Huawei med abonnemang – Lägsta pris för mobiler från Huawei

4G

Toppsäljare! Huawei P30 Pro med Halebop abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

2-40 Gb data
från 379 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Huawei P30 Lite med abonnemang från Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

2-40 Gb data
från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Huawei P30 med abonnemang från Halebop


Fria Samtal

Fria Sms

2-40 Gb data
från 329 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Huawei Mate 20 Pro med Tre mobilabonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

5-Obegränsat Gb data
från 399 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Huawei P30 med abonnemang från Tre


Fria Samtal

Fria Sms

5-Obegärnsat Gb data
från 299 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei P30 Pro med Tre abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

5-Obegränsat Gb data
från 399 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Huawei P30 med Comviq abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

10-40 Gb data
från 475 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Huawei P30 Pro med Telenor abonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

3-Obegränsat Gb data
från 509 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Huawei Mate 20 Pro med Telenor mobilabonnemang


Fria Samtal

Fria Sms

3-Obegränsat Gb data
från 519 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Huawei mobiltelefon Huawei med abonnemang

Köpa Huawei med abonnemang

Ett enkelt sätt att köpa en ny telefon på är att kombinera ett mobilabonnemang med en ny mobiltelefon. När du tecknar ett nytt abonnemang så får du möjligheten att köpa till en ny telefon som du kan betala genom avbetalning. Oftast innebär det att du ska betala av telefonen inom 12 eller 24 månader och betalar en fast månadskostnad varje månad.

En av fördelarna med att köpa en mobiltelefon på avbetalning är att du kan köpa en ny telefon utan att betala hela summan direkt. Huruvida detta är att föredra är självklart individuellt, men genom att vara medveten om totalsumman och göra ett genomtänkt val så möjliggör denna paketlösning ett bra abonnemang och en efterlängtad telefon.

Du kan köpa Huawei från samtliga mobiloperatörer. P30, P30 Pro och P30 Lite finns som du kan se i listan ovan hos såväl Halebop, Telenor, Tre och Comviq. Hallon däremot har färre av modellerna från Huawei.

Mobiltelefoner från Huawei

De senaste mobilerna från Huawei har på allvar tagit upp konkurrensen med både Samsung och iPhone. Idag erbjuder men såväl mobiler i premiumsegmentet som billiga mobiler.

Huawei vill ligga i framkant med nya innovationer. De fokuserar på att göra sina enheter till premiummodeller och har den aktiva människan i åtanke när de utvecklar sina produkter. För att kunna uppfylla detta så har Huawei 17 forskningscenter världen över, bland annat i Sverige. På dessa forskningscenter jobbar över 7000 anställda med att hitta nya lösningar och innovationer. De anställda på dessa forskningscenter utgör mer än hälften av de som jobbar på Huawei.

2014 ansökte man om hela 12 000 patent som rörde teknisk utveckling och 1000 som rörde design. Av dessa blev 2100 beviljade. Detta kan ge en förståelse för hur gärna Huawei vill ligga i framkant.

Huawei P30, P30 Pro och P30 Lite

Huawei P30 är en fantastisk mobil som är deras senaste flaggskeppstelefon. Den finns i tre olika utförande. P30 är standardutfärandet, medan P30 Lite är en mindre modell och Pro en mer kraftfull modell. Huawei kan köpas direkt från svenska mobiloperatörer. Du kan själv välja om du vill betala för telefonen direkt eller om du vill avbetala P30 på 12 eller 24 månader.  Telefonen har flera fantastiska egenskaper och här är de mest utmärkande.

Telefonen med 40 megapixels trippelkamera

Huaweis senaste flaggskeppstelefon P30 har anlänt, och den lever upp till förväntningarna av en flaggskeppstelefon. Förutom att du för en mycket skälig peng kan få en riktigt kraftfull, elegant och bra telefon så kan du med P30 ta bilder som ingen annan mobiltelefon tidigare tillåtit. Mobiltelefonen finns i flera ljuvliga färger och med flera av de senaste och viktigaste egenskaperna.

Huawei P30 teknik

P30 har utrustats med ett 3650 mAh batteri vilket gör att telefonens batteri klarar dagen och mer därtill. Telefonen optimerar appanvändningen så att batterierna ska räcka ännu längre, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att onödiga appar ligger och drar ström. Alla processer fungerar snabbt med den kraftfulla kraftfull Kirin 980 processor. Skärmen är en Oled-display på 6,1” och mobiltelefonen har både ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsare. P30 grundar sig på Android 9 Pie och gränssnittet ser ut därefter. Telefonen kommer med 6 GB RAM och 128 GB lagringsminne.

Kameran på Huawei P30

En av mobiltelefonens mest attraktiva egenskaper är dess kamera. På baksidan av telefonen finns en trippelkamera från Leica med upp till 30x digital zoom. Huvudsensorn är på 40 megapixel, och får stöd av en 16 megapixel vidvinkellins och en 8 megapixel. Kameran fångar bilder i RYYB istället för RGB, vilket ska ge naturliga och färgrika bilder. Du kan även ta magiska bilder under riktigt mörka förhållanden genom en ISO 204,800. Selfiekameran ger klanderfria selfies genom en 32 megapixel kamera.

Övriga funktioner

Mobiltelefonen kommer i en elegant design på 149.1 x 71.4 x 7.6 mm och väger 165g, vilket gör den lika stor som Samsung Galaxy S10. Den klarar blött väder utan problem och består av det tåliga Corning Gorilla Glass. Efter att ha tagit bort 3,5 mm audioporten för hörlurar i föregångaren P20 så har Huawei valt att återgå till att ha ett vanligt hörlursuttag i P30. Mobiltelefonen finns i färgerna Norrsken (ser ut ungefär som ett norrsken), Kristall (tonade färger) eller standard svart.

P30 Pro eller Lite

P30-modellen finns i tre olika utföranden: Medelvarianten P30 som beskrivits ovan, P30 Pro, en större och mer avancerad variant samt P30 Lite, den minsta och enklaste varianten. Förutom storleken så kan kraften och prestandan skilja sig mellan de olika modellerna. Beroende på om du föredrar en stor eller liten skärm väljer du Pro eller Lite.

Vårt omdöme om P30

En flaggskeppstelefon som helt klart kan konkurrera med både iPhone och Samsung Galaxy. Priserna på Huawei har sjunkit kraftigt efter rykten om att Huawei inte kommer att kunna få uppdateringar av operativsystemet Android i framtiden pga av USAs handelsbojkott mot Kina. Det är såklart en risk, men om du är beredd att ta risken så får du en premiumtelefon till ett väldigt lågt pris just nu. Operatörerna ger bra erbjudande där du kan binda dig på 0, 12 eller 24 månader.

Huawei P20, P20 Pro, P20 Lite

Huawei P20 är en mellanklass mobil, för dig som vill ha det senaste med inte vill lägga ut uppemot tiotusen kronor för en mobiltelefon. Du kan köpa Huawei P20 tillsammans med mobilabonnemang från de flesta operatörerna i Sverige. Du kan välja av dela upp betalning av Huawei P20 på 12 eller 24 månader beroende på vilken mobiloperatör du väljer. Telefonen har flera fantastiska egenskaper och här är de mest utmärkande.

En iögonfallande mobil

P20 kommer med en ny elegant design jämfört med föregångaren P10 och med en skärmstorlek på 5,8” så är P20 en händig mobil precis mellan en telefon och en phablet. Fokuset på kameran kvarstår och du får återigen briljanta Leicakameror i telefonen. P20 har till skillnad från föregångaren förstärkts med användbara AI-funktioner som hjälper dig att ta riktigt bra bilder.

Huawei P20 teknik

Den åttakärniga Kirin 970-chipset klarar av intensiva spel och har en skärm som ger en imponerande spelupplevelse. Mobilen har 4 GB RAM och generösa 128 GB internminne. Batteriet på 3 400 mAh räcker gott och väl och du klarar dig genom hela dagen. Mobiltelefonen laddar snabbt men erbjuder ingen trådlös laddning, men det finns gott om energisparande inställningar som du kan aktivera. Du kan låsa upp mobilen genom snabb ansiktsigenkänning. Gränssnittet EMUI 8.1 baserat på Android 8.1 Oreo har förbättrats avsevärt och fungerar utmärkt.

Kamera på P20

Leica-kameran är AI-förstärkt med teknologi som optimerar det du försöker fånga på bild. Det är alltså inte svårt att få riktigt bra bilder. Baksidan har utrustats med en 12 megapixel RGB, bländare med f/1.8 och 20 MP B&W, bländare med f/1.6. Selfiekameran är på 24 megapixel och har även den förstärkts med användbar AI-bildstabilisering. Kameran bjuder på flera olika lägen och du kan välja att aktivera dem på egen hand, eller förlita dig på AI-tekniken.

Övriga funktioner

Bristen av ett hörlursuttag gör att du behöver använda Bluetooth-lurar eller USB-C-hörlurar. Har du USB-C-hörlurar kan du inte ladda mobiltelefonen samtidigt som du lyssnar på musik, det finns bara en port.

Huwei P20 mäter 149,1 x 70,8 x 7,7 millimeter och väger 165 gram.

P20 Pro eller Lite

P20-modellen finns i tre olika utföranden: Medelvarianten P20 som beskrivits ovan, P20 Pro, en större och mer avancerad variant, samt P20 Lite, den minsta och enklaste varianten. Förutom storleken så kan kraften och prestandan skilja sig mellan de olika modellerna.

Vårt omdöme om P20

Smidig telefon i mellanklassen. Vill man inte punga ut för en flaggskeppstelefon är P20 är bra köp. Det man kan tänka på är att flaggskeppstelefonerna ibland säljs till kampanjpriser som inte är långt ifrån priset på P20. Då kan man fråga sig om man ska köpa P20 eller P30. Du kan få Huawei P20 på avbetalning hos de flesta operatörerna.

 

 

Operatörer med Huawei mobiler

Huawei med Telenor abonnemang

Hos Telenor kan du hitta flera olika modeller från Huawei. Du delbetalar telefonen på 24 månader och väljer att antingen skaffa ett nytt Telenor-abonnemang, eller addera telefonen till ditt befintliga abonnemang hos operatören. De erbjuder flera olika abonnemang, bland annat med obegränsad surf i Sverige. Du får använda den fria surfen i 41 olika länder, bland annat i USA, Thailand och Malaysia.

 

 • Modeller: P30 Pro, P30, Mate 20 Pro & P20 Pro
 • Mobildata: 3 GB – obegränsad surf
 • Bindningstid: 24 månader
 • Mobilnät: Eget mobilnät

telenor

 

 • Bra täckning
 • Surf i 41 länder
 • Mycket surf

 

Läs mer & Beställ

 

Huawei med Halebop abonnemang

Halebop har tagit den svenska marknaden med storm genom fördelaktiga villkor och låga priser. Dessutom så använder de Telias nät vilket gör att du får riktigt bra täckning. Hos Halebop kan du hitta riktigt prisvärda abonnemang, och dessutom har du riktigt många mobiltelefoner från Huawei att välja bland. Du väljer själv hur lång bindningstid du vill ha och vilket abonnemang som passar dig bäst. Halebop erbjuder studentrabatt och seniorrabatt.

 

 • Modeller: P30 Pro, P30, P30 Lite, Mate 20 Pro, P20 Pro, P20 Lite & Y6
 • Mobildata: 2 GB – 30 GB
 • Bindningstid: 0, 12 eller 24 månader
 • Mobilnät: Telias nät

halebop

 

 • Bra täckning
 • Många modeller
 • Välj bindningstid själv

 

Läs mer & Beställ

 

Huawei med Tre abonnemang

Tre erbjuder riktigt snabba surfhastigheter och bra priser på mobiltelefon och abonnemang. Eftersom du binder upp dig på 24 månader både på abonnemang och telefon så kan du fynda telefoner till riktigt bra priser. Tre har förutom snabb surf inom Sverige riktigt generösa villkor för surf inom EU/EES. Du får surfa upp hela din surfpott på upp till 50 GB när du är utomlands!

 

 • Modeller: P30 Pro, P30, P30 Lite, Mate 20 Pro, P20 Pro, Y6 & Mate 10 Pro
 • Mobildata: 2 GB – obegränsat GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Mobilnät: Eget nät

Tre

 • Hög surfhastighet
 • Generös utlandssurf
 • Flera Huawei-modeller

 

Läs mer & Beställ

 

Huawei med Comviq abonnemang

Comviq har sedan start varit en budgetoperatör som har haft låga priser. De har gått från att vara en kontantkortsoperatör till att erbjuda många och bra abonnemang. Hos Comviq har du 24 månaders bindningstid och kan välja att betala av telefonen på hela perioden. Du kan även enkelt beställa telefonen utan avbetalning och betala hela telefonen på en gång. Comviq har många bra abonnemang för dig som ringer lite extra till utlandet, eller till dig som vill ha en stabil tjänst som varit med länge.

 

 • Modeller: P30 Pro, P30, P30 Lite, Mate 20 Pro & P20 Pro
 • Mobildata: 10 eller 40 GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Mobilnät: Tele2, Telenor och Telias nät

comviq

 • God täckning
 • Extra mycket surf
 • Stabil partner

 

Läs mer & Beställ

 

Huawei med Hallon abonnemang

Operatören Hallon har snabbt gjort sig kända genom låga priser, mycket surf och riktigt bra villkor. När du köper en Huawei från Hallon så kan du väljer mellan flera prisvärda abonnemang. Du binder dig i 24 månader och får ta del av den snabba täckningen som Tre:s mobilnät ger. Hallon använder sig av Tre:s mobilnät, men eftersom de inte har fysiska butiker eller en stor kundtjänst kan de hålla riktigt låga priser.

 

 • Modeller: P30 Pro & P30
 • Mobildata: 4 eller 100 GB
 • Bindningstid: 24 månader
 • Mobilnät: Tre:s nät

hallon

 • Mycket för pengarna
 • Snabb surf
 • Halva priset första månaderna

 

Läs mer & Beställ

Företaget Huawei

Huawei grundades 1987 av Ren Zhengfei. Under de tidiga åren så arbetade företaget främst med att framställa telefonväxlar. Med tiden utvecklades dock produktionen till att även omfatta andra produkter inom telekommunikation.

Idag är Huawei världens största tillverkare av telekommunikationsutrustning och är det mest globalt framgångsrika företaget i Kina. Huaweis produkter finns nu i fler än 170 länder, däribland Sverige, och når mer än en tredjedel av jordens befolkning.

Huawei tillverkar numera mobiltelefoner och har produktnamnet Huawei Ascend, en egen serie av smartphones. Huawei är nu rankad trea i världen på marknaden för smartphonetillverkare. Ren Zhengfei innehar fortfarande titeln som ordförande i företaget men äger endast 1,42 % av andelarna.

Senaste mobiler från Huawei

Huawei har släppt nya modeller i ett rasande tempo och några av modellerna som har släppts de senaste åren är:

 • Huawei P30 Pro
 • Huawei P30
 • Huawei P30 Lite
 • Huawei P20 Pro
 • Huawei P20
 • Huawei P20 Lite
 • Huawei Mate 10 Pro
 • Huawei Mate 20 Lite
 • Huawei P10 Plus
 • Huawei P10
 • Huawei Mate 9 Pro
 • Huawei Honor 9
 • Huawei Honor 8
 • Huawei Honor 7

Tidigare telefoner från Huawei

Den första versionen av Huaweis egna mobiltelefoner släpptes den 27:e oktober 2010 och hette kort och gott Huawei Ascend. Idag är serien utökad med många modeller indelade i kategorierna Mate, P, G, Y, Media Pad och Nexus. Serien innehåller bland annat:

Huawei Ascend Mate 7 – en så kallad phablet som är en kombinerad telefon och tablet.

Huawei Ascend P7 – en premiummobil som är lättare och tunnare än Mate 7.

Huawei Ascend P6 – föregångaren till P7:an.

Alla dessa använder operativsystemet Android (det program som gör att datorn i telefonen kan kommunicera med det program du vill använda). Huawei har däremot släppt telefoner med Windows operativsystem: Windows phone. Den första av dessa hette Ascend W1 och lanserades 2012.

Huawei Mate 9 Pro

Lyxig utsida

Huawei Mate 9 Pro är iögonfallande med sin metalliska och lyxiga utsida. På framsidan sitter en skärm på 5,5 tum som är lätt böjd och följer telefonens sidor, något som förhöjer intrycket ytterligare. Även övriga mått på telefonen är generöst tilltagna. På höjden mäter den 15,2 centimeter, på bredden 7,5 centimeter och tjockleken är 7,5 millimeter. Vikten på telefonen ligger på 169 gram. Detta är med andra ord en stor, men förhållandevis tunn och lätt mobil. Den finns i två fina metallskimrande färgställningar, grå och guld.

Teknik

Huawei Mate 9 Pro är utrustad med en Amoled-skärm med 2K-upplösning som ger skarpa och klara bilder. En HiSilicon Kirin 960 åttakärnig processor ger telefonen hög prestanda och gör att det enkelt går att köra flera appar samtidigt. Operativsystemet Android 7.0 Nougat är stabilt och gör multitasking enkel. Här har du till exempel möjlighet att köra två program parallellt på skärmen. Vad gäller lagringsutrymme så saknas det inte plats på Mate 9 Pro. Du får hela 128 GB lagringsutrymme, något som gör nedladdning av många appar och lagring av tusentals bilder och filmer möjligt

Kamera

På Huawei Mate 9 Pro sitter dubbla kameror designade av välkända Leica. Genom att kombinera en 12 megapixelkamera med RGB-sensor med en 20 megapixelkamera med monokrom-sensor får man en mycket bra skärpa och färgåtergivning. Om du använder Pro Mode kan du dessutom ta riktigt proffsiga bilder genom att justera slutarhastighet och ISO. Kameran har dessutom autofokus som ger dig perfekt avvägda bilder. För selfies använder du med fördel den främre kameran med 8 megapixel.

Övriga funktioner

Med hjälp av en fingeravtrycksläsare skyddar du dina personliga uppgifter på telefonen. Till skillnad från tidigare modeller så är avläsaren nu placerad på hemknappen istället för på baksidan. Med hjälp av snabbladdning är det möjligt att ladda telefonens batteri fullt på bara 90 minuter, något som är bra i stressiga situationer. Ett kraftfullt 4000 mAh-batteri håller sedan igång telefonen länge. Mobiltelefonen har även utrymme för dubbla simkort, något som gör den optimal att använda som kombinerad arbets- och privattelefon.

Huawei Honor 9

15 lager glas

Huawei Honor 9 är efterföljaren till den populära 8:an. Designen på denna telefon är minst sagt spektakulär med hela 15 lager glas på baksidan som skapar ett effektfullt ljusspel. Runt telefonen löper en metallram för att skydda den mot slag och stötar och framsidan är täckt med starkt 2.5D Gorilla glas. Skärmen är en 5,15 tums IPS modell som med hjälp av stöd för DCI-P3 färgområde återger färger på ett fint sätt.

I övrigt mäter telefonen 14,73 centimeter på höjden, 7,09 centimeter på bredden och är bara 0,75 centimeter tjock. Vikten är 155 gram. Detta är alltså en telefon som trots sina generösa mått är väldigt lätt och smidig.

Teknik

Prestandan i denna telefon är kraftfull tack vare octa-core Kirin processorn med åtta kärnor fördelade på fyra stora och fyra små kärnor. Tillsammans med 4 GB RAM ger detta en snabb telefon utan långa laddningstider även om du använder flera appar samtidigt.

Operativsystemet i Huawei Honor 9 är Android 7.0 nougat, ett system som används i många populära telefonmodeller från olika tillverkare. Gränssnittet låter dig till exempel köra två program bredvid varandra (på skärmen) och gör det enklare att multitaska. Är du ute efter en telefon med mycket möjlighet för lagring så kommer du inte bli besviken av denna modell. Hela 64 GB lagringsminne finns inbyggt och det ger gott om plats för appar, bilder och filmer.

Kamera

Huawei har lagt extra krut på kameran i 9:ans modell. Här hittar du två kameror som tillsammans blir en kraftfull huvudkamera; en kamera på 12 megapixel RGB-färgsensor och en kamera på 20 megapixel med monokromsensor. Den sistnämnda ger extra information om rådande ljusförhållanden och gör att du kan ta bra bilder även när ljuset är dåligt. Kameran har även autofokus så att du alltid kan få perfekt avvägda bilder. När det är dags för selfies använder du med fördel kameran med 8 megapixel som finns placerad på telefonens framsida.

Övriga funktioner

För att skydda din privata information så är Huawei Honor 9 utrustad med en fingeravtrycksläsare. Denna säkerställer att det bara är du som kan öppna din telefon. Telefonen är även försedd med en snabbladdningsfunktion som gör att du kan få ett fulladdat batteri under stressiga stunder.

Vill du använda din telefon som både privat- och arbetstelefon så går det utmärkt eftersom det finns plats för dubbla sim-kort.

Huawei Honor 8

Spännande utseende med ljusreflekterande glas

Huawei Honor 8 är en mycket stilren och snygg telefon. Den har rundade kanter och en mycket tunn ramkonstruktion. Stommen är tillverkad av diamantslipat 2.5D-glas och höljet är av aluminium. Eftersom telefonen är täckt med 15 lager slipat glas så får den ett spännande utseende när ljuset reflekteras i den. Färgen på telefonen är annars en djup blå-lila nyans som är tilltalande för ögat. Måtten på själva telefonen är 14,6 cm på längden, 7,1 cm på bredden och 0,74 cm tjock.

Teknik

Huawei Honor 8 har bland annat fått beröm för sin kamera. I själva verket har telefonen två kameror, en på baksidan med 12 MP och en på framsidan med 8 MP. Kameran på framsidan är utrustad med två sensorer vilket gör att den kan fånga mycket ljus och på så sätt ge dig bättre bilder. Minnesutrymmet på denna telefon är fördelat på 4 GB RAM-minne och 32 GB lagringsminne. Det finns med andra ord gott om plats för bilder, appar och andra program.

I telefonen finns även plats för två sim-kort, ett micro och ett nano. Skulle man inte behöva båda dessa kan man istället sätta in ett extra minneskort på den tomma sim-korts platsen. Skärmen på telefonen är på fem tum och har en upplösning på 1920 x 1080 pixel. Processorn i Huawei Honor 8 är en kraftfull 2.3 GHz octa-core processor som enkelt klarar av både spel och flera funktioner samtidigt.

Övriga egenskaper

Denna smartphone är också utrustad med en rad andra praktiska funktioner. Den har till exempel något som man kallar intelligent kommunikation. Det innebär i praktiken att telefonen har två antenner. Det gör att den alltid kan välja att använda den med starkast signal vilket i sin tur gör att man som användare får optimal mottagning.

En annan intressant egenskap är Smart Media-funktionen. Funktionen gör att telefonens känsliga mikrofon känner av var du befinner dig och anpassar ljudet efter det. Det gör att du kan låta bli att hålla i telefonen utan att ljudet blir påverkat.

Det är också trevligt att veta att Huawei har tagit hänsyn till miljön när de har förpackat telefonen. Den kommer i en låda av FSC-certifierat papper och både lådan och manualen är tryckta med sojabläck.

Huawei Honor 7

Elegant design

Huawei Honor 7 är en elegant telefon med många spännande funktioner. Telefonen har rundade kanter och ett skal i metall som ger en känsla av kvalitet. Skärmen har full HD vilket gör att man enkelt kan titta på film, streama klipp och spela spel på den. Måtten på enheten är 14,3 cm på längden, 7,19 mm på bredden, 0,85 cm i tjocklek och har en vikt på 157 gram. Det ger dig en lagom stor telefon som lätt går ned i fickan eller handväskan. Telefonen finns i färgerna grå, svart, silver och guld.

Teknik

Huawei Honor 7 har bland annat fått uppmärksamhet för att den är snabb, har bra batteritid och är fylld av funktioner. Bland dessa funktioner hittar vi bland annat möjligheten att använda två sim-kort. Den har också två kameror, en som är placerad på framsidan och en som är placerad på baksidan. Kameran på framsidan är på hela 20 MP och den på baksidan 8 MP. Bakside-kameran har dessutom en LED-blixt som underlättar när du ska ta selfies på mörka ställen.

Telefonens skärm är på 5,2 tum och har en upplösning på 1920 x 1080 pixlar. Minnet på enheten är fördelat på ett 3 GB RAM-minne och ett 16 GB internminne. Den passar med andra ord utmärkt för den som vill ha ett antal appar och en del bilder lagrade på telefonen. Om man behöver mer utrymme så kan man sätta in ett extra minneskort i telefonen.

Övriga egenskaper

Telefonen är bland annat utrustad med en praktiskt fingeravtrycksläsare. Den gör att du inte behöver komma ihåg några sifferkombinationer för att ta dig in i telefonen. Dessutom ger det dig extra säkerhet eftersom det bara är du som kan öppna den. Den har också en finurlig funktion som gör att du kan ropa på telefonen om du har råkat förlägga den. Telefonen svarar dig då och du kan lätt hitta den igen, något som definitivt är ett plus för den som ofta tappar bort din telefon.

På enheten finns även en så kallad ir-sändare. Den låter dig använda telefonen som fjärrkontroll till andra elektroniska apparater i hemmet. Huawei Honor 7 är fylld med smarta och praktiska lösningar vilket gör den extra trolig att använda.

Bäst mobilabonnemang med Huawei

Hitta bäst mobilabonnemang genom att först välja bland de modeller som finns av Huawei. Du får en kort inledande beskrivning och sedan information om olika abonnemang att välja hos olika mobiloperatörer. Tänk på att priserna och utbudet som visas kan ändras snabbt och att alla priser är en fast månadskostnad på 24 månader.

Just nu har Tele2 ett erbjudande om obegränsad mobildata inom Sverige i tre månader när du tecknar nytt abonnemang på minst 3 GB data. Läs mer om vilka villkor som gäller och om erbjudandet har hunnit ändras hos Tele2. För tillfället står det att erbjudandet gäller tillsvidare.

Huawei P30 128GB med abonnemang

Huawei P30 kommer med en trippelkamera med en 40 MP Super Sensing kamera, en ultravidvinkelskamera på 16 MP samt en kamera på 8 MP. Modellen har en skärm som är 6,1 tum, Dual-View video, Dual SIM och med SuperCharge laddar du telefonen snabbt.

Hallon

Hos Hallon kan du välja Huawei P30 i färgen svart. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 290 kronor i månaden. Är du student, under 18 år eller 55+ så kan du välja billigare abonnemang.

Halebop

Med Halebop kan du välja denna modell i färgerna svart, kristall och aurora. Hos Halebop skiftar priset för mobilen beroende på vilket abonnemang du väljer och på hur lång bindningstid du vill ha. Det går att jämföra priset med andra operatörer utifrån mängden data på abonnemanget

Telenor

Telenor har i sitt utbud modellen i färgerna kristall och norrsken. Denna Huawei kostar 250 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang.

Tele2

Hos Tele2 kan du välja denna modell i färgerna svart, kristall och aurora. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 291 kronor i månaden. Med tjänsten Telenor Familj med delning av surf kan du få ett bättre pris på abonnemanget.

Tre

Med Tre kan du välja modellen i färgerna svart och aurora. Denna Huawei kostar 180 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang.

Huawei P30 Lite 128GB med abonnemang

Huawei P30 Lite har en trippelkamera med superzoom och ultravidvinkel samt en 24 MP selfiekamera med AI. Modellen har en skärm som är 6,15 tum och mobilen kan laddas snabbt.

Denna modell går just nu inte att köpa hos Hallon och Telenor.

Halebop

Halebop ger dig möjlighet att välja Huawei P30 Lite i färgerna svart och peacock blue. Priset för mobilen skiftar hos Halebop beroende på val av abonnemang och med vilken bindningstid. Vet du hur mycket data du behöver går det att jämföra kostnaden på mobilen med andra operatörer.

Tele2

Hos Tele2 kan du välja denna Huawei i färgerna svart, blå och vit. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 166 kronor i månaden.

Tre

Med Tre kan du välja modellen i färgen svart. Denna modell kostar 80 kronor i månaden.

Huawei P30 Pro 128GB med abonnemang

Huawei P30 Pro har fyra kameror där du bland annat får SuperZoom, ultravidvinkel samt TOF för bra skärpedjup i mörker. Du får med denna mobil Dual-View video, snabb laddning med SuperCharge och det går att dela batteritid trådlöst. Skärmen på denna Huawei är 6,4 tum.

Hallon

Hallon erbjuder Huawei P30 Pro i färgen svart. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 370 kronor i månaden. Om du är student, under 18 år eller 55+ finns billigare abonnemang.

Halebop

Hos Halebop kan du välja denna modell i färgerna svart, kristall, aurora och röd. Priset för denna mobil skiftar hos Halebop beroende på vilket abonnemang du väljer och med vilken bindningstid. Du behöver veta hur mycket data du behöver för att kunna jämföra kostnaden på mobilen med andra operatörer.

Telenor

Med Telenor kan du välja Huawei P30 Pro i färgerna bärnsten, norrsken, kristall och svart. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 320 kronor i månaden. Du kan få bättre pris på abonnemanget med Telenor Familj, en tjänst där du kan dela surf.

Hos Telenor kan du just nu få en smartklocka, Huawei Watch GT på köpet. Klockan har ett värde av 2 290 kronor och erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Tele2

Tele2 har i sitt utbud modellen i färgerna svart, kristall, aurora och röd. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 374 kronor i månaden.

Tre

Hos Tre kan du välja modellen i färgerna i svart, kristall, aurora och röd. Väljer du denna modell med ett abonnemang så kostar mobilen 300 kronor i månaden.

Huawei Mate 20 Pro 128GB med abonnemang

Huawei Mate 20 Pro har en 40 MP trippelkamera med makroläge och ultravidvinkel. Skärmen är 6,39 tum och med 3D face unlock och fingerprint in-screen får du en hög säkerhet. Batteriet laddar snabbt och det går att dela batteritid trådlöst.

Denna modell går just nu inte att köpa hos Hallon.

Halebop

Med Halebop kan du välja denna modell i färgerna svart, midnattsblå och twilight. Priset för mobilen skiftar hos Halebop beroende på vilket abonnemang du väljer och vilken bindningstid. Vet du hur mycket data du behöver kan du lättare jämföra priset på mobilen med andra operatörer.

Telenor

Telenor ger dig möjlighet att välja Huawei Mate 20 Pro i färgerna midnattsblå, svart och twilight. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 300 kronor i månaden. Med tjänsten Telenor Familj där du kan dela surf kan du få ett billigare abonnemang.

Hos Telenor kan du just nu få en surfplatta, Huawei MediaPad T5 på köpet. Surfplattan har ett värde av 2 190 kronor och erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Tele2

Hos Tele2 kan du välja denna modell i färgerna twilight, svart och midnattsblå. Denna Huawei kostar 374 kronor i månaden om du väljer till ett mobilabonnemang.

Tre

Med Tre kan du välja Huawei Mate 20 Pro i färgerna twilight och svart. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 150 kronor i månaden.