ClickCease
Välj en sida

Julen står för dörren och det är dags att börja tänka på julklappar till nära och kära. För att undvika klapp-stressen har vi samlat våra bästa julklappstips för alla som gillar hårda klappar – och vem gör inte det? Det kanske till och med dyker upp några tips att skriva upp på den egna önskelistan.

Julklappstips till tekniknörden

Varje år släpps det nya mobiltelefoner med nya och innovativa funktioner. En ny mobiltelefon kan kosta allt från någon hundralapp i månaden till bra mycket mer, det beror helt på vad man är ute efter.

Till tekniknörden som alltid är ute efter det senaste skulle vi rekommendera Apples senaste modeller: iPhone 11, iPhone 11 Max eller monstermodellen iPhone 11 Pro. Alla de senaste iPhone-modellerna kan man självklart beställa med ett abonnemang till ett förmånligt paketpris.

Apples iPhone 11-modeller är företagets absolut vassaste mobiltelefoner med snabba processorer, skarpa kameror och de kommer i flera vackra färger. Hur snyggt skulle det inte vara om det låg en juligt röd iPhone 11 under granen i år?

 

huewei_p30

Huawei P30 Pro 290 kr/mån – Trådlösa hörlurarna Harman Kardon Fly Anc ingår (värde 3 490 kr)

 

Nu kan du imponera med din P30 Pro. Fyra Leica-kameror gör det möjligt att se hela världen genom din telefon. Med den nya telelinsen kan du zooma in de allra minsta objekten och få toppkvalitet på bilderna. Du behöver inte heller oroa dig för mörkret, då den nya sensorn bidrar till ökat ljus för att ge dig bättre bilder, dag som natt.

VISA ERBJUDANDE

 

 


samsung_s10
Samsung Galaxy S10+ – Trådlösa hörlurar Galaxy Buds ingår (värde 1 590 kr)

Med Galaxy S10+ får du en skärm som sträcker sig över nästintill hela framsidan. Nya designen Infinity-O låter nämligen selfiekamerorna ta upp minimalt med utrymme i ett litet hål direkt i skärmen. Och fingertrycksavläsaren ligger smart integrerad i skärmen. Ingen ”notch” och inga knappar som stör.

VISA ERBJUDANDE

 

 

 


samsung_s10
Samsung Galaxy S10 – Trådlösa hörlurar Galaxy Buds ingår (värde 1 590 kr)

Med Galaxy S10 får du en skärm som sträcker sig över nästintill hela framsidan. Nya designen Infinity-O låter nämligen selfiekamerorna ta upp minimalt med utrymme i ett litet hål direkt i skärmen. Och fingertrycksavläsaren ligger smart integrerad i skärmen. Ingen ”notch” och inga knappar som stör.

VISA ERBJUDANDE

 

 

 


sony black friday
Sony Xperia 1 – Trådlösa hörlurar WF-1000XM3 ingår (värde 2 590 kr)

Rätt skärpa, vidsträckta landskap eller slående porträtt, allt är möjligt med Xperia 1.

 

 

 


 

Julklappstips till mormor och morfar

Självklart behöver man inte vara en tekniknörd för att uppskatta en mobiltelefon under granen. Idag finns det mobilabonnemang anpassade för barn, studenter och seniorer vilka ger ett extra förmånligt pris.

Både Hallon och Vimla erbjuder till exempel förmånliga mobilabonnemang för de som fyllt 55. En helt perfekt julklapp till mormor och morfar så att man kan vara säker på att man kan hålla kontakten även när man inte ses.

Vissa mobiloperatörer har tagit fram specifika mobiltelefoner anpassade efter en äldre användare med stora knappar och begränsade funktioner, men bara för att man har gått i pension så behöver inte det betyda att man inte är teknikintresserad. Idag erbjuder både Android och Apple flera olika modeller av sina telefoner med stor skärm där man kan anpassa textstorleken i operativsystemet så att det blir lättare att läsa – det finns helt enkelt en mobiltelefon för alla.

Julklappstips till barnen

I år kommer nog surfplatta stå överst på önskelistan hos många barn. När man köper en surfplatta till ett barn står kanske inte prestandan överst på prioriteringslistan, utan snarare storleken på surfplattan, hur mycket minne den har och hur tålig den är.

Om ditt barn tycker om att titta på Youtube-videor när ni är ute och åker bil eller på annat sätt transporterar er är ett hett tips att investera i ett mobilt bredband till surfplattan. Då kommer man att kunna ladda videor och underhållning var man än är. Operatörer som Telenor och Tre erbjuder abonnemang till Apples iPad och Samsungs Galaxy Tab som fungerar alldeles utmärkt som surfplatta till barn.

Julklappstips till föräldrar

Att komma på vad man ska ge i julklapp till sina föräldrar kan vara svårt – de köper ofta själva precis vad de behöver. Då måste man tänka utanför boxen och istället försöka komma på något de vill ha men som de inte vet om att de vill ha. En sån grej är ett mobilabonnemang med obegränsad surf. Hur irriterande är det inte att få det där meddelandet om att man använt upp hela månadens surf? Med ett mobilabonnemang med fri surf slipper man det. Telenor och Tre erbjuder mobilabonnemang med obegränsad surf.