Samsung Galaxy Tab med abonnemang – Lägsta pris för Tab S6, TabA

Samsung Galaxy Tab med abonnemang – Lägsta pris för Tab S6, TabA

4G

Samsung Galaxy Tab S6 Lite med Tre


64 Mbit/s

24 mån

15-50 Gb data
från 319 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy Tab A 2019 med Tre


64 Mbit/s

24 mån

15-50 Gb data
från 319 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy Tab S5e med Tre


64 Mbit/s

24 mån

15-50 Gb data
från 379 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy Tab S6 Lite med Telenor

Nyhet!

100 Mbit/s

24 mån

40-200 Gb data
från 449 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Samsung Galaxy Tab S6 med Telenor


100 Mbit/s

24 mån

40-200 Gb data
från 619 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A är den enklare varianten av Samsungs surfplattor. Det är en surfplatta för hela familjens underhållning, vardag och spel som har en lägre prestanda än de dyrare surfplattorna. Surfplattan kan få en central placering i hemmet genom Billboard-funktionen som agerar kalender, foto-spelare eller visa dagens väder.

Hela familjens surfplatta

Tab A serien är en surfplatta som hela familjen kan använda. Inbyggda högtalare skapar ett Dolby Atmos Surroundljud, och LCD-skärmen som sträcker sig till ytterkanten gör att den fungerar utmärkt för att se på video. Tab A skärmen har lägre upplösning än surfplattorna från Tab S-serien, men fungerar utmärkt för att spela spel eller se på video.

Ett barnläge kan aktiveras genom en Samsungapp, så hela familjens medlemmar kan använda surfplattan. Välj mellan att köpa en surfplatta som endast fungerar via WiFi, eller en som är kompatibel med både Wifi och 4G. För att använda 4G-nätet så behöver du köpa ett mobilt bredband till surfplattan.

Tab A – prisvärda surfplattor

Tab A är betydligt billigare än Samsungs mer avancerade surfplattor i S-serien. Är du ute efter en vass surfplatta med knivskarp skärm och kraftfull processor, då är en Galaxy Tab A inte rätt surfplattemodell för dig. Är du däremot ute efter en prisvärd surfplatta som fungerar utmärkt för att se på video, spela spel, surfa och ha som familjens gemensamma billboard, då är Tab A rätt för dig.

Modeller i Galaxy Tab A-serien

 • Samsung Galaxy Tab 10.5
 • Samsung Galaxy Tab 10.1

 

Samsung Galaxy Tab S

Likt Samsungs A-klass mobiltelefoner så är det Tab S-serien som är Samsungs A-serie inom surfplattor. Den senaste modellen Tab S4 är den första Samsung-surfplattan som har Samsung DeX, en funktion som gör att du genom en kabel kan dra nytta av alla multitasking funktioner från din dator. Extra verktyg som S Pen och externa tangentbord gör dagens surfplatta lika användbar som en dator.

En vass surfplatta för arbete och vardag

Tack vara högtalarna från Dolby Atmos 3D-surroundljud och en Super Amoled-skärm som så lämpar sig Tab S-serien utmärkt för att se på video. En högklassig skärm ger kristallklar bild som fungerar utmärkt för både video och spel.

Eftersom den senaste modellen från S-serien, S4, är kompatibel med Samsung DeX så fungerar denna surfplatta extra bra som arbetsverktyg. Köper du ett externt tangentbord för surfplattor så får du maximal användning av surfplattans alla funktioner och verktyg. Numera kan en surfplatta agera ersättare av den bärbara datorn, och du kan få en funktionell surfplatta som inte begränsar dig.

Tab S – påkostade surfplattor

Samsung Tab S är de mer påkostade surfplattorna från Samsung. Säkerheten är hög genom irisskanning och ansiktsigenkänning, men möjligheten till flera inloggningar och konton gör att alla användare kan ha fullt skydd på sin inloggning. En surfplatta från Galaxy Tab S-serien är perfekt för dig som bästa och använda surfplattan till mer än video, spel och underhållning.

Modeller i Galaxy Tab S-serien

 • Samsung Galaxy Tab S6 Lite
 • Samsung Galaxy Tab S6
 • Samsung Galaxy Tab S5e
 • Samsung Galaxy Tab S4
 • Samsung Galaxy Tab S3
 • Samsung Galaxy Tab S2

 

Samsung Tablets med abonnemang

Om du har en surfplatta som du vill kunna använda utan Wi-Fi anslutning så är det ett mobilt bredband som du behöver. Ett abonnemang på mobilt bredband fungerar precis som ett abonnemang för din mobiltelefon. Det innebär även att du kan delbetala din surfplatta och slippa betala hela kostnaden direkt. Det är däremot inte alltid lätt att veta vilket abonnemang som passar dig bäst.

Hur mycket surf ska jag välja till surfplattan?

Ska du främst använda surfplattan på resande fot utan att vara uppkopplad till Wi-fi, då behöver du mer surf än om du använder den uppkopplad mot ditt hemnätverk. För att få en aning om hur mycket data du behöver så kan du jämföra dataförbrukningen på din mobiltelefon.

Kommer du att använda surfplattan på samma sätt som du använder mobilen, då kanske en liknande surfvolym räcker till surfplattan. Fundera på och jämför dina mobilvanor med vad du tror att dina tab-vanor kommer att vara. Då kommer du långt i att hitta en rimlig surfmängd till ditt tab-abonnemang.

Kom ihåg att det är en god idé att välja ett mobilt bredband som tillåter dig att ändra abonnemangsvolym till mer eller mindre surf. Det gör att du slipper betala för surf som du trodde du skulle använda, eller lika så alltid få slut på surf.

Ska jag köpa abonnemang och surfplatta från samma operatör?

De flesta operatörerna har någon form av abonnemang på mobilt bredband, men det är däremot inte alla operatörer som säljer surfplattor. Att ta hänsyn till är att du med ett tillhörande abonnemang oftast kan delbetala surfplattan, vilket det finns betydligt färre operatörer som låter dig göra när du bara köper surfplatta. Har du däremot tänkt att köpa en surfplatta kontant, då gör du rätt i att se vad flera olika operatörer har för mobilt bredband.

Kan alla surfplattor använda ett mobilt bredband?

För att du ska kunna ha ett mobilt bredband direkt i surfplattan så behöver du ha plats för ett SIM-kort i själva surfplattan. Finns det inte en SIM-kortsficka så behöver du koppla upp dig med hjälp av en trådlös anslutning, Wi-Fi.

Med hjälp av en sladdlös router så kan du få samma flexibilitet på en Wi-Fi surfplatta som hos en surfplatta 4G surfplatta, och detta eftersom du sätter in SIM-kortet i routern och tar den med dig. Om detta är lösning som du har tänkt dig så kan ett abonnemang till surfplattan fortfarande vara aktuellt i samband med köpet av surfplattan.

 

Köp abonnemang och surfplatta till bra pris

Många operatörer premierar att du köper en surfplatta och ett tillhörande abonnemang hos dem. Det gör att du som kund kan få riktigt bra erbjudanden när du väljer att teckna avtal och bindningstid på surfplatta och mobilt bredband.

Nedan kan du läsa om de operatörer som har Samsungs surfplattor i sitt utbud, och vilka alternativ på mobilt bredband som finns hos operatören.

 

Operatörer och Samsung Tab

Samsung Tab och Tre-abonnemang

När du väljer en surfplatta från Tre kan du välja mellan delbetalning eller kontantkortspris. De har även mobilt bredband i både abonnemangsform och i kontantkortsform. Eftersom Tre har bindningstid på abonnemang och surfplatta så har de oftast väldigt konkurrenskraftiga priser, så det kan vara lönt att handla hos Tre trots att de är en av de få operatörerna som har bindningstid på abonnemang och surfplatta.

 

 • Samsung Tab-modeller: Galaxy Tab S5e, Galaxy Tab S6 och Galaxy Tab 2019.
 • Abonnemangsstorlek: 15, 40 eller 60 GB per månad
 • Bindningstid: 24 månader
 • Nät: Tre:s egna nät
 • Förmåner: Använd hela din surfpott i EU

Tre

 

 • Bra pris
 • Snabbt mobilnät
 • Generös EU-surf

 

Läs mer & Beställ

 

Samsung Tab och Telenor-abonnemang

Telenor är en stabil partner med bra täckning över hela Sverige. Har du redan ett abonnemang hos Telenor så kan du enkelt skaffa ett extra SIM-kort till surfplattan och använda samma surfpott på både mobiltelefon och surfplatta. Väljer du att skaffa nytt abonnemang så har du ingen bindningstid på det mobila bredbandet.

 

 • Samsung Tab-modeller: Galaxy Tab S6 och Galaxy Tab S6 Lite
 • Abonnemangsstorlek: 40, 100 eller 200 GB per månad
 • Bindningstid: Ingen bindningstid på abonnemang / 24 månader på delbetalning av surfplatta
 • Nät: Telenors egna nät
 • Förmåner: Ingen bindningstid på abonnemang

telenor

 

 • Bra täckning
 • Delbetala surfplatta
 • Ingen bindningstid

 

Läs mer & Beställ

Samsung A 10.1

Smidig och snygg surfplatta

I september 2016 släpptes Samsung Galaxy Tab A 10.1. Detta är en surfplatta som tillhör Samsungs A-serie, en serie med produkter av lite högre kvalitet. Plattan har en enkel design och ett bra pris och fungerar utmärkt att surfa och titta på film på. Man kan med andra ord säga att det är en högkvalitativ produkt för den som uppskattar enkelhet och användarvänlighet.

Plattan är relativt tunn då den har en tjocklek på endast 8,5 millimeter. Övriga mått är 25,56 centimeter på höjden och 15,68 centimeter på bredden. Vikten ligger på 540 gram vilket gör den aningen tyngre än många andra modeller, men ändå så pass lätt att den är enkel att använda. Själva skärmen ligger på 10,1 tum och plattan har 1920 x 1200 WUXGA-upplösning. Söker man en surfplatta med enkla funktion och hög användarvänlighet så är denna modell absolut värd att titta närmre på.

samsung tab med abonnemang

Teknik

Samsung Galaxy Tab A 10.1 innehåller en Exynos 7870 okta-core processor vars främsta egenskaper är att den är stabil och har batterireducerande egenskaper. När du köper plattan får du 16 GB inbyggt flashminne, men eftersom det finns utrymme för ett extra minneskort på upp till 128 GB så utökar du enkelt detta om det behövs.

Operativsystemet är Android, precis som i de flesta av Samsungs produkter. I denna surfplatta är det Android 6.0 Marshmallow. Även operativsystemet sparar på batteriet och går dessutom att anpassa efter dina behov.

Med hjälp av quick connect kan du enkelt ansluta din surfplatta till din smart tv. Detta går att göra både via bluetooth och via wifi.

Övriga funktioner

Denna surfplatta passar hela familjen då den är utrustad med ett Kids Mode som gör att gränssnittet blir mer användarvänligt. Det gör dessutom att föräldrar har en större kontroll på surfplattan när den används av barnen. Naturligtvis är Samsung Galaxy Tab A 10.1 utrustad med kamera. Den bakre kameran med 8 megapixel-upplösning tillåter dig att ta bra bilder och filma i HD. Den främre kameran har en upplösning på 2 megapixel och fungerar utmärkt att använda när du deltar i en videochatt, dock lite sämre att ta bilder med.