hallon logotyp

1. Hallon

Sveriges mest prisvärda operatör heter Hallon! Det finns ingen annan operatör som erbjuder så mycket surf och fria samtal/SMS för så lite pengar. Denna omtyckta operatör ägs av Tre och är ledande när det gäller att ge oss kunder bra villkor. Naturligtvis har Hallon varken bindningstid, uppsägningstid eller några dolda startavgifter. Ett klockrent val!

Läs mer

halebop

2. Halebop

Halebop ägs av Telia och använder sig av Telias nät. Operatören erbjuder billiga mobilabonnemang. De kallas Halebop Rubbet eftersom allt ingår. Samtal, surf och mess. En av Sverige enklaste och billigaste mobilperatörer som gång efter gång ligger i toppen när det gäller kundnöjdhet. Halebop är ett bra alternativet om du vill ringa i Telias mobilnät!

Läs mer

Fello

3. Fello

Fello är en ny svensk mobiloperatör i Telias mobilnät. De erbjuder bara ett abonnemang. Men ett riktigt bra. Det som varierar är surfvolymen där du själv kan välja surfvolym du vill ha. Väljer du mobiloperatören Fello får du inga överraskningar – det är bara fasta priser och ett välutbyggt mobilnät. Bästa operatören i Telias nät!

Läs mer

vimla mobiloperatör

4. Vimla

Vimla är ytterligare en lågpristjänst som startades utav Telenor så nyligen som 2014. Vimla är motsvarigheten till 3s Hallon och Telias Halebop. Precis som dessa andra lågprisoperatörer så har Vimla ingen uppsägningstid. En utav de mest intressanta sakerna med Vimla är att man numera kan plocka ihop sitt eget abonnemang via deras hemsida

Läs mer

comviq

5. Comviq

Comviq var den första svenska mobiloperatören att lansera ett kontantkort. Man är en av de snabbast växande teleoperatörerna och man växer genom att erbjuda billig mobiltelefoni med bra priser och bra mobiltäckning. Comviq har flera år utsetts till den bästa mobiloperatören i Sverige i kundundersökningar gjorda av Svenskt kvalitétsindex.

Läs mer

mybeat

6. My Beat

My Beat är den nya fräcka uppstickaren bland mobiloperatörena. Med låga priser på mobilabonnemang, snabb surfhastighet och med hög servicenivå har man snabbt tagit marknadsandelar. Omdömen från deras kunder säger allt – här är en mobiloperatör med nöjda kunder och som planerar att fortsätta öka antalet kunder.

Läs mer

tele2 logotyp

7. Tele2

Tele2 är en av de största mobiloperatörerna i Sverige. Man erbjuder såväl mobilabonnemang, kontantkort och mobilt bredband. Har alltid varit en utmanare och har nu som första operatör lanserat abonnemang med obegränsad surf så kallat Tele2 Unlimited.

Läs mer

Telia logotyp

8. Telia

Det gamla statliga televerket försöker hänga med i utvecklingen som drivs av andra mobiloperatörer. Telia är idag stora på företagssidan och tillhandahåller mobilt nätverk för flera operatörer. Du kan idag utnyttja Telias utmärkta nät, men mycket bra täckning genom att använda dig av operatörerna Halebop och Fello.

Läs mer

tre mobiloperatör

9. Tre

Tre (eller 3) är för nuvarande Sveriges tredje största mobiloperatör och växer ständigt. De har funnits i branschen i mer än 10 år och är en väletablerad operatör. Tre har dessutom Sveriges största 3G-nät som sägs täcka upp till hela 99 % av den svenska befolkningen och som fortfarande byggs ut och delas med flertalet andra operatörer så som Hallon.

Läs mer

Bäst Mobiloperatörer i Sverige

Som bekant så finns det oändligt många mobiloperatörer i Sverige att välja mellan, och att välja den som passar just bäst för en själv kan vara en väldigt svår uppgift om man inte har stenkoll på alla erbjudanden, abonnemang och bredband. Vi har Tre, Hallon, Comviq, Telenor, Tele2, Telia, Fello, Vimla och många fler att välja mellan. Det finns dessutom mycket som man behöver känna till och tänka på innan man bestämmer sig för en operatör, så som bindningstider, uppsägningstider, fakturor, startavgifter, och så vidare. Är man inte försiktig så hamnar man lätt i en oönskad situation med ett abonnemang som man inte är nöjd med men som man inte kan säga upp. Just på grund utav detta behöver man sätta sig ner och jämföra respektive operatörer. Man behöver i princip göra efterforskningar och leta sig fram till all nödvändig fakta och information om varje enskild operatör. Skulle man dessutom vilja köpa en mobil eller surfplatta i samma veva så kan det bli ännu krångligare med helt andra priser och uppsägningstider. Att välja operatör är med andra ord nästintill omöjligt – eller?

Så svårt ska det absolut inte behöva vara att välja en operatör. Att jämföra och välja ska vara enkelt och smidigt för alla kunder, just därför har vi valt att göra vår vision till verklighet. Här finner du sammansatta och kompletta listor över all den information och fakta som du behöver veta innan du väljer abonnemang, bredband eller telefon hos en svensk operatör. Vi vet allt om mobila bredband, fasta bredband, abonnemang och kontantkort – och mycket mer! När vi kan förse er med den informationen ni behöver för att känna er säkra till ett eventuellt köp hos vald operatör så är vi nöjda.

Fördelar mobiloperatörer

  • Hallon – Mycket surf och mycket samtal till Sveriges bästa priser! Verkligen en operatör med bred portfölj, mobilabonnemang, mobila bredband och kontantkort. Bäst priser i Sverige!
  • Halebop – Mobiloperatören som varit de ungas favorit under en lång tid. En av Sveriges enklaste mobiloperatör att ha att göra med. Mycket surf, sms och samtal till låga priser. En av de bästa operatörerna i landet!
  • Fello – Ny mobiloperatör som har gjort enkelheten till sin grej. Ett mobilabonnemang som är skräddarsytt efter dina behov. Välj hur mycket surf du skall ha. Enklaste mobiloperatören i Sverige?
  • Vimla – En mobiloperatör med lågt pris. Du syr ihop ditt eget mobilabonnemang via deras hemsida. Inga uppsägningstider eller bindningstider hos Vimla.
  • Comviq – En av de mest kända svenska mobiloperatörerna. Först med kontantkort. Låga priser och ett snabbt stabilt mobilnät. Ligger alltid högt i kundundersökningar vad gäller bäst mobiloperatör i Sverige.
  • My Beat – En riktig uppstickare bland de svenska operatörerna. Låga priser, snabba hastigheter och en bra service har gjort My Beat till en mobiloperatör att räkna med.
  • Tele2 – Var tidigt ute med att lansera kontantkort, mobilt bredband och mobilabonnemang. De är alltid att räkna med och har länge varit en av de stora mobiloperatörerna i Sverige. Bra priser och många olika lösningar vad gäller olika typer av kommunikation.
  • Telia – Man hade tidigare monopol i Sverige och hette då Televerket. Störst på mobila lösningar vad gäller IT lösningar i hela Sverige. Ser man till mobilabonnemang, mobila bredband samt kontantkort är man frånsprungna av andra operatörer idag.
  • Tre – Den tredje största mobiloperatören i Sverige. Man tar ständigt marknadsandelar och man har ett riktigt stort mobilnät som täcker hela Sverige i dagsläget. En operatör att räkna med under lång tid.

Jämföra mobiloperatörer

Genom att själv kunna jämföra och välja mobilabonnemang som passar ens enskilda behov så kan man spara hundratals, om inte tusentals, kronor per år. Just därför är det otroligt viktigt att du väljer en prisplan som passar ditt mobilanvändande och dina behov när det gäller datamängd och surf, sms, mms och samtal. En person som inte använder sin mobil till att hämta hem stora mängder data och som inte heller surfar mer än normalt behöver inte välja en prisplan där obegränsad surf ingår, eftersom man egentligen inte behöver betala för obegränsad surf när man inte alls behöver det. Sen beror det även på om man mest kommunicerar genom sms eller samtal, eller kanske mejl. Alla har vi olika behov gällande våra mobiler. Försök kartlägga vad du använder mest och hitta en prisplan där du endast betalar för det du behöver och spara mer pengar till annat! Vill man dessutom begränsa sig till en viss summa själv så finns det varianter där mobilabonnemang och kontantkort har ett visst saldo.

Det finns otroligt många vägar att gå när det gäller att välja mobiloperatör. Man kan kolla recensioner, läsa olika erbjudanden från respektive hemsidor, lyssna på rekommendationer, och så vidare. Man kan göra allt detta, och trots allt hamna med ett abonnemang som man är mindre nöjd med. Just därför är det alltid enklast att kolla upp fakta utifrån dina behov som konsument. Vi har gjort grovjobbet åt dig och samlat allt du behöver i färdiga listor, så det enda som återstår för dig är att läsa igenom vad vi har kommit fram till för information i våra jämförelser och lisor. På så vis kan du hitta den dealen som passar just dig bäst! Vi ser fram emot att hjälpa dig och många andra till rätt abonnemang och rätt mobiloperatör på ett enkelt och smidigt sätt. Vi utvecklar vår hemsida och våra listor ständigt och uppdaterar aktivt för att hjälpa dig hålla koll på nästa topperbjudande!