Telenor mobilabonnemang

✓ Ingen bindningstid

✓ Surfa precis som hemma i 41 länder

✓ Spara surf och dela surfen på upp till 8 personer

Surf

Minst2GB
2 GB+ 100 GB+

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Loading...

  4 abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-07-22
  5 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  229 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet Upp till 300 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telenor
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 229 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 2748 kr
  15 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  299 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet Upp till 300 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telenor
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 299 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 3588 kr
  35 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  399 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet Upp till 300 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telenor
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 399 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 4788 kr
  Fri GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  449 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet Upp till 300 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telenor
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 449 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 5388 kr

  Varför ska du välja Telenor som mobiloperatör?

  Telenor är ett tjänsteföretag som erbjuder allt inom mobiltelefoni, bredband och TV. Man erbjuder tjänster av hög kvalitét och man försöker hålla en hög servicenivå. För dig som kund kan det vara tryggt att veta ifall du behöver hjälp med något. Telenor är inte den billigaste mobiloperatören, men tittar du på vad som är inkluderat i abonnemanget så är det prisvärt.

  Numera har Telenor ingen bindningstid på sina abonnemang, de menar att de vill förtjäna dig som kund och inte tvinga kvar dig mot din vilja. De erbjuder numera mycket surf i abonnemangen – upp till obegränsat med surf. Till skillnad mot de flesta operatörerna kan du inte bara använda surfen gratis inom EU utan i hela 41 länder i världen över. Det är utmärkt om du reser mycket!

  Ett attraktivt sätt att använda Telenors abonnemang är att koppla flera simkort till abonnemanget. Du får betala en liten extra kostnad för varje simkort, men du kan då samla hela din familj (upp till 8 personer) på samma abonnemang och dela på surfen. Samma sak om du har flera uppkopplade enheter, till exempel surfplattor. Det räcker med ett abonnemang från Telenor.


  Mobilabonnemang från Telenor

  Telenor erbjuder mobilabonnemang med obegränsad surf, det vill säga du kan surfa helt obegränsat och hur mycket du vill. Du kan även teckna abonnemang med så lite som 5 GB surf. Fria samtal, SMS och MMS ingår i alla Telenors abonnemang. Unikt för Telenor är att du får använda ditt abonnemang utomlands precis som du gör hemma, och du får även använda hela din surfmängd utomlands. För det obegränsade abonnemanget så ingår endast 100 GB surf i utlandet. De flesta operatörerna tillåter fri roaming inom EU, men med Telenor så får du det även i USA, Andorra, Turkiet, Schweiz, Storbritannien, Montenegro, EU/EES, Thailand, Malaysia och Myanmar (Burma).

  Telenor erbjuder även ett familjeabonnemang där du kan samla hela familjens abonnemang på en och samma faktura.

  Telenor är en operatör för dig med höga krav. Du betalar lite mer för ditt abonnemang, men du får också mycket generöst innehåll och villkor.

  Telenor Mobilnät

  Telenors datatrafik växer kraftigt och deras mål är att användarna ska kunna räkna med att ha tillgång till trådlöst internet på resande fot när de vill och var de vill. Företaget strävar efter att erbjuda de senaste mobiltelefonerna med ett säkert, enkelt och förutsägbart prissättningssystem, ge livskraftiga surfalternativ på smartphones samt grundläggande telefoner till alla deras kunder. Telenor erbjuder mobilt bredband där mycket datatrafik är inkluderat.

  Just nu arbetar de för att bygga ut 5G-nätet i Sverige för en snabbare och säkrare uppkoppling. De har kommit en bra bit på vägen och kan erbjuda 5G till många kunder runt om i Sverige.

  Företaget ser även till ta sitt ansvar över att bevara miljön genom att använda sin pågående modernisering som en möjlighet för kunder att kunna byta till en ny utrustning som förbrukar betydligt mindre energi.

  Telenor Mobilt bredband

  Telenor har två olika storlekar på sina mobila bredbandsabonnemang. Välj mellan en mindre surfmängd varjemånad eller obegränsad surf. Reglerna för att använda ditt abonnemang utomlands är generösa. De har ett tak på 50 GB per månad när du är utomlands. Roaming utomlands gäller EU och 10 övriga länder.


  Operatörer i Telenors mobilnät

  Telenor äger även lågprisoperatören Vimla som använder Telenors nät. Hos Vimla kan du beställa avskalade mobilabonnemang till en låg kostnad.

  Vimla
  täckningskarta telenor

  Täckningskarta Telenor

  Mobiloperatören Telenor har ett välutbyggt mobilnät i stora delar av Sverige. Mobiltäckningen är god och man har ett mycket snabbt 4G-nät och 5G-nät i tätbefolkade områden. Du får exakt samma täckning om du använder dig av Vimla som när du använder dig av Telenors mobilnät, men priset hos Vimla är dock lägre än hos Telenor.

  Vimla har dock i dagsläget inte stöd för Telenors 5G-nät.

  Om Telenor

  Telenor är ett norskt mobilföretag med huvudkontor i Fornebu i Bærum. Det är även ett av de största mobilföretagen i hela världen, med verksamheter i Skandinavien, Östeuropa och Asien. Dessutom har företaget en omfattande bredbands- och TV-distributionsverksamhet, erbjuder tillgång till nätverk i 12 länder och har verksamheter i 29 länder. Telenor är ett tillväxtföretag som tillhandahåller kommunikation, anslutning och utvalda internettjänster till privatmarknaden.

  Telenor i Skandinavien

  Telenor Sverige är Telenors helägda dotterbolag och Sveriges tredje största mobiloperatör. Om vi bortser från Sverige så är Telenor en ledande leverantör av mobila och fasta tjänster i Norge och Danmark, och de har en stark position inom den snabbt växande nordiska bredbandsmarknaden. Dess kärnverksamhet i regionen inkluderar Telenor Broadcast vilket är ett av de ledande leverantörerna av TV- och satellitsändningar i Skandinavien.

  Telenor internationellt

  Telenor har en stark ställning som leverantör av mobila tjänster i Ungern, Serbien, Montenegro och Bulgarien. Företaget har ett ekonomiskt intresse på 33 % i VimpelCom Ltd. som erbjuder mobila tjänster på ytterligare 14 marknader. Telenor är inriktad på att växa inom datatrafik och mobila möjligheter och deras 3G-tjänster har lanserats i Serbien, Ungern och Montenegro.

  Telenor en av de största mobiloperatörerna i Asien och år 2013 sålde de över 147 miljoner abonnemang i världsdelen. Denna framgång bygger på att kombinera deras globala telekomexpertis med deras regionala transferkunskap och lokala marknadsinsikt.

  Telenors Företagsabonnemang

  ✓ Kommunikationsverktyg – datorklient och mobilapp

  ✓ Surfa precis som hemma i 41 länder

  ✓ Ring fritt i hela världen

  Vanliga frågor och svar om Telenor

  Kan man dela surf med Telenor?

  Ja, med ett familjeabonnemang går det bra att dela surf upp till 8 personer. Det är bara ägaren av abonnemanget som står som betalningsansvarig som kan dela ut surf.

  Hur mycket surf kan man använda utomlands med Telenor?

  Du kan använda hela surfen inom EU förutom om du har ett obegränsat abonnemang. Då kan du använda max 100 GB inom EU. Med abonnemang med Telenor kan du också använda surfen i Thailand, Malaysia, Myanmar (Burma), USA, Schweiz, Turkiet, Andorra, Storbritannien och Montenegro.

  Har Telenor mobilt bredband?

  Ja, de har två storlekar på sina mobila bredband, från lite surf upp till obegränsad.

  Finns det några lågprisoperatörer i Telenors nät?

  Ja, Vimla är en lågprisoperatören i Telenors nät. Vimla har mycket prisvärda abonnemang och generösa surfmängder.

  Vad har Telenor för rabatter?

  Du kan få rabatt genom att samla mobil, bredband och tv. Med ett familjeabonnemang för ditt mobilabonnemang blir det också billigare ju fler ni är.