My Beat mobilöperatörMy Beat – en ny svensk mobiloperatör

 

Mobiloperatören My Beat är en liten uppstickare! Företaget har vuxit snabbt, men har pausat vissa marknadsföringsaktiviteter efter Coronaviruset dök upp. My Beat dök upp först under 2015 och har valt att främst konkurrera med låga priser och snabba hastigheter. De är långt ifrån störst, men att döma av de recensioner som finns om företaget så har de nöjda kunder. När du använder My Beat surfar du i själva verket på Telias stora och stabila 4G-nät. Men det finns andra operatörer som också använder Telias nät som kan kännas tryggare att att använda just nu. Lågprisoperatören Fello använder Telias nät och ägs dessutom av Telia. Halebop som säljer billiga abonnemang tillsammans med mobiltelefoner använder Telias nät och ägs även av Telia. För företagen finns Telness som också använder sig av Telias nät.
För att se hur täckningen hos denna operatör ser ut i ditt närområde så kan du besöka Telias täckningskarta.

 

My Beats mobilabonnemang

My Beat har fyra olika typer av mobilabonnemang att välja på. Dessa har man tagit fram för att kunna tillgodose många olika användares behov. Abonnemangen går från storlek mini med bara ett par GB surf upp till det största abonnemanget med mycket surf. Tidigare så hade My Beats mer flexibla och skräddarsydda abonnemang, men idag har de abonnemang som inte skiljer sig nämnvärt från de andra operatörernas abonnemang. Alla deras abonnemang inkluderar fria samtal, SMS och MMS, och det är surfmängden som gör att månadskostnaden skiljer sig åt.

 

Omdöme om My Beat

My Beat är en operatör som fått goda vitsord från flera av sina kunder. Det som oftast lyfts fram till My Beats fördel är kundsupporten. Supporten finns tillgänglig under vardagar mellan 10 och 17 och är mycket hjälpsam och tillmötesgående. Man brukar säga att alla företag kan göra fel, men det är hur man löser den uppkomna situationen som sedan spelar roll, och där verkar My Beat lyckas ok.

När det gäller mottagning, täckning och hastighet på surfen så är My Beat ok. Operatören har full access till hela Telias mobilnät, så du får Sveriges snabbast mobilsurf. Med andra ord My Beat är en svensk lågprisoperatör i Telias mobilnät, som har bra service, utan bindningstider och tillåter dig att använda hela din surfpott inom EU.

 

Fördelar MyBeat

 • Erbjuder mobilabonnemang och begagnade telefoner
 • Inga bindningstider
 • EU-roaming inkluderat (hela surfpotten!)
 • Bra täckning i Telias mobilnät
 • Välj surfmängd och uppgradera när du vill
 • Företagsabonnemang
 • Halva priset första månaden på de tre minsta abonnemangen

 

Vad tycker ni om My Beat?

 

Jag betalar 59 kronor i månaden för mitt mobilabonnemang, sedan förra sommaren. Jag sparar mer än hundra kronor i månaden jämfört med mitt gamla Telia-abonnemang. För mig som pensionär med begränsat med pengar gör varje sparad slant skillnad. Jag kan varmt rekommendera My Beat!  Tommy, Vetlanda

 

Alla i vår familj har använt sig av My Beat i snart 6 månader och det är den bästa mobiloperatör vi har haft! Vi har testat de flesta operatörerna, men ingen kan mäta sig med dessa när det gäller pris, smidighet eller service. Grymt jobbat! Mattias, Stockholm

 

Jag gick från Telenor till My Beat och sparade över 200 kronor i månaden, men fick samtidigt större surfmägd. Det är inte utan att jag känner mig lite lurad i efterhand – varför valde jag inte My Beat tidigare? Johanna,  Göteborg

 

För mig handlar det bara om surfen och där levereras det verkligen! Mycket surf och snabb – mätte upp min nedladdningshastighet till 42 Mbit/s – det är det snabbaste vi mätt upp i min klass. Carlos, Linköping

 

Vad tycker du om My Beat? Skicka gärna ett mail till oss på info@surf.nu så lägger vi upp det här!

 

Mobilabonnemang från My Beat

mybeatMy Beat är för dig som gillar billiga abonnemang. Fria samtal, SMS och MMS ingår alltid, och du får använda hela din surfpott inom EU. Skulle du vara intresserad av att köpa en prisvärd telefon tillsammans med ditt abonnemang, då kan du göra det genom My Beat. My Beat är en av de första operatörerna som säljer begagnade telefoner. Du kan betala av telefonen på 12 eller 24 månader, och får garanti! Super för både miljö och plånbok!

 

Frihet att skapa ditt egen abonnemang

Precis som hos de flesta andra operatörer har My Beat ingen bindningstid på abonnemangen och att du kan ändra ditt abonnemang under löptiden. Trots att bindningstid saknas så finns dock en uppsägningstid på en månad. Om du skulle känna dig sugen på att prova denna operatör så går det dessutom bra att ta med ditt gamla nummer.

 

 • Har My Beat mobilt bredband?

 

Nej, operatören My Beat erbjuder inget mobilt bredband, utan endast mobilabonnemang.

 

 • Har My Beat kontantkort?

 

Nej, My Beat erbjuder inte kontantkort utan fokuserar endast på mobilabonnemang till låga priser.

 

 • Kan jag köpa ett abonnemang och mobiltelefon från My Beat?

 

My Beat säljer endast billiga abonnemang och begagnade mobiltelefoner. De samarbetar med Mobilverkstan där du kan köpa billiga mobiler, dock utan möjlighet till avbetalning på abonnemangsfakturan.

 

 • Vad har My Beat för uppsägningstid och bindningstid?

 

My Beat har ingen bindningstid, men en månads uppsägningstid. Du kan när som helst upp- eller nedgradera ett My Beat-abonnemang.

 

 • Kan jag ta med mitt gamla mobilnummer till My Beat?

 

Ja, det är enkelt att flytta med ditt befintliga mobiltelefonnummer. Du beställer en abonnemang på My Beats hemsida, vilket tar cirka 3 minuter. Efter 1 dag kommer ett nytt simkort i posten, och ska du portera ditt gamla nummer så fixar My Beat det åt dig.

 

 • Vad har My Beat för kundservice?

 

My Beat har en riktigt bra kundservice som du enkelt kan komma i kontakt med. Du kan komma i kontakt med dem via kundcentret på deras hemsida, via telefon eller via mail.

 

 • Hur funkar My Beat utomlands? Roaming?

 

Du kan surfa utomlands precis som vanligt, och du kan även ringa utomlands precis som vanligt. Är du inom EU så ingår fri roaming. Det betyder att du inom alla länder i EU/EES ringer, sms:ar och surfar till samma kostnad som hemma i Sverige. Dessutom så får du använda hela din surfpott inom EU, oavsett vilken storlek du har på abonnemanget.

 

 • Har MyBeat ett seniorabonnemang eller abonnemang speciellt för pensionärer?

 

Nej, My Beat satsar på att vara billigast oavsett din ålder. Med sina låga priserna så är My Beat ett bra alternativ för såväl seniorer som ungdomar.

 

 • Har MyBeat ett barn- och ungdomsabonnemang

 

Det finns inga specifika barnabonnemang, men du kan däremot ha flera abonnemang på samma faktura. Då får du en god överblick över barnens mobilanvändning. Du kan dock tryggt använda My Beat till ditt barn eftersom det finns tjänster som barnspärr, där du kan blockera att ditt barn ringer betalsamtal eller köper mer data.

 

 • Har MyBeat ett studentabonnemang eller kan jag få studentrabatt på ett vanligt abonnemang?

 

Nej, det finns inga studentabonnemang eller studentrabatter. Du får ändå ett så lågt pris att det förmodligen är billigare än vad andra operatörer erbjuder.

 

 

 

täckningskarta mybeat

 

Täckning

 

My Beat använder sig av 2G, 3G och 4G-nät från Telia. Det är Sveriges mest omfattande mobilnät som låter dig surfa i bra hastigheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My Beats erbjudande

My Beat har kampanjer för alla nya kunder. Just nu är erbjudandet att du får 50 % rabatt på första månaden som ny kund hos My Beat. Du kan spara någon hundralapp på att utnyttja detta erbjudande. Du behöver inte använda någon rabattkod för att ta del av detta erbjudande.

 

 

 

Bra alternativ i Telias nät: Halebop

✔ Bästa täckning (Telias nät)

✔ Sveriges nöjdaste kunder!

✔ Schyssta deals på mobiler

Bra alternativ till MyBeat