Billiga mobiler med abonnemang

Huawei Y6 med Halebop

50% mer surf i ett halvår!

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 159 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei P20 Lite

50% mer surf i ett halvår!

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

iPhone 6 med Halebop

50% mer surf i ett halvår!

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 279 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei Y6 2018 med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - obegr. surf Gb data
från 279 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy J4+ med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - obegr. surf Gb data
från 319 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei P20 Lite 64 GB med Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3 - obegr. surf Gb data
från 329 kr
LÄS MER & BESTÄLL

iPhone 7 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 375 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy S9 med Halebop

50% mer surf i ett halvår!

Fria Samtal

Fria Sms

2-30 Gb data
från 399 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei P20 med Comviq


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 410 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung, iPhone, Sony och Huawei med abonnemang

 

 

 

Ett smidigt sätt att skaffa en ny mobiltelefon på genom att ta del av de erbjudanden som mobiloperatörerna har på mobiltelefon och abonnemang. Det innebär att du betalar för telefonen och abonnemanget på samma faktura. Det du egentligen gör när du gör ett sådant köp är att köpa telefonen på avbetalning, och avbetalningsperioden är abonnemangets bindningstid. Som standard erbjuder operatörerna 24 månader när du vill köpa en telefon med ditt abonnemang Efter bindningstiden så sänks månadsbetalningen eftersom du då har betalat av hela telefonen och endast betalar för abonnemanget, och du kan då säga upp abonnemanget.

Köp mobil med abonnemang

Köper du en mobiltelefon genom en operatör så finns risken att mobilen är operatörslåst och därmed inte kan användas tillsammans med simkort från andra operatörer. Att låsa upp en operatörslåst mobiltelefon är möjligt, men i vissa fall kostar det en slant och kan bara göras efter en viss tid. Ta reda på operatörens policy innan du tecknar abonnemanget om du tror att du kan vilja använda att simkort från en annan operatör.

Bindningstid innebär att du är bunden till abonnemanget tills att tidsperioden har löpt ut. Därför är det viktigt att du försäkrar dig om att abonnemang som du tecknar har all funktionalitet du, och då menas till exempel datamängd och täckning. Ta reda på vilken mobiloperatör som har bäst täckning i de områden som du oftast befinner dig i för att hitta bästa pris för bästa funktion. Comviq använder både Tele2, Telenor och Telias nät så de har riktigt god täckning i förhållande till sina priser.

Fastpris abonnemang

Det är också bra att jämföra de olika leverantörernas priser på abonnemang tillsammans med telefonen som du är intresserad av att köpa. Du betalar ett fast pris per månad för telefonen, men priset varierar beroende på bindningstid och operatör. Alla operatörer som erbjuder paket har Samsung Galaxy S9 och iPhone X.

Det kan även vara bra att se om det finns inbyteskampanjer. Just nu erbjuder Telia, Telenor, Tele2 och Tre rabatt på förköp av Samsung Galaxy Note9 när du byter in en annan Samsung Galaxy-modell. Håll därför ett öga på märken du gillar och se om du kan utnyttja något liknande erbjudande.

Nya mobiltelefoner

Vill du ha en av de senaste modellerna på telefoner så är det troligt att du i slutänden kommer att ha betalat en bit över telefonens egentliga marknadspris. När du gör en avbetalning på en mobil så sjunker inte marknadsvärdet på din avbetalning, även om telefonen skulle sjunka i pris. Därför är det smart att göra en snabb uträkning av vad totalpriset skulle bli och jämföra med telefonens marknadspris för att se om skillnaden är acceptabel.

En snabb uträkning på Telias standarderbjudande av en One Plus 6 visar att en avbetalning i slutändan skulle inneburit det det dubbla priset på telefonen jämfört med om betalat telefonen kontant.

iPhone med abonnemang

Om du gillar iPhones men inte riktigt kan eller vill hosta upp månadskostnaden för en iPhone X så finns iPhone SE hos alla operatörer. Operativsystemet i iPhone SE kan enkelt uppgraderas till samma som iPhone X, iOS 11 och liknande uppdateringar. Prisskillnaden ligger konsekvent på minst 200 kronor. I spannet mellan den billigaste och den senaste modellen så finns Phone 7 och 8 hos vissa operatörer.


Samsung med abonnemang

Alla operatörer utom Hallon har Samsung Galaxy S8 i sitt sortiment, vilket hos de flesta operatörerna är ett billigare alternativ än Galaxy S9. Prisskillnaden hos operatörerna är förvånansvärt liten då den ligger på mellan 40 och 100 kronor. I slutänden kan detta dock bli upp emot 2400 kronor i totalpris.


Huawei

Ett mobilmärke som har slagit igenom rejält de senaste åren är Huawei, och där hittar du modeller i flera prisklasser. De två billigaste modellerna heter Huawei Y6 och Huawei Honor och finns att köpa hos Telenor, Telia, 3, Halebop, Comviq och A3.

Sony Xperia

En billigare variant av Sonys senaste modell är Xperia XZ2 är XZ2 Compact (prisskillnaden ligger på mellan 30 och 100 kronor i månaden). Dessa telefoner finns hos Tele2, Tre och Comviq. Telia, Telenor och Halebop har både XZ2 Compact och Xperia L1, som är den billigaste telefonen från Sony som operatörerna har just nu.

 

 

 

Billiga mobiler med abonnemang

Här nedan hittar du en mängd fina erbjudande på mobiler till bra priser tillsammans med abonnemang. De mobiltelefoner som du hittar nedan är det med jämna mellanrum kampanjer på. Du kan självklart skaffa enbart abonnemang eller mobil separat via alla de operatörer vi samarbetar med, men du får oftast riktigt bra priser när du kombinerar en mobil med ett abonnemang.

 

Billiga mobiler med Halebop abonnemang

Halebop har prissänkt Galaxy S9 Plus och den finns nu till riktigt bra pris. Halebop har under flera år varit kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna, och det är inte svårt att förstå. De har billiga priser och många mobiler att välja mellan. Galaxy S9 Plus är ett bra val och med detta abonnemang får mycket för pengarna.

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-30 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Billiga mobiler med Hallon abonnemang

Hallon är en bra operatör som erbjuder abonnemang tillsammans med billiga mobiler. De erbjuder även vanliga abonnemang, kontantkort samt mobilt bredband och du kan välja mellan 4 – 100 GB surfmängd. De har flera av de nyaste mobilerna att välja mellan och är den operatör som växer snabbast på marknaden.

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Data: 4-100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms

Hallon recension

 

 • Bra med surf
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

Billiga mobiltelefoner med Tre abonnemang

Tre har alla de senaste modellerna av mobiltelefoner i sitt sortiment och du kan köpa dem med eller utan abonnemang. De har ett mycket snabbt mobilnät och bra täckning över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor hos Tre. Hos Tre kan du hitta en iPhone till ett riktigt bra pris!

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 2 GB – obegränsad surf
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

Billiga mobiltelefoner med Telenor abonnemang

Telenor har ofta kampanjer på det senaste inom mobiltelefoni, men du kan även hitta äldre mobiler till ett betydligt lägre pris. I vanliga fall har Telenor ingen bindningstid på sina abonnemang, men när du skaffar en mobiltelefon till ditt abonnemang så är det med 24 månaders bindningstid. Telenor har ett bra nät och är en stabil och trygg tjänst, dock inte billigast på marknaden.

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 3 GB – obegränsad surf
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Telenors mobilnät

 

telenor

 

 • Ingen bindningstid
 • Gratis surf i 41 länder
 • Hela familjen kan ha obegränsad surf

 

Läs mer & Beställ

 

Äldre modell ger lägre pris

Ju äldre mobiltelefon du är intresserad av desto lägre blir månadskostnaden eftersom mobilen kostar mindre. De mindre operatörerna och de med generellt lägre priser för sina tjänster (Hallon, Comviq, Universal Telecom och A3) har ett snävare utbud av mobiltelefoner eftersom de fokuserar på nyutkomna modeller. De större och äldre operatörerna )Telia, Telenor, Tele2) tillhandahåller ett större utbud av mobilmärken och modeller. De operatörer med snävare utbud tillhandahåller oftast bara Samsung och Apples senaste modeller, som till exempel Hallon. Hallons abonnemangskostnad är istället mycket låg.

Är du ute efter en enkel telefon så finns märket Doro. Doro har specialiserat sig på användarvänlighet och tillgängligt och är en telefon av billigare prisklass. Telefoner från Doro hittar du hos de större operatörerna Telia, Tele2, Telenor och Tre, samt lågprisoperatören Halebop. Hoppas du fått informationen som du behöver och lyckas hitta rätt telefon och rätt abonnemang för en prisvärd peng.