Välj en sida
Katshing

Katshing – Abonnemang, recension och erbjudande

En lågprisoperatör som nu har tagit upp kampen med övriga lågprisalternativ inom mobilabonnemang är Katshing. Du kanske inte känner till dem som mobiloperatör men de har funnits länge på marknaden främst som e-handlare inom mobiltelefoni.

Mobiloperatören marknadsför sig själva som en mobiloperatör med nonstop surf till bästa pris. Det innebär att du som kund väljer ett surfpaket med en viss surfmängd där du har full hastighet upp till den gränsen. Därefter går hastigheten kraftigt ner till mycket låga nivåer men med fördelen att datan aldrig riktigt tar slut så även om du inte kan använda hastigheten till mer krävande funktioner som att se film.

I dagsläget är det få operatörer som erbjuder fri surf men allt fler leverantörer börjar erbjuda detta. Idag är det i princip tvunget att ha med obegränsad surf i utbudet som ny konkurrerande operatör.

Det som är unikt för Katshing är att de erbjuder nonstop surf i samtliga abonnemang. Du får dessutom upp till 50 kronor i rabatt på månadsavgiften om du värvar medlemmar som också beställer abonnemang.

✔ Få rabatt när du värvar!

✔ Nonstop mobilsurf i låg hastighet!

✔ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

Mobilabonnemang

Det finns fem olika mobilabonnemang hos Katshing och med alla får du fria samtal, sms och mms i Sverige och nonstop surf i mycket låg hastighet när du har passerat din surfmängd. Du surfar då i endast 1 Mbps hastighet som inte riktigt räcker till kraftfulla funktioner som att se film. Så länge du inte har förbrukat din valda surf kan du surfa i full 4G hastighet som kan komma upp i en maxhastigheten på 80 Mbit/s.

Beroende på vilket abonnemang du väljer ingår också 2 – 13 GB surf inom EU.

Alla mobilabonnemang hos Katshing är utan bindningstid men med en månads uppsägning. Byter du till denna mobiloperatör kan du också behålla ditt gamla nummer.

Samma täckning som hos Tele2 och Telenor

Katshing delar 4G mobilnät med både Telenor och Tele2 vilket ger dig samma täckning med över 90% av Sveriges yta. Du får därmed bra och stabil täckning över stora delar av landet. Tele2 har även satsat stort på att förstärka nätet vilket ger dig stabilare surfupplevelser med färre avbrott och bättre samtalskvalitet.

Telenor och Tele2 tecknade avtal 2016 om att gemensamt satsa på ett 5G-nät. När det lanseras hos konsumenter i Sverige så får vi se vad Katshing som mobiloperatör har att erbjuda kring detta.

Fair Usage policy ger dig bra surfupplevelse

Hos leverantören finns en Fair Usage policy som säkerställer att du som kund får en bra surfupplevelse även om någon annan kund använder extremt mycket datatrafik. Det finns ingen övre begränsning av surfmängden men leverantören använder sig av särskilda åtgärder för att kunna fördela trafiken rättvist under trafikintensiva timmar.

Kunder som påverkar andra kunders trafik blir ombedda att se över hur de använder trafiken och får råd kring hur de minskar påverkan på andra kunder. Som ett sista steg vid upprepad påverkan kan också hastigheten begränsas till 1 Mbps under en viss tid för att hjälpa andra kunder.

Kom igång med enkel webbtjänst

Hos Katshing sköter du enkelt dina abonnemang som inloggad i webbtjänsten. Du kommer snabbt igång på några få minuter när du ska beställa abonnemang. SIM-kortet skickas hem till dig inom 1 – 2 dagar.

Ett abonnemang aktiveras direkt men vill du kunna styra aktiveringen om du till exempelvis har ett annat abonnemang med pågående bindningstid så kan du beställa ett gratis SIM-kort. Då aktiverar du det när du vill genom webbtjänsten.

Skulle du vilja avsluta dina tjänster hanterar du också detta enkelt genom webbtjänsten.

Om Katshing

Katshing grundades redan 2003 som återförsäljare av telekomprodukter via e-handel. Företaget grundades i Halmstad av Anders Pihl och Björn Pihl. Efter en konkurs 2016 har varumärket katshing nu återlanserats i april 2020 av företaget katshing Mobile AB.

Deras affärsidé från början var att erbjuda mobiler, surfplattor och tillbehör men utan att ha ett lager. De använde sig istället av så kallad dropshipping vilket innebär att alla produkter går direkt från distributör till slutkund. Det är en affärsmodell som gör att företag kan hålla ner sina kostnader för både varulager och distribution.

Nu satsar de istället på att bli den kundvänligaste operatören på marknaden och erbjuda mobila tjänster med nonstop surf till bästa pris.

✔ Få rabatt när du värvar!

✔ Nonstop mobilsurf i låg hastighet!

✔ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

katshing logo