Vimla mobilöperatör

✔ Vimla skänka en del av vinsten till välgörenhet!

✔ Spara oanvänd mobilsurf

✔ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

Vimla – Abonnemang, recension och erbjudande

Vimla är en lågpristjänst som startades av Telenor så nyligen som 2014. Vimla är motsvarigheten till 3:s Hallon och Telias Halebop. Precis som de flesta operatörer har Vimla ingen uppsägningstid. Hos Vimla kan du skäddarsy ditt eget abonnemang.

Du kan själv välja hur mycket samtal, meddelanden och data du önskar och får ett pris utifrån det. Ett konkret exempel är 2 GB surf, fria samtal, fria SMS och ingen bindningstid för 100 per månad. Du kan även skaffa abonnemang med 6 GB, fria samtal, fria SMS och ingen bindningstid för 160 kronor per månad. Det är riktigt bra priser från Vimla nu!

✔ Vimla skänka en del av vinsten till välgörenhet!

✔ Spara oanvänd mobilsurf

✔ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

Använda Vimla utomlands

Samtliga Vimlas abonnemang går att använda utomlands. Inom EU/ESS kan du ringa, messa och surfa fritt. Allt som ingår i ditt abonnemang kan du använda gratis, men med en begränsning på maximalt 10 GB data. Du kan använda din sparade data inom EU, men med begränsningen att högst 7 GB data per månad använts utanför Sverige. Se Vimlas hemsida för aktuella siffror.

Vimla omdome

 

Vimla använder Telenors stabila nät

Vimla använder sig utav Telenors 4G-nät, vilket innebär att det är snabbt och stabilt. En möjlig nackdel med Vimla är att de inte har någon kundtjänst via telefon. Istället hänvisas till en chatt på hemsidan.

Fördelen med en chatt är att kundtjänsten kan hantera flera ärenden samtidigt och att väntetiden därför blir kortare. Du får med andra ord oftast snabb hjälp med ditt ärende. Det finns även en gedigen Q och A där du hittar svaret på en mängd frågor som kan uppkomma för dig som kund.

Vimla – En lågprisoperatör

Lågprisoperatören Vimla är inte helt olik Hallon – de vill att det ska vara så enkelt och simpelt som möjligt att skaffa sig en bra mobiloperatör till ett rimligt pris, utan krångliga bindningstider, uppsägningstider och dolda avgifter vid bland annat faktura eller startavgift.

De nya lågprisoperatörerna som tagit marknadsandelar på den svenska marknaden har verkligen gjort ett bra arbete. Det är flera mindre aktörer som verkligen är att räkna med numera, vilket är bra för konkurrensen.

Inga bindningstider hos Vimla

Lågprisoperatörer som Vimla, Hallon och Halebop slopar bindningstider och uppsägningstider, vilket ökar konkurrensen och tvingar större operatörer att göra detsamma – något vi redan ser hos exempelvis Telenor.

Vimla är en operatör som passar dig som vill ha mycket för pengarna. Vimlas mobilabonnemang ändrar du som du vill, när du vill.  Du sparar oanvänd surf, samtal & mess till nästa månad. Vimla har inga bindningstider. Flytta med ditt nummer till Vimla. Schyssta villkor helt enkelt!

✔ Vimla skänka en del av vinsten till välgörenhet!

✔ Spara oanvänd mobilsurf

✔ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

Erbjudande hos Vimla

Vimla är kända för att ha riktigt bra erbjudanden och enkla villkor.

De har även fördelaktiga priser rakt igenom sitt sortiment av abonnemang samt enormt användarvänliga villkor för dig som är kund hos Vimla. De använder sig av Telenors nät och det gagnar för god, snabb och stabil kommunikation.

Spara din surf

Hos Vimla behåller du den surf och de samtal och mess du får varje månad i 12 månader. Det du inte har förbrukat en viss månad kommer att sparas vidare. Som max kan du spara 100 GB data, 1 000 samtal och 10 000 sms/mms.

Bygg ditt eget abonnemang

Du väljer själv hur mycket du vill ringa, SMS:a och surfa. Behöver du ändra på något så gör du det enkelt genom att logga in på Mitt Vimla. Du bygger ditt eget abonnemang från grunden och betalar enbart för det du verkligen behöver.

Detta är unikt för mobilabonnemang i Sverige. Ingen annanstans får du denna frihet att verkligen skapa ditt eget mobilabonnemang från grunden.  Perfekt för dig! Inte konstigt de har så många nöjda kunder sedan starten 2014.

Ta en paus när du vill

Ska du ut och resa kan du pausa ditt abonnemang helt gratis på Mitt Vimla. Detta är en av de saker som gör att många numera väljer ett abonnemang från Vimla. Vi nämnde det här ovan, men det känns som att man verkligen är med och styr sitt eget abonnemang på ett helt nytt sätt mot många andra mobiloperatörer i Sverige. Nytänkande!

Forum hos Vimla

Vimla har ett forum på sin sajt som är öppet för alla kunder där de kan ställa frågor, ge svar samt prata med andra kunder. Detta är unikt och nytänkande och ger verkligen en öppenhet för dig som kund. Man döljer inget utan är väldigt transparent kring saker som abonnemang, support, teknik, fakturor m.m. Du kan läsa alla trådarna i forumet även om du inte är kund, men för att skriva behöver du vara inloggad kund hos Vimla.

Omdömen om Vimla

Klart bäst! Rekommenderar absolut Vimla. Tillmötesgående och proffsiga.

John, Kalmar

Bytte från Tre till Vimla. Är riktigt nöjd! Bra täckning! Billigare! Bra support.

Amir, Malmö

Vimla student

Frågor och svar – Vimla

Har Vimla mobilt bredband?
Vimla har i dagsläget inget specifikt mobilt bredband, men de har genom åren funderat på en lösning vad gäller att kunna surfa med ett specifikt simkort just för datorn eller surfplattan, som ett mobilt bredband.

Vi får se vad lösningen blir. Vi har en egen lista på mobila bredband här inne på vår hemsida ifall du behöver surfa mobilt med din surfplatta eller dator.

Har Vimla något kontantkort?
Vimla har inget specifikt kontantkort i sin tjänsteportfölj idag. De har dock inga bindningstider eller uppsägningstider, så det fungerar lite på samma sätt faktiskt.

Vi rekommenderar ett av Vimlas abonnemang oavsett om du vill ha kontantkort eller abonnemang. Du skräddarsyr allt direkt hos Vimla innan du tecknar dig och det är de ensamma om just nu på den svenska marknaden.

Kan jag köpa ett abonnemang och mobiltelefon från Vimla?
Vimla erbjuder just nu inga mobiltelefoner tillsammans med sina abonnemang. Vimla har istället andra fördelar och erbjudanden till exempel kan du genom att tipsa kompisar om Vimla och  då sänka dina egna månadskostnader.

Det är ett riktigt smart sätt att sänka sina egna mobilkostnader. Tipsa en kompis om Vimla och få rabatt på ditt eget abonnemang.  Vimla har, som vi nämnt tidigare, heller inga bindningstider och uppsägningstider. Det är ett schysst företag som även skänker en viss del av vinsten till välgörande ändamål.

✔ Vimla skänka en del av vinsten till välgörenhet!

✔ Spara oanvänd mobilsurf

✔ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

Har Vimla uppsägningstid eller bindningstid?
Vimla har varken uppsägningstid eller bindningstid. Byt mobiloperatör som du vill. Det är dock många som INTE byter, när de väl har Vimla.  Men om du vill avsluta så är det enkelt gjort online – bara att logga in och avsluta abonnemanget.

Kan jag flytta mitt gamla mobilnummer till Vimla?
Hos Vimla behåller du ditt mobilnummer när du flyttar och byter abonnemang. Det fungerar enkelt och smidigt. Supporten hos Vimla hjälper dig att byta nummer.

Du flyttar med dig numret till Vimla och sedan från Vimla om du byter till någon annan mobiloperatör. Många stannar av förklarliga skäl kvar som kund hos Vimla fast det är så pass lätt att byta mobiloperatör numera.

Vimla support

Vad har Vimla för kundservice?
Man sköter de flesta kundförfrågningar själv via sin fina kundservice, som erbjuder bra hjälp när du behöver den. Vimla har en support som bryr sig på riktigt! Vimla vill ha glada och nöjda kunder, det gör det mycket roligare att gå till jobbet säger de själva på sin hemsida.

Därför lägger de stor vikt att finnas tillgängliga och hela tiden bygga om och fixa så att tjänsten blir bättre, enklare och tydligare. De visar även nöjdheten i kundsupporten LIVE på sin sajt – häftigt och modigt gjort! De lever som de lär helt enkelt. Här nedan ser du ett exempel från deras hemsida och supporten:

TILL SUPPORT
95% Nöjdhet i supporten just nu (uppdaterat: 2018-04-30).

Hur fungerar Vimla utomlands? Roaming?
Från och med den 15 juni 2017 kan du använda den data du har (både din månadspott och sparad data från tidigare månader) hos Vimla. Du kan som mest använda 10 GB utomlands per månad i EU/EES. Om du behöver surfa mer, så kan du självklart beställa mer data på samma sätt som hemma i Sverige.

Har Vimla pensionärsabonnemang eller abonnemang för seniorer?
Ja, det finns flera fina abonnemang hos Vimla för dig som är pensionär eller 55+. De har bra villkor och generösa mängder med surf för dig som tecknar ett senior-abonnemang.

Du får mer surf för pengarna när du tecknar dig som pensionär hos Vimla. Enkelt och bra för dig som vill använda mobilen som vanligt och betala mindre.

Har Vimla barn- och ungdomsabonnemang?
Ja, det finns barn- och ungdomsabonnemang hos Vimla. Du ser flera fina alternativ här ovan i början av artikeln och kan enkelt klicka dig vidare till alla de olika abonnemangen hos Vimla. Många beställer barnabonnemang med 2 GB eller 7 GB datamängd per månad.

Har Vimla studentabonnemang eller studentrabatt på vanliga abonnemang?
Vimla har flera fina studentabonnemang med bra priser samt mycket surf för pengarna. Du behöver bara fylla i att du är student när du tecknar dig för ett abonnemang hos Vimla, så kan du ta del av erbjudandet.

Har Vimla några företagsabonnemang?
Vimla har idag inget specifikt företagsabonnemang, men de kan skräddarsy din faktura på det viset att den visar moms och då kan du använda den i ditt företag. Det är dock du som står som juridisk person för abonnemanget och det går alltså inte att använda i ett AB.

Vimla har riktigt bra villkor och en öppenhet man sällan ser i mobilvärlden eller någon annanstans heller för den delen. Rekommenderas starkt! Andra företag borde hänga på den trenden. Här ser du vår egen lista på företagsabonnemang.

 

Fördelar Vimla

  • Använder Telenors snabba mobilnät
  • Enkla abonnemang
  • Ingen bindningstid
  • Studentabonnemang
  • Seniorabonnemang
  • Bra priser
  • Generöst med surf
  • Spara oanvänd surf

 

täckningskarta vimlaTäckningskarta Vimla

Den billiga operatören Vimlas mobiltäckning är god då man ägs av Telenor och använder Telenors mobilnät. Det innebär att man har god täckning i stora delar av landet med ett mycket snabbt 4G-nät i tätorter, bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.