Fello har en tillfällig sommarkampanj som erbjuder 50 GB extra surf till ett extra bra pris under juni, juli och augusti. Operatören bjuder in till en sommar full av surf, scroll och streaming med en extra stor surfpott.

fello

Sommarsurf hos Fello

Från den 22 juni till den 31 augusti, under sommaren 2022, erbjuder Fello sitt helt nya sommarpaket med sommarsurf. Sommarpaketet innehåller 50 GB extra surf för 195 kronor. Surfen kan användas under 12 veckor – eller tills den tar slut. 

Sommarpaketet kan du beställa till ditt eget abonnemang, eller som en härlig överraskning till en vän eller familjemedlem som använder Fello.  Titta också på andra operatörers erbjudande.

Så fyller du på extra surf hos Fello

När du köper extra surf hos Fello läggs inte summan på ditt abonnemang – utan du betalar direkt när du beställer surfen med Swish. Du kan beställa surf till ditt eget abonnemang eller till någon annans Fello-abonnemang.

Gör såhär:

 1. Välj vilket surfpaket du vill köpa på Fellos hemsida – 1 GB, 3GB, 10 GB eller sommarpaketet med 50 GB. Tryck på ”Välj”.
 2. Skriv in ditt telefonnummer – eller telefonnumret till den du vill överraska med extra surf. Kom ihåg att telefonnumret måste höra till ett Fello-abonnemang.
 3. Skriv ett meddelande om du överraskar någon annan med surf.
 4. Skriv in det telefonnummer som är kopplat till det Swish-konto du vill betala med.
 5. Följ anvisningarna i Swish.
 6. Klar!

När du har beställt surf kommer du få ett sms med information om hur mycket surf som har beställts och vilken giltighetstid surfen har. Om du har beställt till någon annan kommer även ditt personliga meddelande i det här sms:et. Om du inte skriver ett personligt meddelande kommer personer du beställt till inte veta vem surfen kommer ifrån – så kom ihåg att skriva en liten rad så de vet vem de ska tacka för sommarens extra surf. 

Fello har också gjort vissa justeringar för priset att ringa utomlands med mobilen.

Fello är en del av Telia

Fello är en tidigare fristående mobiloperatör som för ett par år sedan gick in i Telias koncern. De har alltid använt Telias mobilnät, men har nu även den stora operatörens muskler i bakgrunden. Fello erbjuder, precis som de alltid gjort, enkla abonnemang helt utan bindningstid och med obegränsade samtal och sms inom Sverige. Surfpotten är det som skiljer deras fyra abonnemang åt, men eftersom abonnemangen saknar bindningstid är det enkelt att byta mellan dem om man skulle inse att man behöver mer eller mindre. 

Fello erbjuder rabatterade abonnemang till: 

Här kan du läsa mer om Fello och deras abonnemang.

Fello Operatör – Köp extra surf i Telias nät

Fello är en lågprisoperatör som nu är en del av Telia. De har abonnemang till konkurrenskraftiga priser och med busenkla villkor. Alla abonnemang har fria samtal och sms inom Sverige. Abonnemangen har kanske inte mest surf på marknaden, men mängden räcker gott och väl för de allra flesta. Skulle du ändå behöva mer surf? Då kan du köpa en extra surfpott.

 • Nät: Telias mobilnät
 • Andra förmåner: Enkla lösningar och bra priser
 • Erbjudande: Köp extra surf!

Fello

 • Låga priser
 • Bra täckning
 • Rabatt till nya kunder

Läs mer & Beställ