Mobilabonnemang med betalningsanmärkning

För nedanstående abonnemang spelar en betalningsanmärkning ingen roll.

4G

Hallon Mobilabonnemang 4GB

50% rabatt i 3 månader + 8 GB Extra!

Fria Samtal

Fria Sms

4 Gb data
4G

Hallon Mobilabonnemang 8GB

50% rabatt i 3 månader + 16 GB Extra!

Fria Samtal

Fria Sms

8 Gb data
74 (149) kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Hallon Mobilabonnemang 25GB

50% rabatt i 3 månader + 50 GB Extra!

Fria Samtal

Fria Sms

25 Gb data
124 (249) kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Hallon Mobilabonnemang 50GB

50% rabatt i 3 månader!

Fria Samtal

Fria Sms

50 Gb data
149 (299) kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Hallon Mobilabonnemang 100GB

50% rabatt i 3 månader!

Fria Samtal

Fria Sms

100 Gb data
174 (349) kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Chilimobil Mobilabonnemang

Viaplay ingår i 3 mån!

Fria Samtal

Fria Sms

obegränsat Gb data

Mobilabonnemang trots betalningsanmärkning

Du kan få ett mobilabonnemang fast du har betalningsanmärkning. Flera operatörer gör en kreditkoll när du skall teckna ett nytt mobilabonnemang. En betalningsanmärkning kan leda till att du inte får teckna abonnemang hos dem. Därför är det säkert skönt att veta att det finns enkla lösningar hos flera mobiloperatörer, som låter dig teckna abonnemang oavsett om du har problem med din ekonomi eller inte. Du måste bara veta vilka operatörer som inte tar en kreditupplysning. Och vet du vad de bästa är? Det är de billigaste operatörerna som låter dig teckna mobilabonnemang trots betalningsanmärkning. Låt oss titta på vilka dessa operatörer är. Och hur du kan teckna abonnemang direkt när klickat dig vidare in på deras hemsidor via länkarna här nedan.

mobilabonnemang med betalningsanmärkning

Teckna mobilabonnemang trots betalningsanmärkning

Att ha betalningsanmärkningar kan sätta käppar i hjulet för dig som vill teckna ett abonnemang till din mobiltelefon. Enligt Upplysningscentralen (UC) har så många som 600 000 svenskar betalningsanmärkningar, vilket gör det svårt för dem att teckna mobilabonnemang.

De flesta operatörer tar en kreditupplysning på dig när du tecknar ett abonnemang. Upptäcker de att du har en betalningsanmärkning blir du oftast nekad att bli kund. Det finns dock mobiloperatörer som valt en annan väg och det är bra för de som tidigare har haft problem med sin ekonomi.

Fördelar med ett fast abonnemang

Det kan så klart kännas orättvist och tråkigt för den som befinner sig i den sitsen. Ett abonnemang har trots allt många fördelar som den med betalningsanmärkningar inte kan ta del av. Nu finns dock räddningen för dig som har prickar hos Kronofogden.

Vissa operatörer begär inte kreditupplysning alls. Istället väljer de att lita på dig som kund. Ofta rör det sig om fastpris abonnemang där du betalar en fast summa varje månad och det då ingår fria samtal, fria SMS och en viss mängd data. Precis som när du har ett abonnemang hos Spotify eller Netflix så dras månadsavgiften i förväg och du slipper jobbet med fakturor i efterhand.

Att direkt bli accepterad som kund är naturligtvis det enklaste och skönaste. Men det finns även operatörer som kollar från fall till fall och gör en individuell prövning om du kan bli kund trots din fläck i betalningshistoriken. Läs vidare vilka operatörer du kan välja mellan för att komma runt problemet med betalningsanmärkningar. Det finns som tur är flera bra alternativ!

Abonnemang med betalningsanmärkning

Det är fullt möjligt att skaffa mobilabonnemang trots att du har betalningsanmärkningar. Vanligtvis betalar du dessa abonnemang genom ditt kontokort istället för faktura. Tänk på att även dessa abonnemang kan leda till inkassokrav och betalningsanmärkningar om de inte sköts, men de har vanligtvis ingen bindningstid och ofta kan du byta surfmängd och därmed månadskostnad efter hur mycket du har råd med. Flera av dem ger också möjligheten att pausa abonnemanget om det skulle behövas. Inte alla operatörer har abonnemang som kan tecknas utan en kreditupplysning, men de kan istället ha former av kontantkort som fungerar väldigt likt ett abonnemang.

 

Operatörer som inte tar kreditupplysning

Det finns ett flertal operatörer som du kan vända dig till. Faktiskt är de generellt sett billigare än de andra operatörerna utan att ha sämre täckning och har också generösa surfmängder. Vi ska lista de operatörer du kan använda dig av för att skaffa ett nytt abonnemang som inte kräver kreditupplysning.

Hallon mobiloperatör

Hallon är uppstickaren som utmärkt sig genom att inte ta kreditupplysning . Att de inte gör detta beror bland annat på att de inte skickar ut några fakturor, istället dras en summa från ditt konto varje månad i förväg. Detta skapar en trygghet för operatören och blir väldigt smidigt och enkelt för dig. Hallon har dessutom mycket bra priser, mycket surf i sina abonnemang samt fria samtal och sms.

Även andra operatörer kan gå med på att låta dig teckna ett abonnemang trots att du har betalningsanmärkningar. Vi rekommenderar dock Hallon av flera anledningar framför allt deras låga priser, med massor av surf och fria samtal/SMS.

 

 • Nät: Tre mobilnät
 • Pris: 99 – 349 kr.
 • Surf: 4 – 100 GB surf per månad
 • Bredband: Bra snabbt nät. Fin täckning!
 • Uppsägningstid: Ingen bindningstid
 • Andra förmåner: Generösa när det kommer till betalningsanmärkningar
 • Rabatter: Låga priser och erbjudande för nya och gamla kunder!

 

 • Bra priser
 • Ingen bindningstid
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

Fello mobiloperatör

Fello låter dig teckna abonnemang med betalningsanmärkning. Fello gör en bedömning från fall till fall.

Hur din ekonomiska situation ser ut kan vara en avgörande faktor som låter dig teckna abonnemang i alla fall. Fello är många gånger riktigt medgörliga vad gäller att teckna abonnemang trots trasslig ekonomi.

 

 • Nät: Telias mobilnät
 • Pris: 95 – 245 :- /månad
 • Surf: 2 – 40 GB surf per månad
 • Bredband: Bra snabbt nät. Fin täckning!
 • Uppsägningstid: Ingen bindningstid
 • Andra förmåner: Halva priset under 1 månad
 • Rabatter: Erbjudande för pensionärer, barn och studenter

Fello mobilabonnemang

 

 • Enkelt abonnemang
 • Ingen bindningstid
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

Comviq mobiloperatör

Comviq har ett smart system för att kunna erbjuda mobilabonnemang till dig som har betalningsanmärkning. Du beställer helt enkelt ett vanligt abonnemang. Skulle du bli nekad i kreditkontrollen blir du erbjuden Fastpris Go istället. Detta gör att du kan få ett bra alternativ när du skall ringa, surfa och sms:a fast du har anmärkning.

Det fungerar precis som de vanliga abonnemangen, förutom att man inte kan göra betaltjänster mot faktura. Istället kan du ladda på saldo för betaltjänster. Detta för att alla skall veta att pengarna verkligen kommer in för de tjänster man nyttjar. Bra för dig också, då du slipper problem med fler obetalda fakturor.

 

 • Nät: Tele2 mobilnät
 • Pris: 145 – 295 :- /månad
 • Surf: 5 – 40 GB surf per månad
 • Bredband: Snabbt nät. Fin täckning!
 • Uppsägningstid: Ingen bindningstid
 • Andra förmåner: Surfa inom EU
 • Rabatter: Mer surf i alla abonnemang nu

comviq

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Bra täckning

 

Läs mer & Beställ

Kontantkort liknar numera abonnemang

Om du skulle misslyckas med att teckna abonnemang på grund av din betalningsanmärkning kan det vara bra att veta att det finns förbetalda fast-pris abonnemang samt kontantkort. De förbetalda abonnemangen fungerar precis som vanliga abonnemang fast du betalar i förväg istället för i efterskott.

Detta är en säkerhet för operatören, så de vet att de får in sina pengar för de tjänster, som de erbjuder, men det är lika mycket till fördel för sig med lite trasslig ekonomi. Du vet ju att du kan ringa och använda mobilen utan att det blir trassel i efterhand med obetalda fakturor eller andra problem

Kontantkort med fast månadskostnad

När det gäller kontantkort så hade tidigare kontantkorten ofta en samtalspott som du kunde ringa för. Det gjorde att du riskerade att pengarna plötsligt tog slut. Numera kan du ofta betala en fast månadskostnad och få fria samtal hela månaden. Det kan till och med vara en fördel eftersom du kan välja olika prisplaner varje månad om du skulle vilja.

På så sätt kan du anpassa dina kostnader till ditt mobilanvändande. Detta är bra för du kan både anpassa dina mobilvanor, men även använda mobilen fast du kanske inte kan teckna ett vanligt abonnemang.

Den största fördelen med förbetalda mobilabonnemang och kontantkort är att du helt slipper fakturor som dimper ned i brevlådan.

Fördelar med abonnemang vid betalningsanmärkningar

Det finns flera ekonomiska fördelar om man jämför abonnemang med kontantkort. Ett abonnemang ger oftast lägre kostnader för samtal, sms, mms och surf, och om du inte använder din telefon extremt lite är de definitivt mer prisvärda än kontantkort med saldo. I de flesta fall ingår obegränsade mobiltjänster i form av hur många samtal och meddelanden du vill och enda prisvariationen kommer ifrån hur mycket surf du behöver eller vill betala för. Hos de flesta operatörerna sparas också oanvänd surf, så om du av någon anledning behöver sänka kostnaden en månad men du har oanvänd surf från tidigare månader så kan du använda denna även om du tillfälligt betalar mindre. Detta kan vara bra om du har väldigt varierande inkomst från månad till månad.

Du kan även skaffa en ny mobiltelefon samtidigt som du tecknar abonnemang. Då betalar du av på mobiltelefonen samtidigt som du betalar för abonnemanget. Tänk dock på att du får en slags bindningstid om du gör detta, eftersom du antingen måste betala av telefonen över den tid som står när du skaffar den, vanligtvis 12 eller 24 månader, eller måste betala resterande kostnad i en klumpsumma. Detta beräknas från den minsta totalkostnad som anges vid kassan när du tecknar abonnemanget genom att dra av den summa du redan har betalat över tid så länge du har haft det. Många operatörer ger dig rabatt på din nya telefon när du byter in din gamla, så se ifall de har den tjänsten när det är dags att byta.

Teckna mobilabonnemang med betalningsanmärkning

hallon

 

Hallon 4GB Betalningsanmärkning går bra

 • Oanvänd surf spara
 • Fria samtal & sms
 • Ordinarie pris 99 kr/mån

Läs mer

hallon

 

Hallon 8GB Betalningsanmärkning går bra

 • Oanvänd surf sparas
 • Fria samtal & sms
 • Ordinarie pris 149 kr/mån

Läs mer

hallon

 

Hallon 25GB Betalningsanmärkning går bra

 • Oanvänd surf sparas
 • Fria samtal & sms
 • Ordinarie pris 249 kr/mån

Läs mer

hallon

 

Hallon 50GB Betalningsanmärkning går bra

 • Oanvänd surf sparas
 • Fria samtal & sms
 • Ordinarie pris 299 kr/mån

Läs mer