Halebop – Abonnemang, recension och erbjudande

Halebop är en lågprisoperatör som erbjuder både billiga mobilabonnemang till en fast månadskostnad och kontantkort. Halebop använder sig av Telias 4G-nät som har Sveriges bästa geografiska täckning. Halebop hade enligt Svenskt kvalitetsindex nöjdast kunder såväl 2016 som 2017 – ett tydligt tecken på att det är en bra operatör!

Halebop är en mobiloperatör som fokuserar på att erbjuda en bra tjänst till låga priser. Den låga prisnivån kan man hålla bland annat genom att ha en något begränsad kundsupport, likt många av de andra lågprisoperatörerna. Det finns ingen möjlighet att ringa till supporten men däremot kan du kan chatta med kundtjänst. Dessutom finns det många guider och Q&A på Halebops hemsida. Detta ger trots allt en trygghet och gott betyg till Halebop!

 

Halebops erbjudande just nu!

Passa på att testa operatören som :

 1. Blev utsett till Sveriges bästa operatör 2018 av sina kunder.
 2. Använder Sveriges mest omfattande mobilnät – Telias.

Till Halebops erbjudande

Halebop Stor

KR369/månad
 • Sveriges nöjdaste kunder 2018!
 • Fria Samtal & SMS/MMS
 • 30 GB surf

Halebop Mellan

KR269/månad
 • Sveriges nöjdaste kunder 2018!
 • 8 GB Surf
 • Fria samtal & SMS/MMS

Halebop Liten

KR169/månad
 • Sveriges nöjdaste kunder 2018!
 • 3 GB Surf
 • 100 samtal, 1000 SMS/MMS

Halebop Mini

KR99/månad
 • Sveriges nöjdaste kunder 2018!
 • 2 GB Surf
 • 50 samtal, 50 SMS/MMS

Fast månadskostnad med Halebop

Halebops mobilabonnemang har en fast månadskostnad där olika mängd surf, samtal, SMS och MMS ingår. Det största abonnemanget ”Stor” inkluderar fria samtal och SMS/MMS samt upp till 30 GB surf. Det minsta abonnemanget har istället en mycket låg månadskostnad och inkluderar bara samtal, SMS och lite surf.

En bra sak som gör Halebop unik är att SMS som ingår går att skicka gratis till vem som helst över hela världen. Perfekt om du har vänner och familj som bor utomlands. Det är en bidragande orsak till att många väljer Halebop.

Halebop kontantkort

Halebop har även flera intressanta kontantkort. Du kan helt gratis beställa startpaket för kontantkort av Halebop. I nästa steg väljer du vilken prisplan du vill ha genom att ladda kontantkortet med önskad prisplan. Detta ger dig frihet när du skall använda ditt kontantkort. Du betalar för det du använder.

Du kan när som helst fylla på ditt kontantkort med 100, 200 eller 300 kronor. Smidig lösning för dig som inte vill ha ett abonnemang. Inga fasta kostnader utan använder alla pengar för din kommunikation vad gäller SMS, MMS, samtal och surf.

Tre skäl till att välja kontantkort från Halebop:  Ringa, SMS/MMS och surf som hemma inom EU. Spara din oanvända surf. Supersnabbt med Telias mobilnät.

 

Student Stor

För dig över 18 år som har Mecenat-kort
KR299/månad
 • Sveriges nöjdaste kunder 2018!
 • Fria Samtal & SMS/MMS
 • 30 GB surf

Student Mellan

För dig över 18 år som har Mecenat-kort
KR199/månad
 • Sveriges nöjdaste kunder 2018!
 • 8 GB Surf
 • Fria samtal & SMS/MMS

Vad säger kunder om Halebop?

Fungerat bra i cirka 3 år. Jag tycker kundtjänsten levererar bra och priset är fantastiskt!

Christer, Norrköping

Kund hos Halebop sedan 3 år

Lägre pris än Telia, men exakt samma täckning. Perfekt – det var ett ganska enkelt val för mig!

Lina, Stockholm

Kund hos Halebop sedan 1 år

Studentabonnemang Halebop

Är du student? Då finns Halebop Studentabonnemang som ger dig en lägre månadskostnad och inkluderar större surfmängdmed 2 olika surfmängder: 8 GB samt 30 GB. Du beställer abonnemangen från Halebops hemsida genom att verifiera att du är student med hjälp av ditt personnummer.

Just nu finns det 2 alternativ vad gäller studentabonnemang från Halebop. De heter Mellan och Stor.

Använda Halebop utomlands

Halebops samtliga abonnemang fungerar utomlands. Inom EU/ESS ringer du och skickar sms till samma priser som i Sverige. Du kan även använda din data fritt upp till maximalt 10 GB per månad inom EU/ESS.

 

 

Frågor och svar – Halebop

Har Halebop mobilt bredband?
Just nu erbjuder Halebop inget mobilt bredband.

Har Halebop kontantkort?
Ja Halebop har kontantkort och du kan välja mellan 4 stycken alternativ, alltifrån det  minsta som heter Mini och har 1 GB surf ända upp till det som heter Stor och har 30 GB surf. Samtliga 4 alternativ för kontantkort hos Halebop är bra. Du kan spara din oanvända mobilsurf till nästa månad vilket är perfekt!

Halebop utomlands

Kan jag köpa ett abonnemang och mobiltelefon från Halebop?
Ja du kan köpa mobilabonnemang och mobiltelefon ihop som ett paket hos Halebop. Perfekt! Välj bland de olika abonnemangen samt mobilerna på deras enkla hemsida. Du kan även köpa surfplattor av olika modeller och märken tillsammans med ditt abonnemang. Inte alla leverantörer som har det! Riktigt bra!

Det finns många fina mobiler samt surfplattor att välja mellan och de senaste modellerna av både Apple samt Samsung finns såklart tillgängliga. Kika in på Halebops hemsida för att se deras senaste erbjudande vad gäller abonnemang med surfplatta eller mobil.

Vad har Halebop för uppsägningstid och bindningstid?
Halebop har varken uppsägningstid eller bindningstid. Byt mobiloperatör som du vill. Det är dock många som INTE byter när de väl har skaffat Halebop.

Skaffar du ett abonnemang tillsammans med en mobiltelefon eller en surfplatta, då är det bindningstid på ditt nya abonnemang. Se Halebops hemsida för att vara helt på det klara med vad som gäller när du skaffar nytt kontantkort eller mobilabonnemang oavsett leverantör.

Kan jag ta med mitt mobilnummer till Halebop?
Hos Halebop behåller du ditt mobilnummer när du flyttar och byter mobilabonnemang. Det fungerar enkelt och smidigt. Du behöver höra av dig till din nuvarande leverantör för att de skall flytta numret till Halebop. Inga konstigheter alls.

Du flyttar med dig numret till Halebop och sedan från Halebop om du mot all förmodan byter till någon annan mobiloperatör. Många stannar kvar hos Halebop då det är riktigt fina villkor samt snabbt stabilt nät (Telia).

Vad har Halebop för kundtjänst?
Man sköter de flesta kundförfrågningar själv via sin fina kundservice. Chatten finns tillgänglig dygnet runt, dessutom finns möjlighet att kontakta via mail. Supporten har en gedigen Q&A-sektion där du hittar svar på alla möjliga och omöjliga frågor om ditt abonnemang samt andra frågor rörande Halebop.

Hur funkar Halebop utomlands? Roaming?
Använd Halebop fritt i EU/EES och surfa utan kostnad upp till 10 GB. Det är smidigt och du använder mobiltelefonen på samma sätt utomlands, som du använder den hemma i Sverige.

Det enda abonnemanget som inte fungerar att använda utomlands är det mobila bredbandet. Där kan du INTE surfa utomlands utan det abonnemanget fungerar enbart i Sverige.

Har Halebop ett seniorabonnemang eller abonnemang speciellt för pensionärer?
Just nu finns det inget speciellt abonnemang för pensionärer. Halebop har riktigt fina villkor för sina vanliga abonnemang och det är ett sådant du får teckna dig för ifall du vill använda dig av Halebop och är pensionär.

Vi har samlat flera riktigt bra pensionärsabonnemang här inne på vår egen hemsida ifall du behöver teckna ett sådant. 

Har Halebop ett barn- och ungdomsabonnemang?
Nej, det finns just nu inga specifika barn- eller ungdomsabonnemang hos Halebop. Du ser dock flera fina alternativ här ovan i början av artikeln och kan enkelt klicka dig vidare till alla de olika abonnemangen.

Det mindre abonnemanget är det många föräldrar som skaffar till sina barn och ungdomar. Vi har en lista på barnabonnemang här inne på vår egen hemsida för dig som behöver teckna ett sådant.

Har Halebop studentabonnemang eller kan jag få studentrabatt abonnemang?
Ja, Halebop har två riktigt bra studentabonnemang med bra priser samt mycket surf för pengarna. Du skall se till att använda dig av dessa när du studerar så att du verkligen får valuta för dina pengar som student.

Är du berättigad till studier, så se absolut till att kika in på Halebops hemsida och signera upp dig för ett abonnemang för student. Det är klart värt det! Skaffa studentabonnemang är enkelt!

Har Halebop företagsabonnemang?
Halebop har anpassat sina abonnemang för privatpersoner och det går i dagsläget inte att teckna mobilabonnemang för företag. Vi får se hur de väljer att agera i framtiden, men det är så det är just nu hos Halebop. Vill du se vår lista på bra företagsabonnemang så har vi samlat dessa här inne på vår egen hemsida.

Halebop står för en enkelhet. Det ska vara enkelt att vara kund hos Halebop. Du har alltid fri frakt om du beställer något från Halebop. Skulle du inte vara nöjd har du alltid 14 dagar ångerrätt. Du får tillgång till nätet bäst geografisk täckning i Sverige och du kan skicka sms gratis över hela världen.

Mobiloperatören Halebop är en seriös utmanare som är här för att stanna! De har redan tagit en hel del marknad från de andra operatörerna och det är riktigt bra då de har fina villkor och bra priser samt snabbt nät.

 

Fördelar Halebop

 • Nöjdast kunder i Sverige flera år i rad
 • Mobilabonnemang och kontantkort
 • Extra surf till nya kunder
 • Köp till mobiltelefon
 • Inga bindningstider
 • Bra täckning i Telias nät
 • Studentabonnemang

 

täckningskarta halebop

Täckningskarta Halebop

Halebop täckningskarta visar att man har mycket god mobiltäckning över stora delar av Sverige. Operatören Halebop ägs av Telia och använder sig således av Telias mobilnät för 4G, Turbo 3G och edge (2G).

Besök Halebop