Ta del av mångfalden av appar som underlättar vardagen

Idag finns det en app för nästan allt. Det finns appar som ser över din träning, appar som organiserar din vardag, appar som hjälper dig att somna och appar som bara är till för att roa dig. Här kommer tips på tio riktigt bra appar:

Appar för att organisera

dropbox app

Dropbox är en fiffig liten app som gör att du lätt får tillgång till och kan dela dina bilder, filer, videor och dokument på alla dina enheter. Du laddar helt enkelt upp filerna till Dropbox och kan sedan nå dem vid vilken enhet du än sitter vid.

evernote app

Evernote: I Evernote samlar du och organiserar allt du behöver komma ihåg. I appen kan du skriva kom ihåg-listor, viktiga anteckningar eller nya idéer. Evernote kan synkroniseras så att du når den från alla dina enheter. Det är också lätt att dela innehåll från Evernote med andra, en inköpslista till exempel.

Appar för foto

snapseed logo

Snapseed: I Snapseed kan du redigera dina mobilbilder riktigt snyggt. I appen kan du justera ljus, skärpa, värme, klarhet med mera. Det går till och med att justera detaljer i vissa delar av bilden.

instagram

Instagram: Instagramär en riktig veteran om måste nämnas i detta sammanhang. Instagram går ut på att ta ögonblicksbilder från sitt liv och dela med sina följare.

Appar för träning

runkeeper

Runkeeper är en app som håller koll på distans, tid och varaktighet på ditt löp-pass, din cykeltur eller promenaden. Du kan i realtid se i vilken hastighet du rör dig och hur långt du kommit.

tabata app

Tabata Timer: Tabataträning är träning där du tränar hårt i 20 sekunder och vilar i 10 sekunder. Tabata Timern håller kontroll på detta åt dig och meddelar dig med pip.

Appar att lyssna på

podcast

Podcast Addict är en riktigt bra podcastspelare för Android. Den är lättöverskådlig och smidig att använda. Den delar in dina podcasts i kategorier så att det blir lätt att hitta rätt. Du har också möjlighet att ladda ned avsnitt och lyssna offline.

spotify

Spotify: Här kan du lyssna på din favoritmusik, skapa och dela spellistor. Det är också möjligt att lyssna när du är offline om du är premiumkund.

Spelappar

logo-fruit-ninja

Fruit Ninja är ett roligt spel som går ut på att du är en Ninja som slår sönder frukt med ditt svärd. Genom att slå sönder frukten innan den har hunnit försvinna ur bilden samlar du poäng.

wordbrain mobilapp

Wordbrain är en spelapp som ger hjärngymnastik. Din utmaning är att hitta de ord som finns dolda i ett ruta av bokstäver.

Detta är våra favoritappar på surf.nu. Har du några appar som du kan tipsa om? Glöm inte att kolla hur mycket surfmängd apparna förbrukar. Vissa drar mer data än andra.