Halebop mobilöperatörHalebop mobiloperatör

Halebop är en lågprisoperatör  som erbjuder billiga mobilabonnemang till en fast månadskostnad samt kontantkort. Halebop använder sig av Telias 4G-nät som har Sveriges bästa geografiska täckning. Halebop hade enligt Svenskt kvalitetsindex nöjdast kunder såväl 2016 som 2017.

Mobiloperatören Halebop fokuserar på en bra tjänst till låga priser. Den låga prisnivån beror bland annat på en begränsad kundsupport. Det finns ingen möjlighet att ringa till supporten, men du kan chatta med supporten. Dessutom finns det många guider och Q&A på Halebops hemsida. Ska man vara ärlig, hur ofta behöver man egentligen ringa supporten om ett telefoniabonnemang?

Halebops mobilabonnemang har en fast månadskostnad där olika mängd surf, samtal, sms och mms ingår. Det största abonnemanget Rubbet stor inkluderar fria samtal och sms/mms och upp till 30 GB surf. Det minsta abonnemanget har istället en mycket låg månadskostnad och inkluderar bara sms och lite surf. En bra sak som gör Halebop unik är att sms som ingår går att skicka gratis till vem som helst över hela världen. Perfekt om du har vänner och familj som bor utomlands.

Halebop har även flera intressanta kontantkort. Du kan helt gratis beställa startpaket för kontantkort av Halebop. I nästa steg väljer du vilken prisplan du vill ha genom att ladda kontantkortet med önskad prisplan.  Du kan när som helst fylla på ditt kontantkort med 100, 200 eller 300 kronor. Smidig lösning för dig som inte vill ha ett abonnemang.

Är du student? Då finns Halebop Studentabonnemang som ger dig en lägre månadskostnad och inkluderar större surfmängd (30 GB). Du beställer abonnemanget från Halebops hemsida genom att verifiera att du är student med hjälp av ditt personnummer.

Halebops samtliga abonnemang fungerar utomlands. Inom EU/ESS ringer du och skickar sms till samma priser som i Sverige. Du kan även använda din data fritt upp till maximalt 10 GB per månad inom EU/ESS.

Halebop står för en enkelhet. Det ska vara enkelt att vara kund hos Halebop. Du har alltid fri frakt om du beställer något från Halebop. Skulle du inte vara nöjd har du alltid 14 dagar ångerrätt. Du får tillgång till nätet bäst geografisk täckning i Sverige och du kan skicka sms gratis över hela världen. Mobiloperatören Halebop är en utmanare som är här för att stanna!

 

Besök Halebop