Fello abonnemang

✓ Halva priset i 2 månader!
✓ Ingen uppsägnings- eller bindningstid
✓ Telias nät
 

Fello – Abonnemang, recension och erbjudande

De flesta mobiloperatörer på marknaden är stora företag med många kunder. Detta ville ett svenskt syskonpar ändra på, och resultatet av deras nytänkande blev mobiloperatören Fello. Det är en liten mobiloperatör vars mål inte är att bli ledande i form av många kunder, utan att istället ge sina kunder ett bra alternativ utan dolda avgifter.

Surf

Minst2GB
2 GB+ 100 GB+

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Loading...

  4 abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-07-22
  3 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  53 kr/mån

  105 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 3 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Nej
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 53 kr/mån
  Mån 6-12 105 kr/mån
  Totalpris år 1 1000 kr
  8 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  83 kr/mån

  165 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 8 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 83 kr/mån
  Mån 6-12 165 kr/mån
  Totalpris år 1 1570 kr
  16 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  108 kr/mån

  215 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 16 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 108 kr/mån
  Mån 6-12 215 kr/mån
  Totalpris år 1 2045 kr
  24 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  138 kr/mån

  275 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 24 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 138 kr/mån
  Mån 6-12 275 kr/mån
  Totalpris år 1 2615 kr

  Fello har enkla villkor

  Villkoren ska vara tydliga för kunden: Inga oförutsedda avgifter och ingen upptäckningsavgift. Fello har ingen bindningstid och du kan när som helst säga upp abonnemanget. Snabbt, enkelt och bra priser! För tillfället har Fello fina erbjudanden på alla sina abonnemang där nya kunder betalar halva priset på månadsavgiften.

  Att välja rätt mobilabonnemang

  De ledande mobiloperatörerna har ett brett utbud av tjänster. Det kan vara svårt att hitta det bästa abonnemanget till det lägsta priset. Skriver du mycket SMS? Pratar du sällan i mobilen? Tittar du på videoklipp i mobil? Priset mellan jättarnas olika erbjudande skiljer sig ofta stort.

  Dessutom ser inte livet likadant ut hela tiden. Ett abonnemang som du tecknat som student kanske inte är optimalt för dig då du kommit ut i arbetslivet. Fello satsar på att inte krångla till det. En typ av standardabonnemang erbjuds och det som är valbart är surfmängden per månad. I Fellos abonnemang ingår obegränsat med SMS, MMS och samtal. Under de första månaderna som man har ett abonnemang från Fello får man betala halva priset – ett lågt pris på ett redan prispressat abonnemang.

  Stabilitet och flexibilitet med Fello

  Att vara en liten operatör behöver inte medföra dålig mottagningen eller långsam surfhastighet. Faktum är att Fellos kunder får samma samtalstäckning som Telias kunder. Telia har bra uppkoppling nästan överallt i Sverige. Fellos kunder surfar med full hastighet på 4G-nätet. Se täckningskartor för operatörerna här. Notera att surfmängden går att ändra mellan månaderna – Fello har ingen bindningstid.

  Flexibiliteten i Fellos abonnemang gör det möjligt att anpassa surfen efter personliga omständigheter. Om du vill testa Fellos abonnemang går det bra att flytta med ditt nuvarande telefonnummer. Det som krävs är att ditt simkort byts ut i samband med bytet av operatör.

  Använda Fello i utlandet

  Inom EU/EES så kan du med Fello använda all din data som ingår i ditt abonnemang samt ringa och SMS:a fritt precis som du gör hemma i Sverige. Det kostar inget extra. Generöst och enkelt, precis som det ska vara! Detta ger Fello en klar fördel gentemot flera andra konkurrenter.

  Alla abonnemang har gratis SMS och MMS från Sverige till alla i hela världen. Riktigt bra erbjudande! Dessutom kan du använda din mobil som hemma när du reser inom EU och EES. Inga extra kostnader för roaming tillkommer, vilket är riktigt bra villkor för dig som planerar att använda mobilen inom EU/EES.

  Fellos utlandspriser

  Fello student, barn eller pensionär

  Fello har speciella abonnemang för studenter, barn och pensionärer. Studenter definieras enligt Fellos som alla som studerar, barn är personer under 18 år och seniorer är alla över 55.  Som student eller senior kan man beställa sitt abonnemang själv, men barnabonnemangen måste en förälder eller målsman teckna till sitt barn. Pensionärer, barn och studenter lever oftast på en låg budget, därför får de ett extra prisvärt alternativ. 

  Förmånen som studenter, barn och pensionärer erbjuds är mer surf för samma månadsavgift. Studenter över 18 år får mest surf för pengarna, men även pensionärer och barn under 18 får mer surf i sina abonnemang.

  Fello håller det enkelt genom abonnemang som med en valbar surfmängd kan passa alla.

  Vad säger kunderna om Fello?

  Fello studentabonnemang

  Haft Fello ett tag nu, är 64 år. Bytte från Telia och fick mycket lägre priser. Samma nät, men bra mycket billigare! Perfekt!

  Leif Johansson, Göteborg

  Bra kundtjänst. Service helt klart! Riktigt bra helt enkelt! Kunnig support.

  Tanja, Trelleborg

  Fello är riktigt bra. Jättenöjd med Fello. Har haft dem sedan starten. Inga problem.

  Erik, Hedemora

  Fördelar Fello

  • Inga dolda avgifter
  • Spara oanvänd surf
  • Inga bindningstid
  • Halva priset de första månaderna
  • Behåll ditt nummer
  • Studentabonnemang
  • Pensionärsabonnemang
  • Barnabonnemang

  Fello kundsupport

   

  Vanliga frågor och svar om Fello

  Har Fello mobilt bredband?

  I dagsläget arbetar Fello enbart med mobilabonnemang och det finns inga separata mobila bredband. Däremot går det utmärkt att internetdela mobildatan från telefonen genom att ta ett av de större abonnemangen som har generöst med surf.

  Är det mobilt bredband du behöver finns det en mängd bra alternativ för mobila bredband i vår egen lista.

  Vi får se om Fello väljer att addera mobilt bredband i sin tjänsteportfölj till sina kunder. I dagsläget har de alltså inte något renodlat mobilt bredband att erbjuda.

  Har Fello kontantkort?

  Just nu har Fello inget kontantkort att erbjuda sina kunder. De har mycket generösa villkor på sina abonnemang, men just kontantkort finns inte hos Fello ännu.

  Om du vill ha ett kontantkort så kan du istället skaffa det Halebop eftersom de använder sig av samma mobilnät som Fello. Halebop har samma fina täckning som Fello eftersom de också använder sig av Telias nät.

  Kan jag köpa ett abonnemang och mobiltelefon från Fello?

  Just nu kan du enbart teckna abonnemang via Fello, men i framtiden kanske de kommer med fina erbjudanden på mobiler ihop med abonnemang. Fello har som vi nämnt tidigare satsat på att erbjuda enkla abonnemang med riktigt fina villkor.

  Vad har Fello för uppsägningstid och bindningstid?

  Fello har varken bindningstid eller uppsägningstid. Byt mobiloperatör som du vill. Det är dock många som INTE byter när de väl har skaffat Fello. Även detta är bra villkor och Fello erbjuder fina villkor till dig som kund. Fello har ambitionen att vara enkelt för dig som kund, och det är det!

  Kan använda mitt gamla mobilnummer med Fello?

  Hos Fello behåller du ditt mobilnummer när du flyttar och byter abonnemang. Det fungerar enkelt och smidigt. Du sparar även dina appar, telefonbok och annat i mobilen. Det enda du behöver göra är att byta ut simkortet – superenkelt!

  Vad har Fello för kundtjänst?

  Fello sköter de flesta kundförfrågningar via sin fina kundservice själva. Kundtjänsten är öppen på vardagar mellan 08-16. Du kan också chatta med dem vardagar mellan 08-17, eller skicka ett mail. På deras hemsida har Fello bra guider med vanliga frågor som du kan ta del av.

  Hur funkar Fello utomlands? Roaming?

  Använd Fello fritt i EU/EES och surfa utan kostnad precis som i Sverige. Det är smidigt och med Fello så kan du använda din mobiltelefon utomlands på samma sätt som du använder den hemma i Sverige.

  Har Fello ett seniorabonnemang eller abonnemang speciellt för pensionärer?

  Ja, det finns flera fina abonnemang hos Fello för dig som är 55+ eller pensionär. Abonnemanget fungerar lika som de andra abonnemangen, men du får mer surf.

  De har bra villkor och även generösa mängder med surf för dig som tecknar ett seniorabonnemang. Både ekonomiskt och fördelaktigt vad gäller surfmängder

  Har Fello ett barn- och ungdomsabonnemang?

  Ja, det finns barn- och ungdomsabonnemang hos Fello.  Abonnemanget för barn är samma sorts abonnemang som för seniorer. Prisvärt och med fina villkor!

  Du ser flera fina alternativ i början av artikeln och du kan enkelt klicka dig vidare till alla de olika abonnemangen.

  Har Fello ett studentabonnemang eller kan jag få studentrabatt på ett vanligt abonnemang?

  Ja, Fello har flera studentabonnemang med bra priser samt mycket surf för pengarna. Som student får du mycket mer surf för pengarna jämfört med de vanliga abonnemangen från Fello.

  Du ska se till att använda dig av detta när du studerar så att du som är student verkligen får valuta för dina pengar. Hos Fello är det låga priset, den goda täckningen och enkelheten det fina!

  Har Fello företagsabonnemang?

  Just nu har inte Fello något specifikt företagsabonnemang. Du kan självklart använda ditt abonnemang i ditt företag, men det kan vara bra att ha ett separat nummer för just din firma. Både för dig själv, dina kunders och revisorernas skull!

  Generellt:

  • Spara Surf : ✓ Ja
  • Surfa inom EU : ✓ Ja
  • Surfhastighet : 7-100 Mbit/s
  • Mobilnät : Telia
  • Telefonsupport : ✓ Ja
  • 5G : ⨉ Nej

  Fellos Täckningskarta

  Fello går i Telias nät och har tillgång till hela Telias 2G-, 3G- och 4G-nät.


  Kontaktinformation

  Hemsida:
  Telefonnummer:

  0770-33 22 22

  Adress:

  Vera Sandbergs Allé 5C 411 33 Göteborg

  Org no:

  556103-4249