My Beat mobilöperatörRecension av My Beat – en ny svensk mobiloperatör

Mobiloperatören My Beat är en härlig uppstickare! Med fantastiska priser och grym service har företaget vuxit snabbt. My Beat dök först upp under 2015 och har valt att främst konkurrera med låga priser och snabba hastigheter. De är långt ifrån störst, men av de recensioner man kan läsa på nätet att döma är kunderna mycket nöjda. Vi tror fler och fler kommer att hitta denna lilla och nya aktör. När du använder My Beat surfar du i själva verket på Telenors stora och stabila 4G-nät, något som gör att du inte behöver oroa dig för dålig täckning trots att det är en mindre operatör. För att undersöka hur täckningen med denna operatör ser ut för dig kan du enkelt besöka Telenors täckningskarta.

My Beats mobilabonnemang

My Beat har fyra olika typer av mobilabonnemang att välja på. Dessa har man tagit fram för att kunna tillgodose många olika användares behov. Abonnemangen har namnen Mini, Medium, Fria och Rörligt och surfmängderna ligger på mellan 1-20 GB. Inom varje abonnemang kan du välja mellan olika surfmängder, något som gör att du kan skräddarsy abonnemanget så att det passar dig perfekt. Om du väljer abonnemang Mini kan du till exempel välja 1, 2 eller 6 GB surf. Priserna varierar då mellan 40 kronor och 75 kronor per månad. Abonnemangen är anpassade för olika kundtyper; Mini sägs till exempel passa bra för barn och ungdomar medan Medium ger dig mycket surf för pengarna. Fria erbjuder gratis samtalsminuter och SMS medan den som väljer Rörligt får en låg månadskostnad.

Omdöme om My Beat

My Beat är en populär operatör som får goda vitsord från de flesta av sina kunder. Det som oftast lyfts fram till My Beats fördel är den mycket goda kundsupporten. Supporten finns tillgänglig sju dagar i veckan och är mycket hjälpsam och tillmötesgående. Man brukar säga att alla företag kan göra fel, men det är hur man löser den uppkomna situationen som sedan spelar roll och där har My Beat varit outstanding. När man recenserar My Beat kan man inte låta blir att prata om deras abonnemang. Du har verkligen möjlighet att skräddarsy mobilabonnemanget så att det verkligen passar dina behov. Det finns ingen annan operatör som ger dig lika många valmöjligheter, speciellt för dig som använder telefonen lite. När det gäller mottagning, täckning och hastighet på surfen så levererar My Beat. Operatören har full access till hela Telenors mobilnät, så du får Sveriges snabbast mobilsurf. Med andra ord My Beat är en svensk lågprisoperatör i Telenors mobilnät, som har riktigt bra service, goda möjligheter för dig att skräddarsy ditt abonnemang och ingen bidningstid.  

Fördelar MyBeat

 • Stark uppstickare
 • Mobilabonnemang, mobilt bredband och kontantkort
 • Halva priset i 3 månader
 • Inga bindningstider
 • EU-roaming inkluderat
 • Bra täckning i Telenors mobilnät
 • Välj surfmängd och uppgradera när du vill
Läs mer & Beställ

Vad tycker ni om My Beat?

Jag betalar 59 kronor i månaden för mitt mobilabonnemang, sedan förra sommaren. Det är helt fantastiskt, jag sparar mer än hundra kronor i månaden jämfört med mitt gamla Teliaabonnemang. För mig som pensionär med begränsat med pengar gör varje sparad slant skillnad. Jag kan varmt rekommendera My Beat!  Tommy, Vetlanda

Alla i vår familj har använt sig av My Beat i snart 6 månader och det är den bästa mobiloperatör vi har haft! Vi har testat de flesta operatörerna, men ingen kan mäta sig med dessa när det gäller pris, smidighet eller service. Grymt jobbat! Mattias, Stockholm

Jag gick från Telenor till My Beat och sparade över 200 kronor i månaden, men fick samtidigt större surfmägd. Det är inte utan att jag känner mig lite lurad i efterhand – varför valde jag inte My Beat tidigare? Johanna,  Göteborg

För mig handlar det bara om surfen och där levereras det verkligen! Mycket surf och snabb – mätte upp min nedladdningshastighet till 42 Mbit/s – det är det snabbaste vi mätt upp i min klass. Carlos, Linköping

Vad tycker du om My Beat? Skicka gärna ett mail till oss på info@surf.nu så lägger vi upp det här!  

Mobilabonnemang från My Beat

mybeatMy Beat är för dig som gillar riktigt bra service och billiga abonnemang. Du får stor frihet där du själv kan sätta samman ditt abonnemang. Vill du ha rörligt pris på samtal och SMS eller vill du att samtal och meddelande ska ingå? Hur mycket datatrafik behöver du? Här kan du välja från ingenting upp till 40 GB. My Beat har stort kundfokus, vilket de också visar. Här är det vad du tycker är viktigt som du får och inte vad operatören tycker du ska ha. Dessutom till bra priser!   Omdöme My Beat: En pigg utmanare Med My Beat kan du sätta ihop ditt abonnemang helt fritt till absolut lågpris, kombinera surf, samtal och SMS hur du vill. En liten operatör med kunden i fokus. Något lite dyrare än de stora lågprisoperatörerna, men inte långt efter.

Läs mer & Beställ

Frihet att skapa ditt egen abonnemang

Det vanligaste är att abonnemang skiljs åt med hjälp av surfmängd, men så ser det inte riktigt ut hos My Beat. Här varierar de olika abonnemangen dessutom med hjälp av egenskaper och låter dig välja surfmängd inom abonnemanget. Detta är ett bra grepp i tiden  då alla idag vill få ut det mesta av sin telefon. En annan fördel med My Beat är att abonnemangen saknar bindningstid och att du kan ändra ditt abonnemang under löptiden. Trots att bindningstid saknas finns dock en uppsägningstid på en månad. Om du skulle känna dig sugen på att prova denna operatör så går det dessutom bra att ta med ditt gamla nummer. Vi tror att detta är en mobiloperatör som kommer att växa sig stor bland nischade mobiloperatörer såsom Halebop, Hallon och Vimla.

 • Har My Beat mobilt bredband?

Nej, operatören My Beat erbjuder inget mobilt bredband, utan endast mobilabonnemang.

 • Har My Beat kontantkort?

Nej, My Beat erbjuder inte kontantkort utan fokuserar endast på mobilabonnemang till låga priser.

 • Kan jag köpa ett abonnemang och mobiltelefon från My Beat?

My Beat säljer endast billiga abonnemang och inga mobiltelefoner. De samarbetar dock med Mobilverkstan där du kan köpa billiga mobiler, dock utan möjlighet till avbetalning på abonnemangsfakturan.

 • Vad har My Beat för uppsägningstid och bindningstid?

My Beat har ingen bindningstid, men en månads uppsägningstid. Du kan när som helst upp- eller nedgradera ett My Beat-abonnemang.

 • Kan jag ta med mitt gamla mobilnummer till My Beat?

Ja, det är enkelt att flytta med sitt befintliga mobiltelefonnummer. Du beställer en abonnemang på My Beats hemsida – det tar cirka 3 minuter. Efter 1 dag kommer ett nytt simkort i posten och ska du ta med ditt gamla nummer så fixar My Beat det åt dig.

 • Vad har My Beat för kundservice?

My Beat har bra kundservice, som du lätt kan komma i kontakt med.Du kan komma i kontakt med dem via kundcentret på deras hemsida samt via mail eller Facebook.

 • Hur funkar My Beat utomlands? Roaming?

Du kan surfa utomlands precis som vanligt. Du kan ringa utomlands precis som vanligt. Är du inom EU ingår roaming. Det betyder att inom alla länder i EU/ESS så ringer, sms:ar och surfar du till samma kostnad som hemma i Sverige.

 • Har MyBeat ett seniorabonnemang eller abonnemang speciellt för pensionärer?

Nej, My Beat satsar på att vara billigast oavsett din ålder. Med de låga priserna så är My Beat ett bra alternativ för såväl seniorer som ungdomar.

 • Har MyBeat ett barn- och ungdomsabonnemang

Det finns inga specifika barnabonnemang. Däremot kan du ha flera abonnemang på samma faktura. Då får du en god överblick och dessutom får du 10% rabatt om du samlar minst 3 familjemedlemmar hos My Beat. Du kan dock tryggt använda My Beat till ditt barn. Det finns tjänster som Barnspärr, där du kan blockera att ditt barn ringer betalsamtal eller överskrider datamängder.

 • Har MyBeat ett studentabonnemang eller kan jag få studentrabatt på ett vanligt abonnemang?

Nej, det finns inga studentabonnemang eller studentrabatter. Du får ändå ett så lågt pris att det förmodligen är billigare än vad andra operatörer erbjuder.

Täckning

täckningskarta mybeat   My Beat använder sig av 2G, 3G och 4G-nät från Telenor. Det är ett av Sveriges mest omfattande mobilnät, men väldigt hög surfhastighet. Du kan kolla in My Beats täckningskarta för att få en upp av mobiltäckningen där du bor.

Fullständig täckningskarta

My Beats erbjudande

My Beat har kampanjer för alla nya kunder. Just nu är erbjudandet att du får 50 % rabatt på dina 3 första månader som kund hos My Beat. Du kan spara mycket pengar på att utnyttja detta erbjudande. Du behöver inte använda någon rabattkod för att ta del av detta erbjudande.

Se aktuella erbjudande

Om My Beat

Alternativ till MyBeat