Fello

Fello – Abonnemang, recension och erbjudande

Mobiloperatörerna på marknaden består av stora företag med många kunder. En bror och en syster ifrån Sverige fick ett nytänkande och resultatet blev Fello. Det är en liten mobiloperatör vars mål inte är att bli ledande i form av många kunder, utan Fello vill ge sina kunder ett bra alternativ utan dolda avgifter.

Villkoren ska vara tydliga för kunden: Inga oförutsedda avgifter och ingen uppteckningsavgift. Fello har inga bindningstid och du kan när som helst säga upp abonnemanget. Snabbt, enkelt och bra priser! Just nu i skrivande stund har Fello fina erbjudanden med halva priset på alla sina abonnemang de första 2 månaderna för nya kunder!

50% i 2 månader

Att välja rätt mobilabonnemang

De ledande mobiloperatörerna har ett brett utbud av tjänster. Det kan vara svårt att hitta det bästa abonnemanget till det lägsta priset. Skriver du mycket sms? Pratar du sällan i mobilen? Tittar personen på videoklipp genom sin mobil? Priset mellan jättarnas olika erbjudande skiljer sig ofta åt.

Dessutom ser inte livet likadant ut hela tiden. Abonnemanget som personen tecknade som student kanske inte är lika gynnsamt i arbetslivet. Fello satsar på att inte krångla till det. Ett enda standardabonnemang erbjuds och det som är valbart är surfmängden per månad. I Fellos abonnemang ingår obegränsat med sms, mms och samtal. Priset ligger från 47,50 kronor i månaden för de första två månaderna. Därefter kostar det från 95 kronor i månaden.

Fellos abonnemang

Stabilitet och flexibilitet med Fello

Att vara ett liten konkurrent behöver inte betyda att mottagningen är dålig, eller att surfhastigheten är långsam. Fellos kunder får samma samtalstäckning som Telias kunder. Telia har en bra uppkoppling nästan överallt i Sverige. Fellos kunder surfar med full hastighet på 4G-nätet. Se täckningskartor för operatörerna här. Surfmängden går att ändra mellan månaderna.

Just flexibiliteten gör det möjligt att anpassa surfen efter personliga omständigheter. Om du vill testa Fellos abonnemang går det bra att behålla ditt nuvarande telefonnummer. Det som krävs är att ditt simkort byts ut i samband med bytet av operatör.

Fullständig täckningskarta

Använda Fello i utlandet

Med Fello kan du inom EU/ESS använda all din data, samtal och sms fritt precis som hemma i Sverige. Det kostar inget extra. Du får spendera upp till 30 GB surf per månad inom EU- Generöst och enkelt – precis som det ska vara! Detta ger Fello en klar fördel gentemot flera andra konkurrenter.

Alla abonnemang har gratis SMS och MMS från Sverige till alla i hela världen. Riktigt bra erbjudande! Dessutom kan du använda din mobil som hemma när du reser inom EU och EES. Då tillkommer inga extra kostnader för roaming vilket är riktigt bra villkor för dig som planerar att använda mobilen inom EU/EES.

Fellos utlandspriser

Fello studentabonnemang

Fello student eller pensionär

Studenter räknas enligt Fellos de som studerar, inklusive barn som går i skolan. Pensionärer och studenter lever oftast på en låg budget. Därför får de ett extra prisvärt alternativ. De har samma abonnemang som alla andra, så om priset sänks gäller det alla.

Förmånen som studenter och pensionärer erbjuds är dubbel surf för samma pengar. En gigabyte surf blir till två. Föräldrar kan beställa ett extra prisvärt abonnemang till sina barn i och med att barn räknas till studerande. Fello håller det enkelt genom abonnemang som med en valbar surfmängd kan passa alla.

Fello Studentabonnemang

Vad säger kunderna om Fello

Haft Fello ett tag nu, är 64 år. Bytte från Telia och fick mycket lägre priser. Samma nät, men bra mycket billigare! Perfekt!

Leif Johansson, Göteborg

Bra kundtjänst. Service helt klart! Riktigt bra helt enkelt! Kunnig support.

Tanja, Trelleborg

Fello är riktigt bra. Jättenöjd med Fello. Har haft dem sedan starten. Inga problem.

Erik, Hedmora

Testa Fello – 50% rabatt

Frågor och svar – Fello

Har Fello mobilt bredband?
I dagsläget arbetar Fello enbart med mobilabonnemang och det finns inga separata mobila bredband. Det är dock generöst med surf på de lite större abonnemangen så där kan man ju dela telefonen till datorn vid behov.

Är det mobilt bredband du behöver finns det en mängd bra alternativ för mobila bredband i vår egen lista.

Vi får se om Fello väljer att addera mobilt bredband i sin tjänsteportfölj till sina kunder men i dagsläget har alltså inte Fello något renodlat mobilt bredband att erbjuda.

Till Fello

Har Fello kontantkort?
Just nu har inte Fello något kontantkort i sin portfölj att erbjuda sina kunder. De har mycket generösa villkor vad gäller abonnemang, men just kontantkort finns inte hos Fello just nu.

Vill man prompt ha ett kontantkort, så kan man istället välja ett från Halebop, då de använder sig av samma mobilnät som Fello. Halebop har samma fina täckning som Fello då de använder sig av Telias nät.

Kan jag köpa ett abonnemang och mobiltelefon från Fello?
Just nu kan du enbart teckna dig för abonnemang via Fello, men de kanske kommer med fina erbjudanden på mobiler ihop med abonnemangen i framtiden. Fello har som vi nämnt tidigare satsat på att erbjuda enkla abonnemang med riktigt fina villkor.

Vad har Fello för uppsägningstid och bindningstid?
Fello har varken bindningstid eller uppsägningstid. Byt mobiloperatör som du vill. Det är dock många som INTE byter, när de väl har skaffat Fello. Även detta är bra villkor och Fello erbjuder fina villkor till dig som kund.Inget tjafs utan raka puckar om man nu kan säga så. Fello skall vara enkelt för dig som kund och det är det!

Fello kundsupport

Kan använda mitt gamla mobilnummer med Fello?
Hos Fello behåller du ditt mobilnummer när du flyttar och byter abonnemang. Det fungerar enkelt och smidigt. Du sparar även dina appar, telefonbok och annat i mobilen. Det enda du byter är simkortet och allt annat följer med som du hade innan i telefonen.

Flytta ditt nummer till Fello

Vad har Fello för kundtjänst?
Man sköter de flesta kundförfrågningar själv via deras fina kundservice. Fello har kundtjänst som är öppen mellan 08-17 vardagar. Du kan chatta vardagar mellan 08-17 samt maila och då får du svar inom 24 timmar.  De har även en bra guide för dina frågor som finns tillgänglig direkt på deras hemsida.

Hur funkar Fello utomlands? Roaming?
Använd Fello fritt i EU/EES och surfa utan kostnad precis som i Sverige. Det är smidigt och du använder mobiltelefonen på samma sätt utomlands, som du använder den hemma i Sverige med Fello.

Har Fello ett seniorabonnemang eller abonnemang speciellt för pensionärer?
Ja, det finns flera fina abonnemang hos Fello för dig som är 55+ eller pensionär. Abonnemanget fungerar lika som de andra abonnemangen men du får dubbel surf.

De har bra villkor och även generösa mängder med surf för dig som tecknar ett senior abonnemang. Både ekonomiskt och fördelaktigt vad gäller surfmängder.

Fello Seniorabonnemang

Har Fello ett barn- och ungdomsabonnemang?
Ja, det finns barn- och ungdomsabonnemang hos Fello.  Abonnemanget för barn är samma sorts abonnemang som för studenter. Prisvärt och fina villkor!

Du ser flera fina alternativ här ovan i början av artikeln och du kan enkelt klicka dig vidare till alla de olika abonnemangen.

Fello Barnabonnemang

Har Fello ett studentabonnemang eller kan jag få studentrabatt på ett vanligt abonnemang?
Ja, Fello har flera studentabonnemang med bra priser samt mycket surf för pengarna. Som student får du dubbel surf för pengarna jämfört med de vanliga abonnemangen från Fello.

Du skall se till att använda dig av detta när du studerar så att du verkligen får valuta för dina pengar som student. Hos Fello är det låga priset, den goda täckningen och enkelheten det fina!

Fello Studentabonnemang

Har Fello företagsabonnemang?
Just nu har inte Fello något specifikt företagsabonnemang. Du kan självklart använda ditt abonnemang i ditt företag, men det kan vara bra att ha ett separat nummer för just din firma. Både för dig, dina kunder samt redovisningen.

 

Fördelar Fello

  • Inga dolda avgifter
  • Spara oanvänd surf
  • Inga bindningstid
  • Halva priset i 2 månader
  • Behåll ditt nummer
  • Studentabonnemang
  • Pensionärsabonnemang
  • Barnabonnemang

 

Täckningskarta Fello

täckningskarta fello

 

Mobiloperatören Fellos täckning är mycket god över stora delar av Sverige. Fello använder sig av Telias nät och har tillgång till Telias 2G-, 3G- och 4G-nät. Framför allt har Telias 2G-nät god täckning i glesbefolkade områden som Norrland.

 

Besök Fello.se