ClickCease
surf logotyp
hallon logotyp

1. Hallon

En av Sveriges mest prisvärda operatör heter Hallon! Operatören erbjuder mycket surf och fria samtal/SMS för lite pengar. Omtyckt operatör som ofta rankas högt i kundnöjdhet. Hallon som ägs av Tre och visar vägen när det gäller att ge kunder bra villkor. Naturligtvis har Hallon varken bindningstid, uppsägningstid eller några dolda startavgifter.

Till Hallons abonnemang Läs mer

vimla mobiloperatör

2. Vimla

Vimla är en populär lågpristjänst som startades av Telenor så sent som 2014. Vimla är motsvarigheten till Tres Hallon och Telias Halebop. Du kan enbart beställa ditt abonnemang online och får obegränsat med samtal och sms samt mycket surf. All oanvänd surf sparas. Vimlas abonnemang har ingen bindningstid. Ett bra val!

Till Vimlas abonnemangLäs mer

halebop

3. Halebop

Halebop ägs av Telia och använder Telias nät. Operatören erbjuder billiga mobilabonnemang, där samtal, surf och SMS ingår. En av Sveriges enklaste och billigaste mobiloperatörer med nöjda kunder. Operatören har bäst omdöme av alla operatörer under 10 år i kundundersökningar. Ett mycket bra val för dig som vill bli nöjd med din operatör.

Till Halebops abonnemangLäs mer

mybeat logotyp

4. Chilimobil

Chilimobil är en nylanserad mobiloperatör som snabbt växt sig stora i Norge. Med enkla abonnemang och bra villkor lockar de kunder från flera av de gamla operatörerna. Chilimobil erbjuder mobilabonnemang och mobilt bredband med upp till obegränsad surf. Ingen bindningstid och Viaplay på köpet! Man använder sig av Tre:s mobilnät.

Läs mer

comviq

5. Katshing

Katshing är en ny mobiloperatör som erbjuder obegränsad surf  till låga priser i alla sina mobilabonnemang. Intressant och utmanande, men i villkoren nämner de att de kan sätta ner hastigheten på surfen om du använder mycket surf – så allt som glimmar är inte guld.  Operatören använder Tele2:s mobilnät som har god täckning.

Läs mer

tre mobiloperatör

6. Tre

Tre ( 3) är Sveriges tredje största mobiloperatör och växer ständigt. Tre äger och utvecklar sitt eget mobilnät med fokus på snabb mobilsurf. Mobilnätet täcker idag hela 99 % av den svenska befolkningen. Du har dessutom möjlighet att utnyttja Tres mobilnät genom deras omtyckta varumärke Hallon. Även Chilimobil använder Tres nät.

Läs mer

comviq

7. Comviq

Comviq var den första svenska mobiloperatören att lansera ett kontantkort. Fokus idag ligger på mobilabonnemang med hyfsade surfmängder till rimliga priser. Comviq har tidigare rankats högt i kundundersökningar gjorda av Svenskt kvalitétsindex, men missade prisplatsen senaste året. Comviq är bästa operatören om du vill använda Tele2s mobilnät.

Läs mer

penny

8. Penny

Penny är ett av de senaste lågprisvarumärkena på den svenska marknaden. Bakom Penny står Tele2, som redan äger Comviq, men de vill ha en ännu enklare operatör som enbart erbjuder abonnemang utan bindningstid till låga priser. Förutom mobilabonnemang erbjuder även Penny bredband och en Play-tjänst. Med Penny använder du Tele2:s mobilnät.

Läs mer

Fello

9. Fello

Fello är en svensk mobiloperatör som nyligen köptes av Telia. Det är en prisvärd operatör som använder Telias nät. Med mobiloperatören Fello får du inga överraskningar – det är fasta priser och ett bra mobilnät, dessutom med rabatt för barn, studenter och seniorer. Abonnemangen har ingen bindningstid. Efter Halebop är Fello ett bra val om du vill ha en operatör i Telias nät!

Läs mer

penny

10. A3

A3 är mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang, fast bredband och mobilt bredband. Tidigare hette man AllTele och man har mer än 18 års erfarenhet inom telekom för privatpersoner och företag. A3 använder Telenors mobilnät. Operatören A3 har ingen bindningstid, schyssta villkor och bra erbjudande för nya kunder.

Läs mer

mybeat logotyp

11. Com Hem

Com Hem ägs numera av Tele2 och erbjuder således även mobilabonnemang. Man erbjuder i princip abonnemang likvärdiga med Tele2, men till bättre priser. Du får en bra rabatt första månaderna och ditt abonnemang är utan bindningstid. Generöst med surf när du reser inom EU. Kombinera med bredband & TV för mängdrabatt.

Läs mer

Telness logotyp

12. Telness

Telness är en digital mobiloperatör för företagare och entreprenörer. Allt med abonnemangen sköts digitalt i Telness enkla gränssnitt. Det innebär väsentligt mindre administration för ett företag. Behöver du hjälp finns kundtjänst tillgängligt bland annat via telefon. Förutom mobilabonnemang erbjuds även mobil växel för företag.

Läs mer

Telia logotyp

13. Telia

Det gamla statliga televerket försöker hänga med i utvecklingen som drivs av andra mobiloperatörer. Telia är idag stora på företagssidan och tillhandahåller mobilt nätverk för flera operatörer. Som kund gör du nog klokast att använda Halebop eller Fello istället för Telia om du vill utnyttja Telias utmärkta nät med mycket bra täckning.

Läs mer

14. Telenor

Telenor är en operatör med eget mobilnät för mobilabonnemang och mobilt bredband. De erbjuder bland annat familjeabonnemang, e-sim och flera simkort till samma abonnemang. Vill du använda Telenors mobilnät så titta på den virtuella operatören Vimla som ägs av Telenor eller A3 som använder Telenors nät. Då får du betydligt mer för pengarna.

Läs mer

tele2 logotyp

15. Tele2

Tele2 är en av de största mobiloperatörerna i Sverige. Man erbjuder bland annat mobilabonnemang, kontantkort och mobilt bredband. Tele2 var först med abonnemang med obegränsad surf. Tele2 har sitt eget mobilnät och äger även Comviq och Penny. Intressantast abonnemang i Tele2:s nät har Katshing!

Läs mer

mybeat logotyp

16. MyBeat

MyBeat är en ny operatör i Telias nät som fokuserar på att göra det enkelt för kunderna. Man erbjuder abonnemang till låga priser utan bindningstid. MyBeat har nöjda kunder och bra kundsupport som du bland annat kan ringa till. Du kan välja mellan mobilabonnemang för privatpersoner och för företag där mycket EU-surf ingår.

Läs mer

Bäst Mobiloperatörer i Sverige

Som bekant finns det många mobiloperatörer i Sverige att välja mellan. Att välja en operatör som passar just dig bäst kan kännas svårt. Det finns många erbjudanden, abonnemang och mobilnät att hålla koll på.  Vi vill göra det enklare för dig att välja. Du hittar de bästa mobiloperatörerna såsom Tre, Hallon, Comviq, Telenor, Tele2, Telia, Fello, Vimla och många fler. Du får dessutom hjälp att navigera bland det som är viktigt att känna till och tänka på innan man bestämmer sig för en operatör, till exempel bindningstider, mobiltäckning och naturligtvis vem som erbjuder bäst priser.

Det som absolut inte får hända är att du hamnar i en oönskad situation med ett abonnemang som du inte är nöjd med och inte heller kan säga upp. Det är just på grund av detta som denna hemsida finns. Du ska inte behöva hamna i en sådan situation. På ett enkelt sätt ska du kunna jämföra olika operatörer – utan att behöva leta fram all nödvändig information om varje enskild operatör. Vill du dessutom köpa en mobil eller surfplatta tillsammans med abonnemanget? Ja, då gör flera av operatörerna det ännu krångligare med helt andra priser och uppsägningstider. Att välja operatör kan ibland kännas nästintill omöjligt, eller hur? Men det vill vi ändra på!

Vi visar på fördelarna

Det ska absolut inte behöva vara svårt att välja en operatör. Att jämföra och välja ska vara enkelt och smidigt för alla som vill bli kunder. Du kan därför hitta allt du kan tänkas behöva för att välja mobiloperatör. Du hittar välgenomtänkta listor med all den information och fakta som du behöver veta innan du väljer abonnemang, bredband eller telefon hos en svensk operatör. Vi granskar dagligen operatörernas priser och villkor och vet numera nästan allt om mobila bredband, fasta bredband, abonnemang, surfplattor och kontantkort. Vi försöker förse er med all den information ni behöver på ett så enkelt sätt som möjligt. Känner ni er säkra vid ett eventuellt köp och blir nöjda kunder så känner vi oss nöjda.

Fördelar mobiloperatörer

 • A3 – Schyssta priser och villkor för abonnemang för privatpersoner och företag. Använder Telenors nät.
 • Chilimobil – En operatör med fokus på mycket surf till bra pris. Använder Tres mobilnät precis som Hallon.
 • Comviq – En av de mest kända svenska mobiloperatörerna. Först med kontantkort. Låga priser och använder Tele2s nät.
 • Com Hem – erbjuder abonnemang där de använder mobilnätet från Tele2 (som också äger Com Hem)
 • Fello – Enkel mobiloperatör där du väljer surfmängd själv. Ingen bindningstid. Använder Telias nät.
 • Hallon – Mycket surf till Sveriges bästa priser! Prisledande operatör med fantastiska erbjudande för mobilabonnemang, mobilt bredband och kontantkort.
 • Halebop – En av Sveriges enklaste mobiloperatör att ha att göra med. Mycket surf, sms och samtal till låga priser. Mest nöjda kunder och en av de bästa operatörerna i landet!
 • Katshing – Ny operatör i Tele2:s mobilnät. Erbjuder endast abonnemang med fri surf.
 • My Beat – Liten mobiloperatör som använder Telias mobilnät.
 • Penny – nytt varumärke från Tele2, som avser att vara deras konkurrent till Fello, Hallon och Vimla.
 • Tele2 – Var tidigt ute med att lansera kontantkort, mobilt bredband och mobilabonnemang. De är alltid att räkna med och har länge varit en av de stora mobiloperatörerna i Sverige. Bra priser och många olika lösningar vad gäller olika typer av kommunikation.
 • Telenor – Norsk operatör som erbjuder allt inom telefoni för privatpersoner och företag. Äger även operatören Vimla som är en av de snabbast växande operatörerna.
 • Telness – avskalad mobiloperatör för företagsabonnemang.
 • Telia – Man hade tidigare monopol i Sverige och hette då Televerket. Störst på mobila lösningar vad gäller IT lösningar i hela Sverige. Ser man till mobilabonnemang, mobila bredband samt kontantkort är man frånsprungna av andra operatörer idag.
 • Tre – Den tredje största mobiloperatören i Sverige. Välutvecklat mobilnät som täcker 99% av befolkningen. Äger Hallon.
 • Vimla – En mobiloperatör med lågt pris. Du syr ihop ditt eget mobilabonnemang via deras hemsida. Inga uppsägningstider eller bindningstider hos Vimla.

 

Jämför abonnemang från Sveriges bästa mobiloperatörer

Jämföra mobiloperatörer

Genom att själv jämföra och välja mobilabonnemang som passar dina behov kan du spara hundratals, om inte tusentals, kronor per år. Du vill väl inte slösa bort dina pengar? Just därför är det viktigt att välja en prisplan som passar ditt mobilanvändande när det gäller datamängd, SMS, MMS och samtal. Behöver du obegränsad surf eller räcker det med ett abonnemang där bara lite surf ingår?

Spara pengar med rätt abonnemang

Olika abonnemang inkluderar olika saker. Hur föredrar du att kommunicera? Är det med hjälp av SMS, genom att ringa eller är det kanske via e-post? Alla använder sina mobiler på sitt eget sätt. Försök kartlägga vad du använder mobilen till mest och hitta ett abonnemang och en prisplan som passar dig. Betala bara för det du behöver och verkligen använder och spara dina pengar till något annat.

Det finns flera olika tips & råd när du ska välja mobiloperatör. En bra fråga att ställa är vad ska jag tänka på när jag väljer mobiloperatör? Här hittar du fakta såsom priser, villkor och erbjudande. Men, du hittar också omdöme och recensioner. Vad tycker andra personer som är som dig? Det gör att chansen för att du ska bli nöjd med din operatör ökar.

Jämförelse förenklar

Grovjobbet är redan gjort. Du hittar det mesta sammanställt på denna hemsida. Allt är samlat på ett enkelt sätt i listor. Jämförelser och recension. Och allt uppdateras nästan dagligen. Vi är säkra på att du kommer hitta den mobiloperatör som passar dig bäst 2020 på vår hemsida.