Karma mobil – omdöme, abonnemang & erbjudande

Inga bindningstider eller startavgifter
UC Id-skydd ingår i 2 mån
Fria samtal och SMS inom Sverige
Karma mobil har upphört som varumärke efter att blivit uppköpta av MyBeat. Vi rekommenderar dig att titta efter andra mobiloperatörer.

 

Riktar sig till äldre

Många virtuella operatörer satsar på att tilltala en ung och teknikvan kundkrets. Det märks inte minst på hur de kommunicerar i sin marknadsföring. Ofta är den grafiska profilen åt det färgglada och gulliga hållet, och det man erbjuder handlar ofta främst om att klämma in mycket surf till en så låg kostnad som möjligt. Kundsupporten är dessutom ofta bantad till en chatt eller ett forum. Och inget ont om det, vi på Surf.nu håller många av de svenska virtuella operatörerna högt, men inser, precis som Karma mobil gjort, att det finns utrymme för en virtuell operatör som vänder sig till äldre målgrupper.

4 saker som gör att Karma mobil sticker ut

Så, hur når Karma mobil äldre på ett annat sätt än många andra virtuella operatörer gör? Vi har identifierat 4 saker som sticker ut lite extra i jämförelse med konkurrenterna.

  1. Det första uppenbara som slår oss är färgprofilen. Utan att se tråkig ut är Karma mobils webbplats och färgprofil mer dämpad och ger ett glatt och inbjudande, men mer vuxet intryck.
  2. Kundsupporten finns inte bara tillgänglig via chatt och mail utan också via telefon. Du kan ringa Karma mobil och få personlig service varje vardag mellan 09:00 och 19:00.
  3. Din ålder är din rabatt. Ja, du läste rätt – när du tecknar ett abonnemang hos Karma mobil får du din egen ålder i procentuell rabatt på två månadsfakturor. Är du 18 får du 18 procent rabatt, är du 50 får du halva priset, och så vidare. Ju äldre du är desto billigare blir det alltså.
  4. UC Id-skydd ingår gratis i två månader på alla abonnemang. Identitetsbedrägerier är ett problem på nätet, och särskilt många äldre känner sig osäkra och utsatta till vilken information som går att lita på. Med ett id-skydd surfar du säkrare och tryggare genom ditt mobilabonnemang.

5 olika abonnemang

Gratis samtal och sms, ingen bindningstid och UC Id-skydd gratis i två månader. Det är grunderbjudandet som ingår i alla Karma mobils abonnemang.

Det enda som skiljer dem åt är surfmängden. Du väljer mellan 5, 15, 25, 40 eller 100 gigabyte data.

Prismässigt står sig Karma mobil väl i konkurrensen bland virtuella operatörer. Då du får din ålder i rabatt under de två första månaderna blir det dessutom extra billigt under den första tiden.

Tyvärr går det dock inte att spara surf hos Karma mobil.

App under uppbyggnad

Karma mobil håller just nu på att utveckla en mobilapp för Ios och Android. Tanken är att den ska göra det ännu enklare att hantera allt som har med mobilabonnemanget att göra. Exempelvis ska du kunna se dina fakturor, hur mycket surf du använder och ändra ditt abonnemang.

Använda Karma mobil i utlandet

Karma mobil tillämpar ”Fair usage policy” vilket betyder att du kan använda deras abonnemang som hemma även när du är på resande fot inom EU/ESS, upp till en viss gräns.

För 5 gigabyte-abonnemanget är taket på 2 gigabyte. För de större abonnemangen får du surfa upp till 30 gigabyte inom EU:s gränser.

Använder du ditt abonnemang utanför EU tillkommer roamingavgifter för aktuellt land.

Fördelar med Karma mobils abonnemang

Vanliga frågor och svar om Karma Mobil

Vilket nät använder Karma Mobil?

Karma Mobil använder sig av Telenors nät, som täcker 99 procent av Sveriges befolkning. Karma Mobils abonnemang har också stöd för VoLTE och Wifi-samtal.

Varför ska jag välja Karma Mobil?

Karma Mobil är ett prisvärt och tryggt val, som särskilt riktar sig till äldre som kan behöva extra tjänster och bra support för att trivas med sin operatör. Ett mycket bra alternativ till de stora operatörernas abonnemang som ofta kostar mycket.

Är Karma Mobil billigt?

Karma Mobil har mycket bra priser på sina abonnemang, även om de inte är allra billigast på marknaden. Å andra sidan är de bättre än många andar billiga operatörer på saker som kundtjänst. Extra förmånligt är det att bli ny kund och ha några år på nacken. Karma Mobil har nämligen en åldersrabatt de två första månaderna. Ju äldre du är, desto större rabatt!

Har Karma Mobil bindningstid?

Nej, Karma Mobil har varken bindningstid eller startavgift för sina abonnemang. De vill göra det enkelt att skaffa ett mobilabonnemang, utan dolda avgifter eller andra svårbegripliga villkor.

Vilka alternativ finns det till Karma Mobil?

Om du bara bryr dig om priset finns det många alternativ till Karma Mobil, såsom Hallon och Vimla, som erbjuder seniorrabatt på sina abonnemang. De har dock inte lika bra kundsupport som Karma Mobil har.

Generellt:

  • Spara Surf : ⨉ Nej
  • Surfa inom EU : ✓ Ja
  • Surfhastighet : 10-40 Mbit/s
  • Mobilnät : Telenor
  • Telefonsupport : ✓ Ja
  • 5G : ⨉ Nej

Telenors mobilnät

Precis som andra virtuella operatörer använder sig Karma mobil av något av de större operatörernas mobilnät. I det här fallet är det Telenor, som täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning.


Kontaktinformation

Hemsida:
Telefonnummer:

010-750 05 25

Adress:

Box 1113, 13126 Nacka Strand

Org no:

559197-8183