Tab med abonnemang – Lägsta pris för Galaxy Tab A 10.5 och Tab S4

4G

Samsung Galaxy Tab A 10.5

Spara pengar just nu!

100 Mbit/s

24 månader

40-200 Gb data
från 429 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy Tab 10.5 med Tre


64 Mbit/s

24 månader

15-500 Gb data
från 299 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy Tab S4


64 Mbit/s

24 månader

15-500 Gb data
från 479 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Smidig och snygg surfplatta

I september 2016 släpptes Samsung Galaxy Tab A 10.1. Detta är en surfplatta som tillhör Samsungs A-serie, en serie med produkter av lite högre kvalitet. Plattan har en enkel design och ett bra pris och fungerar utmärkt att surfa och titta på film på. Man kan med andra ord säga att det är en högkvalitativ produkt för den som uppskattar enkelhet och användarvänlighet.

Plattan är relativt tunn då den har en tjocklek på endast 8,5 millimeter. Övriga mått är 25,56 centimeter på höjden och 15,68 centimeter på bredden. Vikten ligger på 540 gram vilket gör den aningen tyngre än många andra modeller, men ändå så pass lätt att den är enkel att använda. Själva skärmen ligger på 10,1 tum och plattan har 1920 x 1200 WUXGA-upplösning. Söker man en surfplatta med enkla funktion och hög användarvänlighet så är denna modell absolut värd att titta närmre på.

samsung tab med abonnemang

Teknik

Samsung Galaxy Tab A 10.1 innehåller en Exynos 7870 okta-core processor vars främsta egenskaper är att den är stabil och har batterireducerande egenskaper. När du köper plattan får du 16 GB inbyggt flashminne, men eftersom det finns utrymme för ett extra minneskort på upp till 128 GB så utökar du enkelt detta om det behövs.

Operativsystemet är Android, precis som i de flesta av Samsungs produkter. I denna surfplatta är det Android 6.0 Marshmallow. Även operativsystemet sparar på batteriet och går dessutom att anpassa efter dina behov.

Med hjälp av quick connect kan du enkelt ansluta din surfplatta till din smart tv. Detta går att göra både via bluetooth och via wifi.

Övriga funktioner

Denna surfplatta passar hela familjen då den är utrustad med ett Kids Mode som gör att gränssnittet blir mer användarvänligt. Det gör dessutom att föräldrar har en större kontroll på surfplattan när den används av barnen. Naturligtvis är Samsung Galaxy Tab A 10.1 utrustad med kamera. Den bakre kameran med 8 megapixel-upplösning tillåter dig att ta bra bilder och filma i HD. Den främre kameran har en upplösning på 2 megapixel och fungerar utmärkt att använda när du deltar i en videochatt, dock lite sämre att ta bilder med.