iPad med abonnemang – Lägsta pris för iPad 6th Gen och iPad Pro

4G

Apple iPad 2018 med Telenor

Spara pengar just nu!

100 Mbit/s

24 månader

40-200 Gb data
från 250 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPad 6th Gen (2018) med Tre


64 Mbit/s

24 månader

15-500 Gb data
från 349 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPad Pro 10,5 med Tre


64 Mbit/s

24 månader

15-500 Gb data
från 529 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

iPad Pro 11 med Tre


64 Mbit/s

24 månader

15-500 Gb data
från 649 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Femte generationens iPad

Det senaste iPadsläppet från Apple kallas femte generationens iPad. Detta är en surfplatta på 9,7 tum med en rad spännande egenskaper. Designen i aluminum och det mycket tunna formatet på endast 7,5 millimeter gör detta till en mycket elegant modell. Övriga mått på plattan är 24 centimeter på höjden och 16,95 centimeter på bredden. Vikten ligger på endast 469 gram.

Speciellt utmärkande för denna modell av iPad är det mixande mottagandet den har fått. En del menar att den inte är tillräckligt snabb eftersom den håller samma nivå prestandamässigt som tidigare modeller. Andra har dock gett den mycket beröm för den långa batteritiden som är på upp till 10 timmar efter en laddning. iPaden har även kommit i en pro-variant som har en skärm på 10,5 tum.

ipad med abonnemang

iPads teknik

Den nya iPad är utrustad med en ny form av Retinaskärm. Tidigare bestod skärmen av tre sammanfogade lager, men dessa har nu reducerats till ett. Detta ger en tunnare surfplatta och en bättre färgåtergivning. Skärmen är även antireflexbehandlad vilket gör att man ser vad som sker på den även om solen lyser starkt.

Även om produkten fått kritik för att inte ha bättre prestanda än tidigare modeller sitter en ny typ av processor i den. Denna är en  A9 64-bit processor med en M9 motion coprocessor. Den ska ge större kraft och dessutom en bättre grafisk prestanda. Operativsystemet är iOS 10, ett operativsystem som är utrustat med fler appar och spel än tidigare modeller. Det gör det dessutom enklare för dig att hålla kontakten med familj och vänner med hjälp av smarta funktioner.

Surfplatta övriga funktioner

iPad är utrustad med en  iSight-kamera som ger bättre och skarpare bilder än tidigare modeller. Du kan även filma i full 1080p HD-kvalitet, göra time lapse-videos, eller filma i slow motion. På framsidan sitter också en Facetime-kamera på  720p HD med vilken du kan ta selfies eller ringa videosamtal.

För att värna om din säkerhet är surfplattan utrustad med en fingeravtryckssensor. Denna gör att inga obehöriga kan ta sig in. iPad synkar perfekt med din iPhone.

Med hjälp av en dubbelkanalig WiFi-ac-modul går det också snabbt att ladda ned större mängder data eller streama film utan irriterande buffering.

iPad med abonnemang

Du kan köpa iPad med abonnemang från flera svenska operatörer. När du beställer din surfplatta tillsammans med ett abonnemang så kan du välja att betala din surfplatta på abonnemangsfakturan. Det är inte säkert att det blir billigare än att köpa plattan och ett  mobilt bredband för surfplatta separat, men det blir ofta smidigare.