Fibio Abonnemang

Lägsta prisgaranti ingår
Inga bindningstider
Bäst täckning i Telenors nät
Fibio Mobiloperatör

Den nya mobiloperatören Fibio är unik i sitt slag genom att erbjuda prisgaranti! De ser sig själva som Sveriges mest prisvärda mobiloperatör med hög kvalitet, valfrihet och billigt pris. Som kund får du en 100% nöjd kund garanti där de lovar bland annat snabb service. Svarar de inte på ditt telefonsamtal inom 10 minuter eller på din e-post inom 24 timmar bjuder de på 3 GB mobilsurf! När du blir kund hos operatören får du ångerrätt i hela tre veckor och du kan pausa ditt abonnemang en gång per år i 6 månader samt byta fritt. Fibio som operatör erbjuder mobilabonnemang, hemtelefoni, mobilt bredband, mobiltelefoner och surfplattor.

Mobilabonnemang hos Fibio

Utbudet av mobilabonnemang är bra med allt från ett riktigt litet abonnemang till det stora samt obegränsat. I alla abonnemang ingår fria samtal och sms inom Sverige. Priserna är billiga och Fibio erbjuder dessutom prisgaranti vilket innebär att de matchar priset om du hittar ett likvärdigt någon annanstans som är billigare.

Rabatter och erbjudanden för barn, studenter och pensionärer

Fibio har flera mobilabonnemang för barn, studenter och pensionärer med både bra priser och mycket surf.

Använda Fibio i utlandet

Med Fibio inom EU/EES ringer och surfar du för samma priser som hemma. Du kan använda hela din surfpott upp till 50 GB inom EU. Surf utanför EU ingår inte och samtal till andra länder både utanför EU och från utlandet debiteras enligt aktuella prislistor.

Service och kundtjänst

Operatören har satsat ordentligt på en bra support med många kommunikationsvägar som telefon, e-post och sociala kanaler. Du kan dessutom bli uppringd på en tid som passar dig så att du slipper sitta i kö. Fibio lovar att svara inom en viss tid och skulle de inte klara av att hålla de gränserna så bjuder de på 3 GB surf!

Fördelar med Fibio

Fibio och mobilt bredband

Fibio erbjuder mobilt bredband i fem olika storlekar som passar alla surfvanor från minsta förbrukning för lite surf, e-post och någon filmstreaming till riktigt stort paket för den stora surfaren eller familjen som ska dela. Även på bredbandet lovar operatören både prisgaranti och täckningsgaranti.

Fördelar med Fibio mobilt bredband

Vanliga frågor och svar om Fibio

Är Fibio en billig mobiloperatör?

Ja, prismässigt står sig Fibio bra i konkurrensen med de billigaste operatörerna, exempelvis Hallon. Fibio har dessutom ofta riktigt bra kampanjerbjudanden för nya kunder. De har också en lägsta prisgaranti.

Vilket nät använder Fibio?

Fibio använder sig av Telenors nät, vilket även en annan billiga mobiloperatör, Vimla, också gör. Telenors nät är stabilt och rikstäckande.

Har Fibio bindningstid?

Nej, Fibios abonnemang har ingen bindningstid. Det betyder att du kan avbryta när som helst om du inte skulle vara nöjd med abonnemanget.

Vad tycker kunderna om Fibio?

Fibio har ett högt snittomdöme på Trustpilot, vilket visar att kunderna är nöjda med vad operatörer erbjuder beträffande pris och kundservice.

Har Fibio 5G-abonnemang?

Nej, än så länge är det bara de stora operatörerna i Sverige, som äger sina egna nät, som erbjuder 5G-abonnemang. Framöver kommer dock fler och fler virtuella operatörer också kunna erbjuda det.

Generellt:

  • Spara Surf : ⨉ Nej
  • Surfa inom EU : ✓ Ja
  • Surfhastighet : 10-40 Mbit/s
  • Mobilnät : Telenor
  • Telefonsupport : ✓ Ja
  • 5G : ⨉ Nej

Mobilnät med Telenor

Kunder hos Fibio använder sig av Telenors väl utbyggda nät som täcker 90% av Sveriges yta och 99,9% av Sverige befolkning. Täckningen är riktigt bra i tätbebyggda områden och helt ok i andra delar och även i delar av Norrland. Fibio erbjuder dessutom en täckningsgaranti om det saknas mobiltäckning där du bor eller om den inte fungerar.


Kontaktinformation

Hemsida:
Telefonnummer:

010-5500200

Adress:

Järnvägsgatan 13 252 24 Helsingborg

Org no:

559169-0895