Vill du få 10 kronor rabatt på ditt Vimla abonnemang varje månad?

Självklart!

Använd då denna tipslänk och få 10 kronor i månadsrabatt.

Här är rabattlänken, ingen rabattkod behövs: Vimla tipslänk

Vimla är en mobiloperatör som erbjuder olika mobilabonnemang för olika behov. De har nu funnit ett sätt för dig att samarbeta med dem: genom deras tipslänk. Det går ut på att du värvar nya användare, och får rabatt på ditt abonnemang.

Läs allt om Vimla mobiloperatör och glöm inte jämföra alla mobilabonnemang innan du väljer.

Vimlas Tipslänk – För dig som tänkt skaffa mobilabonnemang med Vimla

I detta stycke ger vi dig en kort introduktion till Vimlas tipslänk. Nedan kan du läsa i detalj om hur det funkar. Om du tipsar nya användare om Vimla, och personen väljer att skaffa ett abonnemang hos Vimla, så får både du och personen som du tipsar 10 kronor i rabatt på månadsavgiften.

Hur går det då till? Du ger ut en tipslänk till potentiella kunder, och om någon väljer att skaffa ett abonnemang hos Vimla genom den tipslänken så får både du och den andra personen rabatt på era mobilabonnemang. Du kan tipsa hur många personer du vill! Det betyder att du kan få ditt mobilabonnemang helt gratis om du lyckas värva tillräckligt många personer. Varje värvad kund är värd 10 kronor, så om du har ett abonnemang som kostar 99 kronor i månaden så behöver du värva 10 personer.

Det är helt sant, du kan faktiskt ha ett mobilabonnemang som kostar dig 0 kronor varje månad!

Så använder du Vimlas tipslänk

Tycker du att detta låter intressant? Om du vill skicka tipslänkar till andra så ska du förstås skaffa ett eget abonnemang hos Vimla först. Har du redan ett mobilabonnemang hos Vimla så kan du börja med att gå in på Vimlas hemsida och logga in på Mitt Vimla. Där hittar du din unika tipslänk som du kan dela med dig av till andra. Du kopierar tipslänken och skickar den till vänner, familj och bekanta via den kanal som passar dig bäst: Twitter, Facebook, mail, sms etc.

Om någon av de personer som du skickat tipslänken till sedan väljer att teckna ett abonnemang via den länken, så får ni båda rabatt varje månad. Detta gäller under hela tiden som ni båda har abonnemang hos Vimla. Det finns alltså goda skäl, både för dig och den du tipsar, att skaffa mobilabonnemang på det här sättet.

När någon har tecknat ett abonnemang hos Vimla via din länk så får du ett mail som upplyser dig om detta. Du kan även denna information om du loggar in på Mitt Vimla på Vimlas hemsida. På så vis är det enkelt att hålla koll på ditt abonnemang och dina rabatter.

Vimlas mobilabonnemang

VimlaHär berättar vi mer om Vimlas mobilabonnemang, eftersom det är dessa du har att välja mellan om du vill använda dig av Vimlas tipslänk. Vimlas mobilabonnemang har inga bindnings- eller uppsägningstider och du ringer och surfar genom Telenors nät.

täckningskarta vimla

Vimla använder Telenors mobilnät och har god täckning över hela Sverige.

Vimlas har fyra olika abonnemang, och det enda som skiljer sig åt är mängden surf som du får varje månad. Vimla har även rabatt för dig som är student, under 18 år eller över 55 år. Rabatten ger dig mer surf för pengarna.

  • Vimla 2 GB: För 100 kr i månaden får du 2 GB att surfa för samt fria samtal och sms.
  • Vimla 6 GB: För 160 kr i månaden får du 15 GB att surfa för samt fria samtal och sms.
  • Vimla 15 GB: För 210 kr i månaden får du 15 GB att surfa för samt fria samtal och sms.
  • Vimla 50 GB: För 320 kr i månaden får du hela 50 GB att surfa för samt fria samtal och sms.
  • Vimla Student/55+: För mellan 100-200 kronor i månaden får du 6-25 GB surf samt fria samtal och sms.

 

Som du kan se så är det stor skillnad mellan de olika abonnemangen hos Vimla, och allt beror på hur mycket surf du behöver per månad. Fundera på hur mycket surf du egentligen brukar använda och om det är värt att betala lite extra för att få betydligt mer surf. Om du däremot inte surfar särskilt mycket så finns det ingen anledning att ha ett dyrare abonnemang. Om du är student eller äldre än 55 år så får du automatiskt mer surf för en lägre månadskostnad.

Att tänka på med Vimlas tipslänk

  • Inga extra kostnader: Att använda sig av vimlas tipslänk innebär inga extra kostnader, varken för dig eller för den som skaffar ett abonnemang via din tipslänk.
  • Man måste vara fler än en för att få rabatt: Om någon av er avslutar sitt Vimla-abonnemang så blir ni båda av med rabatten.
  • Ingen rabatt vid utebliven betalning: Om någon av er inte betalar månadsavgiften under en viss månad så händer samma sak som om någon hade avslutat abonnemanget, det blir ingen rabatt för någon av er.

Här är rabattlänken, ingen rabattkod behövs: Vimla tipslänk

Vi hoppas att du som redan är kund hos Vimla nu har fått koll på hur du kan använda dig av Vimlas tipslänk. Har du ännu inte använt Vimla förut så kanske du inspireras till att börja göra det. Kanske har du någon vän eller bekant som vill skicka dig en tipslänk och få rabatt? Se till att använda dig av detta erbjudande om du ska teckna ett nytt mobilabonnemang hos Vimla.