Telness

Telness – abonnemang och telefontjänster för företag

Telness är en digital mobiloperatör som riktar sig särskilt till företagare och entreprenörer. Deras mål är att förmedla tjänster och lösningar med näringslivet i fokus som företagare och entreprenörer kan använda för att förenkla och utveckla sin verksamhet. Telness erbjuder mobilabonnemang, digital växel och Telness Portal, en tjänst som gör det möjligt att hantera alla sina abonnemang och tjänster hos Telness själv.

Med Telness kan man skaffa precis så många abonnemang man behöver till sitt företag.

 

✓ Mobilväxel till företag

✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid

✓ Automatiserad & digital lösning

Telness fokuserar på enkelheten

Ingen vill behöva ringa till sin mobiloperatör stup i kvarten för att göra ändringar, få information eller hjälp. Telness har tagit vara på den här vetskapen och skapat en mobiloperatör som är transparent och tydlig och ger kunden full kontroll över sin egen mobiltelefoni. All kontakt med Telness kan skötas via deras chatt som man når via deras hemsida, och de har en väl utbyggd hjälpsida med vanliga frågor och svar.

Abonnemang och tjänster

Telness erbjuder tre olika tjänster: mobilabonnemang, mobil växel och Telness Portal.

Telness abonnemang

Alla Telness mobilabonnemang är enkla och har precis samma villkor. I alla abonnemang ingår fria samtal och sms inom Sverige och det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid. Det enda man behöver välja är alltså hur mycket datatrafik man behöver varje månad. Eftersom abonnemangen saknar uppsägningstid är det enkelt att byta mellan de olika surfmängderna i abonnemangen om man skulle inse att man behöver mer, eller mindre, surf. Hos Telness kan man välja på fyra olika abonnemang med olika surfmängder. De har lösningar för de som surfar riktigt mycket och för de som surfar lite mindre. 

Telness använder sig av Telias nät vilket gör att de kan erbjuda en god och pålitlig täckning i såväl storstäder som på landsbygden.

Om man även skulle behöva mobiltelefoner till sitt företag har Telness ett samarbete med företaget PerMånad. Med PerMånad kan man enkelt och smidigt leasa företagstelefoner, och som kund hos Telness får man ett extra förmånligt pris.

Ringa utomlands med Telness

Med Telness abonnemang får man ringa och sms:a för samma priser inom EU som man gör inom Sverige. Om man befinner sig i ett land utanför EU, eller vill ringa till ett land utanför EU, gäller annan prissättning som man kan nå via Telness hemsida.

Telness växel

Telness erbjuder även en digital växel som gör det enkelt för kunder att nå företaget genom ett nummer, där samtalet sen kan skickas vidare till en anställds mobiltelefon. Telness växel kan enkelt skräddarsys efter företagets behov och önskemål. Växeln ställs in via hemsidan eller Telness app och det tar bara någon minut. Med Telness växel kan man ställa in öppettider enligt ett praktiskt schema som gör att inkommande samtal hamnar precis där man vill att de ska hamna. Man kan även ställa in ett personligt välkomstmeddelande.

Man behöver inte ha ett abonnemang hos Telness för att använda Tellness växel. Företaget kan ha ett abonnemang hos vilken annan svensk operatör som helst och ändå välja att ha växel från Telness.

Telness Portal

Telness Portal gör det möjligt att få en tydlig översikt över företagets kostnader och mobilanvändning. I Telness Portal kan man se över och kontrollera alla företagets tjänster hos Telness. Man kan även ändra och justera sina tjänster själv, alltså ändra eller säga upp abonnemang, ställa in sin växel och se alla fakturor.

Telness Erbjuder

  • Samma priser inom EU som inom Sverige
  • Telias nät
  • En samlad faktura för alla företagets abonnemang
  • Telness växel
  • Enkel administration via Telness Portal

Billiga alternativ:

✓ Mobilväxel till företag

✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid

✓ Automatiserad & digital lösning

Billiga alternativ: