang

VimlaHär berättar vi mer om Vimlas mobilabonnemang, eftersom det är dessa du har att välja mellan om du vill använda dig av Vimlas tipslänk. Vimlas mobilabonnemang har inga bindnings- eller uppsägningstider och du använder dig av Telenors nät.

täckningskarta vimla

Vimla använder Telenors mobilnät och har god täckning över hela Sverige.

Vimlas tre populära mobilabonnemang heter Vimla mindre, Vimla mer och Vimla Student/55+. Det hörs ungefär på namnet vad skillnaden på de olika abonnemangen är: Ett har mycket surf, ett har mindre surf och ett är till för studenter och personer som är äldre än 55 år.

  • Vimla mindre: För 100 kr i månaden får du 2GB att surfa med, fria samtal och sms.
  • Vimla mellan: För 200 kr i månaden får du 15GB att surfa med, fria samtal sms.
  • Vimla mer: För 320 kr i månaden får du hela 50GB att surfa med samt fria samtal och sms.
  • Vimla Student/55+: För mellan 100-200 kronor i månaden får du mellan 6-50GB surf och fria samtal och sms.

 

Som du kan se är det stor skillnad mellan Vimla mer och Vimla mindre i förhållande till hur mycket du kan surfa under en månad. Så fundera på hur mycket surf du egentligen brukar använda och om det är värt att betala lite mer för att få mycket mer surf. Om du däremot inte brukar surfa så mycket finns det ingen anledning att ha ett dyrare abonnemang. Om du är student eller äldre än 55 år får du automatiskt mer surf för samma pris som Vimla Mindre. Men om du behöver riktigt mycket surf bör du beställa Vimla Mer istället.

Att tänka på med Vimlas tipslänk

  • Inga extra kostnader: Att använda sig av vimlas tipslänk innebär inga extra kostnader varken för dig eller för den som skaffar ett abonnemang via din tipslänk.
  • Man måste vara fler än en för att få rabatt: Om någon av er avslutar sitt Vimla-abonnemang blir ni båda av med rabatten.
  • Ingen rabatt vid utebliven betalning: Om någon av er inte betalar under en viss månad händer samma sak som om denne hade avslutat abonnemanget. Det blir ingen rabatt för någon av er.

Här är rabattlänken, ingen rabattkod behövs: Vimla tipslänk

Vi hoppas att du som redan är Vimlakund nu vet tillräckligt för att kunna använda dig av Vimlas tipslänk. Och du som inte har använt Vimla förut kanske inspireras att börja. Kanske har du någon vän eller bekant som vill skicka dig en tipslänk? Se till att använda dig av detta erbjudande om du ska teckna nytt mobilabonnemang.