Mobiloperatören och kommunikationsplattformen Telness är med på Breakits lista över de 99 mest spännande tech-bolagen just nu – Scaleup-listan. Breakit har listat 99 bolag som de tycker har störst potential att växa och expandera inom techbranschen. Telness lyfts fram för sitt smidiga gränssnitt.

2021 är första året Breakit publicerar sin scaleup-lista. Listan lyfter fram Sveriges växande techbransch med innovativa bolag som är på god väg att ta världen med storm. Listan görs i samband med Breakits event Scaleup Day. Scaleup Day samlar entreprenörer inom tech för möten och inspiration. 

Breakit listar heta techbolag

Scaleup-listan lyfter alltså fram nittionio techbolag som på något sätt har utmärkt sig under det gångna året. För att ta fram listan har Breakit tittat på en rad kriterier:

Förutom Telness finns en rad spännande bolag på Breakits lista. Bland annat Bianca Ingrossos skönhetsföretag Caia Cosmetics, leveransföretaget Budbee och den digitala veterinären Firstvet.

Telness hyllas för sin plattform

Telness plats på listan motiveras av deras smidiga gränssnitt som underlättar företags telefonhantering. 

Plattformen Telness arbetar med har tagits fram för att göra företagstelefoni så enkel och smidig som möjligt. Ingen onödig tid ska läggas på en krånglig växel eller komplicerad administration. 

Med deras digitala gränssnitt och smidiga app kan telefonin på företaget skötas med några enkla klick. Få full kontroll och överblick med Telness Portalen och använd Telness digitala och molnbaserade växel för inkommande samtal. 

Telness företagsväxel är inte exklusiv för företag som har abonnemang hos Telness, utan fungerar med alla operatörer. Tidigare i år startade Telness systerbolaget Telness Technologies för att kunna sälja och licensiera molntjänsten till andra företag. 

Telness siffror 2020:

Läs mer om Telness abonnemang.

Dessa bolag finns med på listan

De övriga 98 bolagen på Breakits scaleup-lista är, precis som Telness, spännande techbolag precis i startgroparna på sin resa. 

Spännande bolag på listan är: