Vad finns det för kontantkort med surf? Och då menar jag mycket mobilsurf! Nästan alla kontantkorten idag inkluderar datatrafik. Vill du ha mycket surf rekommenderar vi Hallon. Ingen operatör erbjuder idag obegränsad surf i snabb hastighet. Istället sänks din surfhastighet när du uppnått din inkluderad surfmängd för månaden.

Surfa med mobilen

Idag använder de flesta mobilen som mer än en telefon. Vi nyttjar den till allt från informationssökande till nöjen. På mobiltelefonen kan man till exempel se hur vädret är, kolla de senaste nyheterna och titta på film, bara för att nämna några saker. Många vardagliga saker kräver idag också internetuppkoppling på telefonen, till exempel att köpa biljett på tåget eller bussen. För att detta ska kunna vara möjligt krävs dock att man har surf på sitt kontantkort. Idag erbjuder de flesta gratis kontantkort möjlighet till surf. Det finns dock några saker att tänka på innan man gör sitt val. Läs mer om gratis kontantkort via knappen:

Gratis kontantkort

Surfa med mobilt bredband kontant

Det finns kontantkort för mobilt bredband och med dessa kan du självklart surfa. Mobilt bredband var riktigt populärt för ett par år sedan och det finns absolut tillfällen då ett mobilt bredband är perfekt! Skall du enbart surfa i sommarstugan, i husvagnen, eller på någon resa i Sverige där det inte finns tillgång till bredband, då är detta perfekt!

Det finns som du säkert förstår kontantkort vad gäller bredband och med dessa surfar du snabbt och enkelt med din surfplatta eller din laptop. Man kopplar enkelt upp sig och sedan har du en bra och snabb Internetuppkoppling. Här nedan kan du läsa mer om mobilt bredband kontantkort:

Mobilt bredband kontant

Hur mycket surf behöver du?

Innan du väljer kontantkort och prisplan är det viktigt att du ser över dina surfvanor så att det varken slutar med att du får för lite eller för mycket surf. Om du surfar väldigt mycket är det naturligtvis bra att välja den operatör som ger absolut mest surf för minst pengar. Idag erbjuder de flesta operatörer olika prisplaner vilket gör att du kan välja mellan olika storlekar på din surf. Den som endast gör enklare sökningar på telefonen kan klara sig med en surfmängd på 0.5 – 1 GB per månad, medan den som surfar mycket, streamar film och kanske till och med utför arbete på sin telefon behöver en mycket större mängd. Idag kan du hitta kontantkort med allt från 0,5 GB surf till mer än 100 GB surf. Bra att veta är att i de flesta fast pris-lösningar ingår en viss mängd surf. Läs mer om mobilabonnemang och fördelar med dessa via knappen:

Mobilabonnemang

Vad gör jag om surfen tar slut?

När du använder mobilen till saker som kräver många GB, till exempel att streama film, kan det hända att surfen tar slut innan du tänkt dig. Om surfen tar slut på ditt kontantkort brukar det finnas möjlighet att ladda på med extra sådan. Det är alltså viktigt att även titta på den möjligheten innan du väljer ditt kort. Kontrollera saker som hur mycket extra surf du kan ladda på och vad kostnaden för det är eftersom det kan skilja sig en del mellan olika operatörer. Det är också viktigt att komma ihåg att stänga av mobilsurfen och istället använda sig av WIFI när man har möjlighet till det. På så sätt sparar man på sin mobilsurf

Sist men inte minst. Jämför de olika kontantkorten och se till att du väljer ett kontantkort med den surfmängd du behöver. Ett kontantkort med mycket surf kommer att göra dig mer nöjd tror jag.