Billiga mobiler med abonnemang

Huawei Y6 med Halebop

50% mer surf i ett halvår!

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 159 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei P20 Lite

50% mer surf i ett halvår!

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung J4 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 270 kr
LÄS MER & BESTÄLL

iPhone 6 med Halebop

50% mer surf i ett halvår!

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 279 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei Y6 2018 med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - obegr. surf Gb data
från 279 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy J4+ med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - obegr. surf Gb data
från 319 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei P20 Lite 64 GB med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - obegr. surf Gb data
från 329 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy A7 med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - obegr. surf Gb data
från 369 kr
LÄS MER & BESTÄLL

iPhone 7 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 395 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S9 med Halebop

50% mer surf i ett halvår!

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 399 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei P20 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 410 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung, iPhone, Sony och Huawei med abonnemang

 

 

Ett smidigt sätt att skaffa en ny mobiltelefon är att anta ett erbjudande från en mobiloperatör där du betalar för telefonen och abonnemanget tillsammans varje månad. Egentligen köper du telefonen på avbetalning då dess pris delas upp över abonnemangets bindningstid. Som standard erbjuder operatörerna 24 månader. Efter bindningstiden går priset ner till att bara betala för abonnemanget och du kan då också avsluta det.

Köp mobil med abonnemang

Köper du en mobiltelefon igenom en operatör finns risken att den är operatörslåst och därmed inte kan användas tillsammans med simkort från andra operatörer. Att låsa upp en operatörslåst mobiltelefon är möjligt, men i vissa fall kostar det lite eller kan bara göras efter en viss tid. Ta reda på operatörens policy innan du tecknar abonnemanget om du kan komma att vilja använda mer än en.

Med bindningstid är det underförstått att du är bunden att betala till operatören tills tidsperioden löper ut. Därför är det viktigt att försäkra sig om att det abonnemang du tecknar har all funktionalitet du behöver exempelvis i fråga om datamängd och täckning. Ta reda på vilken mobiloperatör som har bäst täckning i de områden du ofta befinner dig för att hitta bästa pris för bästa funktion. Comviq använder både Tele2, Telenor och Telias nät så de har en bra täckningskarta i förhållande till sina priser.

Fastpris abonnemang

Naturligtvis är det också värt att jämföra de olika leverantörernas priser på paket med mobilen du är intresserad av. De har ett fast pris per månad för telefonen men detta varierar beroende på bindningstid och från operatör till operatör. Alla operatörer som erbjuder paket har Samsung Galaxy S9 och iPhone X.

Det kan vara värt att se om det finns inbyteskampanjer när du är taggad för en ny release. Just nu erbjuder Telia, Telenor, Tele2 och Tre rabatt på förköp av Samsung Galaxy Note9 när du byter in en annan Samsung Galaxy-modell. Håll därför ett öga på märken du gillar och se om du kan utnyttja något liknande erbjudande.

Billiga mobiler med abonnemang

Nya mobiltelefoner

Vill du ha en av de senaste mobilmodellerna är det troligt att du i slutänden kommer att ha betalat en bit över marknadspris, eftersom du kommer att betala samma summa för telefonen i exempelvis 24 månader medan priset för samma telefon i butik sjunker. Därför är det smart att göra en snabb uträkning av vad totalpriset skulle bli och jämföra med telefonens marknadspris för att se om skillnaden är acceptabel.

En snabb uträkning för Telias standarderbjudande på en One Plus 6 visade att för den telefonen blir det dubbla priset jämfört med vad du betalar rakt av på One Plus hemsida. För sin prestanda är den telefonen dock billig så för en Samsungtelefon blir det inte lika drastisk skillnad.

iPhone med abonnemang

Om du gillar iPhones men inte riktigt kan eller vill hosta upp månadskostnaden för en iPhone X så finns iPhone SE hos alla operatörer utom A3 (som tidigare hette Alltele). Dess operativsystem kan enkelt uppgraderas till samma som iPhone X, iOS 11 och följande uppdateringar. Prisskillnaden ligger konsekvent på minst 200 kronor. I spannet däremellan finns Phone 7 och 8 hos vissa operatörer.

Huawei

Ett mobilmärke som har slagit igenom rejält de senaste åren är Huawei och deras telefoner finns i flera prisklasser. De två billigaste modellerna heter Huawei Y6 och Huawei Honor och finns tillgängliga hos Telenor, Telia, 3, Halebop, Comviq och A3.

Samsung

Alla operatörer utom Hallon har Samsung Galaxy S8 i sitt sortiment, vilket är ett billigare alternativ än Galaxy S9 hos alla förutom Comviq som hade ett specialerbjudande vid tiden som denna artikel skrevs. Prisskillnaden hos de andra är förvånansvärt liten, då den ligger på mellan 40 och 100 kronor. I slutänden kan detta dock bli upp emot 2400 kronor i totalpris.

Sony Xperia

En billigare variant av Sonys senaste modell Xperia XZ2 är XZ2 Compact (prisskillnaden ligger på mellan 30 och 100 kronor i månaden) och denna finns hos Tele2, Tre och Comviq. Telia, Telenor och Halebop har både XZ2 Compact och Xperia L1, som är den billigaste Sonytelefonen hos operatörerna just nu.

Billiga mobiler med abonnemang

Här nedan hittar du en mängd fina erbjudande vad gäller mobiler till bra priser med abonnemang. De mobiltelefoner vi visar här nedan är det erbjudande på med jämna mellanrum hos de olika operatörerna.Du kan självklart skaffa enbart abonnemang eller mobil separat via alla de operatörer vi samarbetar med. Du får oftast riktigt bra priser när du kombinerar en mobil med ett abonnemang.

 

Billiga mobiler med Halebop abonnemang

Halebop har prissänkt Galaxy S9 Plus och den har nu ett riktigt bra pris! Halebop är kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna under flera år. Inte svårt att förstå! Billiga priser och många mobiler att välja mellan. Galaxy S9 Plus är ett bra val och du får mycket för pengarna med detta abonnemang.

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-30 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Billiga mobiler med Hallon abonnemang

Hallon är en bra operatör som erbjuder abonnemang med billiga mobiler. De erbjuder även vanliga abonnemang, kontantkort samt mobilt bredband. Du kan välja mellan 4 – 100 GB surfmängd. De har ett flertal av de nyaste mobilerna att välja mellan och är den operatör som växer snabbt just nu! Ett bra val!

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Data: 4-100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms

Hallon recension

 

 • Bra med surf
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

Billiga mobiltelefoner med Tre abonnemang

Tre har alla de nyare modellerna på mobiltelefoner i sitt sortiment och du kan antingen köpa dem med eller utan abonnemang. De har ett mycket snabbt mobilnät och bra täckning över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor hos Tre. Med Tre får du iPhone till ett bra pris!

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 2 GB – obergänsad surf
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Äldre modell ger lägre pris

Ju äldre mobiltelefon du är intresserad av desto lägre blir månadskostnaden. De mindre operatörerna och de med generellt lägre priser för sina tjänster, Hallon, Comviq, Universal Telecom och A3, har ett snävare utbud av mobiltelefoner och fokuserar mer på nyutkomna modeller jämfört med exempelvis Telia som tillhandahåller ett utbud på åtta mobilmärken snarare än bara Samsung och Apples senaste modeller som Hallon gör. Hallons abonnemangskostnad är istället mycket låg.

Är du ute efter en enkel telefon så finns märket Doro, som har specialiserat sig på användarvänlighet, tillgängligt hos Telia, Tele2, Telenor, Tre och Halebop och ligger i den billigare änden av skalan. Hoppas du hittat rätt vad gäller att finna en billig mobiltelefon med abonnemang.