Recension av My Beat – en ny svensk mobiloperatör

Mobiloperatören My Beat är en härlig uppstickare! Med fantastiska priser och grym service har företaget växt snabbt.  Operatören dök först upp under 2015 och har valt att främst konkurrera med låga priser och snabba hastigheter. Man är inte störst, men av de recensioner man kan läsa på nätet att döma är kunderna mycket nöjda. Vi tror fler och fler kommer att hitta denna aktör. När du använder My Beat surfar du i själva verket på Telenors stora och stabila nät med täckning i upp till 5G-nätet, något som gör att du inte behöver oroa dig för dålig täckning trots att det är en mindre operatör. För att undersöka hur täckningen med denna operatör ser ut för dig kan du enkelt besöka Telenors täckningskarta.

My Beats mobilabonnemang

My Beat har flera olika mobilabonnemang att välja på uppdelade i två olika kategorier – abonnemang för personer under 55 och abonnemang för personer över 55 år.

Dessa har man tagit fram för att kunna tillgodose många olika användares behov. Abonnemangens surfmängder ligger på mellan 1 upp till 100 GB. Alla abonnemangen ger fria samtal och sms.

Omdöme om My Beat

My Beat är en populär operatör som får goda vitsord från många av sina kunder. Det som oftast lyfts fram till My Beats fördel är den mycket goda kundsupporten. Supporten finns tillgänglig under vardagar och är mycket hjälpsam och tillmötesgående. Man brukar säga att alla företag kan göra fel, men det är hur man löser den uppkomna situationen som sedan spelar roll och där har My Beat varit outstanding.

När man recenserar My Beat kan man inte låta blir att prata om deras abonnemang. Du har verkligen möjlighet att skräddarsy mobilabonnemanget så att det verkligen passar dina behov. Det finns ingen annan operatör som ger dig lika många valmöjligheter, speciellt för dig som använder telefonen lite.

När det gäller mottagning, täckning och hastighet på surfen så levererar My Beat. Operatören har full access till hela Telenors mobilnät, så du får Sveriges snabbast mobilsurf. Med andra ord My Beat är en svensk lågprisoperatör i Telenors mobilnät, som har riktigt bra service, goda möjligheter för dig att skräddarsy ditt abonnemang och ingen bidningstid.

Vad tycker ni om My Beat?

Jag betalar 59 kronor i månaden för mitt mobilabonnemang, sedan förra sommaren. Det är helt fantastiskt, jag sparar mer än hundra kronor i månaden jämfört med mitt gamla Teliaabonnemang. För mig som pensionär med begränsat med pengar gör varje sparat slant skillnad. Jag kan varmt rekommendera My Beat! 

Tommy, Vetlanda

Alla i vår familj har använt sig av My Beat i snart 6 månader och det är den bästa mobiloperatör vi har haft! Vi har testat de flesta operatörerna, men ingen kan mäta sig med dessa när det gäller pris, smidighet eller service. Grymt jobbat!

Mattias, Stockholm

Jag gick från Telenor till My Beat och sparade över 200 kronor i månaden, men fick samtidigt större surfmägd. Det är inte utan att jag känner mig lite lurad i efterhand – varför valde jag inte My Beat tidigare?

Johanna,  Göteborg

För mig handlar det bara om surfen och där levereras det verkligen! Mycket surf och snabb – mätte upp min nedladdningshastighet till 42 Mbit/s – det är det snabbaste vi mätt upp i min klass.

Carlos, Linköping

Vad tycker du om My Beat? Skicka gärna ett mail till oss på info@surf.nu så lägger vi upp det här!

Frihet att skapa ditt egen abonnemang

Det vanligaste är att abonnemang skiljs åt med hjälp av surfmängd och så är det även hos My Beat. En annan fördel med My Beat är att abonnemangen saknar bindningstid och uppsägningstid och att du kan ändra ditt abonnemang under löptiden. Om du skulle känna dig sugen på att prova denna operatör så går det dessutom bra att ta med ditt gamla nummer.

Vi tror att detta är en mobiloperatör som kommer att växa sig stor bland nischade mobiloperatörer såsom Halebop, Hallon och Vimla.

Ja, operatören My Beat erbjuder mobilt bredband med upp till 500 GB per månad.

Nej, My Beat erbjuder inte kontantkort utan fokuserar endast på mobilabonnemang till låga priser.

My Beat säljer endast billiga abonnemang och inga mobiltelefoner. De samarbetar dock med Mobilverkstan där du kan köpa billiga mobiler, dock utan möjlighet till avbetalning på abonnemangsfakturan.

My Beat har ingen bidningstid eller bindningstid. Du kan när som helst upp- eller nedgradera ett My Beat-abonnemang.

Ja, det är enkelt att flytta med sitt befintliga mobiltelefonnummer. Du beställer en abonnemang på My Beats hemsida – det tar cirka 3 minuter. Efter 1 dag kommer ett nytt simkort i posten och ska du ta med ditt gamla nummer så fixar My Beat det åt dig.

My Beat har bra kundservice, som du lätt kan komma i kontakt med. Du kan komma i kontakt med dem via telefon, chatt och mejl.

Du kan surfa utomlands, men inom EU, precis som vanligt. Du kan ringa utomlands, men inom EU, precis som vanligt. Är du inom EU ingår roaming. Det betyder att inom alla länder i EU/ESS så ringer, sms:ar och surfar du till samma kostnad som hemma i Sverige. Hur mycket surf du kan använda inom EU beror. på vilket. abonnemang du har. Det högsta taket är 30 GB.

Ja, My Beat har abonnemang för personer över 55 år, så kallade seniorabonnemang. Dessa finns med lägre surfmängder och till bra priser.

Nej,  My Beat erbjuder två typer av abonnemang – för personer över 55 år och för personer under 55 år. De har alltså inga specifika abonnemang för barn, ungdomar och studenter.

Nej, det finns inga studentabonnemang eller studenrabatter. Du får ändå ett så lågt pris att det förmodligen är billigare än vad andra operatörer erbjuder.

Täckning

täckningskarta mybeat

 

My Beat använder sig av 2G, 3G, 4G och 5G-nät från Telenor. Det är ett av Sveriges mest omfattande mobilnät, men väldigt hög surfhastighet. Du kan kolla in My Beats täckningskarta för att få en upp av mobiltäckningen där du bor.

 

 

 

My Beats erbjudande

My Beat har kampanjer för alla nya kunder. Just nu är erbjudandet att du får din ålder i rabatt under de första två månaderna. Du kan alltså få upp till 100 % i rabatt. Du kan spara mycket pengar på att utnyttja detta erbjudande. Du behöver inte använda någon rabattkod för att ta del av detta erbjudande.

 

Vanliga frågor och svar om My Beat

Vilket nät använder MyBeat?

My Beat använder Telenors nät, vilket betyder att de har täckning för 99 procent av Sveriges befolkning. Här kan du läsa mer om de olika operatörernas täckningskartor.

Har My Beat abonnemang med 5G?

Ja, hos My Beat kan man välja att lägga till 5G-täckning om man väljer ett av deras lite större abonnemang.

Är My Beat en av de billigaste operatörerna?

My Beat är en billig operatör, men det finns billigare. På den här sidan kan du jämföra de mest prisvärda mobilabonnemangen i Sverige just nu.

Har My Beat studentrabatt?

Nej, My Beat har inga rabatter för studenter. Om du är intresserad av mobilabonnemang med studentrabatt har vi samlat de bästa alternativen på den här sidan.

Har jag bindningstid på mitt My Beat-abonnemang?

Nej, My Beat har ingen bindningstid på sina abonnemang. I dag har nästan inga mobiloperatörer kvar bindningstiden (förutom om du köper en mobil med abonnemanget), och många har även slopat uppsägningstiden.