Billiga mobiler med abonnemang

4G

Samsung A40 med abonnemang från Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

2-40 Gb data
från 209 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung A20e med Telenor abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

3-obegränsad Gb data
från 309 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 7 med Comviq abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 295 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPhone 7 med Telenor abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

3-obegränsad Gb data
från 379 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Huawei P30 Pro med abonnemang från Telenor


Fria Samtal

Fria Sms

3-obegränsad Gb data
från 509 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung, iPhone, Sony och Huawei med abonnemang

Är du istället ute efter en specifik modell så klicka vidare dig här. Då kan du hitta priset på alla flaggskeppsmodeller från Apple, Samsung, Sony och Huawei.

 

 

Ett smidigt sätt att skaffa en ny mobiltelefon på genom att ta del av de erbjudanden som mobiloperatörerna har på mobiltelefon och abonnemang. Det innebär att du betalar för telefonen och abonnemanget på samma faktura. Det du egentligen gör när du gör ett sådant köp är att köpa telefonen på avbetalning, och avbetalningsperioden är abonnemangets bindningstid. Som standard erbjuder operatörerna 24 månader när du vill köpa en telefon med ditt abonnemang Efter bindningstiden så sänks månadsbetalningen eftersom du då har betalat av hela telefonen och endast betalar för abonnemanget, och du kan då säga upp abonnemanget.

Köp mobil med abonnemang

Köper du en mobiltelefon genom en operatör så finns risken att mobilen är operatörslåst och därmed inte kan användas tillsammans med simkort från andra operatörer. Att låsa upp en operatörslåst mobiltelefon är möjligt, men i vissa fall kostar det en slant och kan bara göras efter en viss tid. Ta reda på operatörens policy innan du tecknar abonnemanget om du tror att du kan vilja använda att simkort från en annan operatör.

Bindningstid innebär att du är bunden till abonnemanget tills att tidsperioden har löpt ut. Därför är det viktigt att du försäkrar dig om att abonnemang som du tecknar har all funktionalitet du, och då menas till exempel datamängd och täckning. Ta reda på vilken mobiloperatör som har bäst täckning i de områden som du oftast befinner dig i för att hitta bästa pris för bästa funktion. Comviq använder både Tele2, Telenor och Telias nät så de har riktigt god täckning i förhållande till sina priser.

Fastpris abonnemang

Det är också bra att jämföra de olika leverantörernas priser på abonnemang tillsammans med telefonen som du är intresserad av att köpa. Du betalar ett fast pris per månad för telefonen, men priset varierar beroende på bindningstid och operatör.

Det kan även vara bra att se om det finns inbyteskampanjer. En sådan kampanj innebär att du lämnar in din telefon till operatören och får en rabatt som motsvarar andrahandsvärdet. Håll därför ett öga på märken du gillar och se om du kan utnyttja något liknande erbjudande, det finns ibland tusenlappar att spara på att vara observant.

Begagnade mobiltelefoner

Om du är ute efter en billig telefon så kanske du redan har gett upp idéen om att du ska köpa den senaste mobiltelefonen från Samsung eller Apple. Varför inte se vad du kan göra för pangdeal på en begagnad telefon. Idag kan du köpa en begagnad mobil via Halebop, och den kommer med både garanti och 14 dagars ångerrätt.

Halebop har en uppsjö av begagnade mobiltelefoner där du hittar flera olika märken och modeller. Dessutom kan du välja om du vill köpa en telefon i bra skick eller i toppskick. Att köpa en begagnad telefon är inte bara bra för plånboken, utan det är även vänligare mot miljön.

Nya mobiltelefoner

Vill du ha en av de senaste modellerna på telefoner så är det troligt att du i slutänden kommer att ha betalat en bit över telefonens egentliga marknadspris. När du gör en avbetalning på en mobil så sjunker inte marknadsvärdet på din avbetalning, även om telefonen skulle sjunka i pris. Därför är det smart att göra en snabb uträkning av vad totalpriset skulle bli och jämföra med telefonens marknadspris för att se om skillnaden är acceptabel.

Ibland kan totalpriset bli så mycket som det dubbla priset av marknadsvärdet, så se till att du kollar hur mycket du skulle ha betalat i slutändan.

´

Billiga iPhone med abonnemang

Om du gillar iPhones men inte riktigt kan eller vill hosta upp månadskostnaden för en iPhone Xs så finns iPhone 6S och 7 hos de flesta operatörer. Operativsystemet kan enkelt uppgraderas till samma som iPhone Xs, iOS 12 och liknande uppdateringar. I spannet mellan den billigaste modellen (iPhone 6) och de senaste (iPhone Xs) så finns iPhone 8, som säljs hos de flesta operatörer.


Billiga Samsung med abonnemang

När det gäller en billigare Samsung så är utbudet stort av billiga mobiler. Är du ute efter en extra prisvärd Samsung så kan du spana in de övriga modellerna som säljs, till exempel nya serien Samsung Galaxy A, där bland annat Samsung Galaxy A20 och Samsung Galaxy A40 står ut som mycket prisvärda mobiler.


Huawei

Ett mobilmärke som allt fler användare väljer är Huawei, och där hittar du modeller i flera olika prisklasser. Den billigaste modellen heter Huawei Y6 och finns att köpa hos Halebop och Tre. Skulle du vilja ha en mobil från Huaweis A-serie så kan du titta på en P20 Lite (släpptes 2018) eller P30 Lite (släpptes 2019). Lite-modellen är den billigaste och enklaste av sin serie bestående av tre olika modeller.

Sony Xperia

En billigare variant av Sonys senaste modell är Xperia XZ3. Detta är fjolårets flaggskeppstelefon, och den ännu billigare XZ2 har lämnat plats hos återförsäljarna till fördel för 2019 års flaggskeppstelefon Xperia 1. Är du ute efter en billig Sony som inte nödvändigtvis behöver vara deras A-klass så kan du titta på Xperia L3 eller Xperia 10. L3:an är den billigaste modellen och finns att köpa hos Telenor. Xperia 10 har nyligen släppts på marknaden och finns därför hos de flesta operatörer.

 

 

 

Billiga mobiler med abonnemang

Här nedan hittar du en mängd fina erbjudande på mobiler till bra priser tillsammans med abonnemang. De mobiltelefoner som du hittar nedan är det med jämna mellanrum kampanjer på. Du kan självklart skaffa enbart abonnemang eller mobil separat via alla de operatörer vi samarbetar med, men du får oftast riktigt bra priser när du kombinerar en mobil med ett abonnemang.

 

Billiga mobiler med Halebop abonnemang

Halebop säljer flera av de ovannämnda Galaxy-modellerna, och du får alla till ett bra pris. Halebop har under flera år varit kända för att vara ungdomarnas favorit bland operatörerna, och det är inte svårt att förstå. De har billiga priser och många mobiler att välja mellan. Galaxy S8  är ett bra val och med detta abonnemang får du mycket för pengarna.

 • Mobilabonnemang: Halebop har flera olika alternativ
 • Data: 2-40 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Telias nät

halebop

 

 • Bra pris
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

 

Billiga mobiler med Hallon abonnemang

Hallon är en bra operatör som erbjuder abonnemang tillsammans med billiga mobiler. De erbjuder även vanliga abonnemang, kontantkort samt mobilt bredband och du kan välja mellan 4 – 100 GB surfmängd. De har flera av de nyaste mobilerna att välja mellan och är den operatör som växer snabbast på marknaden. Deras billigaste modeller är iPhone 6S, iPhone 8 och Huawei P30.

 • Mobilabonnemang: Hallon Mobilabonnemang 4, 8, 25 och 100 GB
 • Data: 4-100 GB
 • Samtal: Fria samtal, fria sms

Hallon recension

 

 • Bra med surf
 • Fria samtal
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

Billiga mobiltelefoner med Tre abonnemang

Tre har alla de senaste modellerna i sitt sortiment och du kan köpa dem med eller utan abonnemang. De har ett mycket snabbt mobilnät och bra täckning över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor hos Tre. Hos Tre kan du hitta både Samsung, iPhone och Huawei till ett riktigt bra pris!

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 5 GB – obegränsad surf
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Tre mobilnät

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

Billiga mobiltelefoner med Telenor abonnemang

Telenor har ofta kampanjer på det senaste inom mobiltelefoni, men du kan även hitta äldre mobiler till ett betydligt lägre pris. I vanliga fall har Telenor ingen bindningstid på sina abonnemang, men när du skaffar en mobiltelefon till ditt abonnemang så är det med 24 månaders bindningstid. Telenor har ett bra nät och är en stabil och trygg tjänst, dock inte billigast på marknaden.

 • Mobilabonnemang: Tre har flera olika alternativ på abonnemang
 • Data: 3 GB – obegränsad surf
 • Samtal: Fria samtal, fria sms
 • Nät: Telenors mobilnät

 

telenor

 

 • Ingen bindningstid
 • Gratis surf i 41 länder
 • Hela familjen kan ha obegränsad surf

 

Läs mer & Beställ

 

Äldre modell ger lägre pris

Eftersom en äldre mobiltelefon kostar mindre så blir månadskostnaden lägre ju äldre telefonen är. De mindre operatörerna och de med generellt lägre priser för sina tjänster (Hallon, Comviq, Universal Telecom och A3) har ett snävare utbud av mobiltelefoner eftersom de fokuserar på nyutkomna modeller. De större och äldre operatörerna (Tre, Telenor och Tele2) tillhandahåller ett större utbud av mobilmärken och modeller. De operatörer med snävare utbud tillhandahåller oftast bara Samsung och Apples senaste modeller, som till exempel Hallon. På senare tid har även Huaweis senaste modeller lyckats knipa en plats bland tillgängliga telefoner. Som kompensation för ett litet utbud så har operatörer som Hallon istället en mycket låg abonnemangskostnad.

Är du ute efter senaste modellerna så kan du titta på Apple Iphone 11 med mobilabonnemang samt Samsung Galaxy S10 och mobilabonnemang där du hittar priser för abonnemang och mobil.

Är du ute efter en enkel och riktigt billig telefon så kanske märket Doro är någonting för dig. Doro har specialiserat sig på användarvänlighet och tillgängligt och är en telefon av billigare prisklass. Telefoner från Doro hittar du hos de större operatörerna Telia, Tele2, Telenor och Tre, samt lågprisoperatören Halebop. Hoppas du fått informationen som du behöver och lyckas hitta rätt telefon och rätt abonnemang för en prisvärd peng.